收藏 分享(赏)

(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt

上传人:a**** 文档编号:351968 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:17 大小:3.25MB
下载 相关 举报
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第1页
第1页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第2页
第2页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第3页
第3页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第4页
第4页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第5页
第5页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第6页
第6页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第7页
第7页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第8页
第8页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第9页
第9页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第10页
第10页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第11页
第11页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第12页
第12页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第13页
第13页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第14页
第14页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第15页
第15页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第16页
第16页 / 共17页
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时5 Section B (3a-4) .ppt_第17页
第17页 / 共17页
亲,该文档总共17页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 Unit 1 Where did you go on vacation?课时5 Section B (3a-4)&Self Check1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现15DBCABdislikes;Why notin excitementbrought back;ducksanything interesting;shoppingso;thatACBAD能力提升练一、单项选择。1.中考江苏宿迁 As the lights in the room went out,it was very dark and _ could be seen clearly

2、.A.something B.anythingC.everything D.nothingD【点拨】句意:当房间里灯熄灭时,房间非常暗,什么都看不清。something某物,anything任何东西,everything每件事物,nothing没有什么,因此选D。2.Were talking about“China Dream”.Its _ interesting _ all of the Chinese people are interested in it.A.such;that B.so;thatC.too;to D.as;asB3.It kept _ all day.How terri

3、ble!A.rain B.to rainC.raining D.rainedC4.Ten minutes later,the sun started to _.You were so lucky.A.come up B.come atC.come over D.come back A5._It was wonderful.I saw many places of interest.A.What did you think your trip?B.How did you feel about the trip?C.Did you think the trip was great?D.What d

4、id you feel like the trip?B二、根据汉语意思完成句子。6.他不喜欢待在家,为什么不去海滩呢?He _staying at home._ _ goto the beach?dislikes Why not7.看!简正兴奋地跳着舞。Look!Jane is dancing _ _.in excitement8.妈妈从农场带回两只鸭子。Mom _ _ two _ from the farm.brought back ducks9.在购物中心,我没看到什么有趣的东西。I didnt see _ _ in the _ center.anything interestingsho

5、pping10.这首歌如此流行以至于大家都会唱。The song is _ popular _ everyone cansing it.so that三、阅读理解。11.Where did Mr.and Mrs.Brown live?A.In a big city.B.In the country.C.In a town.D.In a school.A请同学们看点拨训练第6页原文。【点拨】根据原文第一段中句子Mr.and Mrs.Brown lived in a big city,可知答案。12.Why did they like the country?A.Because it was fa

6、r.B.Because they had a farm in the country.C.Because it was quiet and clean.D.Because it was near.C【点拨】根据原文第一段中句子Mr.and Mrs.Brown lived in a big city,and one summer they went to the country for their holiday.They enjoyed it very much,because it was a quiet and clean place.可知答案。13.Was the old man the

7、ir uncle?A.Yes,he was.B.No,he wasnt.C.I think so.D.I dont know.B【点拨】根据原文第二段中句子One day,they went for a walk early in the morning and saw an old man.He lived on a farm,and he was sitting alone in the warm sun in front of his house.可知他们并不认识这个老人,因此不是他们的叔叔,故选B。14.What did the old man think was the good t

8、hingabout the country?A.Everybody knew each other.B.Everybody didnt know each other.C.It was noisy.D.It was far.A【点拨】根据原文第二段中句子Mr.Brown said,“What are the good things about it?”The old man answered,“Well,everybody knows everybody.People often come and see me,and I often go and see them.And there are

9、 lots of children here.”可知答案。15.Did the old man think the good things and the bad things in the country were the same?A.No,he did.B.No,he didnt.C.Yes,he didnt.D.Yes,he did.D【点拨】根据原文第二段中句子Mr.Brown said,“Thats interesting.And what are the bad things?”The old man thought for a minute and said,“Well,the same things,really.”可知答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1