收藏 分享(赏)

专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc

上传人:a**** 文档编号:349326 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:14 大小:437.50KB
下载 相关 举报
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第1页
第1页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第2页
第2页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第3页
第3页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第4页
第4页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第5页
第5页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第6页
第6页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第7页
第7页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第8页
第8页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第9页
第9页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第10页
第10页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第11页
第11页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第12页
第12页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第13页
第13页 / 共14页
专题13感恩励志-备战2022年中考英语阅读理解热点话题模拟练.doc_第14页
第14页 / 共14页
亲,该文档总共14页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 13 感恩励志Passage1 Her life looks like one out of a fairy tale, Li Ziqi impressed millions of people with her videos where she makes seemingly everything from scratch(从零开始)with her own hands, from coloring a dress with fresh grape juice to fashioning traditional lipstick(口红)from roses in her garden. S

2、he even rides a horse to get materials for the meals. She has about 50 million fans in China and another 8 million overseas. Behind her fame at home and abroad, her experience is like a motivational(励志的)book.Li grew up with her grandparents in the countryside of Sichuan Province. When she was 14, sh

3、e went to work in the city. In 2012, she decided to return to the countryside to take care of her grandmother. Four years later, she started filming her life there. Whatever she makes, she leaves no stone unturned. In one video, she uses flowers to make pies, and even deep-fries the flowers themselv

4、es. Besides food, she is also known for her videos introducing traditional crafts(手工艺), like building bamboo furniture sets, which she says was inspired by one of her grandfathers old benches(长椅). Three years after she first picked up the camera, Li is one of Chinas most successful online video make

5、rs.CCTV praised that “She did not praise China with a single word, but she did a good job of showing Chinese culture and Chinese stories”. Many viewers say Li creates beauty in her common life and her videos help them find inner(内心的)peace and get a break from their busy lives. Li says, “I hope I can

6、 prove how amazing the Chinese culture is!”1Li Ziqi has about _ fans from all over the world.A50 millionB8 millionC58 millionD42 million2We can infer(推断)from this text that Li ziqi cant _.Aprepare big mealsBmake online videosCbuild furniture setsDproduce a camera3The underlined phrase “leave no ston

7、e unturned” probably means _.A举重若轻B漫不经心C安如磐石D竭尽全力4CCTV praised Li Ziqi for _.Ashowing the beauty of ChinaBhelping the viewers relaxClooking after her grandmotherDmaking things with her hands5What is the text mainly about?AWhat LI Ziqi can or cant do.BWhy Li Ziqi becomes popular.CHow to live a life l

8、ike a fairy tale.DWhether to live in the countryside.Passage2 You have tried too hard but you dont succeed; youve made all your efforts but you dont get the results you want. What should you do? Give up and turn over a new page. Drop it like its hot, and run in the opposite direction as fast as you

9、can.Do you feel surprised? What is wrong with giving up? Oh yes, we all have been trained and asked to work hard to achieve our dreams, and that is a good thing. The problem comes out when all these inspirational quotes (励志名言) start confusing us.These messages tell people not to give up, but they do

10、nt tell you that it should only apply to (适用于) your true dreams. They tell people to “try and try again” until they succeed, but that amount of effort should only be put toward what people really want in life and they should never give up no matter what life goals they have. The rest is all just the

11、re to confuse you, distract (使分心) you, give you a headache and sadness, so dont let it happen.If you are really not good at something, give it up and try to do something you like. Once you do something you like, you wont feel bored and also wont give it up. You know clearly what you want even the ro

12、ad to success is hard. So you need to know what youre good at. To find your talent, you need to observe (观察) the things around you and write down the things youre interested in on your notebook. Then you can search them on the Internet, and know more about them. Asking your parents or friends for he

13、lp is also a good idea because they can see something you cant. They can help you know yourself clearly.Try to discover your talent, your ability and your skills. Find out what you are good at, what makes you happy and then work on it. If you do, no one would have to tell you or inspire you not to g

14、ive up because when you love something, you keep trying until you get it right and the enthusiasm flows from within. Dont worry about what people will say or think. Its your life, so you have to love it and be your own boss.6Inspirational quotes are suitable for those who _.Aare successfulBhave no l

15、ife goalsChave true dreamsDnever give up7Once you find something you like, you wont _.Aachieve your dreamsBfeel bored or give upCknow yourself clearlyDcontinue it8Why can you ask your parents for help to find your talent?AThey can see something you cant.BThey are good at everything.CThey are older t

16、han you.DThey know how to help you.9The underlined word “enthusiasm” in the passage means?AhappinessBcuriosityCabilityDwarmth10Whats the main idea of this passage?AWe cant believe everything about inspirational quotes.BIts not a bad thing for us to give up sometimes.CEach of us has our own talent an

17、d skills.DAnything is not so easy to do well.Passage3There is an old Chinese saying, “If someone gives you a little drop of water, you should return a spring of water.” That means if someone helps you a bit, you should remember it and thank them gratefully(感激地) in return.We should live in a world of

18、 gratitude. We should prove it with actions, not just words. We thank people who hurt us, because they teach us important things. We thank people who give us up, because we learn how to be independent. We thank people who are selfish(自私的), because we learn the importance of being kind. Of course, we

19、 should thank people who helps. We should thank people who teach us. We should thank people who care about us.We thank our parents. They work hard all the time in order to give their sons and daughters a better life. They cook meals for us, they do the chores for us, they always give us food and clo

20、thes, they teach us what is right and what is wrong.We thank our teachers who give us dreams. They teach us a lot of things but they ask for nothing from us. We are well-educated by them.There are a lot of people that we should be grateful to in our life. We should find a way to thank them.11Accordi

21、ng to the writer, what should you do if someone helps you?AWe should thank them gratefully in return.BWe just go away at once.CWe should do nothing.DWe should give them money.12The word “them” in the fourth paragraph refers to(指代) _.AparentsBfriendsCteachersDstudents13We should thank our parents bec

22、ause _.Athey work hard for us all the timeBthey give us everything they canCthey teach us what is right and what is wrongDA, B and C14Whats the meaning of the underlined sentence?A大地回春,春意盎然B落花有意,流水无情C滴水之恩,涌泉相报D兵来将挡,水来土掩Passage4Every app on my phone wanted me to know 11/11 was coming last week. I ask

23、ed a coworker (同事) if (是否) it was a special holiday. She laughed and said its a shopping holiday. “Its just like Black Friday,” she explained (解释).I hoped she was wrong.Black Friday is the day after Thanksgiving in the United States. For me, Thanksgiving is the best US holiday. Its the one holiday t

24、hat does not need us to buy anything special. Yes, we buy turkeys, but we also invite friends and family to share. Usually, each person cooks a different dish and brings it to the meal. Its a day to be grateful (感恩的)-not for turkeys, but for the people we care about.Black Friday is the next day. Sta

25、rting around 4 a.m., thousands of people crowd (挤满) outside of stores and malls. When the doors open, they rush to the shelves (货架). What are they doing?On Black Friday, stores offer (提供) deep discounts (折扣), but they have a limited (有限的) number of items (商品项目). As a result, its “normal” for people

26、to fight each other for cheap TVs and phones-even toilet paper! In less than 24 hours, many people forget the lesson of Thanksgiving. Instead (相反地), they become mindless consumers (消费者).Preparing for 11/11, I opened Taobao to find a discount (折扣) on winter clothes. Two hours later, I found myself a

27、mindless consumer too. Although I didnt fight in the crowded stores, I got lost among all kinds of goods and kept buying things I didnt really need. Maybe my coworker was right-in some ways, 11/11 is like Black Friday.15Which day is a day for shopping in the US?ABlack Friday.B11/11.CThanksgiving.DCh

28、ristmas Eve.16What did the writer do during 11/11?AHe didnt do any shopping.BHe got lost in a shopping mall.CHe went shopping with his coworker.DHe bought a lot of things on Taobao.17What does the writer think about 11/11?AHe likes to shop online on 11/11.B11/11 is the same as Black Friday.CThere ar

29、e no deep discounts (折扣) during 11/11.DPeople might buy some useless (无用的) things.Passage5 A hunter (猎人) once lost his way deep inside the forest. As hard as he tried, he could not find a way out of the forest, nor could he find any food to eat. He started feeling so hungry that he could eat an elep

30、hant in one go. Disappointed, he lost all hope. And that was exactly when an apple tree caught his sight. He collected some apples to feed him for the rest of his search.As he ate the first apple, he felt thankful for finding the tree. He thanked the forest. He could not believe his luck when he ate

31、 the first apple, but he was less thankful while eating the second apple and even less thankful after eating the fifth apple. Somehow, with each passing apple, his hunger refused to go away and he became unhappier. He couldnt enjoy his tenth apple at all.Why? He had already taken for granted (恩赐的) t

32、he gift of having found an apple tree in the middle of a forest. When he took the tenth apple in his hand, he was still very hungry, but he just did not feel like eating any more. Economics (经济学) calls this diminishing marginal utility (边际效用递减), like to call it diminishing gratitude (感恩), or in simp

33、ler words, taking things for granted. Or lets just call it the tenth apple effect. The tenth apple did not lack (缺少) flavor (味道), nor was it unable to end the mans hunger. The only thing lacking was his gratitude for finding food in the middle of the forest.18What happened to the hunter in the fores

34、t?AAn apple tree stopped him.BHe tried to eat an elephant.CHe lost his way in the forest.DHe was upset to find apples.19How did the hunter feel after eating more apples?AMore and more thankful.BLess and less disappointed.CHungrier than he did before.DUnhappier with each apple he ate.20Which sentence

35、 can best explain the underlined phrase in Paragraph3?AFeeling thankful for unexpected gifts.BNot being thankful for what you get.CHappiness goes away as time goes on.DThe more things you find, the less useful they are.21What did the writer say about the tenth apple?AIt was unable to end the mans hu

36、nger.BThe man didnt want to throw it away.CIt was not as delicious as the other apples.DThe man lacked gratitude for it.22What may the writer wish readers to do in the daily life?AValue what parents do for us.BSay thanks to strangers in time.CBe careful with someone who helps us.DNot to be disappoin

37、ted when in trouble.Passage6 Its 7:00 a. m. on Friday in Beijing. Anna is having a video chat(视频聊天) with her family in America. In the video, Annas family are sitting around a big table. Its 6:00 p.m.in America and its the night before Friday. Today is Thanksgiving Day in America. Annas mother makes

38、 a lot of delicious food for dinner. Anna sees the turkeythe must eat on Thanksgiving Dayin the middle. Annas brother Nick is talking with her.“Hi, Anna,” Nick says. “We are taking a trip tomorrow.”“Oh, really. I hope youll have a good time.”“Dont you want to know where we are going?”“Mom loves Thai

39、land. Are you going to Thailand?”“No. We miss you and we are going to Beijing to see you!”Wow! Anna sees her familys smiling faces and cries(哭). No one loves you like your family.23Annas family are _.Awatching TVBplaying video gamesCtalkingDhaving dinner24Its _ in America now.A6:00 a.m.on ThursdayB6

40、:00 a.m.on FridayC6:00 p.m.on ThursdayD6:00 p.m.on Friday25“Thanksgiving Day” means “_” in Chinese.A春节B圣诞节C感恩节D复活节26The underlined word “turkey” is “_”.Aa kind of foodBa gameCa festivalDa place27What can we learn from the passage?AAnna comes from China.BAnnas family are going to Thailand.CAnna doesn

41、t want her family to come.DAnna can meet her family soon(很快).Passage7Thanksgiving Day is the most traditional holiday of America.It is on the 4th Thursday of November.The first Thanksgiving Day is held in Massachusetts in 1621 after the first harvest(丰收) by the pilgrims(朝圣者).They want to give thanks

42、 to God for their first harvest.They invite their Indian friends to join them in a big feast(盛宴).The day has been celebrated since that time.But now Thanksgiving Day is a time for each family member to go back home.Usually families all get together and have a big dinner.The main dishes(菜) for Thanks

43、giving Day are turkeys and pumpkin pies.Each family will have their own favourite food to eat,so it is not the same all over the USABut usually people cook corn,mashed potatoes and pumpkin pies.28What does “Thanksgiving Day” mean in Chinese?A圣诞节B万圣节C复活节D感恩节29When is Thanksgiving Day?ANovember 4th.BT

44、he 4th Thursday of November.CThe first Thursday in November.DNovember 14th.30What did people thank for on the first Thanksgiving Day?AGood harvest.BTheir parents.CNothing(没有什么).DFood.31What food do people have on Thanksgiving Day?ATurkeys,potatoes,corn.BPumpkin pies,corn,eggs.CMashed potatoes,candie

45、s,pumpkins.DChicken,fruit,pies.Passage8 At 8:30 My parents and I are taking the bus to my grandparents house. Today is Thanksgiving Day(感恩节). Everybody wants to be with his family on Thanksgiving Day.At 9:45 At my grandparents home, my grandmother is cooking turkey(火鸡肉) and some fruit salad. My gran

46、dfather is making fish and ice-cream.At 10:20 We are sitting in the living room. The doorbell(门铃) is ringing. My uncle, aunt and cousin are outside(在外面) the door. My uncle is taking some apple pies and my aunt is taking some fried potatoes. My parents and I bring some cakes here, too. There are so m

47、any good things to eat!At 12:10 We are all sitting at the table. Before the meal, we all spend about one minute giving our thanks to people or good things.At 13:40 My mother and my aunt are washing the dishes. My father and my uncle are watching TV and my grandparents are playing with a ball with my

48、 cousin and me. Everybody has fun. It is really a good Thanksgiving Day.32The writers grandfather is making _ at 9:45.ABCD33When does the writers uncle get to his grandparents house?AAt 8:30.BAt 9:45.CAt 10:20.DAt 12:10.34What cant they eat?AFish.BHamburgers.CFried potatoes.DApple pies.35The writers

49、 _ is playing with a ball at 13:40.AgrandfatherBfatherCuncleDaunt36How many people are eating together?ASix.BSeven.CEight.DNine.【答案】1C2D3D4A5B【分析】本文主要介绍了李子柒的视频为她带来了国内外的知名度,讲述了她的成长经历及其录制的视频内容。她的视频很好地展示了中国文化和中国故事,使人们在紧张忙碌的生活中找到心灵的宁静,这都是她受欢迎的原因。1细节理解题。根据“She has about 50 million fans in China and anoth

50、er 8 million overseas.”可知,她有5千万国内粉丝和8百万海外粉丝,全世界约有5800万粉丝。故选C。2推理判断题。根据“In one video, she uses flowers to make piesThree years after she first picked up the camera, Li is one of Chinas most successful online video makers.”可知,她不能生产照相机,故选D。3词义猜测题。根据“She even rides a horse to get materials for the meals

51、.”以及“Whatever she makes, she leaves no stone unturned. In one video, she uses flowers to make pies, and even deep-fries the flowers themselves.”可知,无论她做什么,她都是竭尽全力的,所以短语“leaves no stone unturned”指的是“竭尽全力”,故选D。4细节理解题。根据“CCTV praised that “She did not praise China with a single word, but she did a good

52、job of showing Chinese culture and Chinese stories”.”可知,中央电视台称赞说,“她没有用一句话赞美中国,但她很好地展示了中国文化和中国故事”。故选A。5主旨大意题。文章主要讲述了在国内外都很出名的网络主播李子柒,她不遗余力制作视频以及央视及其他评论员对李子柒的评价,也就是主要是在说李子柒为什么会变得受欢迎。故选B。6C7B8A9D10B【分析】本篇讲述当我们努力工作却不能实现梦想时,就不能为所谓励志名言所困惑,应该要懂得放弃,重新开始,试着做自己喜欢的事,努力发现自己的天赋、能力和技能,坚持努力,做好自我。6细节理解题。根据第三段“These

53、 messages tell people not to give up, but they dont tell you that it should only apply to your true dreams”可知励志名言适合那些有梦想的人,故选C。7细节理解题。根据第四段“Once you do something you like, you wont feel bored and also wont give it up”可知一旦你做了你喜欢的事情,你不会感到无聊,也不会放弃,故选B。8细节理解题。根据第四段“Asking your parents or friends for hel

54、p is also a good idea because they can see something you cant. They can help you know yourself clearly”可知父母或朋友求助,因为他们能看到你看不到的东西,他们能帮助你清楚地了解自己,故选A。9词义猜测题。根据第五段可知努力。如果发现自己的天赋、能力和技能,找出你擅长什么,什么让自己快乐,然后努力去做,即使没有人告诉你或者激励你不要放弃,你会一直努力,因为做自己喜欢的做的事情内心涌出热情,故选D。10主旨大意题。本篇讲述当我们努力工作却不能实现梦想时就不能为所谓励志名言所困惑,应该要懂得放弃,重

55、新开始,故选B。11A12C13D14C【分析】本文是一篇说明文。文章根据一句老中国谚语引出我们应该居住在一个充满感恩的世界,并且用行动来证明而不仅仅用语言。我们应该感恩各种人,如伤害我们的、放弃我们的、帮助我们的等等,更要感恩我们的父母和老师。我们要找到一种感恩的方式。11细节理解题。根据“if someone helps you a bit, you should remember it and thank them gratefully in return”可知,如果有人帮了你,你应该记住,并以感恩的心回报他们。故选A。 12推理判断题。根据“We thank our teachers

56、who give us dreams. They teach us a lot of things but they ask for nothing from us. We are well-educated by them.”可知,我们感谢给我们梦想的老师,他们教会了我们很多东西,但他们从不向我们索取,我们受到他们的良好教育。此处them指的是“老师”,故选C。13细节理解题。根据“We thank our parents. They work hard all the time in order to give their sons and daughters a better life.

57、 They cook meals for us, they do the chores for us, they always give us food and clothes, they teach us what is right and what is wrong.”可知,我们感谢我们的父母,他们一直努力工作,为了给他们的儿女一个更好的生活;他们为我们做饭,他们为我们做家务,他们总是给我们食物和衣服,他们教我们什么是对的,什么是错的。故选D。14词句猜测题。根据“If someone gives you a little drop of water, you should return

58、a spring of water. That means if someone helps you a bit, you should remember it and thank them gratefully in return.”可知,这句话的意思是如果有人帮了你一点忙,你应该记住,并以感激的方式回报他们。选项C“滴水之恩,涌泉相报”与之相符,故选C。 15A16D17D【分析】作者介绍了美国的黑色星期五是一个疯狂购物的节日,而中国的双十一和它一样。并讲述了自己购物经历和感受。15细节理解题。根据第一段“She laughed and said its a shopping holida

59、y. Its just like Black Friday”和第三段“Black Friday is the day after Thanksgiving in the United States”,可知黑色星期五是美国的购物节,故选A。16推理判断题。根据最后一段“Two hours later, I found myself a mindless consumer tooI got lost among all kinds of goods and kept buying things I didnt really need”,可知作者在双十一买了很多东西,故选D。17观点态度题。根据第三

60、段“Although I didnt fight in the crowded stores, I got lost among all kinds of goods and kept buying things I didnt really need”可知,作者认为人们可能会在双十一买一些没用的东西,故选D。18D19D20B21D22A【分析】本文是一篇说明文,主要讲述了一个猎人在丛林里迷路了,又饿又渴时,突然看见了一颗苹果树,当他吃第一个苹果时,内心是满满的感激。可是,当苹果吃得越来越多时,他觉得这个苹果没有了味道,也不能止饿。作者觉得这不是因为苹果没有了味道,而是这个猎人失去了最初的感

61、激之情,作者称这个现象为感恩递减。18细节理解题。根据第1段“And that was exactly when an apple tree caught his sight. He collected some apples to feed him for the rest of his search.”可知,这个在丛林里迷路了的猎人,意外地发现了一颗苹果树,然后爬上树摘苹果吃。故选D。19细节理解题。根据第2段“but he was less thankful while eating the second apple and even less thankful after eating

62、 the fifth apple. Somehow, with each passing apple, his hunger refused to go away and he became unhappier.”可知,当他苹果吃得越多,就越不开心,越不感激。故选D。20词句猜测题。根据第3段“He had already taken for granted the gift of having found an apple tree in the middle of a forest.I like to call it diminishing gratitude”可知,当猎人把在丛林中找到的

63、苹果树看作是理所当然,吃第10个苹果没有了味道时,就是感恩递减了,所以感恩递减就是对所拥有的东西越来越不感激,故taking things for granted的意思是“对所拥有的东西越来越不感激”。故选B。21推理判断题。根据第4段“The only thing lacking was his gratitude for finding food in the middle of the forest.”可知,作者认为不是第10个苹果没有了味道,而是这个猎人对第10个苹果失去了他在丛林中找到食物的感激之情。故选D。22推理判断题。本文通过猎人吃苹果的故事告诉我们要对我们所拥有的保持感激的心

64、态,要珍惜父母对我们所做的一切,故选A。23D24C25C26A27D【分析】本文讲述了安娜正和家人在视频聊天。她的家人要去北京看她。23推理判断题。根据“Annas family are sitting around a big table.”可知,安娜的家人正在吃晚饭,故选D。24细节理解题。根据“Its 6:00 p.m.in America and its the night before Friday.”可知,现在在美国是周四下午6点,故选C。25词义猜测题。根据“Anna sees the turkeythe must eat on Thanksgiving Dayin the m

65、iddle.”可知,必须吃火鸡,应是在感恩节,故选C。26推理判断题。根据“Annas mother makes a lot of delicious food for dinner. Anna sees the turkeythe must eat on Thanksgiving Dayin the middle.”及常识可知,安娜的母亲做了很多美味的食物,所以turkey指的是一种食物,故选A。27推理判断题。根据“No. We miss you and we are going to Beijing to see you!”可知,安娜很快就会和她的家人见面,故选D。28D29B30A31

66、A【解析】本文主要讲述了美国最传统的节日-感恩节的由来。以及在感恩节那一天要做的事情及人们吃的食物。28词义猜测题。根据文章第二段中的“They want to give thanks to God for their first harvest. 他们要感谢上帝给他们的第一次收获”可知“Thanksgiving Day”是“感恩节”的意思,故选D。29细节理解题。根据文章中第一段最后一句“It is on the 4th Thursday of November. 在十一月的第4个星期四”。故选B。30细节理解题。根据文章第二段第一、二句“The first Thanksgiving Day

67、 is held in Massachusetts in 1621 after the first harvest(丰收) by the pilgrims(朝圣者).They want to give thanks to God for their first harvest. 1621年,第一次收获(丰收)后,第一个感恩节在马萨诸塞州举行。他们想感谢上帝,感谢他们第一次收获。”可知,最初的感恩节是为了感谢上帝给了好的收获。故选A。31细节理解题。根据文章第二段中的“Day are turkeys and pumpkin pies.But usually people cook corn,ma

68、shed potatoes and pumpkin pies. 火鸡和南瓜派但通常人们会煮玉米、土豆泥和南瓜派。”可知人们会吃火鸡、南瓜派、土豆和玉米。故选A。32B33C34B35A36C【分析】试题分析:本文记叙了感恩节那天,“我”和父母去祖父母家过感恩节,叔叔、姑姑和表妹也去了,一家人在一起过了一个愉快的节日。32题意:作者的祖父9:45在做_。考查细节理解题。根据第二段.My grandfather is making fish and icecream.,可知爷爷在做鱼和冰淇淋,故选B。33题意:作者的叔叔什么时候到达他祖父母的家?考查细节理解题。根据第三段At 10:20The d

69、oorbell is ringing.My uncle,aunt and cousin are outside the door.,可知选C。34题意:他们不可能吃什么?考查细节理解题。根据短文内容,没有提到汉堡,可知选B。35题意:作者的_ 13:40正在玩球。考查细节理解题。根据第五段and my grandparents are playing with a ball with my cousin and me.,可知选A。36题意:有多少人在一起吃饭?考查数字理解题。根据短文内容,提到了“我”、父母、祖父母、叔叔、姑姑和表妹,可知是八人,故选C。14原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1