收藏 分享(赏)

2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:349001 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:7 大小:62.50KB
下载 相关 举报
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共7页
2021高考英语精准大一轮复习新高考外研专用精炼:课时提能练37 选修7 MODULE 1 BASKETBALL WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时提能练(三十七) 选修7Module 1Basketball课时作业A:基础层面.语境语法填空1The Great Wall in China, whose walls were put up to defend(defend) the borders of the different kingdoms in the past, is very valued/valuable(value) in the history of Chinese architecture.2My brother grew up in the countryside, but he attended(attend

2、) a topclass university later in our country.There is no doubt that he is talented(talent) in his studies.3Recently, the hard pressure of employment has drawn(draw) many parents attention to childrens education.Typically(typical), the yearly average amount of money spent on the childrens education i

3、s going upwards all the time.4Everyone is eager to take possession(possess) of health, but it is not easy.As we all know, health is based on the adequate diets and exercise.If you are used to being(be) a lazy man, you will probably lose all your entire belongings.根据提示补全句子1这名警察一听到喊叫声就冲进了卧室。(instant)T

4、he policeman rushed into the bedroom the instant he heard the scream2依我看,这本书值得读几次。(deserve)As far as Im concerned, this book deserves reading/to be read several times3毫无疑问,我们可以从正在接受的训练中受益。(doubt)There is no doubt that we can benefit from the training we are being given.4已经委派了几位专家调查这次爆炸的原因。(appoint)S

5、ome experts have been appointed to look into the cause of the explosion.5居里夫人是世界上第一位两次获得诺贝尔奖的人。(不定式作定语)Madam Curie was the first person in the world to win the Nobel Prize twice课时作业B:能力层面.阅读理解 A(2019长春质检)Can exercise during childhood protect you against memory loss many decades later?Exercise early

6、in life seems to have lifelong benefits for the brain,in rats at least.“This is an animal study,but it shows that physical activity at a young age is very importantnot just for physical development,but for the whole lifelong track of cognitive(认知的) development during aging,”says Martin Wojtowicz of

7、the University of Toronto,Canada.“In humans,it may delay the appearance of Alzheimers disease(阿尔茨海默病),possibly to the point of preventing it.”Wojtowiczs team divided 80 young male rats into two equal groups,and placed running wheels in the cages of one group for a period of six weeks.Around four mon

8、ths laterwhen the rats had reached middle agethe team taught all the rats to connect an electric shock with being in a specific box.When placed in the box,they froze with fear.Two weeks later,the team tested the rats in three situations:exactly the same box in the same room,the same box with the roo

9、m arranged differently,and a completely different box in a different room.The rats without access to a running wheel when they were young now froze the same percentage of times in each of these situations,suggesting they couldnt remember which one was dangerous.But those that had been able to run in

10、 their youth froze 40 to 50 percent less in both changed box settings.“The results suggest the amount of physical activity when were young,at least for rats,has influence on the brain and cognitive healthin the form of better memorieswhen were older,”says Arthur Kramer of Northeastern University in

11、Boston,who has found that,in humans,exercise promotes the growth of new brain cells.【语篇解读】本文为说明文,介绍了一项科学研究,从而得出早期锻炼对大脑终生有好处的结论。1The study shows that Aphysical activity is important for physical healthBusing the running wheels is of benefit to the rats growthCphysical activity can prevent humans Alzh

12、eimers diseaseDthe more exercise a rat has when young,the better memory it will possess when olderD细节理解题。根据第一段内容尤其是第二句“Exercise early in life seems to have lifelong benefits for the brain,in rats at least”可知,早期锻炼似乎对大脑终生有好处,至少对老鼠来说是这样的。故选D项。2How are Paragraphs 3 and 4 mainly developed?ABy analyzing c

13、auses.BBy giving an example.CBy describing the process.DBy showing differences.C写作手法题。根据第三段的“Wojtowiczs team divided 80 young male rats into two equal groups.Around four months later.they froze with fear”和第四段的“Two weeks later,the team tested the rats in three situations”可知,本文第三、四段描述了Wojtowicz的研究小组对老

14、鼠进行实验的过程。C项意为“通过描述过程”,故选C项。3What does the underlined word“it”in Paragraph 2 refer to?AExercise. BDevelopment.CBenefit.DStudy.A代词指代题。根据第二段的“but it shows that physical activity at a young age is very important”及“In humans,it may delay the appearance of Alzheimers disease(阿尔茨海默病)”可知,身体活动很重要,对人类来说,它可能会推

15、迟阿尔茨海默病的出现。因此“it”在文中指的是“physical activity”,A项与其同义,故选A项。4What is the authors attitude towards the animal study?ANegative.BObjective.CCritical.DDoubtful.B观点态度题。通读全文可知,作者介绍了对老鼠进行实验的过程及其结果,并引用数据进行说明,由此可知作者对动物研究的态度是很客观的。B项意为“客观的”,故选B项。.完形填空(2019太原市模拟试题一)Spelling was sort of my super power.I wasnt a math

16、or science guy, but I could chew and 1 books.“Your word is onomatopoeia,” said the announcer.On the stage of “School Bee” , my brain 2 to the spelling bees ahead: first the county championship, then the state, and finally the national spelling bee.I glanced back at Alexa, who wanted another chance a

17、t 3 If I missed this word, shed be 4 in the game.But I made it.The trophy (奖杯) was presented to me.I shouted onstage,“I am the alphabest”Surprisingly, my sister, Deandra, rolled her eyes.“Youre a 5 winner.” Deandra made a 6 face.“She tried to shake your hand but you ignored.”I didnt 7 at all.“Anyway

18、, I won the school bee.” “Dont be proud.Youll soon be facing the 8 of the best in the county bee.”“Will they 9 me? I am the alphabest with no efforts at all.” After six rounds, the number of students 10 from more than 100 to just seven and I was one out of the seven.If I had been given words like ae

19、rospace or conical,Id make 11 already.Unfortunately, I didnt.The final winner acted the exact 12 of mine.He accepted his trophy with a small bow, and then shook hands with the runnerup(亚军)I got to know Deandras words 13 I apologized to Alexa, “Im sorry I was so impolite when I won.” “How was the cou

20、nty bee?” Alexa asked.“A 14 ”“If you need a study partner for next time, Im happy to help.”“Really? Lets 15 on it, partner.”“Better late than never.” Alexa said, shaking my hand.【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者参加校拼字比赛获胜,别人和她握手,她不理会;在参加县拼字比赛时,获胜者真诚地和亚军握手。作者自惭形秽,意识到了自己的礼貌问题。1A.preferBacquireCwriteDdigestD根据语境及该句中的“c

21、hew”可知,作者不是一个数学或科学达人,但是她能咀嚼并消化书籍。故选D。2A.flashed backBfastforwardedCpaid attentionDgotB根据后面的“first the county championship. national spelling bee”可知,作者的大脑跳到了将来要进行的拼字比赛。故选B。3A.winningBannouncingClisteningDmissingA根据语境可知,Alexa想要有再次获胜的机会。故选A。4A.backBoffCoutDawayA参见上题解析并结合该句可知,如果作者失败了,Alexa就会回到比赛中。故选A。5A

22、.terribleBfairCgreatDrealA根据上文中的“Deandra,rolled her eyes”可知,作者的妹妹认为作者是一个糟糕的获胜者。故选A。6A.happyBsourCcheerfulDpainfulB根据下文可知,妹妹不赞同作者的行为,表现出没好气的样子,故选B。sour“没好气的”。7A.answerBcareCregretDdeclineB根据下文“Anyway,I won the school bee”可知,作者赢了校拼字比赛,所以根本不在乎别人。故选B。8A.poorestBeasiestCbestDluckiestC根据前面的“Dont be proud”

23、和后面的“of the best”可知,妹妹认为作者会遇到更强的对手。故选C。9A.admireBpassCinfluenceDmatchD根据后一句“I am the alphabest with no efforts at all”可知。作者认为那些对手不能与自己相比。match“与相匹配”符合语境。故选D。10A.jumpedBroseCdecreasedDspreadC根据后面的“from more than 100 to just seven”可知,参赛人数在减少。故选C。11A.concernsBeffortsCprogressDhistoryD根据语境可知,此处表示“如果给我出a

24、erospace或conical这样的单词,我就能创造历史了”。故选D。12A.roleBway CoppositeDbehaviorC根据上文作者获胜时的表现并结合语境可知,最终的获胜者和作者的表现截然不同。故选C。13A.took placeBmade senseCcame outDcaught upB根据前面的“a small bow”和“shook hands with the runnerup(亚军)”可知,作者明白妹妹的话是有道理的。故选B。14A.disasterBdealCsuccessDdreamA根据语境可知,Alexa问作者县拼字比赛怎么样,作者承认自己失败了。disaster“彻底失败的人(或事)”。故选A。15A.relyBrestCbaseDshakeD根据上下文可知,作者和Alexa约定一起为下次的比赛努力,shake on意为“握手确认(达成共识)”。故选D。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1