1、课时作业(一)Listening and Speaking & Reading and Thinking必备知识基础练进阶训练第一层.单句语法填空1As far as Im concerned, everyone is happy about this new _ (arrange) of the trip.2Doctors say anger is an _ (extreme) harmful emotion, unless you learn how to deal with it.3Jennifer is a firstgeneration graduate and an inspira
2、tion to her familyand thats pretty _ (power).4One reason was that I was _ (amaze) at the fact that a sick person could feel much better after seeing a doctor.5The enemy took control _ the city; in other words, the city was under the control of the enemy.6Women tend to only apply _ jobs where they fi
3、t 100% of the qualifications.7Pandas, among the rarest animals in the world, are unique _ China.8We admire her _ her courage to face the great difficulty.9Present at the meeting yesterday _ (be) Professor White, Professor Smith and many other guests.10It is in order to catch the early train _ youll
4、have to get up early and rush into a taxi.完成句子1那本书被认为是21世纪最重要的文学作品之一。(recognise)_ the book is one of the most important works of literature of the 21st century.2除了一件新夹克,我没有为婚礼买特别的衣服。_, I bought no special clothes for the wedding.3老师告诉学生这个国家由大陆和周边的岛屿组成。(make up of)The teacher told the students that t
5、he country _ the mainland and islands around.4如果您对此感兴趣,请通过Johnson与我联系。(contact)If you are interested in it, please _ Johnson.5刚才同我爸爸握手的那个人正是我们的英语老师。(强调句)_ shook hands with my father just now.6昨晚有数百万人在电视上观看开幕式的现场直播。(分词作定语)Last night, there were millions of people _ live on TV.课文语法填空TRAVEL PERUAmazon
6、Rainforest TourA short flight from Cusco 1._ (take) you from the Andes into the Amazon rainforest. From there, youll spend one day travelling by boat to your 2._ (accommodate) in the middle of the forest. You can then spend three days exploring the rainforest with a local guide and enjoying the plan
7、ts and animals unique to the rainforest.Machu Picchu TourThis fourday walking tour will take you on 3._ (amaze) paths through the Andes Mountains on the way to the city of Machu Picchu. After 4._ (reach) your destination, you will have a day 5._ (explore) and be amazed by this ancient city.Cusco Tou
8、rSpend four days enjoying the unique Spanish and local Indian culture at Cusco, 6._ capital of the Inca Empire from the 13th 7._ the 16th century.Lake Titicaca TourEnjoy the beautiful countryside 8._ you spend a day driving along the new highway 9._ (connect) Cusco to Lake Titicaca. There, a boat wi
9、ll take you to stay with a local Uros family on an island for three days.For 10._ (many) brochures about other package tours around Peru, contact us at tourinfotravelperu.org.关键能力综合练进阶训练第二层.阅读理解AHiking (远足) is a great way to get active and reduce stress while you are exploring the city. Visit our pa
10、ge to find some of the best free walking tours across New York City.Community Days at Conference House ParkWednesday, September 19, 202112:00 pm.2:00 pm.Enjoy new gardens at the Visitor Center.Explore and help repair the three selfdesigned gardens: vegetable, native plant, and sculpture.Experience k
11、ids crafts, adult art programs, Tai Chi and more in this lovely setting.Position: Conference House Park, 298 Satterlee Street, Staten IslandEvent Organizer: Conference House ParkPhone Number: (718)2271463Contact Email: john.kilcullenparks.nyc.govGreenbelt on the GoTuesday, August 14, 202110:00 am.11
12、:30 am.Join us for relaxing walks through our parks.Enjoy the pretty views of them, as we point out a few of the distinct features that make each park special. The length of each hike will be determined by the pace of the group. Registration is required.To register, please email naturecentersigreenb
13、elt.org before August 14.Position: Greenbelt Nature Center in Blood Root Valley, 700 Rockland Avenue at Brielle Avenue Staten IslandEvent Organizer: Staten Island Greenbelt Conservancy, Greenbelt Environmental Education DepartmentPhone Number: (718)3513450Contact Email: naturecentersigreenbelt.orgAd
14、ult Afternoon HikesWednesday, October 10, 20211:30 pm.3:00 pm.Get familiar with the Greenbelt and local parks by hiking with other adults! Youre encouraged to bring small meals and drinks for the break time.Position: Greenbelt Nature Center in Blood Root Valley, 700 Rockland Avenue at Brielle Avenue
15、 Staten IslandEvent Organizer: Staten Island Greenbelt Conservancy, Greenbelt Environmental Education DepartmentPhone Number: (718)3513450Contact Email: naturecentersigreenbelt.orgThe South Pole at Wards PointThursday, November 15,20217:00 am.7:00 pm.The three miles of nearby natural shoreline are a
16、 sandy beach. Shells, rocks, and stones of every shape and size can be found here.Not to be missed are the parks other attractions: acres of woodland, four galleries, and five historic houses!Position: Conference House Park Visitor Center in Conference House Park, 298 Satterlee Street, Staten Island
17、Event Organizer: Conference House Park.Contact Email: john.kilcullenparks.nyc.gov1Which walking tour may attract people interested in Chinese culture?ACommunity Days at Conference House Park.BGreenbelt on the Go.CAdult Afternoon Hikes.DThe South Pole at Wards Point.2What do we know about Greenbelt o
18、n the Go?AThe length of the hike is settled.BPeople will visit three distinct parks.CIt takes place in Conference House Park.DVisitors need to register in advance.3Which number or email address should a sealover choose for information?A(718) 2271463.Bnaturecentersigreenbelt.org.C(718) 3513450.Djohn.
19、kilcullenparks.nyc.gov.4What do the four walking tours have in common?AThey are all for adults.BThey all charged no fees.CTheyre held by the same organizer.DThey require visitors to bring food.BGood afternoon, and welcome to England. We hope that your visit here will be a pleasant one. Today, I woul
20、d like to draw your attention to a few of our laws. The first one is about drinking. Now, you may not buy alcohol (酒) in this country if you are under 18 years of age, nor may your friends buy it for you. Secondly, noise. Enjoy yourselves by all means, but please dont make unnecessary noise, particu
21、larly at night. We ask you to respect other people who may wish to be quiet. Thirdly, crossing the road. Be careful! The traffic moves on the left side of the road in this country. Use pedestrian crossings (人行横道) and do not take any chances when crossing the road. My next point is about litter (thro
22、wing away waste material in a public place).It is an offence (违法行为) to drop litter in the street. When you have something to throw away, please put it in your pocket and take it home, or put it in a litter bin. Finally, as regards something, it is against the law to buy cigarettes or tobacco (烟草) if
23、 you are under 16 years of age. Id like to finish by saying that if you require any sort of help or assistance, you should contact your local police station, who will be pleased to help you. Now, are there any questions?5The main purpose of this speech would be to _.Aprepare people for international
24、 travelBdeclare the laws of different kindsCinform people of the punishment for breaking lawsDgive advice to travellers to the country6How many laws are there discussed in the speech?AThree. BFour. CFive. DSix. 7The underlined word “contact” in the seventh paragraph means _. Akeep in touch with Bjoi
25、nCreport Dget in touch with8From the speech we learn that _Ain this country, if you are under 18 years of age, you may not buy alcohol, but your friend can buy it for youByou may not buy cigarettes or tobacco unless you are above 16 years of ageCbecause the traffic moves on the left side of the road
26、, you must use pedestrian crossings when crossing the roadDyou cant make noise except at night.阅读七选五Winter is a really fun time of the yearits great to have snowball fights and build snowmen. _1_ When its cold outside and youre not prepared, you can feel uncomfortable. Lucky for you, learning how to
27、 stay safe is not difficult. _2_ Wearing thick clothes is the best way to stay warm in cold. Depending on where you live and how cold it is, some kids may need more clothes, some less. Take the hat. You maybe wear a large overcoat and ready to go, but are you forgetting something? _3_ Youll stay muc
28、h warmer with a hat than without onetons of body heat escapes right from your head. Drink up. Sounds like advice for hot weather, not cold weather, right? _4_ When youre outside in the cold and breathing hard, your body loses a lot of water through your breath. And the best way to get that water bac
29、k is to drink up! Take it easy. Sometimes if youre out having fun, its easy to forget to pay attention to your body. But if your body temperature drops even 4 or 5 degrees while youre outside, it can make you feel terrible. _5_ And if you ever feel weak, those are signs that you have to take it easy
30、 indoors for a while.ALove those clothes.BHave a snowball fight.CPull a hat onto your head.DThats why you need to be careful with your bodys signals.EWell, the truth is that its good advice for both kinds of weather.FBut you have to know how to be safe while youre out having fun.GYou can stay outsid
31、e as long as possible to fully enjoy your snow days.语法填空Brownie and Spotty were neighbour dogs who met every day to play together. They did it so often 1._ they had worn a path through the grass of the field between their houses.2_ (luck), one evening, Brownie didnt return home.His family went looki
32、ng for him but with no 3._ (succeed). To make things 4._ (bad), though his family made their efforts to find him, by the next week he was still missing. This made the whole family 5._ (concern) a lot about Brownie. Just then, his friend Spotty showed up, barking and whining (哭诉), but the crazy famil
33、y ignored the little nervous dog. The determined dog, however, kept 6._ (bark), which made Brownies owner Ted tired of him. Finally, Spotty refused 7._ (take)“no” for an answer. He dragged Ted about and led him to an empty ground 8._ Brownie was trapped and couldnt move. Ted suddenly realized the wh
34、ole story. Then Ted noticed that Spotty 9._ (do) more than just leading Brownies human owner to his friend. During the past days, 10._ was Spotty that protected and stayed with him at night to warm him.课时作业(一)Listening and Speaking & Reading and Thinking必备知识基础练.1arrangement2.extremely3.powerful4.ama
35、zed5.of6for7.to8.for9.were10.that.1It is recognized that2Other than/Apart from/Aside from/Except for a new jacket3is made up of4contact me at5It was our English teacher that/who6watching the opening ceremony.1答案与解析:takes考查动词时态和主谓一致。句意:在库斯科搭乘短程航班会让您从安第斯山脉飞抵亚马孙雨林。此处描述客观事实,应用一般现在时,主语为A short flight,故谓语
36、动词用第三人称单数形式。2答案与解析:accommodation考查词性转换。形容词性物主代词your修饰名词。3答案与解析:amazing考查形容词。句意:这个四天的徒步旅行将带您沿着令人惊奇的山径,在安第斯山脉中穿行,直抵马丘比丘市。设空处作定语,修饰其后的paths。4答案与解析:reaching考查非谓语动词。after为介词,后跟动名词。5答案与解析:to explore考查动词不定式。此处指你会有一天的时间去探索。此处应用动词不定式作目的状语。6答案与解析:the考查冠词。此处特指印加帝国的首都,因此需用定冠词the。7答案与解析:to考查介词。from the 13th to t
37、he 16th century从13世纪到16世纪。8答案与解析:as考查状语从句。分析句子可知,设空处引导时间状语从句,主句和从句的动作同时进行,因此应用as引导时间状语从句。9答案与解析:connecting考查现在分词。此处指连接库斯科和的的喀喀湖的新建公路。设空处作后置定语, the new highway和connect之间为主动关系,故用现在分词connecting。10答案与解析:more考查比较级。此处表示“更多的”,因此用more。关键能力综合练.A【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了纽约市一些最好的免费徒步旅行活动。1答案与解析:A细节理解题。依据题干中的“Chinese
38、culture”可知,需要在四个活动中寻找和中国元素有关的内容,第一项活动Community Days at Conference House Park中的Tai Chi与此匹配,因此选A。2答案与解析:D细节理解题。依据Greenbelt on the Go部分的“Registration is required.To register,please email naturecentersigreenbelt.org before August 14.”可知,参加该活动需要提前登记,因此选D。3答案与解析:D细节理解题。依据第四项活动的“The three miles of nearby n
39、atural shoreline are a sandy beach.found here.”可知,这里适合喜欢沙滩、海岸、大海的人,所以喜欢大海的人应该给The South Pole at Wards Point活动的联系邮箱发邮件咨询信息,因此选D。4答案与解析:B细节理解题。依据第一段的“Visit our page to find some of the best free walking tours across New York City.”可知,这四项远足活动都是免费的,因此选B。B【语篇解读】本文为应用文,为那些来到英国旅游的游客提出的五个需要注意的建议。5答案与解析:D推理判
40、断题。根据第一段中“Good afternoon, and welcome to England. We hope that your visit here will be a pleasant one. Today, I would like to draw your attention to a few of our laws.”可知,本文是给那些刚来到英国的游客提建议的,故D正确。6答案与解析:C细节理解题。本文26段每一段都是一个建议,共五个。7答案与解析:D推理判断题。根据“Id like to finish by saying that if you require any sor
41、t of help or assistance, you should contact your local police station, who will be pleased to help you.”可知,当游客遇到困难,寻求帮助的时候,请与当地的警方取得联系,故画线词意为“和取得联系”。8答案与解析:B推理判断题。根据倒数第三段中“Finally, as regards something, it is against the law to buy cigarettes or tobacco (烟草) if you are under 16 years of age.”可知,在英国1
42、6岁以下的人是不能买香烟的。.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了在冬天出去玩的时候,如何保证安全的一些建议。1答案与解析:F根据后文中“Lucky for you, learning how to stay safe is not difficult (幸运的是,学习如何保持安全并不困难)”可知,在出去玩的时候,要知道如何保持安全。2答案与解析:A根据后文中“Depending on where you live and how cold it is, some kids may need more clothes, some less (这取决于你住在哪里,有多冷,有些孩子可能需要更多的衣
43、服,有些则需要更少)”可知,要带衣服。3答案与解析:C根据后文中“Youll stay much warmer with a hat than without onetons of body heat escapes right from your head (你戴着帽子就不会有很多身体热量从你的头上散掉,因此要暖和得多)”可知,要把帽子戴在头上。4答案与解析:E根据前文中“Sounds like advice for hot weather, not cold weather, right (听起来这应该是炎热的天气下的建议,而不是寒冷的天气,是吗)”可知,这适合于两种天气。5答案与解析:D
44、根据前文中“But if your body temperature drops even 4 or 5 degrees while youre outside, it can make you feel terrible (但是,如果你的体温在室外下降了4到5度,它会让你感觉很糟糕)”可知,这是你需要注意身体信号的原因。.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述的是两只狗相互帮助、共患难的故事,它们是真正的朋友。1答案与解析:that考查连词。句意:它们经常在一起玩,以至于他们在房子之间的草地上踩出了一条小路。本句为so.that.句型,意为“如此以至于”。2答案与解析:Unluckily考查副词
45、。句意:不幸的是,一天晚上Brownie没有回家。本空置于句首,修饰整个句子,应用副词,根据句意填Unluckily “不幸的是”。3答案与解析:success考查名词。句意:它的家人去找它,但没有成功。本空置于介词with后,故用名词success。4答案与解析:worse考查形容词比较级。句意:更糟糕的是,尽管它的家人努力寻找它,但到下个星期它仍然失踪了。短语to make things worse意为“更糟糕的是”。5答案与解析:concerned考查形容词。句意:这使全家人都很担心Brownie。be concerned about意为“担心”,故本空应用形容词作宾补。6答案与解析:b
46、arking考查动名词。句意:然而,这只意志坚定的狗却不停地吠叫,这使得Brownie的主人Ted对它感到厌烦。keep doing sth.意为“一直做某事”,故本空应用动名词作宾语。7答案与解析:to take考查动词不定式。句意:最终, Spotty拒绝接受“不”的回答。refuse to do sth.意为“拒绝做某事”,故本空应用不定式作宾语。8答案与解析:where考查定语从句。本空引导定语从句,先行词是ground,在定语从句中作地点状语,故应用关系副词where引导。9答案与解析:had done考查动词时态。句意:这时, Ted注意到Spotty不仅仅是带着Brownie的主人去找它的朋友。主句动词noticed是过去时,从句动作发生在主句动作之前,故应用过去完成时had done。10答案与解析:it考查强调句式。句意:在过去的日子里,是Spotty保护着Brownie,晚上陪着它,给予它温暖。本句为强调句,结构是“it is/was被强调部分that其他成分”,故本空填it。