1、高考资源网() 您身边的高考专家Test 7When I first came to the USA,I made friends with a neighbor who used to live only two blocks away from my street.We used to visit each other and go out together sometimes.This friend taught me a lot about American _1_,but in some cases I had to learn the _2_ way,because we didn
2、t have enough time together for me to learn all about American culture from him.One day this same friend invited me to a party.It wasnt a(n) _3_ party,only some kind of informal gettogether.Since it was _4_ time,we had a cookout,_5_ most of his American friends and relatives were known to me,but the
3、re were others I had never met before.It was the most _6_ party for me when I noticed that everybody was wearing jeans and simple Tshirts for the day,_7_ I arrived in proper dress with my shoes and my hair all fixed for a fancy party.It was hard to explain my embarrassment (窘迫) to the other _8_.When
4、 one of them turned around and said,“What nice clothes!Whats the occasion?”I felt my _9_ burning hot.I didnt _10_ at all.If she knew how _11_ I already felt,she wouldnt have said that to me.Maybe she didnt _12_ to make me feel uncomfortable,but my reaction had to do with the way I already felt.Many
5、times I thought of going home and _13_ but I knew they would _14_.It would be even _15_ for me because I knew they would quickly think that I felt out of _16_.So I wanted to pretend that I was _17_.I have already realized their _18_ are different from mine.They care less about formality (形式) _19_ it
6、 is a special occasion,like a _20_ or a very formal invitation.1A.artBcultureChistoryDpeople2A.easyBsimpleChardDdifferent3A.realBpleasantCusualDevening4A.summerBdarkCcoldDautumn5A.whichBwhenCwhereDas6A.excitingBsurprisingCembarrassingDenjoyable7A.asBwhileCwhenDand8A.guestsBfriendsCneighborsDAmerican
7、s9A.heartBbodyCfaceDhand10A.repeatBanswerClaughDsay11A.niceBhappyCbadDlucky12A.meanBexpectCwishDprepare13A.changingBcryingCsleepingDdancing14A.mindBnoticeCwatchDcare15A.worseBluckierCbetterDeasier16A.orderBbreathCplaceDmind17A.OKBsadCangryDwell18A.livesBcustomsCpartiesDbeliefs19A.unlessBifCas long a
8、sDsince20A.partyBpicnicCmeetingDweddingThere are some very good things about open education.This way of teaching allows the students to grow as people,and to develop their own interests in many subjects.Open education allows students to be responsible for their own education,as they are responsible
9、for what they do in life.Some students do badly in a traditional classroom.The open classroom may allow them to enjoy learning.Some students will be happier in an open education school.They will not have to worry about grades or rules.For students who worry about these things a lot,it is a good idea
10、 to be in an open classroom.But many students will not do well in an open classroom.For some students,there are too few rules.These students will do little in school.They will not make good use of open education.Because open education is so different from traditional education,these students may hav
11、e a problem getting used to making so many choices.For many students it is important to have some rules in the classroom.They worry about the rules even when there are no rules.Even a few rules will help this kind of students.The last point about open education is that some traditional teachers do n
12、ot like it.Many teachers do not believe in open education.Teachers who want to have an open classroom may have many problems at their schools.You now know what open education is.Some of its good points and bad points have been explained.You may have your own opinion about open education.The writer t
13、hinks that open education is a good idea,but only in theory.In actual fact,it may not work very well in a real class or school.The writer believes that most students,but of course not all students,want some structure in their classes.They want and need to have rules.In some cases they must be made t
14、o study some subjects.Many students are pleased to find subjects they have to study interesting.They would not study those subjects if they did not have to.1Open education allows the students to _.Agrow as the educatedBbe responsible for their futureCdevelop their own interestsDdiscover subjects out
15、side class2Open education may be a good idea for the students who _.Aenjoy learningBworry about gradesCdo well in a traditional classroomDare responsible for what they do in life3Some students will do little in an open classroom because _.Athere are too few rulesBthey hate activitiesCopen education
16、is similar to the traditional educationDthey worry about the rules4Which of the following is NOT mentioned in the passage?ASome traditional teachers do not like it.BMany teachers do not believe in open education.CTeachers having problems at their schools like open education.DTeachers feelings and at
17、titudes are important to the students.5Which of the following best summarizes the passage?AOpen education is a really complex idea.BOpen education is better than traditional education.CTeachers dislike open education.DThe writer thinks that open education is a good idea in practice.1They care less a
18、bout formality unless it is a special occasion,like a wedding or a very formal invitation.(完形填空最后一段)美国人不太关心形式,除非是特殊场合,例如一个婚礼或一个正式的邀请。unless如果不,除非(1)Unless he comes soon,Im going without him.他如果不马上来,我就自己走了。(2)Ill not attend his wedding unless (Im) invited.除非被邀请,否则我不会参加他的婚礼。2Open education allows stud
19、ents to be responsible for their own education,as they are responsible for what they do in life.(阅读理解第一段)开放式教学允许学生们对自己的教育负责,因为他们得为他们自己所做的事负责。(1)When he loses his temper,he isnt responsible for his actions.他发脾气时不顾自己行为的后果。(2)They are not my children,but I still feel responsible for them.他们不是我的孩子,但我仍感觉
20、应对他们负责。3Because open education is so different from traditional education,these students may have a problem getting used to making so many choices.(阅读理解第二段)因为开放式教育不同于传统教育,这些学生可能在要适应做出很多选择方面有困难。have (in) doing sth.在做方面有问题/困难(1)With the boy leading our way,we had no difficulty finding the womans house
21、.在这位小男孩的带领下,我们毫不困难地找到了那位女士的家。(2)Tom is good at maths and he has no problem working out the maths question alone.汤姆擅长数学,所以他毫无问题地独自一个人解出了这道题。答案.1.B从第一段最后一句“.to learn all about American culture from him.”中看出此处应是美国文化。2C这里learn the hard way为固定词组,意为“艰苦的学习”。3Aa real party指的是真正意义上的formal party。从下文only可知,我参加
22、的这个只是一个informal gettogether。4A通常在温暖的季节才有cookout,这是文化常识。5Cwhere引导一个表地点的非限制性定语从句,修饰cookout。意为“在那里他的大多数美国朋友和亲戚我都认识”。when表示时间,而which和as均可充当从句的主语。6C从下文“everybody was wearing jeans and simple Tshirts for the day”和“It was hard to explain my embarrassment (窘迫) to.”可以看出我很窘迫。7Bwhile可以表示对比意义。as,when和and都没有这个用法
23、。8A我是作为客人参加聚会的,这里指的是其他的客人,因此选A项。9C这是一个生活常识题,因为窘迫而感到脸上发热。10B根据“What nice clothes!Whats the occasion?”,接下来的应该是应答,从本句的I didnt和at all看出作者根本没有回答。11C在这样的尴尬中,只能用bad,表示“感到糟糕”。12A句意为:也许她并非是有意使我感到不舒服。didnt mean to do.并非有意做某事。13A根据上下文,作者此时处于一种非常窘迫的境地,她想摆脱这种窘境,赶紧把这身衣服换掉。14B也许其余人并不在意“我”穿什么衣服,但一旦离开,倒会使他们注意到这回事。15
24、A若人人注意我,这会使我更难受。16Cout of order出故障的;out of breath上气不接下气;out of mind不正常;out of place不合适的。由句意“别人会更快注意到我的格格不入”可知选C项。17A所以我想装作若无其事。18B本文谈论的是文化或习惯的不同,故选B项。19A除非是正式场合,否则美国人不太关心形式。20Dwedding在西方文化中被认为是非常神圣的事情,属于正式场合。meeting可指非正式的聚会,相遇。.1.C细节理解题。由第一段第二句中的“.and to develop their own interests in many subjects.
25、”可知。2B细节理解题。由第一段最后三句“Some students will be happier.They will not have to worry about grades or rules.For students who worry about these things a lot,it is a good idea to be in an open classroom.”可知。3A细节理解题。由第二段前两句“But many students will not do well in an open classroom.For some students,there are too few rules.”可知。4D细节判断题。在第二段最后三句中A、B、C三项都有提示。故选D项。5A主旨大意题。开放式教学有优点,也有缺点。因此开放式教学是个复杂的问题。- 4 - 版权所有高考资源网