收藏 分享(赏)

《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES 3 WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:345281 上传时间:2025-11-27 格式:DOCX 页数:3 大小:16.98KB
下载 相关 举报
《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES 3 WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共3页
《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES 3 WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共3页
《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES 3 WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Integrating Skills基础夯实一、单词拼写1.Were (高兴的)to hear of your success.答案:delighted2.He writes (评论)for The Times.答案:reviews3.The team was (建立)by a community worker five years ago.答案:founded4.This company was in serious (金融的)difficulties.答案:financial5.He p two novels last year.答案:produced6.(证据)of li

2、fe on other planets is what many scientists are looking for.答案:Evidence7.I hold the b that hard work pays off.答案:belief8.Beijing is the political and c centre of our country.答案:cultural9.The p women play in society is very important.答案:part10.He isnt a professional player;instead,he is an a one.答案:a

3、mateur二、选择适当的短语填空now thatthe first timebelieve inconcentrate onsimilar to1.Do you know our town at all?No,this is I have been here.答案:the first time2.If you can find a task in life worth working for, yourself and nothing can stop you.答案:believe in3. you have been there before,you should know it is a

4、 good place.答案:Now that4.My teaching style is that of most other teachers.答案:similar to5.Experiments were designed to test their knowledge and encourage them to science.答案:concentrate on三、完成句子1.This play (被分成)three acts,and each act has three scenes.答案:is divided into2.You must (专心于)what you are doi

5、ng.答案:concentrate on3.Oxford (以知名)one of the best universities in the world.答案:is known as4.My opinions on the matter (和相似)Kays.答案:are similar to5.He studies harder than (任何同学)in his class.答案:any other student6.This is by no means (第一次)you have been late.答案:the first time7.He would like to (扮演一个角色)i

6、n this new play.答案:play a part8.They (一定通过了) the exam.答案:must have passed能力提升四、阅读理解The first newspaper was written by hand and put up on walls in public places.The earliest daily newspaper was started in Rome 59 BC.In the 700s the worlds first printed newspaper was published.Europe didnt have a regu

7、larly published newspaper until 1609,when one was started in Germany.The first regularly published newspaper in English was printed in Amsterdam in 1620.In 1621,an English newspaper was started in London and was published once a week.The first daily English newspaper was the Daily Courant.It came ou

8、t in March 1702.In 1690,Benjamin Harris printed the first American newspaper in Boston.But not long after it was first published,the government stopped the paper.In 1704,John Campbell started the Boston Newsletter(时事通讯),the first newspaper published daily in the American Colonies(殖民地).By 1760,the co

9、lonies had had more than thirty daily newspapers.There are now about 1,800 daily papers in the United States.Today,as a group,English language newspapers have the largest circulation(销售量)in the world.But the largest circulation for a newspaper is that of the Japanese newspaper Asahi Shimbun.It sells

10、 more than eleven million copies every day.1.The first regularly printed European newspaper started in .A.Rome in 59 BCB.Germany in 1609C.Amsterdam in 1620D.England in 1621答案:B解析:事实细节题。由第一段最后一句中的“Europe didnt have a regularly published newspaper until 1609.in Germany.”可知,欧洲直到1609年才拥有了第一份定期发行的报纸,这份报纸

11、创办于德国。2.Which of the following is NOT true?A.The first daily newspaper was set up in Rome 59 BC.B.Daily Courant came out in March 1702.C.It was John Campbell who set up the first American newspaper.D.The reason why the government stopped the first American paper is not mentioned.答案:C解析:细节理解题。根据第二段中“

12、In 1690,Benjamin Harris printed the first American newspaper in Boston”可知,C项错误。所以答案为C项。3.From the article,we know that.A.the newspaper has the longest history in the United StatesB.an English language newspaper has the largest circulation in the worldC.the first English newspaper was printed in Rome

13、 in 59 BCD.there are all kinds of newspapers all over the world today答案:D解析:推理判断题。本题容易误选为B项。文章的最后一段告诉读者英文报纸作为一个整体有着最大发行量。但对于一份报纸来说,发行量最大的应属于日本的一家报纸朝日新闻。从而也暗示读者,世界上有各种各样的报纸。4.The best title for this passage should be.A.History of NewspaperB.History of Daily NewspaperC.The Beginning of NewspaperD.On R

14、eading Newspaper答案:A解析:主旨大意题。本文主要告诉读者有关报纸的历史,它并不仅仅告诉我们有关日报的历史,因此B项不妥当;而C项只说出了报纸的开始;D项则是说有关读报的情报,从而排除C、D两项。五、语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。On Christmas Eve,a poor salesman was sitting on a bench in a park and 1.(recall) the past.On the same day last year he was also alone drinking his Chris

15、tmas day away,2. a new car and a new house.He sighed,complained,and began to take 3. the old shoes.Suddenly,he glanced at a young man in a wheelchair 4.(pass)by him with his hands pushing the wheels forward.It made him realise that he was so lucky to have shoes 5.(wear)while that man did not even ha

16、ve the chance.Afterwards,the salesman did anything with 6. calm mood and seized every opportunity to improve 7.(he).He tried his best to make progress every day.After several years of hard work,he eventually changed his life 8.(total)and became a millionaire.If you look all around,you 9.(find)there are so many people who were born disabled 10. they are confident in life and never complain about the unfair destiny.By contrast,we were born in good health,but we are fed up with life.We should feel ashamed.答案:1.recalling2.without3.off4.passing5.to wear6.a7.himself8.totally9.will find10.but

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1