收藏 分享(赏)

高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:1002230 上传时间:2025-12-22 格式:DOC 页数:17 大小:239KB
下载 相关 举报
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第9页
第9页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第10页
第10页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第11页
第11页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第12页
第12页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第13页
第13页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第14页
第14页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第15页
第15页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第16页
第16页 / 共17页
高二英语外研版选修8阶段训练:MODULE6 WORD版含解析.doc_第17页
第17页 / 共17页
亲,该文档总共17页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、阶段训练三第卷(三部分,共105分)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.On which floor can the man buy a suit?A.On the seventh floor.B.On the sixth floor.C.On the 70th floor.2.Where is this conversation taking place

2、?A.In the post office.B.In a department store.C.In a restaurant.3.What does the woman suggest?A.He should try harder.B.He should give up.C.She could help him.4.What time does the shop open?A.At 7.B.At 8.C.At 10.5.How much is the shirt?A.$19.15.B.$9.15.C.$9.50.答案: BACBB第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段

3、对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第68题。6.How high is the Great Pyramid?A.About 130 meters high.B.About 135 meters high.C.About 137 meters high.7.How old is the Pyramid?A.About 4500 years old.B.About 5000 years ol

4、d.C.About 5500 years old.8.Why cant Mr Harris go inside the Pyramid?A.Because it is destroyed.B.Because it is too far away.C.Because it is being repaired.答案: CAC听第7段材料,回答第911题。9.Where is the Effel Tower?A.In France.B.In Australia.C.In Italy.10.What are the Grand Canyon and Niagara Falls famous for?A

5、.Their long history.B.Their special colours.C.Their natural beauty.11.Which is the wonderful sight in Italy?A.Mount Ali.B.The Leaning Tower of Pisa.C.Taroko Gorge.答案: ACB听第8段材料,回答第1214题。12.Where are the speakers talking?A.In Beijing.B.Outside China.C.At the Great Wall.13.What do you know about the p

6、ictures?A.They were taken in China.B.Sam is interested in taking pictures.C.They were taken by Kates Chinese friends.14.Which is true about Kate?A.She doesnt know Chinese.B.Shes got some Chinese friends.C.She teaches Sam to speak a little Chinese.答案: BAB听第9段材料,回答第1517题。15.Where does the conversation

7、 most likely take place?A.At a hotel.B.At a train station.C.At a tourist agency(旅游公司).16.Which two of the following places does the man especially want to visit?A.St.Pauls and the Tower of London.B.The British Museum and Westminster Abbey.C.The Tower of London and the British Museum.17.Where does th

8、e tourist most likely come from?A.Japan.B.The USA.C.Australia.答案: C CA听第10段材料,回答第1820题。18.What was found in 1922?A.A tomb of a king in Egypt.B.A tomb of a rich person in France.C.A tomb of an English king in England.19.How many rooms were there in the tomb?A.3.B.4.C.5.20.How many coffins were there

9、inside the tomb?A.3.B.4.C.5.答案: ABB附:听力原文(Text 1)M:Excuse me,are mens suits on the seventh floor?W:No,they are here on the sixth floor.(Text 2)W:How long will it take this package to get to Arkansas?M:First class?About two days.(Text 3)M:Im getting nowhere with these physics problems.W:How about my

10、going through them with you?(Text 4)W:Why isnt the shop open?M:But its not eight yet.Its only ten to eight.(Text 5)M:Excuse me.Can you tell me how much the shirt is?W:Yes,its nine fifteen.(Text 6)W:Look,Mr Harris.This is the Great Pyramid.M:Oh,yes.it looks very high!W:Its about 137 metres high.M:How

11、 long are the sides?W:Theyre 230 metres.M:Its unbelievable!How old is it?W:Its nearly 4500 years old.M:Can we go inside?W:Im sorry,Mr Harris.Its under repair these days.Youll have to wait for another time.M:What a pity!(Text 7)M:Im going to visit Paris this summer.I cant wait to see the Eiffel Tower

12、.Ive heard its so cool!W:It is!But its not as interesting as the Leaning Tower of Pisa.In fact,Italy has lots of beautiful old buildings.M:Actually,when I travel,I like to see the natural scenery most.My favourite place is the Grand Canyon.W:Oh,I love the special rock formations there.And the sunset

13、s are really beautiful.But Niagara Falls is my favorite.M:Gee,I wonder why Taiwan doesnt have such wonderful sights.W:But it does!The sunrise at Mount Ali is great.And Taroko Gorge is breathtaking.People from all over the world come to see them.M:Really?Maybe I should do more traveling right here at

14、 home.(Text 8)W:Sam,have you seen the pictures I took in Beijing?M:No,I havent.Where are they?W:Here are some.I took them at the Great Wall last week.M:How beautiful the Great Wall is!And your pictures are wonderful,too.Did you have a good time in China?W:Yes,I had a wonderful time there.Have you ev

15、er been to China?M:No,I havent.How do you like China,Kate?W:Its great!I like the Chinese people and food.Ive made many Chinese friends there.M:Really?Then you must have learned some Chinese.W:I can speak a little everyday Chinese,such as Nihao,Zaijian,Duibuqi and Haojile.M:Its great!I wish I could g

16、o there some day.(Text 9)W:May I help you?M:Yes,Id like to take a oneday sightseeing tour around the town.W:We have several.Here are the written materials that describe them.M:I particularly want to visit the British Museum and the Tower of London.Do you have any tours that include both of them?W:Ye

17、s,this one does.You visit the Tower and Westminster Abbey in the morning.Right after lunch,the tour makes a stop at St.Pauls.Then the rest of the afternoon is spent at the museum.M:How long does the tour take?W:About seven hours.Where are you staying?M:At the Hyde Park Hotel.W:Lets see.The bus stops

18、 there at 9:50.You should be back by 5:30 in the afternoon.M:What is the cost of the tour?W:Its 15,including lunch.M:Are there any Japanesespeaking guides?W:Im afraid not.But we do have this guidebook.It tells everything about the places youll be seeing.Please take it,free of charge.M:Oh,thatll be v

19、ery helpful.Thank you very much.(Text 10)May I have your attention,please,everybody?Next we are going to see the Pyramid.Before we start,Id like to give you some brief information,though some of you must have heard of pyramids in Egypt.The kings of old Egypt were very rich and powerful.Some of the k

20、ings built their tombs in huge pyramids,and their tombs tell much about their lives.One day in the fall of 1922,a tomb of a rich king was found.There were four rooms in the tomb.Three of them were piled high with valuable things.The fourth room held a huge coffin.In it,there were three more coffins,

21、one inside the other.The last one was made of gold,and inside it,there was the mummy of the king.Because he was a king,everything in the tomb is very beautiful and very valuable.But the most important of all is that they show how people lived in Egypt more than 3000 years ago.第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分)第

22、一节:语法和词汇知识(共15小题;每小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。21.Aware of how difficult and dangerous the acrobatics were,_.A.the hearts of audience were all in their mouthsB.the audience held their breath while watchingC.the hearts of the audience all in their mouthD.so the audience held their breath w

23、hile watching提示:Aware of how difficult and dangerous the acrobatics were为形容词短语引导的状语从句,形容词aware of与主句的主语应该有逻辑上的修饰与被修饰的关系。答案:B22.This terrible traffic accident_careless driving.A.brought upB.resulted in C.brought aboutD.resulted from提示:resulted from意思是“由导致”,这与句意“这次交通事故是由于粗心驾驶所造成的”相符合。答案:D23.He seemed_

24、the movie,for he showed no surprise when I described the plot to him.A.have seen B.to have seen C.to see D.having seen提示:seem后面一般接to引导的不定式短语,因为在这里表达的是“看起来他好像已经看过那部电影了”,所以用不定式的完成结构。答案:B24.The news that the enemy will attack the village_a panic across the village.A.set in motion B.set outC.set back D.

25、set free提示:句意为:“敌人要袭击村子的消息引得全村上下一片混乱。”set in motion a panic 符合句意。答案:A25.The speech made a tremendous _on everyone.A.mistake B.friendsC.impactD.money提示:make an impact on sb.意思是“对某人产生影响”,符合句意。答案:C26. _our failing many times,we continue to carry out plans through.A.In spite ofB.Though C.Although D.Cons

26、idering提示:句意为:“尽管我们已经失败了好多次,但是我们依然继续执行我们的计划。”in spite of意思是“尽管,虽然”,后接名词或者动名词。答案:A27. _,he failed the exam for the third time.A.To his sadB.Sorrow C.To his sorrow D.Sadness提示:to ones sorrow意思是“令某人悲痛的是”,符合句意。答案:C28. _we know,this is the best of its kind.A.Because B.WhenC.As far as D.That提示:as far as w

27、e know为固定结构,意思是“据我们所知”。答案:C29.Famous_a writer,Lu Xun is well-known_Chinese _his wonderful works.A.like;for as B.for;to;as C.as;to;for D.to;as;for提示:be known as.to.for.为常见的结构,意思是“作为/因而为所熟悉”。答案:C30.China not only possesses enormous quantities of coal and oil,but she is rich in other minerals_.A.as wel

28、l B.as goodC.as well as D.as提示:as well as作为一个复合并列连词,表示“既又,不但而且,”放在句末时,第二个as省略。答案:A31.He was very,very afraid of becoming _failure at his career.A.the B.aC./ D.an 提示:failure在此为名词,意思是“失败的人或事”,前面可以加不定冠词a。答案:B32.Someone called me up in the middle of the night,but they hung up_I could answer the phone.A.

29、as B.sinceC.until D.before提示:句意为“在我没来得及接电话之前,他们就挂断了”。before符合句意。答案:D33.The Chinese nation, _more than 50 national minorities besides the Hans,is great.A.includes B.since C.including D.which is included提示:including在这里为现在分词引导的状语从句,对句子加以补充说明。答案:C34.Although we are in different countries,we have many th

30、ings_common.A.at B.onC.to D.in提示:have.in common为固定用法,意思是“有共同之处”。答案:D35.Recently I bought an ancient Chinese vase, _was very reasonable.A.which price B.the price of which C.its pricedD.the price of whose提示:the price of which=whose price,在这里引导的是非限制性定语从句。答案:B第二节:完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从3

31、655各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。After the United States and the former Soviet Union,China will be the third nation to 36 he dream of poets and scientists:to land on the moon.The country has 37 sent an astronaut in space,put a man on the moon and eventually 38 a lunar(月亮的) base to exploit natural resou

32、rces on the moon.China is using its best rocket to launch its first manned spaceshipthe Shenzhou this week,39 an official at the manned space flight program.The long March CZ-2 F is 40on a long March CZ 2 E design.New technology that 41a fault detection and escape system has brought the rocket 42to

33、international levels.It is 58.3 metres tall 43 has a takeoff payload of 480 tonnes,44 it the longest and heaviest rocket China has developed.This type of rocket has been used to 45 four Shenzhou spaceships into orbit(轨道).A manned space flight is as 46to astronautics technology as the Olympic Games a

34、re 47 athletics.A manned flight is a symbol of the comprehensive national strength of 48 nation.So Chinas first astronaut is also 49 the best,officials have said.Chinese astronauts have been training for years,having begun at Russias Star City base in the late 1990s.This astronaut was chosen from a

35、group of 14.He is 50 to be accompanied by a kilogramme of seedssome from Taiwanas part of a scientific experiment in irradiating(照射) seeds to 51 crop yields,according to news reports.Chinas manned space flight project will have far-reaching 52 on the pattern of international relations,economic compe

36、tition and technological cooperation.Chinas ultimate(最终的) goal is 53 outer space and make good use of the resources,says Gu Yidong,director-general of space applications for Chinas manned space flight programme.China believes that outer space should be a military-free zone.China will be able to 54 a

37、 more important role in agendas(议程) like the prevention of an arms race and the protection of its fields in outer space only after it 55 as a nation with advanced space technologies.The manned lunar landing is an event that will excite Chinese citizens nationwide.It will be evidence of Chinas rise t

38、o power.36.A.realizeB.understandC.attemptD.take37.A.happilyB.successfullyC.fortunatelyD.personally38.A.findB.discoverC.searchD.establish39.A.because ofB.as well asC.according toD.instead of40.A.seatedB.basedC.fixedD.carried41.A.includesB.containsC.mentionsD.refers42.A.downB.upC.outD.in43.A.andB.butC

39、.thatD.so44.A.madeB.makingC.keptD.keeping45.A.puttingB.pullC.pullingD.put46.A.importantB.necessaryC.significantD.valuable47.A.toB.ofC.forD.at48.A.theB.aC./D.one49.A.betweenB.amongC.fromD.out50.A.unknownB.saidC.reportedD.understood51.A.increaseB.improveC.addD.reduce52.A.broadB.resultC.directionD.infl

40、uence53.A.to exploreB.to look atC.to carry outD.to work on54.A.makeB.getC.playD.put55.A.risesB.raisesC.keepsD.lifts答案:36.提示:根据下文:实现梦想,realize意识;实现。答案:A37.提示:上下文已道出答案,successfully成功。答案:B38.提示:find找到,discover发现,search搜寻,establish建立。答案:D39.提示:根据某官员说,according to 根据。答案:C40.提示:be based on 以为基础。答案:B41.提示:

41、include包括,contain含量,mention提到,refer谈及。答案:A42.提示:up to有“上升达到”的意思。答案:B43.提示:and表示并列。答案:A44.提示:make.adj.使怎样,此处作伴随状语。答案:B45.提示:此处be used to 被用于,故其后跟不定式,put.into指“使进入”,pull.into“拖入”。答案:D46.提示:根据句意,significant有意义的。答案:C47.提示:上文有暗示:对而言,同类对比,用to。答案:A48.提示:根据句意,载人飞行是一个国家强盛的象征。故用a。答案:B49.提示:在众多之中,用among,两人之间用b

42、etween。而from,out 搭配错误。答案:B50.提示:根据下文的“news report”可知答案。答案:C51.提示:increase增长,improve改善,add添加,reduce减少。答案:A52.提示:broad宽阔部分;result结果;direction方向;influence影响,常与on搭配。答案:D53.提示:动词不定式短语作表语,explore探测;look at观看;carry out执行;work on从事。答案:A54.提示:play an important role/part in在某方面发挥重要作用。答案:C55.提示:根据上下文可知,随着先进的太空

43、技术的不断上升,国家将会在多个领域发挥重要作用。rise 上升,不及物动词;raise提升,及物动词,keep保存;lift举起。答案:A第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ATeaching PoetryNo poem should ever be discussed or“analyzed”,until it has been read aloud by someone,teacher or student.Better still,perhaps,is the practice of reading

44、 it twice,once at the beginning of the discussion and once at the end,so the sound of the poem is the last thing one hears of it.All discussions of poetry are,in fact,preparations for reading it aloud,and the reading of the poem is finally,the most telling “interpretation” of it,suggesting tone,rhyt

45、hm,and meaning all at once.Hearing a poet read the work in his or her own voice,on records or on film,is obviously a special reward.But even those aids to teaching can not replace the student and teacher reading it or,bests of all,reciting it.I have come to think,in fact,that time spent reading a po

46、em aloud is much more important than “analyzing” it,if there isnt time for both.I think one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.Poetry is “a criticism of life”“a heightening of life”.It also deserves a place in the teaching of language and literature more central than

47、 it presently occupies.I am not saying that every English teacher must teach poetry.Those who dont like it should not be forced to put that dislike on anyone else.But those who do teach poetry must keep in mind a few things about its essential nature,about its sound as well as its sense,and they mus

48、t make room in the classroom for hearing poetry as well as thinking about it.56.According to the passage,to have a better understanding of a poem,the best way is_.A.to discuss it with othersB.to analyze it by oneselfC.to hear it read outD.to practise reading it aloud57.The best explanation for the u

49、nderlined sentence in the first paragraph should be _.A.we should end the analyzing the poem by reading it aloudB.students should read the poem at the end of poem classC.feel the original meaning of the author by hearing the poem read out loud after discussing the meaning of itD.sometimes the sound

50、of the poem represents the meaning of it58.What does the last sentence in the third paragraph imply?A.The teaching of poetry should have been much more stressed.B.The teaching of poetry is more important than the teaching of any other subject.C.One cannot enjoy life fully without an understanding of

51、 poetry.D.Poetry is the foundation of all languages and literature courses.59.The phrase “make room” in the last paragraph can be best replaced by_.A.build a boothB.provide equipmentC.leave a certain amount of timeD.set aside enough space 答案:56.提示:由文章第一句话得出。答案:C57.提示:结合前文,讲述了三个环节,即读讨论(或分析)读。答案:C58.提

52、示:该句意思是“英语诗歌的教学应得到比现在在语言和文学教学中更多的重视”。答案:A59.提示:make room“为腾地方”。答案:CB“Look at that big bird,”said Art.“It is going up into the sky.But it is not moving its wings.How can it rise without moving its wings?”Arts father looked up at the sky.“That bird is an eagle,”he said.“It is riding up on the wind.It

53、lets the wind carry it up.”“I know that winds blow east or west or north or south,” said Art.“But what makes winds blow up?”Mr.Warner laughed.“I thought we were out here to fish,” he said.“If we talk,the fish wont bite.But we have enough for dinner.Lets go back to camp now.Ill tell you about winds o

54、n the way.”“Good!” said Art.“I am hungry.And it is hot in this boat.The heat is bad today.”“It is heat that makes winds blow up,Art,” said his father.“Wind is just moving air.Air goes up when it is warmed.Heat makes the air rise.”“Oh,I see now how the eagle gets a free rise,” said Art.“The sun warms

55、 the land.The land warms the air above it.The warm air rises from the land.The eagle finds wind that is rising and rides up on it.”“Yes,” said Mr.Warner.“The eagle rides on updrafts,or winds that blow up.Look at those tall white clouds.They were make by updrafts.”“How?” asked Art.“The rising warm ai

56、r has water in it,” his father answered.“The water is not in drops that you can see.But it is there.Far up,the warm air gets cold.The cold makes the water turn into drops you can see.Those white clouds are made of water drops.”“I would like to ride up on air,like an eagle,” said Art.“You can,in a sa

57、ilplane(轻滑翔机),” his father said.“Do you know why?”“A sailplane has wings but no engine,” Art answered.“It must fly on the winds.An updraft would give it a ride up.”“Thats right,” said Mr.Warner.“But updrafts can make an airplane flies ride bumpy(颠簸的).”“How?” asked Art.“The warm winds blow up fast,”

58、answered Mr.Warner.“An airplane flies through these updrafts.Each updraft pushes it up a little.But between updrafts,the airplane drops a little.So it goes up,down,up,down,making the ride bumpy.”“Well,I have learned a lot todaycaught three fish,too,” said Art.“Now lets stop talking and start rowing,

59、” said Mr.Warner.“You said you were hungry.Im ready for a good dinner of fish,too!”60.Whats the difference between the eagle and the other birds?A.It flies much higher.B.It never gets down.C.It doesnt eat fish.D.It can fly up without moving its wings.61.When the father and son began the talk, _.A.th

60、ey had just set outB.they had just started the way homeC.they had caught quite a few fishD.a fish was about to bite62.Which is the correct order to show how white clouds are formed?a.The sun warms the land.b.The warm air rises.c.The warm air turns cold.d.The land warms the air above it.e.White cloud

61、s are formed.A.a,b,c,d,eB.a,d,b,c,eC.b,a,c,d,eD.b,c,d,a,e63.The underlined word “updrafts” refers to_.A.white cloudsB.clouds rising upC.air blowing upD.water droops64.Father and son were talking_ .A.on the seashoreB.on the riverbankC.in the seaD.on a boat答案:60.提示:事实细节题。根据“It is riding up on the wind

62、.It lets the wind carry it up”可以看出,鹰向上飞时不动翅膀,借风把自己抬起。答案:D61.提示:事实细节题。根据第四段“But we have enough for dinner.”可以得出答案。答案:C62.提示:推理判断题。根据第七和第十段综合得出答案。答案:B63.提示:词义推测题。从第七段中“The eagle finds wind that is rising .”和第八段中“or winds that blow up”可知这种wind即updraft,也即上升的空气。答案:C64.提示:推理判断题。根据最后一段中的“Now lets stop talk

63、ing and start rowing”,可看出他们在船上。答案:DCWhitman was one of the most original and inspiring American poets,true to his art and to his role as a poet.He devoted himself to poetry praising the native American experience.As Americas first epic poem,Leaves of Grass ran nine editions with more than 400 poems

64、all written in free verse (诗) form,that is,poetry without a fixed beat or regular rhyme scheme.The tide implies rebirth,renewal,or green life.As Whitman once said,“Leaves of Grass was the outcropping of my own emotional and other personal naturean attempt,from first to last,to put a person,a human b

65、eing freely,fully and truly on record.”For Whitman,science,democracy(民主) and spirituality(灵性) were the three things that underlay the structure of modern poetry.Whitman tried to blend(混合) the world of science,the philosophy of democracy and the spiritual feeling of life into one,to incorporate(合并) t

66、hese into his poetry.For Whitman,the poetic form was to be organic,not restrained(受限制的).Therefore,he threw aside the traditional ornaments(修饰) and prettiness of verse and had his own form.Both the form and content of his poems are revolutionary.With its frequent use of colloquial(通俗的) language and e

67、veryday events,his verse represents a turning point in the history of American poetrypoetry fashioned out of specially American experience in a distinctly(清楚地) American idiom.Whitmans unique poetic creation has developed a very significant tradition in American poetry.In his poems,he celebrated new

68、America rather than regretted it.He was against slavery,idolized(崇拜的) Lincoln,supported strikes,and combined the ideal of the democratic common people and that of the ragged individual.65.Whitman wrote poems mainly to _.A.praise the rich people in the USAB.call on others to turn against the governme

69、nt C.let others know more about the native American experienceD.make more money and become famous 66.In Whitmans opinion,what were the three things that underlay the structure of modern poetry?A.Education,democracy and spirituality.B.Science,democracy and spirituality.C.Poems,science and democracy.D

70、.Science,poems and spirituality.67.The poet threw aside the traditional ornaments and prettiness of verse and had his own form because _.A.he thought the poetic form was not restrained but organicB.all the poets did soC.the readers didnt like the traditional ornaments and prettiness of verseD.he wan

71、ted to make his poems special68.According to the passage,we know Whitman was a poet who _.A.didnt like common peopleB.was a selfish man C.cared for common peopleD.didnt have his own ideal 答案:65.提示:本题为推理判断题。由第一段的第二句“He devoted himself to poetry praising the native American experience.”可得出答案为C。答案:C66.

72、提示:本题为细节考查题。第二段“ For Whitman,science,democracy and spirituality were the three things that underlay the structure of modern poetry.”告诉我们惠特曼的诗歌主要特点就是科学、民主和灵性。答案:B67.提示:本题为细节考查题。由第二段第三句“For Whitman,the poetic form was to be organic,not restrained (受限制的).”可知惠特曼的诗歌是接近自然、不受拘束的。答案:A68.提示:推理判断题。由文章第三段最后一句“

73、bined the ideal of the democratic common people and that of the ragged individual.”可知惠特曼是关心平常人的生活和疾苦的一个诗人。答案:CDChinas first astronaut Yang Liwei walked out of the return capsule (舱) of the Shenzhou spaceship,smiling and waving to the waiting people.Thursday morning in the grasslands in Gobi Desert,I

74、nner Mongolia,state television pictures showed.Yang has spent 21 hours in outer space,travelling more than 600 000 kilometers in the earths orbit (轨道) before Shenzhou brought him back at 6:07 a.m.Thursday morning Beijing time.Yang said he feels excellent after the 21hour journey,the first by a Chine

75、se.Chinese Premier Wen Jiabao said in a congratulation message Thursday morning that Chinas first manned spaceflight has been a “complete success”,which shall be written into the history of Chinas space program development.After Yang went out of the capsule,doctors offered a physical checkup to Yang

76、 at once,which found him in good conditions.At about 7:40 a.m.,Yang was carried by a helicopter (直升机) to Beijing,where a celebration party will be held.At about 6:00 a.m.Thursday,the return capsule of Shenzhou entered Chinas air space.Several minutes later,the capsule landed safely in Northwest Chin

77、as Inner Mongolia Autonomous Region,and Yang reported “The conditions are good”.Five rescue helicopters went very fast towards the capsule and found it at 6:36 a.m.They said Yang felt good and the conditions with the capsule also seemed normal.At 6:51,Yang Liwei went out of the capsule on himself,wa

78、ving and smiling to rescuers and reporters.Li Jinai,director of Chinas space program,said that,the actual(实际) landing site is only 4.8 kilometers from the designed site (预定着落点),the conditions of the return capsule are good and Yang could walk out of the capsule on himself.All these marked the comple

79、te success of the manned flight.69.When Yang Liwei stepped out of the capsule,he looked_.A.tired B.afraidC.all right D.sad 70.The capsule landed_.A.far away from what it was designedB.exactly on the place where it was designedC.not far from the place where it was designedD.away from Gobi Desert 71.T

80、he passage is mainly about_.A.the successful return of Shenzhou B.the successful travel around the earthC.the rescuing of the Shenzhou D.the designed place where the capsule should land答案:69.提示:根据文中第一段和倒数第三段可判断出,他的健康情况良好。答案:C70.提示:根据最后一段“the actual landing site is only 4.8 kilometers from the design

81、ed site.”可得出答案。答案:C71.提示:文章是围绕飞船的成功着陆而展开的。答案:AEIn 1909 an English newspaper offered 1000 to the first man to fly across the English Channel in an aeroplane.Today,modern jets cross it in minutes.But at that time it still seemed a good distance.The race to win the money soon became a race between two

82、men.Both were very colourful.One was Louis Bleriot.He owned a factory in France that made motor car lamps.He was already well known as a pilot(飞行员) because he had had accidents several times.Some people laughed at him.One man said,“He may not be the first to fly across the Channel but he will certai

83、nly be the first to die in an accident!” But Bleriot was really a good and brave pilot.He also had many good ideas about aeroplane design.The other man was Hubert Latham.He was half French and half English.He took up flying when his doctors told him he had only a year to live.“Oh,well,” he said,“if

84、Im going to die soon,I think I shall have a dangerous and interesting life now.” Latham was the first to try the flight(飞行) across the Channel.Ten kilometres from the French coast,his plane had some trouble.It fell down into the water and began to sink under the water.A boat reached Latham just in t

85、ime.He was sitting calmly on the wing and was coolly lighting a cigarette(香烟).Bleriot took off six days later.He flew into some very bad weather and very low cloud.He somehow got to the English side and landed in a farmers field.When he did so,a customs(海关) officer rushed up to his plane.Planes have

86、 changed since then,but customs officers have not.“Have you anything to declare?” The officer demanded.72.The story took place _.A.in the early 20th centuryB.in the 19th centuryC.right after World War D.at a time not mentioned in the passage73.Bleriot was well known as a pilot because_.A.he was unus

87、ually braveB.he was quite richC.he had many good ideas about aeroplane designD.he had had a few accidents74.Why did Hubert Latham want to fly across the Channel?A.He thought he could manage it easily.B.He wanted to be the first one to cross the Channel.C.He knew he only had a year to live.D.He had a

88、lways been interested in flying.75.Why did the costumes officer rush to the plane?A.To see if everything was all right with the plane.B.To make sure that the pilot was not hurt.C.To ask why the plane had landed in a farmers field.D.None of the above.答案:答案:72.提示:从第一句话“In 1909 an English newspaper off

89、ered 1000 to the first man to fly across the English Channel in an aeroplane.”可知道时间。答案:A73.提示:从第二段“He was already well known as a pilot (飞行员)because he had had accidents several times”可知答案。答案:D74.提示:从最后一段“when his doctors told him he had only a year to live.Oh,well, he said,if Im going to die soon,I

90、 think I shall have a dangerous and interesting life now.”可知答案。答案:C75.提示:从文章最后一句话可看出海关关员上前可能只是诘问他飞机上携带有什么未缴纳关税的物品。选项A、B、C中无相关意思。 答案:D第卷(45分)第四部分:书面表达(共两节,满分45分)第一节:阅读表达(共5小题;每小题3分,共15分)阅读下面文章,根据要求完成下列各题。Let children learn to judge their own work.A child learning to talk does not learn by being corre

91、cted all the time;_,he will stop talking.He notices a thousand times a day the difference between the language he uses and the language those around him use.Bit by bit,he makes the necessary changes to make his language like other peoples.In the same way,children learning to do all the other things

92、they learn to do without being taught to walk,run,climb,whistle,ride a bicyclecompare their own performances with those of more skilled people,and slowly make the needed changes.But in school we never give a child a chance to find out his mistakes for himself,let alone correct them.We do it all for

93、him.We act as if we thought that he would never notice a mistake unless it was pointed out to him,or correct it unless he was made to.Soon he became dependent on the teacher.Why should we teachers waste time on such tiring work?Our job should be to help the child when he tells us that he cant find t

94、he way to get the right answer.Lets end all this nonsense of grades,exams and marks.Let us throw them all out,and let the children learn what all educated persons must some day learn,how to measure their own understanding,how to know what they know or do not know.We should,of course,offer help to th

95、em just as they ask for it.The idea that there is a body of knowledge to be learnt at school and used for the rest of ones life is nonsense in a world as complicated and rapidly changing as ours.Dont worry!If something is basic,they will go out into the world and learn it.76.What is the main idea of

96、 the passage?(Please answer within 10 words.)_77.Which sentence in the passage can be replaced by the following one?Teachers seem to think that a child cant find out a mistake or correct it without their help._78.Please fill in the blank in the first paragraph with proper words or phrases to complet

97、e the sentence.(Please answer within 10 words.)_79.According to the passage,what does a teacher should do?Do you agree?Why?(Please answer within 30 words.)_80.Translate the underlined sentence in the last paragraph into Chinese._答案:76.Let children judge their own work./Let children learn by themselv

98、es./Give children chances to learn by themselves.77.We act as if we thought that he would never notice a mistake unless it was pointed out to him,or correct it unless he was made to.78.if corrected too much79.A teacher should offer help when a child asks for it (help the child when he cant find the

99、way to get the right answer.)I agree because we need to learn to solve problems by ourselves.(No,I dont agree.We need to learn more from our teacher.)80.认为有大量的知识要在学校学习以备将来之用在我们这个复杂而多变的世界简直愚蠢至极。第二节:写作(满分30分)国际文化交流中心将组织一次由各国学生参加的“和平,友爱”夏令营活动,要求报名者提交英文个人简介。假设你是王珊,请根据下列信息写一篇个人简介。姓名:王珊性别:女年龄:16岁学校:北京阳光中学

100、其他:爱好音乐,摄影;善于与人交流,乐于助人;热爱自然,热爱和平参加夏令营的目的:结交朋友,了解外国文化注意:1.词数不少于120。2.可根据内容要点适当增加细节,以使行文连贯。_答案:Im Wang Shan,a girl of sixteen,presently attending Beijing Yangguang Middle School.I like music,especially classical music.Im also interested in photography because it allows me to record the beautiful momen

101、ts in my life.Through my hobbies,Ive made many friends.In fact,I like meeting new people and enjoy talking with them.Believing we all need help from each other,I appreciate friends help,and Im willing to help anyone in need.I love life;I love Mother Nature;and I love peace.I hate any form of violence.I would like to join the Peace & Friendship Summer Camp since it would be a great opportunity to make friends with young people from different countries and learn about their cultures.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1