收藏 分享(赏)

寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx

上传人:a**** 文档编号:993388 上传时间:2025-12-22 格式:DOCX 页数:15 大小:194.45KB
下载 相关 举报
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第1页
第1页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第2页
第2页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第3页
第3页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第4页
第4页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第5页
第5页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第6页
第6页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第7页
第7页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第8页
第8页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第9页
第9页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第10页
第10页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第11页
第11页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第12页
第12页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第13页
第13页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第14页
第14页 / 共15页
寒假作业(9)Unit 5 Working the Land-2021-2022学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册.docx_第15页
第15页 / 共15页
亲,该文档总共15页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、(9)Unit 5 Working the Land2021-2022学年高二英语人教版(2019)寒假作业第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A Spending money on a vacation may seem like a luxury(奢侈品) but sometimes, you have to relax yourself. Heres where to go for a good time at an unbelievable value. Capt

2、iva Island, Florida Keep it simple by looking for seashells, bicycling, or jet skiing; you can even hit the tennis courts. The Summer Getaway package offers a fourth night free and a rate of $ 209 a night, making the average of a four-night stay $ 156. 75. Kids 12 and under eat breakfast free. Reykj

3、avk, Iceland STA Travel Beats specializes in taking travelers to music festivals around the globe. It has an eight-day tour, Icelandic Beats, which takes you to the Icelandic geothermal spas (地热温泉), UNESCO World Heritage Sites, and black sand beaches. End your vacation at the Secret Solstice Festiva

4、l on June 18. The tour is $ 1, 218, not including airfares. Malpais, Costa Rica You get daily surfing instruction, sunset surf sessions, and yoga in the outdoor, oceanfront yoga studio in a week-long tour. As you get your mind, body, and spirit together, keep it going with healthy meals at the beach

5、front restaurant. Prices are $ 2,895 for shared accommodations(住宿), $ 3,095 for private accommodations with shared baths, and $ 3,595 for private accommodations. Waterville Valley, New Hampshire Waterville Valley Resort is surrounded by 100 miles of trails in the White Mountain National Forest. If y

6、ou get a Freedom Pass, you can save about $ 100 a day during a six-day tour; the pass enables you daily to have a two-hour mountain bike rental, unlimited tennis, a round of golf and so on. Rates start at $ 139 a night.1. How much is a four-night stay in Captiva Island, Florida?A. $ 418. B. $ 470. 2

7、5. C. $ 627. D. $ 836. 2. Which of the following offers the longest tour?A. Reykjavk, Iceland. B. Malpais, Costa Rica. C. Captiva Island, Florida. D. Waterville Valley, New Hampshire. 3. What is the main purpose of the passage?A. To advertise four coming events. B. To encourage people to travel abro

8、ad. C. To introduce famous travelling routes. D. To suggest places for wonderful vacation. B Big changes in agriculture are taking place in Singapore. The small, Southeast Asian nation is leading a farming revolution, according to the Reuters news agency. Singapore covers around 720 square kilometer

9、s of land and only one percent of that land area is used for agriculture. Food production costs are higher there than the rest of Southeast Asia. As climate change and population growth threaten food supplies, the pressure on new farmers is to answer the governments call to grow more with less. When

10、ever I talk about food security in Singapore, I tell people not to think about land think about space, because you can go upwards and sideways, said Paul Teng, an agriculture professor at Nanyang Technological University. There are more than 30 vertical(垂直的) farms in Singapore ones that grow up, not

11、 across, the land. Sustenir Agriculture is one of these businesses. Its hydroponic(无土栽培的) farm grows non-native foods like cherry tomatoes and strawberries inside buildings under artificial lighting. Then it sells the produce to local supermarkets and online stores. Sustenir raised $ 16 million from

12、 investors (投资者) last year. The money will be used to expand operations in Singapore. However, not everyone thinks the new technology is best. Egg farmer William Ho says the government should not depend so much on agriculture technology businesses. Many of them have failed. Thats why Im always askin

13、g the government why it doesnt invest in us old-timers. We are more practical, he said. Professor Paul Teng said an issue for urban farmers is that the high cost of the technology makes their products too pricey for many people.1. What does the second paragraph mainly discuss?A. High food production

14、 costs. B. Reasons for changes in agriculture. C. Agricultural technology businesses. D. Sale expansion of food markets. 2. Which is the way to achieve food security according to Paul Teng?A. Exploring more space. B. Buying more food. C. Enlarging farmland. D. Investing more money. 3. What do we kno

15、w about the old-timers?A. They work on high-tech farms. B. They benefit from pricey products. C. They reduce production costs. D. They need the governments support. 4. Where is this passage probably taken from?A. A guidebook. B. A brochure. C. A newspaper. D. A journal. C Sooner or later, most stude

16、nts are to take some form of English examinations. Often the more successful students are better prepared. However, sometimes students who do well have better test-taking skills. These abilities really have nothing to do with understanding English better. They are skills that make taking the test ea

17、sier, and therefore provide better results. Here are some very important and often ignored guidelines(指导方针) to take a test successfully. Do not insist on completing each question before going to the next. This is extremely important. Remember one question may only be worth one point! You will become

18、 nervous when you fail to find out its answer, making you lose your concentration and leading to worse results. However, answering the questions you are sure you know results in your being more relaxed and feeling more confident. Go through the test a second time to work out the answers to more diff

19、icult questions. Sometimes questions asked are answered in later questions asking for different things. Usually (but not always) a strong first impulse (冲动) means we know the answer and we dont really have to think about it too much. Going back to think about it usually makes you unsure and often ca

20、uses a mistake. This is very common, so be very careful! If you dont know the answer, write something. If you are answering a 4-possibility multiple-choice question you will still have a 25% chance of being correct! Taking a test is as much for you as for your teacher, so never cheat. If you cheat,

21、you wont help yourself in the long run.1. In the first paragraph, the writer stresses the importance of _. A. better preparations for examsB. better understanding of EnglishC. better skills at taking examsD. better results of taking exams2. When taking an exam, what are you advised to do?A. To first

22、 answer the questions which are easier for you. B. To rethink about the answers that youve written too much. C. To search the test paper for all the answers to the questions. D. To give up the questions whose answers you dont know. 3. It is common that many students _. A. pay much attention to their

23、 test-taking skillsB. often give up a difficult test halfwayC. often get higher results by cheatingD. dont believe in their first impulse4. What would be the best title of the passage?A. Effective Studying MethodsB. Effective Test-taking SkillsC. Getting Better Exam ResultsD. Being Successful Studen

24、tsD Sixty-four-year-old Pierre Dom has spent his entire life close to the woods and fields that he loves. Twice a year, his magazine, La Hulotte, focuses on an animal or plant native to the French countryside. The 100th edition was published in 2013. The magazine has more than 150,000 subscribers in

25、 many countries, and is doing very well financially. Dom says it all began in January 1972, when he was teaching science in a one-room schoolhouse here. It upset me how the forests and swamps were beginning to be ruined. The word ecology didnt really exist yet. Some friends and I wanted to call atte

26、ntion to the issue. So we said, lets educate the kids. Theyre ready to hear our message. So he took a step into the unknown, planning to publish his nature journal. Dom does all the research and writing and the illustrations(插图) of the magazine by hand. He combines science and humour in his writing

27、and drawings to describe the daily life and sufferings of his creatures. Animals you might overlook or consider dull are magically and vividly brought to life in La Hulotte. I try to write about animals and plants that are easy to find because I want kids to put on boots, take a magnifying glass, go

28、 to the woods and fields to observe and be amazed by what they find, Dom says. And it seems to work. Biologist Jerome Fournier began subscribing to La Hulotte when he was just eight years old. For me it was the first contact with nature when I was a child. And maybe its the beginning for my life of

29、scientist. I think so. Whats amazing is its approach. The magazine has realistic drawings and also a little cast of cartoon creatures who comment on things and give different views. You can read it as an adult or a child; it can be understood on two different levels. So scientists, regular people an

30、d children all get something out of it. Its extraordinary, Fournier says, who works at the National Museum of Natural History in Paris, where he says La Hulotte has a crazy following.1. What does the underlined word subscribers in Paragraph 2 probably mean?A. Readers. B. Editors. C. Sellers. D. Coll

31、ectors. 2. Whats the purpose of creating the magazine?A. To make a lot of money. B. To finish the task of teaching. C. To enlarge the areas of forests. D. To promote peoples awareness of ecology. 3. Which words can best describe the magazine La Hulotte?A. Scientific and interesting. B. Magical and d

32、ull. C. Vivid and unreal. D. Hard to understand. 4. What can we learn from the last paragraph?A. The magazine is a cartoon one. B. Adults find the magazine too easy. C. Many scientists are the fans of the magazine. D. The magazine is not fit for regular people to read. 第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文

33、内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Words have the power to build us up or tear us apart. It doesnt matter if the words come from ourselves or someone else. The positive and negative effects are just as lasting._ Were usually too embarrassed to admit it, though. In fact, we really shouldnt be beca

34、use more and more experts believe talking to ourselves out loud is a healthy habit. This self-talk helps us motivate ourselves, remember things, solve problems, and calm ourselves down. Be aware, though, that as much as 77% of self-talk tends to be negative. _ Often, words come out of our mouths wit

35、hout thinking about the effect they will have. But we should be aware that our words cause certain responses in others. For example, when returning an item to a store, we might use warm, friendly language during the exchange. And the clerk will probably respond in a similar manner. _ Words possess p

36、ower because of their lasting effect. Many of us regret something we once said. We remember unkind words said to us as well. Before speaking, we should always ask ourselves:_ If what we want to say doesnt pass this test, then its better left unsaid. Words possess power: both positive and negative. T

37、hose around us receive encouragement when we speak positively. We can offer hope, build self-esteem and motivate others to do their best._ Will we use our words to hurt or to heal? The choice is ours.A.Is it loving?B.How should I say it?C.We all talk to ourselves sometimes.D.Negative words destroy a

38、ll those things.E.Generally people like positive and pleasant words.F.However, critical language may cause anger and defense.G.So we should only speak encouraging words to ourselves.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 The best example of universa

39、lly understood body language may be the smile. A smile can open doors and tear down walls among 1 . I have organized and reorganized an appointment with the dentist for months. I also2 it twice and called the day before to3 all the paperwork would be ready for the X-rays. Then I arrived. It wasnt re

40、ady at all. The lady there even had no4 about what I was talking about. I immediately felt my blood boil. I was getting so5 . I didnt yell at her but the6 I was talking to her was not nice. I spoke down to her like she was a child and incapable. It was not a good moment. The whole time she smiled an

41、d was7 to me. Only when everything was finally8 was I nice. I sat down in the waiting area and9 it all. How could I make it better? How could I make up for my impolite behavior a moment ago? I couldnt. I could 10 her a chocolate bar I had on me, but this needed more than that. It needed anhonest 11

42、. And that was exactly what I gave. I apologized for the way I had spoken to her and told her it was wrong of me. She 12 , again with a smile. It was fortunate for me to meet that woman who smiled and forgave so 13 . I can be rude and when I am, I 14 myself for it. I am not that person, not anymore.

43、 Yet I continue to grow and continue to 15 . Its true that the smile made my anger disappear and opened a door to understanding.1. A. friendsB. strangersC. patientsD. relatives2. A. confirmedB. arrangedC. discussedD. admitted3. A. concludeB. approveC. ensureD. apply4. A. planB. thoughtC. ideaD. mind

44、5. A. madB. excitedC. humorousD. curious6. A. habitB. wayC. accentD. tune7. A. rudeB. attachedC. friendlyD. devoted8. A. reportedB. addedC. foundD. sorted9. A. reflected onB. worked atC. called upD. went through10. A. postB. lendC. throwD. gift11. A. commentB. promiseC. apologyD. suggestion12. A. re

45、fusedB. agreedC. ignoredD. accepted13. A. slowlyB. easilyC. frequentlyD. casually14. A. teachB. forgiveC. hateD. praise15. A. complainB. roarC. whisperD. learn第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Longjing tea,_ has topped the list of the ten most famous teas in China with its co

46、lour, taste and shape, _ (name) after its production regionLongjing Village of West Lake. The good environment and water resources have contributed much to the _ (grow) of the tea, confirming the saying that Longjing tea is one of the _ (good) teas in the world. Thanks_ Emperor Qianlong of the Qing

47、Dynasty, the tea has earned a high reputation. The story went that Emperor Qianlong visited the mountain during his Hangzhou travels, and he saw some ladies picking the tea at_ foot of the mountain. He was so interested in their movements that he decided to have a go himself. While _ (pick) the tea,

48、 he received the news of his mothers illness, so he carelessly put the leaves in his right sleeve and_ (leave) Hangzhou for Beijing. He visited his mother _ (immediate) upon his arrival in Beijing, and his mother smelt the fragrance of the tea leaves from his sleeves and wanted to have a taste. Afte

49、r drinking a cup of tea, she found herself completely _ (refresh), and she even praised it as a cure for all ills. From then on, it was listed as the tribute tea.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分) 假如你是李华,上周你在海外购物网站 Amazon 上购买了一个书包,但是收到后发现存在质量问题,请你给该网站负责人Smith先生写一封信,内容包括: 1. 反映质量问题; 2. 你的诉求。 注意: 1. 词数80左右

50、; 2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。_第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 Wednesday night, it was the closing time of the mall. But there was an hours work, at least, to get everything cleaned up. It would be 11 :00 pm before I finally got home. I hadnt even had time to have dinner. I was

51、starving. My feet ached. My whole body, from head to foot, was filled with tiredness. I couldnt wait to go to bed. But it would be only 6 hours before the alarm went off at 5 :00 am for my day job. Things had been tight for over a year. My husband Pauls business had taken a huge hit. I had a full-ti

52、me job at a day care centre and somehow did my homework for my college class too. Then I had to work nights at the mall. Without me taking my second job, there wouldnt be enough money to pay the bills, let alone buy any New Year presents for my 15-year-old daughter, Marie. No one wanted to wake up o

53、n New Years morning to no presents. I barely even saw Paul and Marie anymore. Marie was growing up, but a teenage girl still needed her mom. I worried about her. Was she eating enough? Keeping up with her school work? I wasnt afraid of hard work. Everyone was having to dig deeper these days, putting

54、 in extra hours. I knew I was lucky to have two jobs, when millions of people couldnt find one. How I hoped to quit my job at the day care centre and obtain a full-time degree. Id dropped down to one class a semester. If I quit that, there was no way Id find the willpower to try again. Besides, wasn

55、t I always telling Marie to never give up? My mind went back to the conversation Id had with Marie earlier. Paul had dropped her off at the mall, where she was getting picked up for a babysitting job. Remember were going shopping this night, she said, Ill even have my own money. See you later. The f

56、loor was nearly done. The manager asked me to leave.Paragraph 1: I opened the back door of the mall and saw Marie outside with a bag of food, smiling. _Paragraph 2 : I pulled her tight towards me._答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A答案:1-3.CAD解析:1.考查细节理解。根据题干中的Captiva Island, Florida可知答案出自第二段。根据第二段中的The Summer Getaw

57、ay package offers. making the average of a four-night stay $156.75可知,平均每晚住宿费用是156.75美元,4个晚上则是627美元,故选C。2.考查细节理解。根据第二段可知,Captiva Island, Florida是四天的行程,第三段的Reykjavk, Iceland是八天的行程,第四段的Malpais, Costa Rica是一周,第五段的Waterville Valley, New Hampshire是六天的行程,因此选A。3.考查写作目的。根据第一段中的Heres where to go for a good ti

58、me at an unbelievable value可知,作者在文章中给读者推荐值得度假的地方,故选D。 B答案:1-4.BADC解析:1.考查段落大意。根据第二段内容可知,新加坡用于农业的耕地面积少、食品生产成本高,而气候变化和人口增长对其粮食供应构成了威胁,再结合上文中的Big changes in agriculture are taking place in Singapore可知,本段主要解释了新加坡农业发生变革的原因,故选B。2.考查推理判断。根据第三段中的Whenever I talk about food security in Singapore, I tell peopl

59、e not to think about landthink about space, because you can go upwards and sideways可知,Paul Teng认为实现粮食保障的途径是向上或向侧面开发空间,故A项符合文意。3.考查推理判断。根据最后一段中的Im always asking the government why it doesnt invest in us old-timers可知,禽蛋养殖户William Ho问政府为什么不在他们这些传统农户身上投资,言外之意是他们这些传统农户需要政府的支持,故选D。4.考查推理判断。通读全文可知,本文主要报道了新

60、加坡建设空中农场以解决国内食品供应短缺问题的事情,属于新闻范畴,因此文章最有可能出自报纸,故选C。 C答案:1-4.CADB解析:1.考查细节理解。从第一段中的They are skills that make taking the test easier, and therefore provide better results可知,作者强调了考试技巧的重要性。故选C项。2.考查细节理解。从第三段中的answering the questions.and feeling more confident可知,作者建议考试的时候,应先回答容易的问题,故选A项。3.考查细节理解。从第五段中的Goin

61、g back to think about it usually makes you unsure and often causes a mistake. This is very common, so be very careful可知,很多学生不相信他们的第一个念头,故选D项。4.考查主旨大意。从全文的内容,尤其是第二段Here are some very importantand often ignoredguidelines(指导方针) to take a test successfully可知,这篇文章讲的是有效的考试技巧,故选B项。 D答案:1-4.ADAC解析:1.词义猜测题。此

62、处指该杂志在许多国家拥有超过15万的用户, 并且其财务状况很好。句中subscribers指订阅者, 即杂志的读者, 故选A项。2.推理判断题。根据第二段中的It upset me how the forests and swamps were beginning to be ruined. The word ecology didnt really exist yet. Some friends and I wanted to call attention to the issue.可知, 引起大家对生态的重视是创办这个杂志的目的, 故选D项。3.推理判断题。根据第三段中的He combin

63、es science and humour in his writing and drawings to describe the daily life and sufferings of his creatures.和最后一段中的Whats amazing is its approach. The magazine has realistic drawings and also a little cast of cartoon creatures who comment on things and give different views.可知, 这本杂志科学且幽默有趣, 能够吸引读者。故选

64、A项。4.推理判断题。根据最后一段中So scientists, regular people and children all get something out of it. Its extraordinary, Fournier says, who works at the National Museum of Natural History in Paris, where he says La Hulotte has a crazy following.可知, 科学家们对这本杂志评价很高, 是杂志的疯狂追随者, 故选C项。第二节答案:CGFAD解析:本文为说明文,主要介绍了话语的力量。

65、 结合下文中的关键词talking to ourselves和self-talk可知,该空应选C项,C项中的talk to ourselves与该段中的关键词相吻合。根据空前一句Be aware, though, that as much as 77% of self-talk tends to be negative可推知,空处应该要讲我们应该只对自己说鼓励性的话语,故选G项。结合空前的For example, when returning an item. the clerk will probably respond in a similar manner可推知,空处应说明调换商品时我们

66、使用不同类型的语言可能造成的另一种结果,故选F项。选项中的critical language与上文中的warm, friendly language形成对比。根据空前的we should always ask ourselves可知,空处应该是一个问句,又结合空后一句可知,A项符合语境。空前两句讲了积极正能量的话语的正面作用,再结合空后的to hurt or to heal可知,空处应指出消极负能量的话语的负面作用,故D项符合语境,且D项中的all those things指的正是offer hope, build self-esteem and motivate others to do t

67、heir best。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.BACCA; 6-10.BCDAD; 11-15.CDBCD解析:1.根据语境以及常识可知,微笑可以破除陌生人之间的壁垒,故选B。2.我也两次确认并且在前一天打电话以确保所有照X光的资料准备好了。根据句意可知答案为A。confirm证实,确认;arrange安排;discuss讨论;admit承认。3.参见上题解析。conclude断定;approve赞成;ensure确保;apply申请,应用。故C项符合文意。4.根据前一句It wasnt ready at all可知,此处表示那位女士甚至不知道我在讲什么。have no ide

68、a为固定搭配,意为不知道,故选C。5.根据空前一句I immediately felt my blood boil可知,此处表示我很生气,故选A。6.根据空前的but和下文中的I spoke down to her like she was a child and incapable可知,我跟她说话的方式并不友好。最后一段中的for the way I had spoken to her也是提示。7.根据空前的she smiled and可推知,自始至终她都在微笑,对我很友好,故选C。rude粗鲁的attached附属的,依恋的;friendly友好的;devoted忠诚的;投入的。8.根据空

69、后的was I nice可知,此处是说当一切都安排妥当了我的态度才友好了些。故选D。sort在此表示妥善处理,安排妥当,常用于被动语态。9.根据空后的内容可知,我一直在思考刚才所发生的一切。故选A。reflect on认真思考。10.我可以送给她一根我带的巧克力棒。gift在此处作动词,意为白送,白给,符合语境。11.根据下一段中的I apologized可知,此处是说需要的是一个真诚的道歉。故选C。 comment评论;promise承诺;apology道歉;suggestion建议。12.根据上一句中的I apologized、空后的with a smile以及下文中的forgave可推知

70、,她微笑着接受了我的道歉,故选D。13.根据空前的描述可知,她很轻易地(easily)原谅了我。故选B。14.根据语境和常识可知,每当我粗鲁的时候,我就讨厌自己。故选C。15.空前作者说我不再是那种(粗鲁的)人了,由Yet可知,此处是说但我还在不断成长,不断学习。故选D。 第二节答案:which; is named; growth; best; to ; the; picking; left; immediately; refreshed解析:本文是一篇说明文。文章介绍龙井茶是中国十大名茶之一,好的环境及水质是它成为名茶的原因以及龙井茶成为贡茶的传说。 此处Longing tea是先行词,指物

71、,设空处在后面的非限制性定语从句中作主语,故填which。此处讲的是龙井茶名字的由来,是事实,故用一般现在时,句子主语Longing tea是单数,和name之间是被动关系,故填is named。根据the和设空处后的of可知,此空用名词形式,故填growth。根据one of + the +最高级+名词复数可知,设空处应用形容词最高级,故填best。thanks to为固定短语,意为多亏了,填to。at the foot of为固定短语,意为在脚下,故填the。此处pick和句子主语he之间是主动关系,所以用现在分词作时间状语,故填picking。此处是表示过去的并列谓语,故填left。副词

72、修饰动词visited,故填immediately。此处用到find +宾语+宾补(形容词)结构,故填refreshed。第三部分 写作第一节答案:Dear Smith, I am Li Hua, a regular customer of Amazon. Im sorry to trouble you, but I have to make a complaint about the school bag I purchased last week.When receiving the school bag, I was disappointed to find the color was

73、quite different from what was shown in the advertisement. What also annoyed me was that there were several black spots on the bag, which couldnt be wiped away. For the reasons above, I strongly demand either the school bag be exchanged or I be compensated with a full refund.Looking forward to your p

74、rompt reply.Yours sincerely, Li Hua第二节答案: Paragraph 1: I opened the back door of the mall and saw Marie outside with a bag of food, smiling. She finished her babysitting job fifteen minutes ago. She figured I didnt have time for dinner, so she bought me food with her own money and waited for me ther

75、e all the time. While I was eating, she told me that I was her heroine and that she admired everything I did for the family. When she was tired of babysitting, she would think about my hard work and remembered never gave up.Paragraph 2: I pulled her tight towards me. Tomorrow the alarm would still ring at 5:00 am. The bills would still be waiting. There would be more rough days ahead. And yet I was ready to face them together with Paul and Marie, all of us willing to work hard and holding on to each other. Things would get better with the love of a family.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1