收藏 分享(赏)

安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx

上传人:a**** 文档编号:991561 上传时间:2025-12-22 格式:DOCX 页数:12 大小:117.07KB
下载 相关 举报
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第1页
第1页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第2页
第2页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第3页
第3页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第4页
第4页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第5页
第5页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第6页
第6页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第7页
第7页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第8页
第8页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第9页
第9页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第10页
第10页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第11页
第11页 / 共12页
安徽蚌埠市教师2020届高三“我为高考命题”仿真模拟英语试题(蚌埠市一中1) WORD版含答案.docx_第12页
第12页 / 共12页
亲,该文档总共12页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、“我为高考命题”仿真模拟英语试题学校:姓名:准考号:密封线第一部分听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共 5 小题;每小题 1. 5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A.B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在 试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。1. Where will the man most probably visit?A. New York.B. Washington.C.

2、Chicago.2. What is the man doing?A. Typing a letter.B. Reading a book.C. Doing his homework.3. How many books does the man want the woman to buy?A TwoBFiveCSeven.4. What do we know about Steves elder sister? A. She went to the supermarket yesterday.B. She will leave Massachusetts soon.C. She was adm

3、itted to Harvard University.5. What does the man think the weather will be like in April?A. Very cool.B. Very hot.C. Very windy第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第 6

4、 和第 7 两个小题。6. What is the woman doing?A. Making an appointment.B. Making suggestions.C. Asking for help.7. What do we know from the conversation?A. The woman will watch a ball game tonight. B. The man had a fight with his friend.C. The man disliked writing letter.听下面一段对话,回答第 8 和第 10 三个小题。8. What doe

5、s the woman probably do?A. A shop assistant.B. A postal clerk.C. A baker.9. Where does the mans mother live?A . At 58 Devon RoadB. At 77 Sydney Road.C. At 128 Devon Street.10. What did the man do for his mothers birthday?A. He wrote a letter to her.B. He bought a necklace for her.C. He ordered a bir

6、thday cake for her.听下面一段对话,回答第 11 至第 13 三个小题。11. What time is it now?A. 10: 00 pm.B.10: 30 pm.C.11: 00 pm.12.In which subject is the man not doing very well?A. MathsB. History.C. Physics.13. What will the man most probably do next?A. Watch a TV show.B. Review his lessons.C. Go to bed.听下面一段对话,回答第 14

7、至第 17 四个小题。14. Why does the man look pale?A. He is having a headache.B. He is having a fever.C. He just had a small operation.15. What makes many patients upset?A. The doctors in some hospitals are not very professional. B. The nurses dont take care of the patients wellC. The doctors are not patient

8、 enough.16. How did the man hear about the North Wall Hospital?A. He saw an ad on a bus.B. He saw an ad when he searched online.C. He heard an ad when he listen to the radio.17.What does the man 8aV about the ads for the North Wall Hospital?A. They make people boredB. They are very attractive.CThey

9、help the hospitals business.听下面一段独白,回答第 18 至第 20 三个小题。18. What was the world record before this basketball marathon?A.84 hours.B.90 hours.C.96 hours.19. Why was it hard for the players to fall asleep on the first night?A. They were too worried.B. They were too excited.C. They were t00 disturbed.20.W

10、hat do we know from the talk?A. Fourteen boys took part in this basketball marathon. B. The boys started playing at 6 oc1ock in the evening. C. In the final hours, the players became exhausted.第二部分:阅读理解(共两节,满分 35 分) 第一节(共 15 个小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A.B.C 和 D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AMALE

11、Participants Needed for Social Communication StudyThe Neuropragmatics and Emotion Lab is looking for healthy male volunteers to participate in an EEG experiment on social communication. You will hear stimuli and make decisions about stimuli that appear on a screen. With the EEG set-up, the entire pa

12、rticipation will take about 4. 5 hours and is conducted at 2001 McCill College Avenue, The compensation will be $ 10 per hour for your time and inconvenience. You are expected to be a MALE native Canadian English speaker, between 18-30 years old, right-handed and have normal hearing. If interested p

13、lease contact pell. lab. study gmail. com.Pell Lab:514-398-4400Link to this adMALE Undergraduate Participants NeededThe CASC Lab in the Department of Psychology at McGill University( supervisor: Dr. Melanie Dirks)is looking for male McGill undergraduate students between the ages of 18-25 who are wil

14、ling to complete an interview and a questionnaire about challenging friendship experiences. The interview will last approximately 2 hours. Participants will also be asked to complete a brief online questionnaire and to reach out to 3 of their friends who might also he willing to complete the same qu

15、estionnaire. Participants will be compensated for their time( $ 20). lf you are interested please contact thomas. khullar mail. mcgill. ca.Thomas Khullar:514-398-3725Link to this adParticipants Needed for Social Communication StudyThe Pell Lab is seeking North American English speakers for a study o

16、n social communication. You will judge audio and video clips(片段) showing social interactions while wearing an EEC cap measuring brain activity. The session is about 2 hours and compensation is $30 for the experiment. If you are interested and meet ALL the following criteria, please email pellabtest.

17、 eeg gmail. com. Please provide your name, email and telephone number.Age between 18-35 years oldNative North American English speakersNormal hearing and no history of mental and neurological disorderRight handednessKelly Hennegan:514-398-4400 Ext. :00010Link to this ad21. To meet the requirements f

18、or the EEG experiment, you should be .A. between the ages of 18-25B. left-handed with normal hearingC. healthy and able to work about 4.5 hoursD. a female native Canadian English speaker22. What will the CASC Lab expect participants to do?A. To complete a detailed online questionnaire.B. To do an in

19、terview about social communication.C. To ask some friends to do an online questionnaire.D. To judge audio and video clips showing social interactions.23. If you want to be paid best per hour, you should contact .A. 514-398-4400 Ext. :00010B. 514-398-3725C. thomas. khullarmail. mcgill. caD. pell.lab.

20、 study gmail. comBA team of Warwick University engineers have designed and built a satellite that will be launched about 100 km into space from the Swedish National Space Centre in the spring of 2017.The student team are not only designing the satellite, but the electronics, communications and senso

21、r systems for it too, all of which they will be building themselves.These engineering students were selected from multiple undergraduate, postgraduate and PhD student teams from all over Europe to join one of the nine projects that will be taken into space by the European Space Agency rocket next ye

22、ar. In addition, the Warwick team was the only undergraduate team to be selected to take part in this prestigious program.Engineering team member CJ Hanbury-Williams commented, l am delighted to be selected for the Warwick University Satellite Team( WUSat) ; its challenging nature is exactly why I a

23、pplied for engineering at Warwick. The opportunity to work with the European Space Agency ( ESA) ,as well as being the only British team currently involved with Rocket Experiments for University Students( REXUS) has made this an amazing project. Co-team member Jessica Lomath adds, It s always exciti

24、ng to be a part of a project that you get something tangible(实际的 ) and functional form, although there is so much work to do before then ! The project has also provided the opportunity for collaboration with a group of Physics students who search for planets outside our solar system and analyze thei

25、r atmosphere. The satellite will be used to collect data, which will be useful in studying planets outside of our solar system.The students will be traveling all around Europe as part of the project and the director of WUSat Dr Bill Crofts said the team couldnt be more grateful for the industry spon

26、sorship they had received from Chemring Group , Lyncolec , Solidworks , Thales , National Instruments , ESATAN TMS, Harwin and RS.Dr Bill Crofts also remarked that as the 50th anniversary of Warwick University falls in 2017, “It s great tohave a project such as this in terms of publicity for the uni

27、versity. ”24. One important task of the student team is .A. helping engineers with the electronicsB. designing a space centre. C. launching a satellite D. making a satellite25. What do we know about the students who take pmt in the program?A. They also design and build a rocket.B. They will travel i

28、nto space next year.C. Most of them are from Warwick University.D. All of them are receiving higher education.26. The main reason CJ Hanbury-Williams chose to major in engineering is that .A. he can learn to work with othersB. he likes different but challenging workC. he wants to be a permanent memb

29、er of ESAD. he can make great contributions to his countryCIn my mind, there is a moving story about a skinny young boy who loved football with all his heart.Practice after practice, he eagerly gave everything he had. But being half the size of the other boys, he got absolutely nowhere. Despite his

30、hard training at all the games, this hopeful athlete sat on the bench and hardly ever played.This teenager lived alone with his father, and the relationship between the two of them was very special. Even though the son was always on the bench, his father was always in the stands cheering. He never m

31、issed a game. This young man was still the smallest of the class when he entered high school. But his father continued to encourage him.The young man loved football and was determined to try his best at every practice, and perhaps hed get to play when he became a senior. All through high school he n

32、ever missed a practice nor a game but remained a benchwarmer. Besides, his faithful father was always in the stands, always with words of encouragement for him. When the young man went to college, he decided to try out for the football team as a walk - on. Everyone firmly believed that he could neve

33、r make the cut, but he did.The news that he had survived the cut thrilled him so much that he rushed to the nearest phone and called his father. His father shared his excitement and was sent season tickets for all the college games. This persistent young athlete never missed practice during his four

34、 years at college, but actually he never got the real chance to play in a game.It was at the end of his senior football season that the coach met him with a telegram. The young man read the telegram and he became totally silent. Swallowing hard, he mumbled to the coach, My father died this morning.

35、Is it all right if I miss practice today? The coach put his arm gently around his shoulder and said, Take the rest of the week off, son. And dont even plan to come back to the game on Saturday. Saturday arrived, and the game was not going well. In the third quarter, when the team was ten points behi

36、nd, a silent young man quietly slipped into the empty locker room and put on his football gear. As he ran onto thesidelines( 直线), the coach and his players were surprised to see their faithful teammate back so soon. Coach,please let me play. Ive just got to play today, said the young man. The coach

37、pretended not to hear him. There was no way he wanted his worst player in this close play - off game. But the young man insisted, and finally feeling sorry for the kid, the coach gave in. All right, he said. You can go in. Before long, the coach, the players and everyone in the stands could not beli

38、eve their eyes. This little unknown, who had never played before, was doing everything right. The opposing team could not stop him. He ran, passed, blocked, and tackled like a star, His team began to succeed, The score was soon tied. In the closing seconds of the game, this kid got a pass and ran al

39、l the way for the winning touchdownFinally, after the stands had emptied, the coach noticed that this young man was sitting quietly in the comerall alone. The coach came to him and said, Kid, you were unbelievably fantastic! Tell me what got into you? How did you do it?He looked at the coach, tears

40、in his eyes, and said, Well, you knew my dad died, but did you know that my dad was blind? The young man swallowed hard and forced a smile, Dad came to all my games, but today was the first time he could see me play, and l wanted to show him I could make it!27. What does the underlined sentence he g

41、ot absolutely nowhere meant?A. He could never make his father see his performance clearly.B. There was no chance of his becoming a top athlete in this sport. C. There was no coach to train him well enough to be a good playerD. He had no idea at all what kind of person he wanted to be m future.28. Wh

42、o felt very pleased when the young man was chosen to be a member of his college team?A. His teachers and classmates.B. His coach and teammatesC. His parents and relatives.D. He himself and his father.29. From the passage, we can infer that .A. the young mans coach played an important role in his gro

43、wth B. the young mans father had a great positive influence on him C. not until his father passed away did the young man train hardD. the young mans road to success in football was always smooth30. Whats the best title of the passage?A. Thrilling football matchB. Determined father and sonC. The powe

44、r of dreamsD. The encouragement of a coachDWhen a big exam is coming up, you probably feel anxious about any wasted time and want to begin school as soon as you probably can.But tens of thousands of British high school students will soon be getting up later. Theyre taking part in a new experiment by

45、 Oxford University to see if later classes can improve their exam results.Grades 10 students in the UK have to take the nationwide General Certificate of Secondary Education (GCSE) exams. They have to pass these exams in order to study more advanced courses, and later apply for universities.The Oxfo

46、rd University project means that GCSE students from more than 100 schools across England will start school at 10 am, more than one hour later than the current start time (8:50 am).The project is based on scientific evidence that teenagers are “out of sync” with traditional school hours, theTelegraph

47、 reported. And what they need is more sleep in the morning.“We know that something funny happens when youre a teenager, in that(因为) you seem to be out of sync with the world,” said professor Colin Epsie, who is leading the study. “Your parents think its because you are lazyand opinionated(固执己见的)and

48、everything will be OK if you could get to sleep earlier. But science is telling us that teenagers need to sleep more in the mornings.”Everyone follows a natural cycle of sleep and wakefulness. Biology has decided that teenagers go to sleep around midnight and dont feel fully awake until 9-10 am, acc

49、ording to scientists. Thats two hours later than adults. And their body clocks stay like this until the age of around 21 for males, and 19 for females.“Society provides school for learning, but the brain provides sleep. So we are exploring the possibility that if you delay the schools start time unt

50、il 10 am, that will improve learning performance,” said Epsie.The results could be positive, based on previous studies.An early study at the UKs Monkseaton High School in 2009 found that starting an hour later improved grades in core subjects by 19 percent.The Oxford project is expecting to publish

51、the results in 2018. Its time to wait and see whether scientists will give us an excuse to get up late.31According to the article, students who take part in the Oxford University project .A. will start school one hour earlierB. will no longer have to take GCSE examsC. will perform better academicall

52、y than those who dont participateD. will be guaranteed more sleeping time in the morning32The underlined phrase “out of sync” in Paragraph 5 probably means .A. breaking the habit of doing somethingB. getting used to doing somethingC. having no idea of somethingD. having trouble keeping up with somet

53、hing33We can infer from the article that .A. the Oxford University project is targeted at all British high schoolsB. getting up late is a sign of laziness in the eyes of most British parentsC. children and adults have different natural cycles of sleep and wakefulnessD. there is still no scientific e

54、vidence that supports a late school start time34What is the authors attitude toward the Oxford University project ?A CriticalB. OptimisticC. DoubtfulD. Uninterested35Whats the best title of the article ?A. Wake up late to excelB. Its never too late to learnC. The later you get up, the better youll l

55、earnD. An excuse to get up late第二节(共 5 个小题;每小题 2 分满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 What do the worlds most successful people all have in common?By examining the work habits of over 150 greatest writers and artists and scientists, the researchers includingStandford Professor Jeffrey

56、 Preffer found that high achievers like Robert Moses turn out to be all alike:Busy! Busy!36 In a study of general managers in industry, John Kotter reported that many of them worked 60 to 65 hours per week-which translates into at least six 10 - hour days. The ability and willingness to work difficu

57、lt and tiring hours has characterized many powerful figures. Energy and strength provide many advantages to those seeking to build power.Just Say No!The difference between successful people and very successful people is that very successful people say no to almost everything. And thats what gives th

58、em the time to accomplish so much. 37 And focus means saying no to a lot of distractions(分神) ?Know What You Are!Ignore your weakness and keep improving your strengths. Don t waste time exploring skill areas where you have little competence. Instead, focus on-and build on-your strengths. 38 .Create G

59、ood Luck!Luck is not magical-there is a science to it. Richard Wiseman studied lucky people for his book Luck Factor, and broke down what they do right. 39 By being more outgoing, open to new ideas, following the feeling that something is true, being optimistic, lucky people create possibilities.Doe

60、s applying these principles to your life actually work? Wiseman created a luck school to test the ideas-and it was a success. In total, 80 percent of people who attended Luck School said that their luck had increased. 40 .A. Spend enough time to improve your weakness. B. Achievement requires focus.C

61、. On average, these people reported that their luck had increased by more than 40 percent. D. High achievers never stop working and they never lose a minute.E. Busy people are more likely to be lucky.F. This means knowing who you are, what you are and what you are good at.G. Certain personality type

62、s are luckier because they behave in a way that offers the chance for good opportunities.第三部分:语言运用(共两节,满分 45 分) 第一节:完型填空(共 20 个小题,每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下面短文,从短文后备题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。Many parents of preschoolers struggle with their childrens fears of real and imaginary crea

63、tures. A new study offers some ideas on how they can better 41 their childrens worries.Researchers studied about fifty 4-,5-,and 7-year-olds in an effort to 42 coping strategies that can be carried out by children. The children listened to a series of short illustrated (有插图的 ) stories. Each story 43

64、a child alone or with another person who came into 44 with something that looked like a real or an imaginary45 creature, such as a snake or a ghost. Children were asked to 46 how intensely afraid each of the children in the stories was, to give a reason why each child felt that way, and to 47 a way

65、to help the child in the story feel less afraid.In situations in which a childs fear was 48 by real creatures, the researchers found that children would rather do something than think 49 thoughts. In these situations, boys more often suggested 50_,while girls more often wanted to avoid the 51 .They

66、also found that between ages 4 and 7,children 52 more understanding that peoples thoughts and beliefs can both cause and reduce the 53 . While preschoolers are 54 to suggest pretending the imaginary creature was 55 ,older children tended to suggest reminding themselves what the reality was. 56 ,the

67、researchers say, preschoolers may 57 from seeing things in a more positive light (Lets pretend the dragon is nice ) ,while older children may do better when they 58 whats real and whats not (Dragons arent real).41. A. distinguishB. manageC. transferD. understand42. A. allocateB. adoptC. identifyD. c

68、lassify43. A. spottedB. explainedC. recommendedD. featured44. A. contactB. conflictC. effectD. forceThese results should help parents by 59 them to keep in mind their childrens age-appropriate abilities when helping them deal with their fears, 60 fears of imaginary creatures, according to the resear

69、chers.45. A. magicalB. terrifyingC. adorableD. fierce46. A. indicateB. measureC. predictD. prove47. A. changeB. offerC. recognizeD. master48. A. relievedB. increasedC. causedD. reduced49. A. creativeB. positiveC. practicalD. useful50. A. hidingB. fightingC. runningD. compromising51. A. situationB. c

70、hoiceC. creatureD. risk52. A.showB. teachC. gainD. experience53. A.dangerB. scareC. painD. harm54. A.eagerB. confident .C. likelyD. willing55. A.commonB. powerfulC. clumsyD. friendly56. A. HoweverB. ThereforeC. InsteadD. Otherwise57. A.sufferB. recoverC. escapeD. benefit58. A.focus onB. count onC. a

71、gree onD. take on59. A. warningB. remindingC. requestingD. allowing60. A. possiblyB. generallyC. certainlyD. particularly第三部分 英语知识运用第卷第二节:(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,根据句意在空白处填人一个单词或用所给单词的正确形式填空(最多不超过 3 个单词)。 Twist, one of my students, told me that his favorite song is Don t Cry. 61 (honest),

72、I was quitesurprised when he said this, 62 personally I believe I always hold a kind of persistent nostalgia (怀旧) for the past and confusion for the future, and I never expect that the younger generations also share this feelingWhy do people have such feeling for the past? The confusion, numbness, e

73、ven disappointment, elusion (回 避)to the present might be the 63 (reason).TV series like “GameofThrones”, “TheTudors”, even ”Gdmm”, are an based 64 the myths of the past. The popularity of this sort shows suggest that there 65 (be) quite a few people who feel like 66 (seek) relief in the myths of the

74、 past. Last week, I read a story in 67 history book. It is said that a historian 68 (experience) the hunting lifestyle like foodgathering people in the Old Stone Age for half a year; he found that he was 69 (strong) than before and less likely 70 (get)high blood pressure第四部分写作(共两节;满分 35 分)第一节 短文改错(共

75、 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言 错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改 10 处, 多者(从第 11 处起)不计分。A week before Earth Days, posters were put up around our school, calling upo

76、n us to join the actions for a greener earth.Our class came up with the idea to make better use of using materials. We had brought to our classroom worn-out clothes, piece of cardboard, and turned those into dolls, handbags, tissue boxes and small vases. That weekend, we went to a nearby neighborhoo

77、d and gave it away to the people here. All were happy with which they received. We did very well that we were invited to share our idea and experience with all the students of our school.We are very proudly of ourselves and believe we can do more for the better world.第二节:书面表达(满分 25 分)美国林肯高中(Lincoln

78、Senior High School)的校舞蹈队即将来你校演出、:请你参考以下消息,并以 学生会名义写一则演出通知,张贴在布告栏中。时间,本周五下午两点,地点,校礼堂组织者,学生会, 参与者,全体师生(包括正在你校学习的美国交换生)注意:1演出通知应为一篇连贯的短文;2可以适当增加细节;3注意通知的格式;4词数 100 左右。参考答案第一部分听力:1-5 CBACB 6-10 BCBCB 11-15 BBCCA 16-20 CCABB第二部分 阅读理解: A 篇21.C细节理解题。由第一则广告中的“looking for healthy male volunteers ”“the entire

79、 participation will take about4.5 hours”可知选 C。22.C 细节理解题。由第二则广告中的“Participants will also be asked to complete a brief online questionnaire and to reach out to 3 of their friends who might also be willing to complete the samequestionnaire“可知答案为 C。23.A 细节理解题。由文章内容可知,最后一个研究提供的每小时的报酬最高,再由第三则广 告中的“Kelly

80、Hennegan: 514-398-4400 Ext.:00010”可知答案为 A。B 篇24.D 细节理解题。根据第一段第一句可知,瑞典华威大学学生工程师队独立设计和制造一颗 人造卫星。25.D 推理判断题。根据第三段第一句可知,该学生工程师队的成员至少是在读本科生。26.B 推理判断题。根据第四段中 CJ Hanbury-Williams 所说的话中的 its challenging nature is exactly why I applied for engineering at Warwick 可知,他选择工程学专业的主要原因是这个专 业具有很大的挑战性,这说明他喜欢富有挑战性的工作

81、。C 篇27.B 考查句意理解。根据文章第二段我们可以看出,由于这个男孩身体条件比别人差,虽然 他训练刻苦,但是仍然很难在这项运动中脱颖而出,所以答案为 B。28.D 考查细节理解。根据第五段中的“His father shared his excitement and was sent season tickets for all the colleges”可以看出只有这个年轻人和他父亲感到高兴。所以答案是 D。29.B 考查推理判断。根据文章内容我们可以看出,尽管这个年轻人的足球生涯困难重重,但 是他在父亲对他一如既往的支持和鼓励下追逐梦想,永不放弃,并最终取得了成功,也就是 说他的父亲对

82、他有积极的影响,所以答案为 B。30.B考查标题判断。文章讲述了一位意志坚定的年轻人在父亲的支持和鼓励下追逐梦想、永不放弃直至最后取得成功的故事所以答案为 B。D 篇:31-35 DDCBA 七选五 36 - 40DBFCC 第三部分完型填空41B 根据语境可知,此处指父母如何才能更好地控制住孩子们的担忧。manage“能对付, 控制住”符合语境。文章最后一段中的“deal with”亦是提示。42.C 根据上下文语境可知,研究是为了找到应对策略。identify“找到,发现”符合语境。43.D 根据语境可知此处描述的是故事的内容,故 feature“以为特色,是的主要内 容”符合语境。44.

83、A come into contact with.“遇见,碰上”,是固定用法。根据语境,此处指每一个故事的主 要内容是单独一个孩子或者和另一个人碰见一些看起来像一种真实的或者一种虚构的令人恐 惧的生物。45.B 参见上题解析。terrifying“令人恐惧的”。46.C 孩子们要预测(predict)故事中的每个孩子是多么害怕。47.B 此处指提出一个方法来帮助故事中的孩子减少恐惧。offer“提出,提供”。48.C 在孩子们的恐惧由真实的生物引起的情况下,研究者发现他们宁愿采取一些措施而不愿 持有积极的想法。cause“引起,导致”符合语境。49.B 参见上题解析。positive“积极的,

84、正面的”。下文中的“in a more positive light”亦是提示。50.B 根据“while”可知空处与下文的“avoid”形成对比,故 fighting 符合语境,指男孩们会 建议攻击,而女孩们则会更想要避开这种生物( creature)。51.C 参见上题解析。52.A 根据语境可知,此处指表现出更多的理解。show“表现出”符合语境。53.B 根据上下文可知,此处指人们的想法和信念都会引起和减轻恐惧。scare“恐惧”符合语 境。上下文中出现的“fears”亦是提示。54.C be likely to do sth. “有可能做某事”,此处指学龄前儿童有可能会把虚构的生物想

85、象得很 友善(friendly)。下文中的“tended to”“preschoolers may in a more positive light”是提示。55.D 参见上题解析。56.B 上下文之间在逻辑上是因果关系,所以用 Therefore。57.D 此处指学龄前儿童会从他们以更积极的视角看待事物的过程中受益。benefit from“受益 于,从中受益”。58.A 根据语境可知,此处指当他们关注(focus on)什么是真实的和什么是不真实的时,他们可 能会做得更好。59B 此处指提醒父母记住孩子们的适龄能力。remind sh. to do sth.“提醒某人做某事”。60.D 此

86、处指当帮助孩子应对恐惧时,尤其是对虚构的生物的恐惧时。particularly“尤其,特 别”。语法填空61. Honestly 62. because63. reasons64. on65. are66. seeking67.a68. experienced69. stronger70.to get第四部分 第一节改错71. join 后加 in72. using 改为 used73. 删去 had74. piece 改为 pieces75. it 改为 them76. here 改为 there77. which 改为 what78. very 改为 so79. proudly 改为 pr

87、oud80. the 改为 a第二节书面表达One possible version:NOTICETo deepen the understanding of different culture and friendship between American and Chinese students, the Students Union will invite the dance team of Lincoln Senior High School to give us a performance. All teachers and students are welcome, includi

88、ng the American exchange students.The performance is planned to begin at 2 oclock this Friday afternoon in the school auditorium. Our schools-danceteam is going to give a performance too. Please wear your school uniform and arrive there on time. It is a good opportunityfor everyone to communicate with each other.Students UnionOctober 8 ,2016

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1