1、Period Three Listening, Everyday English and Function & Cultural Corner .单词拼写1I think she was also not sure about it because she made no _(确定的) answer.2Now that you have turned 18,you should learn to be _(独立的) of your parents help.3His speech was _(频繁地) interrupted by stormy applause.4They brought t
2、he piano _(斜着地) through the front door.5I cant c_ on my work when Im tired.6The a_ age of the students in my sons class is 12.7It is a d_ not to be able to drive a car.8With his new method, the time of the project will be s_.单句填空1No matter how _ (frequent) praised,I always remember never to stop imp
3、roving myself. 来源:12We aim to help the disabled students to live and study_ (independent). 3All the students that work hard can _(definite) pass the exam.4With the number of private cars going up, the drivers should _ (concentration)on the road when driving. 5After a long_(hesitate), he told the tru
4、th at last. 6This method has the_(disadvantage) of saving a lot of fuel. 7The letter is too long. Can you_(short) it a little?8_(kick) a wet football can hurt your foot if you are not careful.9_(compare) with his room, my room is even smaller. 10We couldnt eat in the restaurant _ none of us had mone
5、y with us.短语填空concentrate on; compare with; take out; point out; agree with1_ last year,the output of the company has increased by 20% in 2019.2You can _ six books at a time.3You should _ your study while you are at school.4I thought it was a good idea but he didnt _ me.5Can you _ the hotel on this
6、map?.句型训练1If you have any problems, dont_. 如果你有任何问题, 尽管告诉我。2The patient got better soon_. 通过接受医生的建议, 这个病人(的身体)很快好转了。3Where _ after he retires?你认为他退休后会住在哪里?4_ passed the exam. 并非所有的学生都通过了考试。5Toms work at school is _汤姆的功课在学校是中上水平。.阅读理解Online shopping started not so long ago. Tim BernersLee invented th
7、e World Wide Web in 1991. The first online bank opened in 1994. In 2019, Amazon started operating and is now one of the largest online shopping malls. Then in 2019, eBay started its online shopping site. By sitting at home you can now buy anything from knives to cars. The worry you may have about tr
8、avelling and parking can be avoided while you shop online. With online shopping, you need not worry about the weather. Online shops have no holidays, closing times or any other problems. You can shop 24 hours a day, 7 days a week and 365 days a year. Some online shops also keep customers opinions ab
9、out each product, so you can easily find out what other customers think about the product before buying it. When you go for realworld shopping, you can actually touch and feel the products, but in online shopping you can only see the pictures. Also if you are shopping online, you have to be careful
10、with your credit cards. The first step in online shopping is to search for what you want to buy. Once you find the required product, put it in a “shopping cart” and continue shopping. After you have got enough in your “shopping cart”, check out the product. You can add or take out the products in yo
11、ur shopping cart. The next step is to log in(登录) using a username and a password. Enter the address where you want the product to be sent. Some sites even ask for your email address, phone number, etc. Then wait for the confirmation(确认) of your order. You can also cancel the order if needed. Online
12、shopping is a different experience and you can make shopping online easy when you get used to it. 1When shopping online, you can _. A. park your car where you want toB. buy anything wherever you go C. touch anything that you want to buyD. know what others think of the product2The second paragraph ma
13、inly tells us _. A. people can do online shopping at their own homes B. the things people can buy in online shops C. the advantages people can have through online shoppingD. people can know different opinions of customers3From the text, we can know that _. A. once customers put the products in their
14、 “shopping carts”, they cant change them B. customers should be careful with their credit cards when shopping online C. customers must give their email addresses as well as their phone numbers D. people can know different opinions of all customers4If you want to buy a cup online, what is the right o
15、rder of the following things you can do?a. Put the cup into your “shopping cart”. b. Wait for the confirmation of the order. c. Search for a right cup. d. Enter the address. A. bcda B. cadb C. abcd D. cdab.阅读七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。As we know, everyone can make mistakes, but dont
16、 worry about it. The following is what we should do when we make mistakes.来源:Z.xx.k.Com Just admit it. Dont think that our mistakes are caused by others. _1_ Dont blame other people, and dont cheat ourselves, either. _2_ In order to stop the problem from getting worse, we should act quickly to solve
17、 it. If we dont act and deal with the problem quickly, itll only make us feel more stressed. Also it is necessary to make a plan of action and correct the mistake according to it. _3_ Realize that making mistakes is the best way to learn. Those who have made the most mistakes can get an A, for they
18、are the ones who have learned the most. _4_ Think about what we can learn from our mistakes. _5_ How can we avoid making the same mistake in the future? When we act with a method to get a good result, do it that way next time. If we dont, we should stop, think about it, change it and try again.A. So
19、lve it at once.B. So be away from stress.C. Dont be afraid of failure.D. So decide quickly and act.E. What caused us to make the mistake?F. The more we learn from our mistakes, the cleverer we are.G. Be brave and face the fact that we have made the mistakes.Period ThreeListening, Everyday English an
20、d Function & Cultural Corner .1. definite2. independent3. frequently4. sideways5. concentrate6. average7. disadvantage8. shortened.1. frequently2. independently3. definitely4. concentrate5.hesitation6advantage7. shorten8. Kicking9. Compared10.because 来源:Z。xx。k.Com.1. Compared with2. take out3. conce
21、ntrate on4. agree with5point out.1.hesitate to tell me2.by taking the doctors advice3.do you think he will live4.Not every student/all students5. above average.【文章大意】 本文介绍了网购的好处及网购流程。1D细节理解题。根据第二段最后一句“Some online shops also keep customers opinions about each product, so you can easily find out what other customers think about the product before buying it.”可知,在网上购物时,你能了解到别人对该产品的评价。2C段落大意题。本段主要介绍了网上购物的好处,包括全天开放,无假期等。来源:Z。xx。k.Com3B细节理解题。根据第三段最后一句“you have to be careful with your credit cards.”可知答案。来源:Zxxk.Com4B细节理解题。根据最后一段内容可知,在网上购买一只杯子(cup),首先要找到合适的产品,然后把它放入购物车中,然后登录,输入送货地址,最后等候确认。.15GADFE