1、单元小测(三). 单句填空1Prices of daily goods _ (buy) online are lower than store prices. 2The three of us _ (travel) around Europe for about a month last summer.3_ fun it is to go hiking on such fine weather. 来源:14This famous novel _(write) by Mr Smith is worth reading. 5I had a _(frighten) experience last w
2、eek. 6“We cant go out in this weather,” said Bob, _(look) out of the window. 7We can see a high mountain in the _ (distant). 8He always _(have) no breakfast during that year.9The police all felt_(exhaust) after a whole weeks searching for the lost child in the forest. 10Would you mind lending me a c
3、igarette?Im very sorry _ I have none myself. .阅读理解To travel around the world is the dream of many adventurous people. But very few people can afford a global tour because hotels, food and airplane tickets are too expensive. Some people, however, have thought of some ways to realize their dreams.Laur
4、a Cody and Tanbay Theune, a couple from Britain, decided to travel around the world. They have found a good way to pay for their trips. They look after pets for rich house owners. In exchange, they can stay in the houses for free. They have looked after horses, cows, cats, dogs and fish. In two year
5、s, the couple has been to Australia, Germany, Spain and Italy. They have stayed in big cities and small villages. The home owners are usually very generous(慷慨) and have given them food, wine and day trips.Another person who tries to realize her travel dream is photographer Rhiannon Taylor. She trave
6、ls around the world to visit, review and take photos of the best hotels. She shares the places she stays in and the food she eats on the Internet with tens of thousands of followers.With these ways of making money, travelling around the world is no longer a dream. More and more young people are thin
7、king creatively to make their travel dreams come true.1Why do most people feel hard to make their travel dream come true?A. Because they can hardly find hotels.B. Because the food is not healthy.C. Because the cost of travel is high.D. Because they are afraid of adventure.2The best word to describe
8、the way of realizing the travel dream is _A. special B. creative C. rich D. adventurous3It is known from the passage that Laura and Tanbay paid for their trips by _A. staying in the house for freeB. being given food and day drinksC. going to Australia and other countriesD. looking after pets for ric
9、h house owners来源:1ZXXK4According to the passage, Taylor is a photographer who shares her photos _A. on the Internet B. of every hotelC. with her friends D. to review her visits.完形填空Ann is one of the most _1_ people I have met; she is only twentyfive, but she has travelled to over fifty different _2_
10、. Five years ago, she was a typist in Birmingham, but she decided to give up her _3_ and see the world. Since then, her _4_ has changed completely. The first time she went _5_ was seven years ago, _6_ she was just about 18. She took a boat to France and then hitchhiked(搭车) around _7_ for five weeks.
11、 She has visited Europe many times since that first trip, _8_, but that holiday was the one that made her start travelling. She never forgets the _9_ of those five weeksalthough it was not all enjoyable. When she was on a train, somebody _10_ her purse. So she lost all her _11_ and had to work in a
12、restaurant for a fortnight(两周). She made some good friends there, and has _12_ several times since then. How does she find money for her _13_? After her first trip abroad, she went home and worked for two years, _14_ all the time. Now she travels _15_, finding work when her money is low. She made a
13、lot of _16_, she says, and she has learned quite a few _17_. Although she has had occasional(偶尔) _18_ and has often been sick, she never thinks about _19_ her travels. “My first time abroad changed my life,” she says, “and I have _20_ to travel ever since.”1A. beautiful B. nice C. helpful D. interes
14、ting 2A. cities B. countriesC. continents D. towns 3A. habit B. study C. interest D. job 4A. decision B. life C. appearance D. opinion 5A. abroad B. out C. through D. home 来源:学+科+网Z+X+X+K6A. even if B. when C. although D. since 7A. Europe B. AmericaC. Asia D. Africa 8A. of course B. thereforeC. in f
15、act D. meanwhile 9A. hard work B. cost C. travel D. excitement 10A. found B. stole C. caught D. lent 11A. possessions B. luggageC. money D. courage 12A. telephoned B. remindedC. returned D. missed 13A. travels B. friends C. holidays D. tickets 14A. travelling B. increasingC. saving D. working 15A. c
16、ontinually B. fortunately来源:Zxxk.ComC. happily D. unwillingly 16A. money B. friends C. trips D. homes 17A. textbooks B. languagesC. skills D. subjects 18A. happiness B. pleasureC. difficulties D. enjoyments 19A. keeping B. continuingC. sharing D. giving up 20A. prepared B. learned C. wanted D. train
17、ed来源:学+科+网Z+X+X+K.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。My friend had a chance to make a trip to Hong Kong on August 15, 2019. He had dreamt 1._ visiting it since his boyhood and it was the first time that he 2._ (be) there. The following was what he had seen.3_ (arrive) there, he was impressed by its
18、 beautiful scenery and tall buildings. It is said that Hong Kong has the 4._ (many) skyscrapers in the world. Wherever he went, he saw many smiling faces. People in Hong Kong were kind, generous, easygoing and ready to help 5._ . Much to his surprise, he saw that people there always kept order in pu
19、blic places. Though crows of people were waiting for the next train at the subway station, they were talking in such 6._ low voice as not 7._ (disturb) others.Chinese and English are the 8._ (office) languages of Hong Kong. English 9._ (use) in governments, markets, service centres and other fields.
20、Staying there for a week was a good experience for him, 10._ he would never forget.单元小测(三).1. bought2. travelled3.What4. written5. frightening6. looking7. distance8. had9. exhausted10. but.【文章大意】 本文是一篇报道,讲述了Laura Cody 和Tanbay Theune夫妇以及摄影师Rhiannon Taylor分别如何环游世界的故事。1C细节理解题。根据第一段中“But very few people
21、 can afford a global tour because hotels, food and airplane tickets are too expensive.” 但很少有人能支付得起环游世界的费用,因为酒店、食品和机票太贵了。故选C。2B细节理解题。根据文章最后一句中“More and more young people are thinking creatively to make their travel dreams come true.” 越来越多的年轻人创造性的思维使他们的梦想成真。故选B。3D细节理解题。根据第二段中“They look after pets for
22、rich house owners.”可知他们为富有的人照顾宠物,故选D。4A细节理解题。根据倒数第二段最后一句“She shares the places she stays in and the food she eats on the Internet with tens of thousands of followers.”可知,在互联网上她和很多的追随者分享她待的地方,她吃的食物,故选A。.【文章大意】 这是一篇叙述安多年的旅游经历的文章。本文主要介绍了她喜欢旅游,她如何为旅游储蓄或筹集资金,以及她的旅游收获。1D根据下文可知此处指“有趣的”,其他三项不符合题意。2B根据下文可知选B
23、。continent大陆,洲。3D前面有“she was a typist”,所以选job。其他三项不符合题意。4B从那以后,她的生活完全改变了,故选life。decision决定;appearance外貌;opinion想法。5A由下文的France可知她出国了,故选abroad。go through经历(苦难、痛苦等);go home回家。6B七年前她刚18岁。此处用when引导定语从句。even if即使;although尽管;since自从。7A根据下文“She has visited Europe many times since that first trip”可知A项正确。8Ao
24、f course“当然”,作插入语。therefore因此;in fact事实上;meanwhile同时。9D由全文可知安喜欢旅游,第一次出国的经历肯定让她兴奋不已,故选excitement。其他三项均不符合题意。10B表示“偷”用steal,因为上文提到“it was not all enjoyable.”,所以此句应描述令人不愉快的事。11C她的钱包被偷,所有的钱都丢了,故选C项。12C她在那儿交了一些好朋友,所以她又回去了好几次,故选C项。13A她怎样为自己的旅行筹集钱呢?故选A项。14C她工作了两年,一直在攒钱。故选saving,其他三项不符合题意。15A现在她不断地旅行。contin
25、ually不断地;fortunately幸运地;happily快乐地;unwillingly不情愿地。故选A项。16B她交了许多朋友。make a lot of trips(旅行多次)与前文“Now she travels continually”重复。17B因为她去了很多国家,所以她学会了好几门语言。其他三项不符合题意。18C前面有although,表示让步,前文说的都是excitement,故后文开始说difficulties。19D她从未想过放弃旅游。give up放弃。20C由句意“此后我就一直想旅行”可知C项正确。.1. of/about2. had been3. Arriving4. most5. others6.a7. to disturb8. official9. is used10. which