ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:22.65KB ,
资源ID:961246      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961246-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修一练习:Module 1 单元小测(一).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修一练习:Module 1 单元小测(一).docx

1、单元小测(一). 单句填空1Mr Brown knows little Japanese, so he cant understand the _(instruct) on the bottle of the pills. 2Kathy tried hard to learn all subjects well, looking forward to _(enter) a famous university. 3For breakfast he only drinks juice from fresh fruit _ (grow) on his own farm. 4This class is

2、 too large, so we shall have to divide it _ two. 5It is raining again! The football game will be put off if the wet weather _(continue)6Many shy people feel _(embarrass) about speaking in front of other people. 7Do you think the weather in Beijing is similar to _ in New York? 8Hurry up,kids! The sch

3、ool bus _(wait) for us!9Last year, I went to Hangzhou and I _ (impress) with the beauty of West Lake. 10The wild flowers looked like a soft orange blanket _ (cover) the desert.阅读理解First day at schoolIt was my first day at school in London and I was halfexcited and halffrightened.On my way to school

4、I wondered, what questions the other boys would ask me and practised all the answers, “I am nine years old.I was born here but I havent lived here since I was two.I was living in Farley.Its about thirty miles away.I came back to London two months ago.” I also wondered if it was the rule for boys to

5、fight strangers like me, but I was tall for my age.I hoped they would decide not to risk it.No one took any notice of me before school.I stood in the centre of the playground, expecting someone to say “hello”, but no one spoke to me.My teacher was called Mr Jones.There were 42 boys in the class, so

6、I_didnt_stand_out there, either, until the first lesson of the afternoon.Mr Jones was very fond of Charles Dickens, so he asked several boys if they knew Dickens birthplace, but no one guessed right.A boy called Brian, the biggest in the class, said, “Timbuktu,” and Mr Jones went red in the face.The

7、n he asked me.I said, “Portsmouth,” and everyone stared at me because Mr Jones said I was right.This didnt make me very popular, of course. “He thinks hes clever, ” I heard Brian say.After that, we went out to the playground to play football.I was in Brians team, and he obviously had Dickens in mind

8、 because he told me to go in goal.No one ever wanted to be the goalkeeper.“Hes big enough and useless enough, ” Brian said when someone asked him why he had chosen me.As the boy kicked the ball hard along the ground to my right, I threw myself down quickly and saved it.All my team crowded round me.M

9、y bare knees were grazed and bleeding.Brian took out a handkerchief and offered it to me.“Do you want to join my gang (team)?” he said.来源:Z.xx.k.ComAt the end of the day, I was no longer a stranger.1The writer prepared to answer all of the following questions EXCEPT “_”. Ahow old are youBwhere are y

10、ou fromCdo you want to join my gangDwhen did you come back to London2We can learn from the passage that _Aboys were usually unfriendly to new students Bthe writer was not greeted as he expected CBrian praised the writer for his cleverness Dthe writer was glad to be a goalkeeper3The underlined part “

11、I didnt stand out” in Paragraph 3 means that the writer was not _Areliable Bnervous Cimportant Dnoticeable4The writer was offered a handkerchief because _Ahe was in Brians team Bhe was no longer a new comerChe was beginning to be accepted Dhe pushed a player in the other team.完形填空I used to live in a

12、 separate room. I loved living _1_. But one day it all changed when my brother Mike asked to _2_ my room. At first, my parents said “no” to him, but at last my mother _3_. I cried and begged my parents not to do this, _4_ it didnt work. As soon as Mike entered my room, my room began to become _5_. T

13、o my anger, he often left his unwashed clothes everywhere! One evening, I was doing my homework on my computer while Mike was listening to music. Later, I left my _6_ to get some water. A shock was _7_ me when I returned. He had used my computer to play games. I had _8_ to save the homework. Sadly,

14、he closed the program _9_ saving itall my effort had disappeared!I shouted at him at the top of my _10_. He cried a lot as my mother _11_ him. My mother also asked him to leave my room _12_. Then I did my homework once again. At 11:00 pm, I _13_ it. I was about to turn off my computer when I saw the

15、 _14_ of my brother that he had put on my table. I looked at his lovely face and remembered how he was crying when my mum punished him. I really felt _15_ for him. I went to him. He was _16_ in my parents bed. I kissed his forehead. He woke up, _17_ and said, “Im sorry. I wont bring you _18_ again.”

16、 I was so _19_ and I hugged him, saying, “From now on, my room is not only _20_. It is ours!” 1A. somewhere B. alone C. sadly D. differently 2A. clean B. paint C. visit D. share 3A. left B. agreed C. smiled D. moved 4A. as B. if C. but D. so 5A. dirty B. empty C. beautiful D. dark 来源:学|科|网Z|X|X|K6A.

17、 office B. TV C. book D. seat 7A. waiting for B. looking through C. looking after D. thinking of 8A. decided B. forgotten C. wanted D. tried 9A. on B. for C. after D. without 10A. water B. desk C. voice D. head 11A. surprised B. praised C. served D. beat 12A. at once B. on time C. by chance D. after

18、 all 13A. dropped B. finished C. improved D. changed 来源:学。科。网14A. coat B. toy C. photo D. gift 15A. good B. sorry C. lucky D. happy 16A. playing B. crying C. sleeping D. eating 17A. showed up B. gave up C. went away D. got up 18A. information B. trouble C. advice D. news 19A. moved B. angry C. upset

19、 D. nervous 来源:学科网20A. his B. ours C. theirs D. mine .语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。There was once a farmer 1._ worked very hard every day. One day when he was hoeing(锄) in the sunshine, he suddenly heard a loud sound. He turned around 2._ hurried to the tree. There he found 3._ rabbit dying.

20、He took hold of the rabbit with 4._ (excite). “What a good rabbit! Ill have it 5._ dinner!” Then he had a good idea, “Why not 6._ (wait) for more rabbits here? Its cool under the tree.” 7._ he dropped off his hoe and waited there. But day after day, there were no more rabbits 8._ (come). 9._ was wor

21、se, all his crops were dead.The story 10._ (tell) us that if you want to get something, you must work hard for it. Remember, “No pain, no gain!”单元小测(一).1.instructions2. entering3. grown4. into5. continues6. embarrassed7.that8. is waiting9. was impressed10. covering.【文章大意】 本文主要讲述了作者在新学校第一天的生活,刚开始没有人关

22、注他,但是经过努力,作者终于交到了朋友。1C细节理解题。根据第一段 “I am nine years old.I was born here but I havent lived here since I was two.I was living in Farley.Its about thirty miles away.I came back to London two months ago.” 可知, 作者没准备回答 “Do you want to join my gang?” 这一问题, 故答案为C。2B细节理解题。根据第二段 “I stood in the centre of the

23、playground, expecting someone to say hello, but no one spoke to me.” 可知, 答案为B。3D句意理解题。根据上下文可知, 班上男孩众多, “我” 并不引人注目。4C推理判断题。根据文章最后一句 “I was no longer a stranger.” 可知, 作者开始被接纳了。.【文章大意】 作者的弟弟把作者的家庭作业弄没了,作者很生气,但是最后他原谅了弟弟。 来源:学#科#网Z#X#X#K1B根据下文作者不同意让弟弟跟他一起住的语境可知,他喜欢“单独”住。 2D根据后文作者的弟弟跟他一起住的语境可知,他的弟弟要求跟他“分享

24、”他的房间。 3B根据but一词可知,作者的妈妈虽然一开始不同意,可最终还是“同意”了。 4C根据“it didnt work.”可知,此处需要一个表示转折的连词。 5A根据his unwashed clothes可知,作者的弟弟一住进来就把房间弄得很“脏”。 6D作者当时坐在电脑前写家庭作业,后来离开了“座位”去拿水。 7A根据后文作者的家庭作业都不见了的语境可知,一个令人震惊的事情在“等着”他。 8B根据“Sadly”可知,作者“忘了”保存家庭作业。 9D根据“all my effort had disappeared!”可知,作者的弟弟玩游戏前“没有”帮作者保存家庭作业。 10C作者当时

25、很生气,故他用最大的“声音”呵斥弟弟。 11D根据作者的弟弟哭了的语境可知,妈妈“打”了他。 12A作者的妈妈要弟弟“立即”离开作者的房间。 13B作者在夜里十一点钟“完成”了家庭作业。 14C根据his lovely face可知,作者看的是他弟弟的“照片”。 15B作者想起了弟弟大哭的样子,他感到很“歉疚”。 16C根据“He woke up”可知,作者的弟弟当时在“睡觉”。 17Dget up起床。18Bbring sb troublebring trouble to sb 给某人惹麻烦。 19A根据“I hugged him”可知,作者听到弟弟的话很“感动”。20D根据“It is ours!”可知,作者说房间从现在开始不是他一个人的了,故选D。.1. who2. and3. a4. excitement5. for6. wait7. So8. coming9. What10. tells

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1