收藏 分享(赏)

初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx

上传人:a**** 文档编号:931777 上传时间:2025-12-18 格式:DOCX 页数:5 大小:440KB
下载 相关 举报
初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx_第1页
第1页 / 共5页
初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx_第2页
第2页 / 共5页
初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx_第3页
第3页 / 共5页
初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx_第4页
第4页 / 共5页
初级Exercise3(阅读材料 知识点 练习及解析)英语分级阅读5页.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、【精品】初级Exercise 3英语分级阅读 A篇阅读材料 Mike: Lets have a big meal. Lily&Emma: Wow, we like the pizza. John: I like pizza, too.来源:学*科*网 Mike: Do you like hot dogs, Sam?Sam: Yes, I do. What about you, Mike? Mike: Me too. 知识点提要能力测试来源:Zxxk.Com选择正确的答案填在括号里。( )1. John likes _. A. hot dogs B. pizza C. cake( )2. Wha

2、t does Mike like? He likes _. A. hot dogs B. grapes C. cake ( )3. Does John like grapes? No, _. A. he is B.he does C. he doesnt B篇阅读材料 Hello, my name is Lisa. I have a pet. Its a rabbit. Its name is Tiantian. Its black. Its eyes are big and round. Its two years old. It likes carrots very much. It ca

3、n jump. It can run, too. We often run and jump in the garden. I love it.来源:Z.xx.k.Com知识点提要Sentence(句子): 1. It can jump.它能跳。 这里的It can.它能Vocabulary(词汇):1.pet 宠物 2. jump 跳 3. in the garden 在花园里 4. round 圆科_网Z_X_X_K能力测试根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确,正确的写“T”,错误的写“F”( )1. The rabbit is black.( )2. The rabbit is th

4、ree years old.( )3. The rabbit likes juice very much.( )4. The rabbit can fly.( )5. It has big and round eyes. C篇阅读材料 Come and have a look at my photo.There are five people in my family. They are my grandpa, my grandma, my father, my mother and I. My father is a driver. He works in his car. My mothe

5、r is a teacher, she works in the school. Im a pupil. I study hard. My grandpa and grandma dont work. They are old, but they can cook meals for us.I love them and they love me, too.知识点提要Sentence (句子): 1. There are five people in my family.我们家有5口人。来源:学科网ZXXK There are 表示:有 2. He works in his car.他在他的小

6、汽车里工作。 works是work的第三人称单数形式。Vocabulary(词汇):1.photo 照片 2.driver 司机 3.hard 努力,刻苦 4.cook meals 做 饭能力测试根据短文内容,判断正(T)误(F)( ) 1. There are five people in my family.( ) 2. My father is a doctor.( ) 3. My mother works in a school.( ) 4. My grandpa is old.( ) 5. I am a student. A篇【解析】:1.本题问John喜欢吃什么?根据John 的答

7、语“I like pizza, too .”应该选B。2.本题问Mike喜欢吃什么?根据对话描述“Mike: Me too”可以判断Mike也喜欢吃热狗,答案应该选A。3.本题问John喜欢吃葡萄吗?根据John 的答语“I like pizza, too .”描述可知John喜欢吃比萨,选择C。【答案】:1.B 2.A 3.CB篇【解析】:1.本题根据短文内容“ Its black.它是黑色的”,所以是正确的。2.本题根据短文内容“ Its two years old.它两岁了”,所以是错误的。3.本题根据短文内容“ It likes carrots very much.它非常喜欢胡萝卜”,

8、所以是错误的。来源:学科网ZXXK4.本题根据短文内容“ It can jump. It can run, too它能跳,它也能跑。”所以是错误的。来源:学科网ZXXK5.本题根据短文内容“ Its eyes are big and round.它的眼睛又大又圆”,所以是正确的。来源:学,科,网【答案】:1.T, 2.F, 3.F, 4.F, 5.TC篇【解析】:作,所以选T。4.My grandpa and grandma dont work. They are old. 由此句看出他的爷爷奶奶不工作了,已经老了,所以选T。5.由此句 Im a pupil.得知小作者是一名小学生,所以选T。【答案】:1.T 2.F 3.T 4.T 5.T

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1