1、初中英语人教版九年级全一册Unit 14I remember meeting all of you in Grade 7.Unit 14 第3课时(Section B 1a-2b)测试卷测试时间:15分钟I.从方框中选出合适的短语,并用其适当形式填空be thankful to, set out, ahead of, believe in, along with, first of all 1. , Id like to introduce my friend, Lisa to you all. 2. Mike, yourself. Im sure you can be the best st
2、udent in your class. 3. In order to get there early, they had to early.4. I people who helped me a lot. Id like to say thanks to them all. 5. He received a parcel a greeting card. The parcel and the card were both from Lily. 6. London is about five hours New York.II.短文填空根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词,使短文意思完整,
3、每空一词。Do you remember how you get your English name? Your English teacher gave it to you or you looked up the d 1 to get it? Have you ever thought w 2 your English name will bring you good luck or bad luck? A new study found a name that others felt difficult to pronounce might i 3 a persons future. T
4、he study shows that the e 4 your name is to pronounce, the more trustworthy (值得信赖的) people will think you are. The research also shows that people with more familiar (熟悉的) names are probably to hold higher positions in s 5 . In other words, a weird (古怪的) name may prevent someone from going to be a l
5、 6 or a boss. You may think about your name again. If your first name sounds strange and you cant c 7 it, you can do as the following s 8 . Try using a middle name if its not hard to pronounce. If you dont have a middle name, you can use a nickname (绰号). And when you get to the interview, you can e
6、9 that you often use a nickname because people find your r 10 name difficult to pronounce. Your name may mean more than you think.III.阅读理解 These days, more and more students in the UK are taking a “gap year” between their graduation from school and their university studies. This means they can take
7、a year off to do something else, before they start their studies.For most students, spending time in foreign countries is the favorite activityand Australia is the favorite place to go. Many parents, teachers and business people agree that travelling can teach important values. “After a year of trav
8、elling, I felt Id grown up. I had learnt the importance of relationships with people, on all kinds of levels.” There are many companies around the world that welcome these students on their projects helping people in poorer countries, or even in your home country. Although you dont get paid for your
9、 work, this kind of work can teach important skills decision making and finding answers to problems, for example that will help many students in a job one day. Finally, getting some knowledge and experience in an area you hope to study or work in one day will always be very useful. If several univer
10、sity graduates are applying (申请) for the same job, gap year work experience allows you to say, “Ive already had some experience of this kind of work.” And that can get your job.1. More and more students in the UK are taking a “gap year” _.A. before they graduate from school B. before they graduate f
11、rom universityC. after they graduate from universityD. before they go to university after graduating from school2. _ is their favorite activity for most students in the UK.A. Spending time in Australia B. Spending time in the UKC. Spending time with their teachers D. Spending time with their parents
12、3. What cant students get in gap year work in the writers opinion?A. Values.B. Skills. C. Knowledge and experience. D. Money.4. Chances for the same job will be given to the students _.A. who study well in school B. who have some experience in this kind of workC. who dont apply for the job D. who ar
13、e rich enough5. The best title (题目) of the passage can be _.A. Work for the poor B. Take a year off C. Apply for a job D. Travel参考答案I.从方框中选出合适的短语,并用其适当形式填空答案1. First of all 2. believe in 3. set out4. am thankful to5. along with 6. ahead ofII.短文填空答案1. dictionary / dictionaries 2. whether 3. influence
14、 4. easier5. society 6. leader 7. change 8.suggestions 9. explain 10. realIII.阅读理解 1. D 根据第一段的首句These days, more and more students in the UK are taking a “gap year” between their graduation from school and their university studies.可知选D。2. A 根据文章第二段中spending time in foreign countries is the favorite activityand Australia is the favorite place to go可知选A。3. D 根据文章第五段中的“Although you dont get paid for your work”可知选D。4. B 根据最后一段中的“Ive already had some experience of this kind of work.”可知选B。5. B 文章首段就出现了“take a year off”。故选B。