ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:43.35KB ,
资源ID:915313      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-915313-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册 Module 5 Cartoons Unit 1 It’s time to watch a cartoon(第2课时)课时作业 (新版)外研版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册 Module 5 Cartoons Unit 1 It’s time to watch a cartoon(第2课时)课时作业 (新版)外研版.docx

1、Module 5CartoonsUnit 1Its time to watch a cartoon.第二课时.用括号内所给单词的适当形式填空1.How many (foot) do five frogs have?2.Its getting dark and its time (go) home.3.My younger sister (see) a film last Saturday morning.4.Keep (exercise) and youll feel healthier.5.Maybe youre right, but I (not) think so.6.Lin Tao w

2、ants (be) an English teacher when he grows up.7.I (read) the book already, so I know much about it.8.Why dont you (buy) a new pair of glasses?9.Shanghai is busier and (modern) than Nanjing.10.The girl couldnt help (cry) when she heard the bad news.根据句意填入适当的单词,使句子完整、通顺11.Whats that in sky?12.If it co

3、sts more $60, I wont buy it.13.Linda cant play the violin, she can play the piano very well.14.The problem is really hard me.15.Try to guess the meaning you meet a new word.句型转换16.Why not watch Tom and Jerry? (改为同义句) we Tom and Jerry?17.Its time for supper. (改为同义句) supper.18.I think that is a smart

4、idea. (改为否定句)I that a smart idea.19.At school he helps me, and I help him, too. (改为同义句)We help at school.用方框中所给词语的适当形式填空。每词限用一次climb up, good idea, fly through,each other, a lot20.These birds the forest and across the lake and came to the south in autumn.21.Its good of us to help and learn from .22.

5、He has lost , so he cant lose any more.23.This kind of animal can the high mountain.24.Tony, shall we search for some information about our schools history?.完形填空Cartoon films have very few limits(限制). 25 you can draw something, you can make it 26 on the cinema screen. The use of new ideas and modern

6、 computer programmes 27 that cartoons are becoming exciting again for people of 28 ages.By 1970, the cinema world had decided that cartoons were 29 for children. But soon 30 that, one or two film-makers had some new ideas. They proved(证明) 31 it was 32 to make films that both grown-ups and children c

7、ould enjoy.However, 33 cartoon film was successful. The Black Cauldron, 34, failed, just because it was too 35 for children and too childish for grown-ups. Film-makers 36 from this mistake, and then cartoons became 37 with both children 38 grown-ups. And the film companies began to make much 39.()25

8、.A.When B.If C.Before D.While()26.A.arrive B.stay C.stand D.move()27.A.meaning B.mean C.meant D.means()28.A.some B.either C.all D.both()29.A.never B.only C.still D.already()30.A.after B.in C.for D.before()31.A.what B.that C.how D.when()32.A.possible B.difficult C.sure D.interesting()33.A.not every B

9、.not all C.each D.neither of the()34.A.such as B.for example C.by the way D.like()35.A.interesting B.popular C.relaxing D.scary()36.A.learn B.are learnt C.learnt D.are learning()37.A.welcome B.popular C.successful D.bad()38.A.and B.or C.but D.nor ()39.A.films B.characters C.money D.history.阅读理解A riv

10、er was running happily in the hill, the valley and the field. Soon a huge rock(岩石) stopped it. The river was a little afraid and worried what it could do.The rock said, “Hi, baby! Where are you going?”The river answered, “Im going to the sea. My mother is waiting for me.”The rock made fun of the riv

11、er and said, “Youre too young. Go back to the hill at once. You cant get there. Dont come back here again!”The river was surprised to hear that and said, “I can only go forwards(向前). Theres no river that goes backwards!”The rock became angry and warned the river, “Dont speak! If you dont go back, yo

12、u will have to change your direction(方向). Dont want to run over my body!”The river asked helplessly, “Where should I go?”“You can go anywhere you like. Just dont come close to me!”When they were talking, more and more water came here. Then it began to get out of control(控制). The river ran quickly ov

13、er the rock and washed the rock strongly. The river said proudly, “A weak man will change his goal and direction. A strong man will only go ahead and nothing can stop him!”()40.The river was going to the .A.field B.valley C.sea D.hill()41.The rock wanted the river to .A.get out of controlB.come clos

14、e to himC.make fun of himD.go back to the hill()42.The river ran over the rock .A.slowly B.softly C.quickly D.carelessly()43.After meeting the rock, the river became at last, not afraid. A.proud B.helpless C.sorry D.worried ()44.The passage tells us that we should when facing difficulties.A.keep awa

15、y from solving the problemB.become strong and go aheadC.change our dream directlyD.give up our dream quickly.语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。Do you like or hate mice?People usually dont like mice, because they look ugly or seem dirty. Some even eat food and stay at our house. However, one mo

16、use 45.(be) one of the most famous film stars for so many years in the world. Yes, just as you know, that is the well-known Mickey Mouse.One day a man called Walt Disney was drawing when he 46.(hear) a strange sound. The sound came from the waste basket. Walt went over and saw a family of mice 47.(e

17、at) pieces of bread in it. For many nights, they ate and played there. Walt began to like them. Walt liked one little mouse 48.(well) than any of the other mice. The little mouse gave him 49. new idea of drawing. He started to draw it. But in the picture, it looked more like a 50.(fun) man than a mo

18、use.Walt wanted 51.(make) this little mouse talk in his picture and soon it was able to speak. Later he named it Mickey Mouse. People couldnt help laughing 52. they saw the film because they enjoyed seeing it. Soon Mickey Mouse became very popular 53. both old and young people. Children loved their

19、friend Mickey Mouse because it 54.(bring) joy and pleasure to them. Perhaps that is why people love Mickey Mouse although they dont like real mice.答案.1.feet2.to go3.saw4.exercising5.dont6.to be7.have read8.buy9.more modern10.crying.11.the12.than13.but14.for15.when.16.Why dont; watch17.Its time to ha

20、ve18.dont think; is19.each other.20.flew through21.each other22.a lot23.climb up24.Good idea.25.B26.D27.D28.C29.B30.A31.B32.A33.A34.B35.D36.C37.B38.A39.C .【主旨大意】 本文是一篇记叙文,主要讲述一条河流在流向大海途中遭遇到岩石的阻拦,但最终不畏阻拦奔腾而过。这说明一个道理:坚强的人只会勇往直前,没有什么能阻挡他。40.C细节理解题。根据第三段它所说的“Im going to the sea. My mother is waiting for

21、 me!”可知,它要流向大海,故选C。41.D细节理解题。根据第四段的“Go back to the hill at once.”可知选D。42.C细节理解题。根据倒数第二段的最后一句“The river ran quickly over the rock”可知选C。43.A细节理解题。根据最后一段的“The river said proudly”可知,它应该是变得自豪了,故选A。44.B推理判断题。根据最后一句“A strong man will only go ahead and nothing can stop him!(一个强大的人只会勇往直前,没有什么能阻挡他!)”可知,这个故事告诉我们的道理是面对困难时要坚强。故选B。.45.has been46.heard47.eating48.better49.a50.funny51.to make52.when53.with54.brought

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1