收藏 分享(赏)

【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx

上传人:a**** 文档编号:812119 上传时间:2025-12-15 格式:DOCX 页数:7 大小:62.31KB
下载 相关 举报
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第1页
第1页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第2页
第2页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第3页
第3页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第4页
第4页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第5页
第5页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第6页
第6页 / 共7页
【阅读理解(二十四)】小升初英语PEP版阅读理解专项训练.docx_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、小升初英语PEP版阅读理解专项训练(二十四)班级: 姓名:主题1:家谱信息Look at the family tree and answer the questions.( )1.Jenny is mother.A. Marys B.Annas C.Cindys D.Ginas( )2.John is Kates .A. son B. father C.sister D. uncle( )3. Mary and John are .A. Davids parents B.Ginas uncle and auntC. brother and sister D.Jacks cousins( )4

2、. are Kates grandparents.A. David and Anna B.Cindy and JohnC. Mary and Jack D.Jenny and Bob( )5. Anna and Kate are .A.cousin B.cousins C. sister D. sisters主题2:多彩家庭Dear Bob,Thank you for your e-mail. Im happy to be your friend. I know you have a big and happy family. Heres my family photo. The man is

3、 my father. Hes a teacher. My father likes his work. The woman is my mother. She works in a library. She likes books very much, so she always says her work is great. The boy is my brother. He likes basketball. He likes Kobe Bryant and he has some photos of Kobe in his room.He wants to be a basketbal

4、l player, too. The girl in the photo is me. I like Wu Yifan. His English name is Kris. Hes very good.This is my family. Bob, can I know something about your school? Write to me, please.Yours,Mary( )1.Bob is Marys .A. friend B.cousin C. brother D. teacher( )2. Who works in a library?A.Mary B.Bob C. M

5、arys mother D.Bobs father.( )3.The underlined(画线的) word “player” means “ ”in Chinese.A.运动员 B.俱乐部 C.老师 D.播放机( )4. We know there are people in Marys family.A. three B.six C.five D. four主题3:不同的运动爱好LucyI like sports. I have ten tennis balls, seven basketballs, four volleyballs and five soccer balls.I pl

6、ay tennis with my friends every day.Maryl have five baseballs, five volleyballs and two soccer balls. I like ping-pong. Its easy for me. I play ping-pong with my classmates. I also(也( )have three ping-pong bats and eight ping-pong balls.Alicel dont have any balls. I love sports, but I dont play them

7、. I only watchthem on TV.( )1.Lucy has volleyballs.A.four B. ten C.seven D. five( )2.Lucy plays every day.A. ping-pong B. tennis C.baseball D.soccer( )3.Mary doesnt have .A.volleyballs B. ping-pong balls C. basketballs D.ping-pong bats( )4. has two soccer balls.A. Mary B.Lucy C.Alice D. No one( )5.A

8、lice A.doesnt like sports B. thinks ping-pong is easyC. watches TV every day D.doesnt have any balls主题4:寻找铅笔盒Hi,my name is Kate Green. 1 am an Englishgirl! This morning I lost my pencil box in thcschool gym. Its blue and white.And the picture on itis about Boonie Bears.Guang Touqiang has a yellowhat

9、. My blue pen and purple ruler are in the pencil box. Two red pencils and a yellow eraser are in it, too.In the pencil box, there is a piece ofpaper. On the paper is my name-Kate Green. The pencil box is very important to me. I mustfind it. If you find my pencil box, you can call me. My phone number

10、 is 688-6942.Well, youcan also e-mail me at kate123.Thanks!1. What color is the pencil box? 2. Who has a yellow hat? 3. Is a yellow eraser in the pencil box? 4. Whats on the paper? 5. Whats Kates telephone number? 参考答案主题1:家谱信息1.A。由家谱可以看出,珍妮应该是玛丽的妈妈,因此答案为A。2.D。由家谱可以看出,约翰是凯特的长辈,但不是父女关系,因而答案为D。3.C。由家谱看

11、出玛丽和约翰是兄妹关系,因而答案为C。4.D。由家谱可知,凯特是第三代,因而珍妮和鲍勃是她的祖父母,所以答案为D。5.B。由家谱可知,安娜和凯特是同代人,属于表姐妹关系,因而答案为B。主题2:多彩家庭1.A。由邮件中第二句“Im happy to be your friend.”可知,鲍勃是玛丽的朋友,因而答案为A。2.C。由邮件中“The woman is my mother. She works in a library.”这一信息可知答案为C。3.A。由画线句子之前的“He likes basketball.”这一句及常识可知,画线词意为“运动员”。4.D。邮件中玛丽提到了自己的“fat

12、her, mother, brother”,由此可知家里有四口人.因而答案为D。主题3:不同的运动爱好1.A。由Lucy自我介绍中“l have ten tennis balls,seven basketballs,four volleyballs and fivesoccer balls.”这一句可知答案为A。2.B。由Lucy的介绍中“I play tennis with my friends every day.”这一句可知答案为B。3.C。Mary对自己的介绍中没有提到“basketballs”,其他三个选项均被提到,因而答案为C。4.A。由Mary的介绍中“I have .two s

13、occer balls.”可知答案为A。5. D。由Alice的自我介绍中可知,只有D项与其相符,其他均不符合其介绍。主题4:寻找铅笔盒1.Its blue and white。由短文中“This morning l lost my pencil box in the school gym. Its blueand white.”这一信息可知答案。2.Guang Touqiang.答案出自文中“Guang Touqiang has a yellow hat.”这一句。3. Yes, it is.由文中“Two red pencils and a yellow erascr are in it, too.”这一句可知答案。4. Kates name.由文中“On the paper is my namcKate Green.”可以找到答案。5. Its 688-6942.答案出自文中“My phone number is 688-6942.”这一句。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1