ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:2.27MB ,
资源ID:590112      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-590112-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020新教材高中英语 Unit 4 SPACE EXPLORATION Section B Reading and Thinking练习 新人教版必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020新教材高中英语 Unit 4 SPACE EXPLORATION Section B Reading and Thinking练习 新人教版必修第三册.docx

1、Section B Reading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.Babies are not born knowing the basic fact of universe.答案the2.She (signal) a passing taxi and asked him to take her to the railway station.答案signaled3.The professor was delighted to find that two thirds of the project had been finished by the students

2、(independent).答案independently4.I handed out my resumes and went home feeling very (disappoint).答案disappointed5.While (intelligence) people can often simplify the complex,a fool is more likely to complicate the simple.答案intelligent6.Johnny broke away and ran outside,determined never (go) to another d

3、ance.答案to go7.Our feelings of well-being at any moment are (determine) to a certain degree by genes.答案determined8.He has improved greatly at piano playing after a years (far) study.答案further9.Change 4 has been sent (explore) the far side of the moon.答案to explore10.It took him a long time (acquire) t

4、he skills he needed to become a good dancer.答案to acquire.短语填空(注意动词的适当形式)lead to,dock with,on board,make progress,focus on,carry on,go wrong1.The captain refused to leave his sinking ship while there were others .答案on board2.Mary and her sister have the family tradition of giving away plants.答案carrie

5、d on3.When you somebody,dont be in a rush to change your mind.答案believe in4.I lost all my files today because something with my computer.答案went wrong5.The medical community continues to in the fight against cancer.答案make progress6.The talks will economic development of the region.答案focus on7.It is w

6、idely accepted that young babies learn to do things because certain acts reward.答案lead to8.The first attempt of the spaceship to the orbital station failed.答案dock with.一句多译1.我们的校长每天总是第一个到达学校。Our headmaster is always the first school every day.(定语从句)Our headmaster is always the first school every day

7、.(动词不定式短语)答案who gets to;to get to2.我弟弟决定大学毕业后当医生。My brother has to be a doctor after he graduates from university.(mind)Li Ming as a doctor after he graduates from university.(be determined to do)答案made up his mind;was determined to work3.三个多小时后,我们成功地登上了泰山山顶。After over three hours,we up to the top o

8、f the mountain.(manage to do)After over three hours,we up to the top of the mountain.(succeed in doing)答案managed to climb;succeeded in climbing4.许多人到大城市去希望过好的生活。Many people go to big cities living a better life.(介词短语)Many people go to big cities a better life.(动词-ing形式作伴随状语)答案in the hope of;hoping t

9、o live5.我们努力学习,为了在结束中学生涯后考上大学。We study hard to university after we finish middle school.(so as to)We study hard to university after we finish middle school.(so that)答案so as to go;so that we can go能力提升.阅读理解Astronaut Mae Jemison was the first African-American woman to travel in space.She also earned d

10、egrees in medicine,chemical engineering and African-American studies.Now,at age 60,Jemison is a professor at Cornell University and head of the 100-Year Starship project.At the recent Black Futures Month Celebration at the Childrens Museum of Manhattan,children learned about Jemison and her impact o

11、n science.Kids also created their own rockets out of paper,a small plastic cup,and a bottle cap.The rockets were held together by tape and glue.They were modeled after Endeavour,the ship Jemison travelled on in space.“I wanted to come to this event because I thought it would be fun to make rocket sh

12、ips,since I am interested in space,” said Logan,10,of Middletown,New York.He also enjoyed learning about Jemison and her accomplishments.“People shouldnt be judged by the color of their skin,” Logan added.“They should be judged by who they are on the inside.”The museum honored other African-American

13、 pioneers as well,including Martin Luther King,Jr.Children created mosaics of King,and also wrote books about him and his wife,Coretta Scott King.The museum focused on African-American leaders from the past,as well as those who are still alive today.The Childrens Museum of Manhattan celebrates diver

14、sity in its exhibitions.On its first floor is an exhibit about the lives and accomplishments of Muslims from various countries,including America.Theres also an exhibit called Hello From Japan,which teaches kids about present-day life in Japan,and shows kids some traditions that exist in Japan.Nevert

15、heless,February is a special time for the museum to celebrate the contributions of African Americans.“We often learn about other cultures from other countries,but the African-American culture is here in the United States,so it plays a somewhat larger role in our society,” Seibert said.“Black History

16、 Month provides a chance to learn and appreciate people who stood up for black rights,and rights in general.”【语篇解读】二月份在曼哈顿的儿童博物馆里,孩子们不仅能亲手制作火箭,了解为美国做出贡献的非裔美国人,还可参观展现日本人的现在生活和传统的展览。1.What can we infer from the first paragraph?A.Mae Jemison was the first woman to travel in space.B.Mae Jemison was a le

17、arned and able woman.C.Mae Jemison became a university professor at 60.D.Mae Jemison founded the 100-Year Starship project.答案B解析推理判断题。根据第一段可知,MaeJemison是第一位进行太空旅行的非裔美国人,拥有医学、化学工程和美国黑人研究的学位,60岁成为大学教授,并且是百年星计划的负责人。由此可知,她是位博学并且很有能力的女士,所以选B项。2.At the Childrens Museum of Manhattan children can .A.talk to

18、 Mae Jemison face to face B.get closer touch with EndeavourC.make rockets with their own handsD.travel as if they were in space答案C解析细节理解题。根据第二段中的“Kidsalsocreatedtheirownrocketsoutofpaper,asmallplasticcup,andabottlecap.”可知,在博物馆里,孩子们可以动手制作火箭,所以选C项。3.Who is the museum honored?A.African-American astrona

19、uts who have travelled in space.B.Americans who have great impact in the countrys history.C.The settlers who came to America in the early years.D.African-Americans who have made great contributions.答案D解析推理判断题。根据第四段中的“ThemuseumfocusedonAfrican-Americanleadersfromthepast,aswellasthosewhoarestillalivet

20、oday.”可知,博物馆是为了赞扬那些做出贡献的非裔美国人。4.What did Logan think of making rocket ships?A.Interesting.B.Difficult.C.Boring.D.Necessary.答案A解析细节理解题。根据第三段中的“IwantedtocometothiseventbecauseIthoughtitwouldbefuntomakerocketships,.”可知,洛根认为制作火箭非常非常有趣。.七选五ShootingfortheStarsTereshkova flew into space on June 16,1963,on

21、the three-day Vostok 6 mission.After 48 orbits and 71 hours,she returned to Earth,having spent more time in space than all U.S.astronauts combined to that date.1A textile worker from a modest family,Tereshkova became interested in parachuting at a young age.2 Tereshkova and four other women were par

22、t of the first all-female cosmonaut training group in 1961,but only Tereshkova ever completed a flight.After Tereshkovas landmark mission,it would take another 20 years for the United States to send a woman into space.3Since then,a total of 57 women from nine different countries have blasted off.Chi

23、nese astronaut Wang Yaping heads for the launch site shortly before her mission to dock with a space lab on June 11.4NASA astronaut Karen Nyberg was aboard the International Space Station and China sent its second-ever female astronaut,Wang Yaping,to work on its orbiting space module.However,Tereshk

24、ova remained the only woman to complete a solo flight.In recent years,NASA has run into trouble with funding.5However,this new class of astronaut candidates suggests that NASA is looking ahead to the future of space exploration.The group includes the first female fighter pilot to become an astronaut

25、 in almost two decades,as well as a female helicopter pilot.A.Since then,many astronauts have conquered the space.B.Two women have been in orbit in recent years.C.However,her parents thought it dangerous to do so and tried to stop her.D.Currently,there are no American spacecraft that can carry human

26、s to space.E.Sally Ride became the first female American woman to leave Earth on June 18,1983.F.It took place just two years after Yuri Gagarin achieved the first piloted spaceflight in 1961.G.Her experience in parachute jumping led to her being selected as a cosmonaut by the Russian government.答案与解

27、析【语篇解读】1963年6月16日,俄罗斯宇航员捷列什科娃进入太空,成为第一位进入太空的女宇航员。1.F上文提到“1963年6月13日,Tereshkova进入太空”,F项中的“Ittookplacejusttwoyears.in1961.”和上文的1963时间正好吻合。2.G根据下文的“Tereshkova和其他的四位女士是1961年全女士宇航员训练队的一部分”可知,上文应该是提到她被选为宇航员,所以选G项。3.E根据上文的“美国又用了20年才把女性送入太空”可知,E项与此语境相符。4.B根据下文的“NASAastronautKarenNyberg”和“WangYaping”可知,上文应该提到两位宇航员,所以选B项。5.D根据上文的“近几年美国航空航天局资金困难”可知,美国暂时没有载人航天计划,所以选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1