ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:106.30KB ,
资源ID:580248      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-580248-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION A READING AND THINKING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 3 SECTION A READING AND THINKING WORD版含解析.docx

1、Unit 3FASCINATING PARKSSection AReading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.There you will be served with a (自助餐) breakfast.答案buffet2.This small coat was patched up with pieces of (布) of different colours.答案cloth3.A number of new houses have been set up on the e of the town.答案edge4.Our country has a large

2、 population,vast (领土) and abundant resources.答案territory5.Her children went back every year to stay in a farmhouse near the (农舍).答案cottage6.The rain had stopped and a star was (可见的) over the mountains.答案visible7.He took time out from his work to (陪伴) his mother to dinner.答案accompany.短语填空leave behind

3、,on the move,spread out,pick up,set out,live off1.Bears begin to sleep and the fat they stored during the summer and autumn.答案live off2.Jack never wanted to stay in one place for very long,so they were always .答案on the move3.The tourists looked at the map that was on the ground.答案spread out4.It was

4、not easy to decide what to take and what to .答案leave behind5.The two of us will drive to the airport tomorrow morning to my friend.答案pick up6.When on a long walk,always wear suitable boots.答案setting out.完成句子1.如果你能提前让我知道你是否会来,我将感激不尽。Id appreciate it if you could let me know in advance you will come.答

5、案whether or not2.不知道如何做这道题,我去向老师寻求帮助。 how to work out the problem,I went to the teacher for help.答案Not knowing3.虽然他们来到美国多年了,他们仍然保持他们传统的生活方式。Though they have been in America for many years,they still keep their .答案traditional way of life4.为了保持它的自然状态,不允许任何人住在公园里。In order to keep its natural state,no o

6、ne in the park.答案is allowed to live5.设立国家公园是平衡发展和保护自然的有效办法。 national parks is an effective way to balance development and protect the nature.答案Setting up6.我到达山顶的时候,发现山顶覆盖着厚厚的雪。When I got to the top of the moutain,I found it thick snow.答案covered with能力提升.阅读理解AHere are some themed attractions inside t

7、his Disneyland Park that all have something to offer.Mickey AvenueOnce you entered the Disneyland Park,Mickey Mouse and his friends gather along the street welcoming you.This place is also a busy bazaar where tourists can select varieties of goods and enjoy tasty snacks while wandering around.Garden

8、s of ImaginationIt is the first garden-designed Disney Park in the world,with bridges and paths connecting seven themed areas.Chinese Zodiac Murals (生肖壁画) in the Garden of the Twelve Friends turn the movie figures into twelve animal signs.Guests can try to find their own zodiac sign on the wall and

9、take photos with it.Adventure IsleAdventure Isle takes visitors into a newfound ancient tribe(部落).Drifting down the river on the rafts,you will pass through unknown places and rush into the dark caves,meeting the huge mysterious monsters.TomorrowlandThe carefully designed Tomorrowland presents endle

10、ss possibilities of the future.Using high tech,this park is like the settings of science fiction movies.The shooting program,“Buzz Lightyear Planet rescue”,gives visitors a mission to save the world.Admission FeeOne-day TicketCNY370 on ordinary daysCNY499 on weekends,public holidays,July and AugustT

11、wo-day TicketA 5% discount on the basis of the original prizeNote:Children between 1 and 1.4 meters tall and seniors aged over 65 can enjoy a 25% discount on the ticket price.【语篇解读】本文主要介绍了迪士尼乐园的景点、票价以及注意事项。1.What does the underlined word “bazaar” in paragraph 2 probably mean?A.MarketB.Club.C.Agency.

12、D.Cottage.答案A解析词义猜测题。根据下文的定语从句“where tourists can select varieties of goods and enjoy tasty snacks while wandering around”可知,游客可以在这里买各种各样的物品和小吃。由此猜测,该词的意思是市场,所以选A项。2.Where should you go if youre interested in traditional Chinese culture?A.Tomorrowland.B.Mickey Avenue.C.Adventure Isle.D.Gardens of Im

13、agination.答案D解析细节理解题。根据Gardens of Imagination部分的“Chinese Zodiac Murals in the Garden of the Twelve Friends turn the movie figures into twelve animal signs.”可知,对中国传统文化感兴趣可以去 Gardens of Imagination。3.How much is the admission for a young couple and their son (1.2m) on Sunday?A.CNY998.B.CNY1,372.25.C.C

14、NY1,322.35.D.CNY1,122.75.答案B解析细节理解题。根据Admission Fee部分的“CNY499 on weekends,public holidays,July and August”和“Children between 1 and 1.4 meters tall and seniors aged over 65 can enjoy a 25% discount on the ticket price.”可知,4992+(4990.75)=1372.25。BWhen I was about 4 years old,I decided to go to Disney

15、World.For most young kids,its a normal request,but I had cerebral palsy(脑瘫).Walking into anywhere,let alone a crowded place like Disney World was,to put it lightly,a tall order.Luckily,I had people in my corner to help me.Over the next three years,I worked with physical doctors,acquired a walker,and

16、 practiced walking,standing,and balanceall skills that I would need to turn my goal into a reality.I remember the feeling when my legs would protest doing any more work.Despite this,everyone else told me I could do it,so I kept it up.It was all because of people like my parents,brothers,teachers,and

17、 doctors that I was able to grow so much,both physically and mentally,constantly pushing me to “walk on”,yet encouraging me whenever I needed it.On June 9,2008,as I stood in the tunnel leading into Main Street,my dad asked me if I wanted any help.I instantly replied,“No!” and situated myself facing

18、the end of the tunnel,feet planted firmly,heart most likely beating out of my chest.Then I went,walking ever so slowly at first,then gradually speeding up.Step,step,step,step,bump.Holding fast onto the handlebars,I gathered up all my strength,picked up my walker and straightened out,picking up my pa

19、ce once again.It wasnt too long before the cheering increased because I had made it to the end,where my mom was waiting with tears in her eyes and arms open wide ready to hug her son and tell him how proud she was.Looking back on that experience,I realize something pretty thoughtful.Every once in a

20、while,life will throw a few bumps in the road.Though it may set you back for a bit,dont let it stop you.Pick yourself back up and finish.Its worth it.Besides,there just might be someone there cheering you on along the way.【语篇解读】本文为记叙文。作者是一位脑瘫患者,走路很不方便。但是他在医生、老师、家人和朋友的鼓励下可以自己行走了。4.Which of the follow

21、ing best explains “a tall order” underlined in paragraph 1?A.An easy decision.B.An available action.C.A reasonable order.D.A challenging task.答案D解析猜测词义题。由语境可知,由于作者患有脑瘫,所以对他来说行走着实不易。故D项符合语境。5.Why does the author say hes lucky?A.He eventually has his brain disease well cured.B.He constantly gets coura

22、ge and support from others.C.He is likely to do any kind of work in his later life.D.He is naturally gifted in keeping balance on his own.答案B解析细节理解题。 根据第一段的倒数第二句“Luckily,I had people in my corner to help me.”可知,作者身边的人都在支持和帮助他,因此他感到自己很幸运。6.The author gives a vivid picture of himself in paragraph 3 to

23、 .A.explain he was terrified to take the first stepB.describe he took pride in his mother and friendsC.show how he managed to walk by himselfD.prove how he understood to respect others答案C解析推理判断题。第三段详细描述了作者学习独立行走的艰难经过,故选C项。7.What can be the best title of the text?A.Where Dreams Come TrueB.When Bad Fortune FallsC.How I Value FriendshipD.Why I Look Back on My Life答案A解析主旨大意题。作者通过介绍自己战胜困难的经历,鼓励我们直面困难,成就梦想,故A项可作为本段的标题。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1