ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:17.17KB ,
资源ID:579682      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-579682-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Natural disasters Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Natural disasters Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、Unit 4 Natural disastersSectionDiscoveringUsefulStructures课后训练提升一、单句语法填空1.Kate, brother I shared an apartment with,has come to my rescue.答案: whose2.My eldest son has a car was bought last year.答案: which/that3.You should not do anything will make others upset.答案: that4.Those want to attend the party

2、should sign your name here.答案: who5.He has written two novels,the first of is a best-seller.答案: which二、单句改错1.Lucy introduced me to some of her friends,one of who has been to China._答案: whowhom2.Hell never forget the people and the place which he visited in Beijing last year._答案: whichthat3.A flood h

3、it part of Southeast Asia,which effects the people are still suffering._答案: whichwhose4.Shanghai,that I visited last year,is a nice modern city._答案: thatwhich5.The pictures are the things that they were very important in my life to me._答案: 去掉they三、用适当的关系代词填空The shopping mall,1. atmosphere many peopl

4、e enjoyed,was on fire last week because the gas pipes 2. were used too long cracked.Those 3. were shopping in it were trapped.It was such a big fire that the world seemed as if it came to an end.Many goods 4. were on sale were destroyed.This was the biggest fire 5. people had ever seen.Luckily,the f

5、irefighters 6. received the emergency call came at once.They did 7. they could to put out the fire.To our relief,no one was injured or dead.答案: 1.whose2.which/that3.who4.which/that5.that6.who/that7.what四、阅读理解In the US,the potato is one of the most widely consumed crops.French fries are commonly foun

6、d in typical American fast food burger joints and cafeterias.French fries were introduced to the US when Thomas Jefferson served them in the White House during his presidency from 1801 to 1809.Potato chips are popular with consumers as well.The humble potato is more than just a kind of food.In many

7、ways its part of the American pop culture.Lets take a look at some pop culture potatoes.MashedPotatodanceThe Mashed Potato dance is a craze that began in 1962.The name of the dance came from the song it accompanies,MashedPotatoTime,performed by American R&B singer Dee Dee Sharp.The move vaguely rese

8、mbles that of the Twist dance style,by Sharps fellow Philadelphian,Chubby Checker.HotPotato!“Hot Potato!”is an action puzzle video game released in 2001.In the game the player must drive a bus and clear the road of alien potato beings.The potato beings are either red or blue;when two like-coloured p

9、otatoes touch each other,they disappear.Over the years,“Hot Potato!”has received mostly positive reception from critics.MrPotatoHeadMr Potato Head is an American toy invented by George Lerner in 1949.The toy consists of a plastic potato model and a variety of plastic parts like hands,feet,ears and m

10、ouths.In 1952,Mr Potato Head became the first toy advertised on television.This commercial revolutionised marketing had caused a boom that solidified this toys place in American pop culture.1.Which is the newest to the American pop culture?A.French friesB.Mashed Potato dance.C.Hot Potato!D.Mr Potato

11、 Head.答案: C解析: 细节理解题。由第一段第三句可知薯条开始出现在美国是在1801年到1809年这段时间里;由小标题MashedPotatodance下面段落的第一句可知其出现在1962年;由小标题HotPotato!下面段落的第一句可知其出现在2001年;由小标题MrPotatoHead下面段落的第一句可知其出现在1949年。由它们出现的顺序可知选C项。2.What can we infer from the text?A.French fries were popular in the US when first served in the White House.B.Mashed

12、PotatoTime came from Mashed Potato dance.C.Players can play “Hot Potato!”on their phone.D.Mr Potato Head can be taken apart.答案: D解析: 推理判断题。结合小标题MrPotatoHead下面段落的第二句可知,MrPotatoHead是由很多个部分组成的,由此可推知其可以被拆解,故选D项。A项在文中未提及,文中只讲了薯条在那个时候被引入美国;由小标题MashedPotatodance下面段落的第二句可知是MashedPotatodance源于MashedPotatoTim

13、e,故B项错误;C项在文中未提及。3.Which of the following can be the best title for the text?A.Enjoy American Fast FoodB.Have Fun with PotatoesC.Different Uses of PotatoesD.American Food Culture答案: B解析: 主旨大意题。文章主要介绍了几种关于土豆的美国流行文化,介绍了土豆在美国不仅是食物,还和很多流行文化有关,B项意为“玩转土豆”,符合文意。A项(享用美国快餐)、C项(土豆的不同用途)和D项(美国的食物文化)均不正确。五、七选五阅

14、读理解HowtoLoveYourParentsEven if you think that your parents are mean-spirited(小气的,自私的) at times,loving your parents is a normal and fulfilling part of your life.You love them for the fact that they created you,raised you,and are in part a source of who you are.Here are some ways to love your parents.

15、1 A gentle “Good morning” and “I love you” will warm a coldest heart.Remember that they brought you into this world.Without your parents,we might still wander at an unknown corner in an unknown world.Respect them more and cherish these moments.You can use these moments to learn from them when youre

16、off on your own.Its OK to get angry but angry actions dont help you or your parents.Act calmly,cool off,journal about your feelings,or talk to a friend.2Obey their requests.It will make your attitude better and earn you more respect from them.It may seem like you are going through hell when you dont

17、 get what you want or you have to clean.However,you had better remember they keep a roof over your head when its cold,raining,snowing,or too hot.Understand that parents are human beings and make mistakes.3 Since you can forgive your friends,why not forgive your parents?Keep company with them.Do thin

18、gs with your parents like watching TV or going somewhere with them.4 Listen to their old stories and learn from them.You will find they are your teachers in this way or another.Some people simply may not be able to love their parents.5 Seek help if you are being abused(虐待) in any way.Parents do not

19、have a right to harm you.A.Forgiveness is the key.B.Tell them you love them every morning.C.Parents will in turn express their love to you.D.After this,share your feelings with your parents.E.Anyway,spend as much time with them as you can.F.Please remember parents are as important as friends.G.There

20、 can be realistic reasons for this,family violence for example.答案: 15 BDAEG六、语篇填空Two boys were rescued by a brand-new lifesaving drone(无人机) in Australia while lifeguards were still training to use 1. device.The 2.(swim),aged 15-17,had got 3. difficulties off the coast of Lennox Head,New South Wales(

21、NSW).A man walking along the beach spotted the teenagers 4.(struggle) in heavy waves about 700 metres offshore.Lifesavers instantly sent the drone to drop an inflatable rescue pod(救援舱),and the boys made their way 5.(safe) to the shore.The rescue was considered to be historic,because it was the first

22、 time that a drone 6.(equip) with a flotation(漂浮) device had been used to rescue swimmers like that.Lifeguard supervisor Jai Sheridan was piloting(领航) the device when the alarm 7.(raise).He described the experience as a(n) 8.(real) and unbelievable one.“The drone certainly proved 9.(it) today.It is

23、an amazingly efficient lifesaving device,”he told the local newspaper.It took just a minute 10. two to launch the drone,fly it to the rescue site,and drop the pod.However,before that,reaching the teenagers could easily have taken three times as long.答案: 1.the2.swimmer3.into4.struggling5.safely6.equipped7.was raised8.unreal9.itself10.or

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1