ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:20.24KB ,
资源ID:579581      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-579581-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Section Ⅰ Listening and Speaking .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Section Ⅰ Listening and Speaking .docx

1、Unit2WildlifeProtectionSectionListeningandSpeaking&ReadingandThinking一、阅读下列小对话或小段落,写出画线部分的汉语意思1.Are you aware that species on the earth are dying out at a faster rate than before?Yes,species extinction has become an alarming topic.The good news is that more and more people are concerned about the en

2、dangered species.2.Why are so many species facing extinction?Mainly due toillegalhunting and habitat loss.Other causes?Maybe pollution.3.Young people are under great pressure.Yes,but they have to adapt to it.4.The authority has established more reserves to protect the endangered animals from attacks

3、,and due to the effectivemeasures,some species have recovered.5.I wish all livingcreatures on the earth could live in harmony with each other.二、用所给短语的适当形式填空adapt towatch overremind.of.be concerned abouton averagebe aware ofmake outdie out1.Children found it hard to their new school.2.Will you my clo

4、thes while I have a swim?3.The family in the middle of the 18th century.4.Nowadays more and more people their health.5.He spends one hour on computer games every day .6.Smokers the danger of smoking to their own health.7.They could hardly where the road was in the darkness.8.I feel it is absolutely

5、necessary for me to him the meeting today.三、单句语法填空1.He (shoot) in the leg.2.She was not aware his mistake.3.His name (remove) from the list.4.His remarks (attack) in the newspaper.5.He was the greatest (live) novelist in England.6.No one knows how this world came into (exist).7.Its time to take (mea

6、sure) to stop illegal hunting.8.The car is running a rate of 100 kilometres an hour.9.He reminded his father (take) the medicine on time.10.The news that the enemies were near was (alarm).11.He used to be an excellent (hunt) when he was young.12.These plants have adapted themselves the desert condit

7、ions.13.The species has nearly died because its habitat is being destroyed.14.Nowadays people are more (concern) about the environment where they live.15.The doctor says he is (recover) faster than expected.四、完成句子1.我们应该立刻停止非法狩猎。We should .2.每天有150到200个物种灭绝。Between 150 and 200 every day.3.这样大量的灭绝是由猎杀

8、、栖息地的丧失和污染造成的。is caused by hunting,habitat loss,and pollution.4.我们究竟正在对我们的星球做什么?What are we doing to our planet?5.中国已经取得了很大的进步。China has .6.官方承受着压力来建设大象公园并告诉人们不要购买大象产品。to build elephant parks and tell people not to buy elephant products.7.看着它们慢慢走过绿色的草地,我被这种美打动了。Watching them move slowly across the g

9、reen grass,I .8.对扎西来说,这片土地是神圣的,保护野生生物是一种生活方式。To Zhaxi,the land is and protecting the wildlife is a way of life.9.这些措施是有效的。The measures are .10.为了获得人与动物的和谐,世界必须保护这些美丽的生物。To between humans and animals,the world must protect these .11.我们不应该购买用濒危动物做成的商品。We should not buy made from endangered animals.五、阅

10、读理解A More than anything else in the world,Lion liked being the king of the jungle.He walked around,showing off his power and pride.Each day Lion took a long lazy sleep under the shade of his favourite tree.He always dreamed of weaker animals bowing before him.One day Mouse ran through the jungle and

11、 tripped over Lions huge paws.Lion woke up with a start.“How dare you wake me up!” he shouted angrily.Lion grabbed Mouse with one paw.“On the second thought,Im in the mood for the snack,and youll make a delicious meal,” he said.Mouse cried out,“King Lion,please spare me! If you let me live,Ill alway

12、s remember your kindness.And,some day,I might be able to help you.”“How could such a powerless little mouse ever help me?” That thought made Lion laugh so much that he decided to let Mouse go.A week later,Lion was walking through the jungle on the way to his favourite tree when he stepped onto a hun

13、ters net.The net scooped him up.No matter how he twisted and turned,he couldnt escape.When Mouse heard Lions frightened shouts,he raced to help.Mouse quickly chewed(咬) through the ropes to make a hole in the net.Soon,Lion moved out and was free.Lion looked down at the little mouse.“Thank you for sav

14、ing my life,” said Lion,smiling his widest smile.“I was mistaken.You are not a powerless little mouse.You are a great friend!”1.How did Mouse wake up Lion?A.He made a hole in the net.B.He shouted at Lion angrily.C.He tripped over Lions paws.D.He prepared a delicious meal for Lion.2.Why did Lion let

15、Mouse go?A.Because he was trapped in the net.B.Because he took Mouse as his good friend.C.Because he believed Mouse could save him.D.Because he doubted if Mouse could be of any help.3.What can we learn from the passage?A.Pride makes you lose what you have.B.Dont put all your eggs in one basket.C.Eve

16、n the small can show great strength.D.When the cats away,the mice will play.BA group of swans flew down to a beach where a crow was jumping around.The crow watched them with disdain(鄙视).“You have no flying skills at all!” he said to the swans.“All you can do is to move your wings.Can you turn over i

17、n the air?No,thats beyond you.Lets have a flying competition.Ill show you what real flying is!”One of the swans,a strong young male,took up the challenge.The crow flew up and began to show his skills.He flew in circles,performed other flying tricks,and then came down and looked proudly at the swan.N

18、ow it was the swans turn.He flew up,and began flying over the sea.The crow flew after him,making all kinds of comments about his flying.They flew on and on till they couldnt see the land and there was nothing but water on all sides.The crow was making fewer and fewer comments.He was now so exhausted

19、 that he found it hard to stay in the air,and had to struggle to keep himself from falling into the water.The swan pretended not to notice,and said,“Why do you keep touching the water,brother?Is that another trick?”“No,” said the crow.He knew he had lost the competition.“Im in trouble because of my

20、pride! If you dont help me,Ill lose my life.”The swan took pity on him,and took him on his shoulders and flew back to the beach.4.Whats the correct order of the following events?a.The crow showed off its flying skills.b.The swan felt pity for the crow and saved it.c.The crow laughed at the swans fly

21、ing.d.The crow followed the swan and got into trouble.e.The crow challenged the swans and a strong young swan accepted it.A.e,c,d,a,bB.a,e,c,d,b C.c,e,a,d,b D.e,a,d,c,b5.Why did the crow keep touching the water?A.It was showing another flying skill.B.It was struggling to keep itself from falling int

22、o the water.C.It was thirsty and wanted to drink some water.D.It was enjoying itself by doing so.6.What can we infer from the passage?A.The crow didnt know flying.B.Flying skills were useless.C.The swan saved the crow because they were good friends.D.The swan was better at long-distance flying than

23、the crow.7.What does the story tell us?A.No pains,no gains.B.The early bird catches the worm.C.Pride goes before a fall.D.Practice makes perfect.六、七选五阅读理解If you were to see a cold,hungry cat in front of your house,would you feed it or walk away?Most people would walk away instead of taking the time

24、to make sure the cat is okay.1 They usually have so much to deal with in their daily life as to ignore their surroundings.Now heres another question:If you see a group of kids hitting and abusing an animal,would you stop them?2 Some people do not believe that animal abuse is a big issue. Every day s

25、ome animals are abused in their homes or on the streets.It seems as if politicians do nothing to stop this issue.Everyone is worried about education and global warming.What about animals?3 These are the rights that allow animals a place to stay,a shelter if they have no place to stay,the right not t

26、o be abused and many other rights.Are we taking away animals right by not giving them a place to stay?Yes,we are.Since I was born,my mother,my sister and I have taken in over fifty homeless cats,fed them,cleaned them and sent them to good families.Some people probably give different views,saying,“4”

27、 Its true.There are people in the world that need help but we cannot forget the animals.We are all living on this Earth together.Why not help each other?5 You can volunteer at your local animal shelter,raise money for animal shelters,and inform your community about animal abuse.You can easily buy a

28、cheap box of dry cat/dog food to feed the animals.A.Again people would walk away.B.There are many things you can do to help animals around.C.Many people have little knowledge about old animals.D.Animals,like us Americans,have rights.E.The problem is that people generally live busy lives.F.Im only on

29、e person and I cant make a difference.G.There are people in the world who need more help than old animals.答案:一、1.知道;物种;逐渐消失;灭绝;惊人的2.由于;非法的;打猎;栖息地3.承受很大压力;适应4.建立;保护区;濒危的;攻击;有效的;措施;恢复5.活的;生物二、1.adapt to2.watch over3.died out4.are concerned about5.on average6.are aware of7.make out8.remind;of三、1.was sh

30、ot2.of3.was removed4.were attacked5.living6.existence7.measures8.at9.to take10.alarming11.hunter12.to13.out14.concerned15.recovering四、1.stop illegal hunting immediately2.species are becoming extinct3.This mass extinction4.on earth5.made a lot of progress6.The authorities are under pressure7.am struc

31、k by their beauty8.sacred9.effective10.achieve harmony;beautiful creatures11.goods五、1.C根据第三段中的“OnedayMouseranthroughthejungleandtrippedoverLionshugepaws.”可知选C项。2.D根据第四、五段内容可知,老鼠认为自己有可能会帮上狮子的忙,但是狮子认为这很可笑,但还是放老鼠走了。故D项最佳。3.C通读全文可知,在关键时刻,狮子被自己从不放在眼里的老鼠救了性命,因此C项符合题意。4.C根据短文描述可知,首先是乌鸦嘲笑天鹅并向天鹅发出挑战,接着天鹅接受了挑战,然后乌鸦展示飞行技巧并跟随着天鹅遇到了麻烦,再就是乌鸦向天鹅求救,最后天鹅救了乌鸦的命。故选C项。5.B根据第四段中的“.hadtostruggletokeephimselffromfallingintothewater.”可知,乌鸦这样做是为了不让自己落水。故选B项。6.D这篇短文中的乌鸦是在长途飞行中输给了天鹅,由此可见天鹅比乌鸦更善于长途飞行。故选D项。7.C在这篇短文中,乌鸦由于骄傲挑战天鹅,最后反被自己瞧不起的天鹅救了命,从而告诉我们骄傲使人落后的道理。故选C项。六、1.E2.A3.D4.G5.B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1