收藏 分享(赏)

2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx

上传人:a**** 文档编号:568991 上传时间:2025-12-10 格式:DOCX 页数:11 大小:2.33MB
下载 相关 举报
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第1页
第1页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第2页
第2页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第3页
第3页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第4页
第4页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第5页
第5页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第6页
第6页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第7页
第7页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第8页
第8页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第9页
第9页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第10页
第10页 / 共11页
2019_2020学年高中英语Unit3Underthesea12练习新人教版选修7.docx_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业 12.单句语法填空 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。1He _(narrow)escaped being killed in the traffic accident.2The meeting aimed at strengthening safety _(aware)of the employees.3I was _(scare)at the thought of making a speech.4The report called for _(urge)action to reduce lead(铅)in petrol.5 Congres

2、s continues to _ (opposite)the Presidents healthcare budget.6The island is used to _(accommodation)child refugees.7People need to realize the _(deep)of the problem.8The number of the students has risen _(sharp)9Some birds have a highly developed sense of _(tasty)10Can you see your _(reflect)in the g

3、lass?答案 1narrowly 2.awareness 3.scared 4.urgent 5oppose 6.accommodate 7.depth 8.sharply 9taste 10.reflection.完成句子 1我们的城市见证了四个不同的季节,阳光和雨量充沛,但在冬天,你可能会觉得有点冷。Our city _,plenty of sunshine and good rainfall,but in winter you may feel a little cold.2有人主张我们应该经常反思学过的东西。It is strongly urged that we_ we have

4、learned.3每次我遇到麻烦,他都一定会帮我摆脱困境。Every time I am in trouble,he _ 4总之,我们应该意识到水资源短缺的真实情况。In conclusion,we _ of water shortage.5无论我走到哪里,都看到有残疾人被嘲笑。Wherever I go,I_.答案 1witnesses four different seasons 2should reflect on what 3will certainly help me out 4should be aware of the real situation 5will see some

5、disabled people being laughed at.完形填空 One winter Sunday,my little sister,Colleen,and I built the greatest snowman ever.For _1_,we gave him a traditional carrot nose,beautiful hat,cozy scarf and gloves.The next morning,_2_ outside,we smiled adoringly at him over our cornflakes at breakfast.We even ex

6、pressed our _3_ to him as we passed on our way to school.Many kids went past our house,so he was the hot _4_ that morning.After school,my sister and I _5_ shared our professional snowmanbuilding tips and techniques again with other kids.But as our yard came into _6_,we saw something that wasnt _7_ou

7、r snowman was crushed._8_ sad,we knew one thing:Our snowman would _9_ again.And so we rebuilt him,but the next day we came home to _10_ find the remains on the front lawn.For the rest of the week,the _11_ was repeated daily.Each afternoon wed _12_ to find him crushed,and then we would build him up a

8、gain.By Saturday morning,we had made a _13_We filled a really big bucket with water and left it outside.The next morning,it was frozen _14_After we packed snow all around the ice block for the base,we _15_ ourselves.Then we soon saw what we were _16_Three bullies(欺凌弱小者)in my school came over to our

9、snowman and sneered(讥笑)Then taking their places on either side,they pulled back their legs to _17_ powerful kicks.But when their feet connected with the hard ice block,sneers turned to surprise,then _18_,and then tears.We came close to feeling _19_,but they were too funny as they hopped away holding

10、 their _20_ feet.We couldnt stop laughing.And that was the end of our problems with snow bullies.1A.function Bperformance Cpersonality Dcuriosity 2A.walking Blooking Cplaying Dreading 3A.greetings Bregrets Cprayers Dthanks 4A.hero Btheme Ctopic Dsubject 5A.purposefully Bimmediately Ccasually Dgenero

11、usly 6A.effect Bsight Cforce Dexistence 7A.reasonable Bpractical Cnatural Dnormal 8A.Unless BThough CSince DWhether 9A.rise Boperate Cdisappear Dfall 10A.yet Bstill Ceven Dever 11A.message Bexercise Cdestruction Dprogram 12A.return Bmanage Cintend Dchallenge 13A.prediction Bcompromise Cplan Dpromise

12、 14A.solid Bcold Chuge Dsuperior 15A.dressed Btrained Chid Dpushed 16A.waiting for Bworking out Cmaking for Dbringing out 17A.improve Bmaster Cpretend Ddeliver 18A.laughter Bconfusion Ctension Dpain 19A.proud Bsorry Cgrateful Dembarrassed 20A.bare Bdamaged Cdisabled Dback 答案与解析 本文为记叙文。作者和妹妹堆了一个雪人,然而

13、雪人总是被人毁坏,使得作者和妹妹不得不一次次地重堆雪人。1C 根据后文中的“we gave him a traditional carrot nose,beautiful hat,cozy scarf and gloves”可知,此处表示的应是为了(彰显)个性(personality)。2B 根据后文中的“we smiled adoringly at him over our cornflakes at breakfast”可知,此处指的应是在吃早饭的时候我们向外看(looking)。3A 根据语境,此处表示我们甚至还跟雪人打招呼(greetings)。4C 根据上下文可知,因为有很多孩子从作

14、者的家门口经过,所以这个雪人成了那天早上的热点话题(topic)。5D 此处表示放学后,作者和妹妹再次慷慨地(generously)和其他孩子分享专业的堆雪人的技巧。6B 由后文的“saw”可知,此处表示的应是当我们的院子出现在眼前的时候。come into sight“出现在眼前”符合语境。7D 由后文的内容可知,此处指我们注意到一些不正常的(normal)事情,即雪人被毁了。8B 根据上下文可知,此处指尽管我们很伤心,但我们知道一件事,那就是我们的雪人会再次被堆起来。故此处应用 though 引导让步状语从句。9A 参见上题。下文的“we rebuilt him”是提示。10B 由下文的“

15、find the remains on the front lawn”可知,此处指第二天回家时,我们仍然(still)在草坪上发现了雪人的残余部分。11C 由上下文的内容可知,此处指在那一周接下来的几天里,雪人每天都被毁(destruction)。12A 根据上文的“After school”和“came home”可知,此处指每天下午我们回来(return)都会看到雪人被毁,然后我们会把它重新堆起来。13C 根据下文的“We filled a really big bucket with water and left it outside.”可知,此处表示我们制订了一个计划(plan)。14

16、A 根据下文中的“hard ice block”及常识可知,冬天把一桶水放在室外一夜后,水会冻成坚硬的冰块。故用 solid“坚硬的,固体的”。15C 根据上下文和常识可知,我们应是藏起来看究竟发生了什么事以及我们的计划实施得如何。故用 hid。16A 此处指我们很快看到了我们一直等待(waiting for)着的事情。17D 由空后的“powerful kicks”可知,此处应选 deliver“给予(打击等),投掷”。18D 根据上文中的“hard ice block”和空后的“and then tears”可知,此处指这些人踢到坚硬的冰块后,讥笑变成了惊讶,随后是疼痛(pain),然后是

17、眼泪。19B 由后文的“but they were too funny”可知,此处表示我们差一点就觉得抱歉(sorry)了,但是当他们托着受伤的(damaged)脚跳着离开时,他们的样子实在是太滑稽了,因此我们禁不住大笑起来。come close to doing“差点做某事”。20B 参见上题。.阅读理解 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。Many kids dont drink enough water daily,according to a new study.The studys lead author,Erica Kenney,at firs

18、t planned to look into the amount of sugary drinks kids were drinking in schools.However,during her research she found that many kids were simply not drinking enough water.Kenney and her team examined data from a group of 4,000 children,aged 6 to19,between the years of 2009 and 2012.The data was tak

19、en from the National Health and Nutrition Survey,a study on the health of children in the United States conducted each year by the Center for Disease Control and Prevention.While looking through the survey results,she noticed that more than half of the kids who took part in the study were dehydrated

20、(脱水的).Of that group,boys were 76%more likely than girls not to have enough water in their system.Nearly one quarter of the kids in the survey reported drinking no plain water at all.“These findings highlight(突出)a possible health issue that wasnt given a lot of attention in the past,”Kenney said in a

21、 statement.“Even though for most of these kids this is not an immediate and great health threat,this is an issue that could really be reducing quality of life and wellbeing for many children and youth.”The United StatesNational Agriculture Library says average kids need between 10 to 14 cups of wate

22、r every day.This water can come from a mix of drinks and foods that contain high amounts of water,such as celery,melons or tomatoes.It is also recommended that fluids(液体)come from water instead of sugary drinks that are high in calories and can lead to weight problems.1What was Erica Kenneys purpose

23、 in doing the study?ATo study if kids drink enough water daily.BTo prove that sugary drinks are harmful to kids CTo show what kind of sugary drinks kids love.DTo find out how many sugary drinks kids drink at school.2According to the findings of Erica Kenneys study,we know that _ Aschool kids cannot

24、find drinkable water easily Bboys are more likely to get dehydrated than girls Csugary drinks are very popular with school kids Dmost kids know the importance of drinking plain water.3From the last paragraph we learn that kids_ Ashould drink plain water to lose weight Bcan try to take in water from

25、sugary drinks Ccan eat celery,melons and tomatoes for water Dshould drink no more than 10 cups of water every day 4The text mainly tells us that many kids _ Adont like drinking water Bprefer sugary drinks to water Care at risk of health problems Ddont drink enough water daily 答案与解析 本文是一篇研究报告的结论,告诉我们

26、现在的孩子水分摄入不足。并对这个研究的具体情况进行了详细的说明。1D 细节理解题。根据第一段第二句 The studys lead author,Erica Kenney,at first planned to look into the amount of sugary drinks kids were drinking in schools.可知这个研究原本计划调查孩子在学校里喝含糖饮料的,并不是专门为了研究学生喝水问题的。故 D 正确。2B 细节理解题。根据第三段第二句 Of that group,boys were 76%more likely than girls not to ha

27、ve enough water in their system.可知男孩比女孩喝水更少,更可能脱水。故 B 正确。3C 细节理解题。根据最后一段第二句 This water can come from a mix of drinks and foods that contain high amounts of water,such as celery,melons or tomatoes.说明人们摄入的水的来源是多方面的,我们吃的食物中就含有大量的水。所以 C 项正确。4D 主旨大意题。根据文章第一句 Many kids dont drink enough water daily,accord

28、ing to a new study.本文是一篇研究报告的结论:很多孩子摄入水分不足。并对这个研究的具体情况进行了详细的说明。故 D 正确。.短文改错(2019 年四川省棠湖中学高三月考)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。Its three

29、 months since I hear from you last time.Now I want to tell you impressive story happen in my first lesson.On hearing the bell,the students ran into the classroom as quick as they could.And Li Ming stood outside of the classroom,crying silently.He told me that his mother was ill and he had to buy some medicine for him.At the same time,he apologized to me for his lateness.I praised him for his deeds and asked the students to sing a song naming Mother together.That I experienced that day has become one of the most unforgettable memory.答案

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1