收藏 分享(赏)

新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:552478 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:7 大小:2.39MB
下载 相关 举报
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第1页
第1页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第2页
第2页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第3页
第3页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第4页
第4页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第5页
第5页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第6页
第6页 / 共7页
新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课后作业(十二).用适当的连接词填空1It is said _ Peter will have a chance to travel abroad next month.2_ will take the place of Mr. Li as our new headmaster hasnt been decided.3It is uncertain _ side effects the medicine will bring about.4_ he didnt come yesterday is unknown.5It is still under discussion _ the old b

2、us station should be replaced with a modern hotel or not.6It seems to me _ you could succeed in persuading him to change his mind.7_ struck me most in the movie was the fathers deep love for his son.8_ has helped to save the drowning girl is worth praising.9_ Liu Yang ate her food in space is _ we w

3、ant to know.10I read about it in some book or another. Does it matter _ it was?答案1.that2.Who3.what4.Why5.whether6that7.What8.Whoever9.How; what10.which.单句改错1That he could overcome difficulties by himself is still unknown._2That they want to know is how the accident happened._3That remains to be seen

4、 whether he will recover._4Why is known to all that Li Hua is the best student in our class._5What she became an artist may have been due to her fathers influence._答案1.ThatWhether2.ThatWhat3.ThatIt4.WhyIt5.WhatThat.阅读理解AWhat would it be like to live on Mars? Volunteers are spending eight months in a

5、n area that looks much like the surface of Mars. They are isolated(孤立) high on top of Mauna Loa, a volcanic mountain on the Big Island of Hawaii,living on a simulated(模仿的) or makebelieve, Mars Base.The project called HISEAS is in the charge of Kim Binsted. She says this wild environment is as close

6、to Mars as you can find on the earth. Because it is so high, the land is not warm or rich with plants, like the rest of Hawaii.“You will see there is really no visible plant life or animal life. And you have got this wonderful volcanic material.”Mauna Loa, 2,500 meters above sea level, is geological

7、ly very similar to Olympus Mons on Mars and almost as tall as that Martian mountain. When measured from its base, deep in the ocean, Mauna Loa is the second largest mountain in our solar system, after the one on Mars.The six member HISEAS crew is mostly selfsufficient. Food and supplies are brought

8、to them. But the individuals bringing those supplies cannot communicate with volunteers inside the habitat, or base.Kim Binsted says this experiment looks at how the astronauts get along with each other. “We study how well they work together, how we can keep them happy and supported, and not wanting

9、 to kill each other over the long duration(期间)”Crew members communicate with the outside world through email and blogs. They also produce video on the YouTube website, like this one from mission commander Martha Lenio.“I am really enjoying this opportunity to live here and pretend that Im on Mars an

10、d get to learn all sorts of new skills,” one of them said.“Whoever gets there first, the trip will not be easy,” says Kim Binsted.“It is going to be challenging.”语篇解读:本文是一篇说明文。人类一直以来都梦想着探索火星,六名志愿者正在夏威夷的一座山上体验长达八个月的模拟火星环境的生活。1What do we know about Olympus Mons?AIt is 2,500 meters above sea level.BIt

11、is geologically similar to Mauna Loa.CIt is the second largest mountain on the earth.DIt is a mountain on the Big Island of Hawaii.解析考查细节理解。根据文章第四段中的“Mauna Loa, 2,500 meters above sea level, is geologically very similar to Olympus Mons on Mars and almost as tall as that Martian mountain.”可知,火星上的奥林匹斯

12、山和夏威夷的莫纳罗亚山在地质上非常相似,故选B项。答案B2What is the purpose of the experiment?ATo set up a space station.BTo explore new settlement for humans.CTo study how the astronauts treat each other.DTo prove humans can live in whatever conditions.解析考查细节理解。根据文章倒数第五段的“Kim Binsted says this experiment looks at how the ast

13、ronauts get along with each other.”可知,实验的目的是研究宇航员在孤立的环境下如何和他人交往。答案C3Which can be the best title for the text?AVolunteers First Explore MarsBVolunteers Experience Life in HawaiiCVolunteers Get Taste of Mars in HawaiiDVolunteers Study the Environment on Mars解析考查标题归纳。文章主要介绍了志愿者在夏威夷的一座山上体验模拟火星环境的生活,故选C项

14、。答案CBRussia is planning on making regular launches to the International Space Station (ISS) for wealthy tourists willing to pay top dollar for a trip to space. The newly proposed package also involves spacewalks, a first for space tourism. If all that sounds very exciting, wait until you hear the pr

15、ice tagas much as $100 million a person. Yikes!Vladimir Solntsev, CEO of Russian space company Energia, broke the news that his company wants to serve a market thats eager to travel and enjoy life in space. Tourists will be able to “go out on a spacewalk and make a film,” he said.Energia is working

16、on a new module(分离舱) called NEM2 which will be able to carry four to six people. Its luxurious accommodation by astronauts standards or anything theyve been used to up until now. Solntsev says the module will be fitted with comfortable cabins, two toilets, and Internet access. He gave a rough launch

17、 date for 2019, adding that American aerospace giant Boeing expressed interest to become a partner.The Russian CEO estimates it will send five to six tourists to space a year, with each trip lasting up to 10 days at the International Space Station.The first space tourist was Dennis A. Tito, a Califo

18、rnia multimillionaire, who shelved $20 million for a ride and spent eight days in the International Space Station with two astronauts in 2001. Guy Laliberte, the founder of Canadas Cirque du Soleil, paid more than $35 million for 12 days at the ISS in 2009. In total, 7 space tourists have made 8 spa

19、ce flights.Some of you might think theres no chance youll ever get to spacenot with these prices. But thats the thingthese prices wont stay this shockingly high forever. Not too long ago, owning an automobile was also prohibitively expensive, so was a ride on an airplane. Innovations(创新) like reusab

20、le rockets and new capsule designs mean that someday, a trip to space will be within the reach of those with more modest fortunes.语篇解读:本文是一篇新闻报道。俄罗斯航空航天领域的商业化十分活跃,有意为“富豪游客”打造国际空间站的旅行项目,其中还包括太空行走哦!4Which privilege will the tourists to the ISS enjoy?APaying top dollar.BGoing for a spacewalk.CStarring

21、in a film with Boeing.DMaking friends with wealthy tourists.解析考查细节理解。由第一段中的“The newly proposed package also involves spacewalks,a first for space tourism.”可知,国际空间站的旅行者可以享受太空行走。答案B5What does “luxurious” probably mean in Paragraph 3?ANarrow and small.BSpacious but uncomfortable.CComfortable and expens

22、ive.DEconomical and practical.解析考查词义猜测。根据第三段的“Its luxurious accommodation by astronauts standards or anything theyve been used to up until now. Solntsev says the module will be fitted with comfortable cabins, two toilets, and Internet access.”可知,居住条件参照宇航员标准或目前“游客”所习惯的任何标准,加之第二句所提及的优越环境,可知该词应该是“既舒适又昂

23、贵”的意思。答案C6What did Dennis A. Tito and Guy Laliberte have in common?ANumber of days at the ISS.BThe amount of money they spent.CTheir status as wealthy people.DThe year when they went to the ISS.解析考查细节理解。由第五段可知,二人都是支付了高昂的费用才获得了国际空间站旅行的机会,故选C。答案C7What can we learn from the last paragraph?ANo money, no

24、 spacewalk.BOwning an automobile is out of reach for ordinary people.CThe price of going to space will decrease in the near future.DSocial development makes it possible for us to go to space.解析考查推理判断。由最后一段中的“Innovations like reusable rockets and new capsule designs mean that someday, a trip to space

25、 will be within the reach of those with more modest fortunes.”可知,未来科技的革新将使得普通人畅游太空成为可能。答案D.短文改错Hello, everyone! Now Id like to introduce myself to all of you.I am the Senior 1 student, so I have been here for about a year. I work hard at my lessons in my new school. In my spare time, I like to do so

26、me interested sports with my classmates, who often teaches me how to play basketball and football. But now, as the final exam is coming, he cant spend too many time on sports. Every day, I am busy prepare myself for the examination. Although I dont have a lot of free time, but the busy life has taug

27、ht me how to effectively make a balance between study and entertainment. Of all my subject, I love English better.答案.书面表达随着科学技术的发展,人类太空旅游将不再是遥远的梦想。假设你是李华,对太空探索极感兴趣,现在请写一篇英语短文,设想在今年暑假去太空旅游,如何克服失重条件下的吃饭和喝水的问题。词数:100左右。答案If I went to travel in space, there would be a problem I might be faced with: how

28、to eat and drink in outer space.I would have to take all my foods with me if I went to space travel, but in outer space, the gravity is so weak that the food will float around if it is solid. I must make sure that it is specially made as liquid space food. It could be put in a tube and then I would be able to suck it more easily. Perhaps I would use a straw to eat it. It can prevent the food from floating away.Only in this way would the problem be solved. I might have a happy visit to space in that way. I will have a try in time.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1