ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:225.50KB ,
资源ID:549408      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-549408-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years单元话题拓展阅读(新版)人教新目标版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years单元话题拓展阅读(新版)人教新目标版.doc

1、阅读文章Bikesharing has swept across China, with an increasing number of people choosing bike riding instead of driving. The bike that the service company provides has GPS or Bluetooth on it, and those bikes can be easily unlocked with a smartphone and left anywhere in public. Bikesharing allows people

2、to borrow a bike from one place and return it at another place easily. In some cities, we can see more and more people riding this kind of sharingbikes. Its very convenient to use the bikes if you have a smartphone. First, you have to download such an APP on your smartphone. Then what you need to do

3、 is to find a nearest bike through the APP, scan the QR code on the bike or connect your phone with the bike over a Bluetooth wireless connection. You will find the bike can be unlocked itself. Then you can enjoy your trip. Whats more, the greatest advantage of bikesharing is that you can easily fin

4、d one and never worry about where to park it. The cost of riding depends on the time that you spend. Normally, every hour you ride, you need to pay one yuan. It doesnt cost so much, does it?At the same time, some people park the bikes in their own homes. Besides, some people dont value the bikes. No

5、w service companies are trying to solve the problem like being stolen. Technology and science have changed our social lifestyles. We have to say bikesharing brings us more convenience without doubt. And we also hope that people can not only enjoy it but also put it to good use. 试着做一做1. From the firs

6、t paragraph, we know _. A. bikesharing is invented in ChinaB. sharingbikes are used by some peopleC. most people in cities dont driveD. sharingbikes can be borrowed anywhere2. The underlined word “scan” in Paragraph 2 probably means _ in Chinese. A. 浏览B. 扫描 C. 审视D. 细查3. If you want to use a sharingb

7、ike, you must _ first. A. have a smartphone and download an APPB. download an APP and pay for the trip C. unlock the bike and download an APPD. find a nearest bike and borrow it from anyone4. Which of the following is NOT mentioned in this passage?A. Bikesharing is very cheap. B. Sharingbikes may be

8、 stolen. C. Sharingbikes are easy to unlock. D. Bikesharing is a kind of green transport. 5. The passage probably comes from a _. A. science textbookB. tourist guideC. website news reportD. restaurant menu答案1. B点拨:推理判断题。由第一段的第一句话“共享单车席卷中国,选择骑自行车代替开车的人数正在增长。”可推知,B项“共享单车被一些人使用”描述正确。2. B点拨:词义猜测题。由宾语“自行车上的二维码”可知是“扫描二维码”。故选B项。3. A点拨:细节理解题。根据文章第二段中句子First, you have to download such an APP on your smartphone. 可知,如果你想使用共享单车,你首先必须有一部智能手机并下载一个APP,故选A。4. D点拨:细节理解题。通读全文,D项“共享单车是一种绿色交通。”没有提到,故选D。5. C点拨:推理判断题。根据文章内容可知,本文主要介绍了目前在中国各个城市普及的共享单车的使用等情况,这篇文章不可能来自于科学课本,旅游指南和饭店的菜单,而可能是网页的新闻报道。故选C。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1