ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:19KB ,
资源ID:536095      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-536095-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022九年级英语下册 Unit 10 Get Ready for the Future拓展阅读(新版)冀教版 (2).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022九年级英语下册 Unit 10 Get Ready for the Future拓展阅读(新版)冀教版 (2).doc

1、阅读文章When you finish high school or university,is learning done? The answer is “no”. In many countries,people continue learning all their lives. Why is lifelong learning important? How can it help you? Lets look at one example of lifelong learning in Japan.Why is lifelong learning important? You go t

2、o school and learn. You take tests. But learning doesnt only happen in school. And learning doesnt stop when you graduate from high school or college. You are learning all the time. For example,learning can happen when you go to a museum. It can also happen when you get a job. You learn when you pla

3、y a sport or when you take a trip. Learning is life! We never stop learning. Every day,you can improve yourself by learning something new.Lifelong learning in JapanIn Japan,lifelong learning is very important. People in Japan like to try new learning activities. Music, calligraphy, flower arranging,

4、 and foreign languages are some of their favorite classes. The Japanese take classes to improve their skills and learn new things.ConclusionWhen we graduate from school,we can continue to learn. Make lifelong learning one of your goals!试着做一做1. Why is lifelong learning important?A. It helps you impro

5、ve yourself.B. Its the best way to learn.C. Its fun and easy.D. Its an important goal.2. Some people in Japan take foreign language classes to_.A. get a jobB. learn new thingsC. get good gradesD. finish college3. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Learning only happens in sc

6、hool.B. When we graduate from school, learning is done.C. You cant learn anything when you play a sport.D. Music, calligraphy, flower arranging and foreign languages are popular classes in Japan.4. What is the main idea of the passage?A. Learning can be fun.B. We are always learning in school.C. Fin

7、ishing high school is important.D. People can learn all their lives.答案1.A点拨:细节理解题。由文中you can improve yourself by learning something new.可知,通过学习新东西,你可以提高自己。故选A。2B点拨:细节理解题。由文中The Japanese take classes to improve their skills and learn new things.可知,日本人上外语课是为了提高技能并学习新的东西。故选B。3D点拨:细节理解题。由文中Music, calligraphy, flower arranging, and foreign languages are some of their favorite classes.可知选项D和原文一致。4D点拨:主旨大意题。由全文可知,本文介绍的是终身学习的事情。故选D。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1