收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 4 Body language Warming Up .doc

上传人:a**** 文档编号:452967 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:63.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 4 Body language Warming Up .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 Body language Warming Up .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 Body language Warming Up .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 Unit 4 Body language Warming Up .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 4 Body language阅读理解ADo you want to get home from work knowing you have made a real difference in someones life?If yes, dont care about sex or age! Come and join us, then youll_make_it!Position:Volunteer Social Care Assistant(No Pay with Free Meals)Place: ManchesterHours:Part TimeWe are now look

2、ing for volunteers to support people with learning disabilities to live active lives! Only 4 days left. Dont miss the chance of lending your warm hands to help others!Role:You will provide people with learning disabilities with all aspects of their daily lives. You will help them to develop new skil

3、ls. You will help them to protect their rights and their safety. But your primary concern is to let them know they are valued.Skills and Experience Required:You will have the right values and great listening skills. You will be honest and patient. You will have the ability to drive a car and to comm

4、unicate in fluent written and spoken English since youll have to help those people with different learning disabilities. Previous carerelated experience will be a great advantage for you.本文是一则广告。广告中招募志愿者来帮助有学习障碍的人,让有学习障碍的人意识到自己的重要性。1The text is meant to _.Aleave a noteBsend an invitationCpresent a d

5、ocument Dcarry an advertisement答案:D解析:推理判断题。从文中Position, Place, Hours, Role以及Skills and Experience Required的相关信息可知,短文为一则招募广告。2What does the underlined part mean?AYoull make others lives more meaningful with this job.BYoull arrive home just in time from this job.CYoull earn a good salary from this jo

6、b.DYoull succeed in getting this job.答案:A解析:句义猜测题。从文章中的“Do you want to get home from work knowing you have made a real difference in someones life?”以及第二段中“youll make it!”之前的内容可知,参加广告中的志愿工作,你将对某些人的生活产生真正的影响,故youll make it与A项意思相符。3The volunteers primary responsibility is to help people with learning d

7、isabilities _.Ato get some financial supportBto properly protect themselvesCto learn some new living skillsDto realize their own importance答案:D解析:细节理解题。根据文中Role部分中的“But your primary concern is to let them know they are valued.”可知,志愿者的主要工作是让有学习障碍的人意识到他们自己的重要性。4Which of the following can first be chos

8、en as a volunteer?AThe one who can drive a car.BThe one who has done similar work before.CThe one who has patience to listen to others.DThe one who can use English to communicate.答案:B解析:细节理解题。根据文中Skills and Experience Required部分中的“Previous carerelated experience will be a great advantage for you.”可知

9、,以前有类似工作经验的人优先。BHave you ever wished that you could make your little sisters teddy bear talk to her? Or have you ever wanted to bring a puppet (木偶) to life? If so, you may be interested in learning the art of ventriloquism (腹语术). A ventriloquist can make an ordinary object seem to be alive by giving

10、 it a personality, movements, and speech.Your object can be a puppet, or a doll. Give your new “friend” a name, and then decide on the personality that he will have. The next step is to give your friend movements that agree with the personality you have chosen.Now you can learn to make your “friend”

11、 talk. A ventriloquist will control his mouth and lips so that it can appear that his voice is coming from the object he is using. This will take practice, but you can do it.First, decide on a voice that is different from your own. It could be higher or lower than yours, or could even have a special

12、 accent. Then, find a clean teaspoon and hold the handle between your front teeth. Now, using the voice you created for your friend and holding the handle of the teaspoon tightly between your teeth, you look into a mirror and talk. Practising with the spoon in your mouth will help you learn to keep

13、your mouth from moving. Now try telling a joke in your normal voice and have your friend speak in his voice. Practise those words until you can say them without your lips moving at all.Ventriloquism is fun. It also requires hard work to become good at it. The most important thing to do is practise.

14、But if you are willing to take the time to give your friend an interesting personality, to practise lively movements, and to work on good mouth control, then you will be well on your way to becoming a ventriloquist!本文主要讲述有关腹语术的事情,从而让人们了解有关腹语术的秘密。5According to the text, a ventriloquist _.Ais a person

15、 who can make puppetsBneeds to work with another personCcan speak without using his mouthDcan make an object seem to speak答案:D解析:推理判断题。根据第一段中的“A ventriloquist can make an ordinary object seem to be alive by giving it a personality, movements, and speech.”可知D正确。6You need to hold the handle of a teasp

16、oon between your front teeth so that _.Ayour voice will changeByour mouth wont moveCyou can look humorousDyou can feel your mouths movements答案:B解析:细节理解题。根据第四段中的“.holding the handle of the teaspoon tightly between your teeth, you look into a mirror and talk. Practising with the spoon in your mouth wi

17、ll help you learn to keep your mouth from moving.”可知B正确。7If you want to be good at ventriloquism, you _.Aneed to spend much time practisingBmust learn from famous ventriloquistsCshould learn at least one special accentDmust have a great doll to practise with答案:A解析:细节理解题。根据最后一段中的“Ventriloquism is fun. It also requires hard work to become good at it. The most important thing to do is practise.”可知A正确。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1