收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc

上传人:a**** 文档编号:452560 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:8 大小:95.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 3 Body Language and Non-verbal Communication Section Ⅱ Other parts of the Module课时作业(含解析)外研版必修4.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Module 3 Body Language and Non-verbal Communication课时作业10Section Other parts of the Module.单词拼写1She bent (弯腰) over to pick up a book from the floor.2For a minute, they remained staring (盯着)blankly at one another.3He wiped (擦) out with an eraser what he had written on the blackboard.4Some historians

2、think the dreams of ancient people led to the development of religion (宗教)5After dinner, the host (主人) invited them to sit in the living room.6I propose a toast (干杯) to the friendship between the peoples of the two countries.7Panic (惊慌) swept through the swimmers as they saw the shark approaching.8I

3、t was very rude (没礼貌) of you to burst in on him while he was working.9Parents should take seriously their childrens requests (要求) for sunglasses because eye protection is necessary in sunny weather.10I beg you will pardon me for coming in without any invitation (邀请).用所给词的适当形式填空或在空格处填入语法形式正确的词。1The l

4、ittle chick stare at the earthworm,deciding whether to swallow it or let it go.解析:句意:那只小鸡盯着那条蚯蚓,在决定是把它吞下去还是把它放走。stare at 盯着。2Success in life doesnt happen by accident.Its the result of devoting your time and energy to what youve set out to do.解析:句意:人生中的成功绝不会偶然发生。它是把你所有的时间和精力都倾注到你决心要做的事情上的结果。by accid

5、ent 偶然地,意外地。3The road was so narrow that there would be traffic jams every now and then,especially during the rush hour.解析:句意:那条路很窄,交通经常堵塞,特别是在上下班交通高峰时间。every now and then 时常。4He requested us to_clean (clean) the room after using it.解析:句意:他要求我们用过房间之后打扫干净。request 意为“要求”,request sb.to do sth.“要求某人做某事”

6、。5Michael, dont forget to switch off your computer when you leave for school.解析:句意:迈克尔,你上学的时候别忘了关上电脑。switch off 意为“关掉”。6Most of the educators are in favour of providing more freedom to the teenagers, believing that it may make them more creative and independent.解析:句意:大多数教育家都支持给青少年更多的自由,他们相信这样可以使青少年更

7、有创造力和独立性。in favour of 支持。7They live and work together in complete equality (equal) and brotherhood.解析:句意:他们完全平等,似兄弟般地在一起生活和工作。equality 平等。8Do you often visit your friends?Occasionally (occasion), because we are all busy with our jobs.解析:句意:你经常去探望你的朋友们吗?偶尔才去,因为我们都忙于工作。9Many studies already link the f

8、irst meal of the day to better classroom performance (perform)解析:句意:许多研究把每天的第一顿饭和在教室里更好的表现联系在一起。performance 表演。10They must try every means to wipe out flies and other insects in the restaurant to guarantee food safety.解析:句意:他们必须竭尽全力把餐厅里的苍蝇和其他害虫驱逐出去以保证食品的安全。wipe out 意为“彻底去除”。.完形填空Disneyland opened on

9、 July 17,1955 and instantly became the worlds most recognizable and popular theme park. This was the only Disney theme park visited by Walt Disney, who died in 1966. Disneyland is _1_ one hour south of Los Angeles, California. You may get there by air or by bus.Disneyland _2_ most of its visitors fr

10、om _3_. So avoid weekends and school vacations to get the _4_ waits. The period before or after Christmas Day is the busiest of the _5_, with the park often holding more extra guests each day. Whenever you visit, _6_ earlyabout an hour _7_ the opening timeto get the popular attractions before crowds

11、 _8_.Disneyland also _9_ tickets online, but does not allow you to _10_ them at home. So youll have to order far enough _11_ for them to arrive by mail. Tickets _12_ also be available through your local auto club, Disney Store or your school or work activities office.Space Mountain _13_ in early Jul

12、y, 2005 after a twoyear rehab (修复) to rebuild the track and improve show _14_. If you are travelling with little kids, youll want to visit Fantasyland first in the morning, _15_ several popular kids rides in that area, _16_ Dumbo and Peter Pan, have low capacities (容量) and build long _17_ early in t

13、he day. _18_, head west to Adventureland and New Orleans Square _19_ the park opens, visiting the Indiana Jones Adventure and Splash Mountain, _20_ coming back to the Haunted Mansion and Pirates of the Caribbean.1A.limited BlocatedCcircled Dexpanded答案:B解析:此处是关于迪士尼乐园的位置south of Los Angeles。limited意为“

14、有限的”;located意为“位于”;circled意为“包围”;expanded意为“扩大的”。2A.pleases BorganizesCdraws Dbenefits答案:C解析:作为一个旅游胜地“吸引”游客必为其制胜的功能,draw有“吸引”的意思。please表示“使高兴”;organize意为“组织”;benefit意为“使受益”,三项均不符合句意。3A.villagers BforeignersCstudents Dlocals答案:D解析:根据下文提到回避周末或者学校放假时间可推断,来访者不可能只是村民或者学生,故排除A、C两项;从原文中看不出来访者都是外国人,所以不能选B。所

15、以当地人来玩的可能性最大,选D项。4A.shortest BbusiestClongest Dbiggest答案:A解析:周末和学校假期游客多,等候的时间肯定要长,而这里特别指出了要回避这两个时间,为的是等候的时间短一些。5A.time BweekCday Dyear答案:D解析:根据“the period”知,此处考虑的是一个时间段,所以首先排除A项;圣诞节前后应该是一年中的一个时间段,不可能是一天或一周,所以也排除B、C两项。故选D。6A.leave BplanCarrive Dbook答案:C解析:该部分提示游客来访时尽量来得早点儿,避免在好景点发生游客拥挤现象。leave意为“离开”;

16、plan意为“计划”;book意为“预定”,都不符合句意,故排除A、B、D三项。7A.after BuntilCpast Dbefore答案:D解析:该题逻辑性强,为了避开拥挤的时间段,以便有足够的时间自己游玩,所以应该提前一个小时到达,故选before。8A.avoid BbuildCbreak Dcombine答案:B解析:提前一小时到达游乐园,是为了避免在最受欢迎的景点遇到拥挤。before crowds build意为“在游客扎堆现象形成前”。avoid意为“回避”;break意为“破裂”;combine意为“结合;使联合”。均与句子意思不符,也不符合前面的逻辑。9A.sells Bs

17、howsCsends Dcollects答案:A解析:该段谈购票的问题。该句主语为迪士尼乐园,为售票方。sell意为“出售”;show意为“出示;展览”;send意为“发送;派遣”;collect意为“收集”。所以选A项。10A.reserve BkeepCcopy Dprint答案:D解析:这里指迪士尼乐园有网上售票,为了防止做假,应该是不允许游客在自己家里打印。reserve意为“储备”;keep意为“保存”;copy意为“复制”;print意为“打印”。故选D。11A.in advance Bin caseCin order Din turn答案:A解析:订好的票需要邮寄给你,这需要一定

18、的时间,所以要尽可能提前(in advance)预订。in case意为“万一”;in order意为“有条理”;in turn意为“轮流”,三项均不合句意。12A.ought to BmustCwill Dmay答案:D解析:此处需要一个情态动词,意思吻合最关键,这里表示除了网上购票外,还“可以”通过其他途径购票,所以选may最合适。ought to意为“应该”;must意为“必须”;will意为“将要”,都不符合句子要求。13A.opened BreopenedCclosed Dreduced答案:B解析:根据下文“经过两年维修和重建”来看,此处需要“重新营业”这个意思,故用open。14

19、A.possibilities BchangesCdevelopments Deffects答案:D解析:possibility意为“可能性”;change意为“变化”;development意为“进展;发展”,三个单词在和show搭配时均不能体现维修的目的。此处谈Space Mountain维修两年的目的是为了提升show effects“展览的效果,”即它的可参观性。15A.when BsinceCas Dbecause of答案:C解析:此处建议带小朋友的游客尽量在早晨去Fantasyland,后面是提出该建议的理由,因为是比较明显的理由,所以用as。because of不能接句子,wh

20、en引导时间状语从句,since表示原因时,原因应是对方已知的,通常意为“既然”,位于句首。16A.unluckily BunexpectedlyCespecially Dnormally答案:C解析:上文提到有几个吸引游客的景点,此处专门提示其中最好的两个地方,所以用especially。unluckily意为“不幸地”;unexpectedly意为“出乎意料地”;normally意为“正常地”。17A.rows BwaitsCplaces Dpassages答案:B解析:此处指这个景点客容量较小,很容易出现游客扎堆现象,这样就很可能会等很长时间,所以用wait(名词,表示“等待的时间”)。

21、18A.If not BIn a wordCAs a result DWhats more答案:A解析:此处需要一承上启下的转折,if not意为“如果不”,指如果不参观前面的景点,那么就。其他选项起不到此作用,in a word意为“总而言之”;as a result意为“结果”;whats more意为“而且”。19A.where BthatChow Dwhen答案:D解析:where引导地点状语从句;how一般表方式;that无实际意义,只起连接作用。这里是时间状语从句,在刚开门时,直奔Adventureland and New Orleans Square。20A.now BandCj

22、ust Dthen答案:D解析:最后一部分谈参观各景点的顺序,最后一句为最后一处,所以用then“然后”最合适。.阅读理解Summer RainThe worst days of any summer are the rainy ones. We spend all year looking forward to nice weather and long, hot days. All of winter, with its cloudy days and bitter cold, we dream of those endless days at the beach, lying on th

23、e sand and enjoying the bright and burning sun. And then, summer comes, and it rains.As a child, I would wake up to rainy summer days and come close to crying. It wasnt fair. We suffered through months of school and experienced bad weather for those short ten weeks of freedom and pleasant weather.On

24、 those rainy summer days, I had nothing fun to do and could only sit inside, staring out at the rain like a bird in a cage. I was an only child, so there was no one else to play with. My father worked from home, so I was not truly alone, but he could not actively play with me since he was at work. I

25、t was those days that I would watch whatever was on television or read any books that I could find lying around. Id drag through the day and pray each night that the rain would not be there the next day.As an adult, though, my opinion of summer rain has changed. When you have to work every day, summ

26、er is not as exciting. Everything seems dull. Such a mindset makes you cheer for anything new or different. I spend the winter dreaming of summer and the summer dreaming of winter. When summer comes, I hate how hot it is. And then I look forward to the rain, because the rain brings with it a cold fr

27、ont, which makes me comfortable. Rainy days are still the worst days of the summer, but summer rain today means positively beautifuland considerably cooler weather tomorrow.本文是一篇夹叙夹议文。由于冬天寒冷多云,人们一直梦想着夏天的灿烂阳光。然而当夏天到来时,却经常下雨。本文主要讲述了作者儿童时期和成人之后对夏天下雨的不同态度。1When the author was a child, he _.Ahated rainy

28、days Bliked staying indoorsCpreferred colder weather Ddreamed on summer days答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“As a child, I would wake up to rainy summer days and come close to crying. It wasnt fair.”可知,作者小时候讨厌下雨。故选A。2We can learn from the passage that the author _.Ahad no brothers or sisters Bwas often left alo

29、ne at homeCcould enjoy the brilliant sun in winter Dpreferred reading to playing outside答案:A解析:细节理解题。根据第三段第三句中的“My father worked from home, so I was not truly alone”可知,B项错误;根据第一段第三句中的“All of winter, with its cloudy days and bitter cold”可知,冬天晴天很少,故C项错误;根据第三段第一句中的“staring out at the rain like a bird i

30、n a cage”可知,下雨时作者就像被关在笼子里的鸟儿一样,渴望出去,故D项错误;根据第三段第二句中的“I was an only child”可知,作者是独生子/女。故选A。3As an adult, the author views summer rain differently because _.Ahe knows it wont last long Brain makes the weather coolerChis summer holiday is very short Dhe can better deal with his downtime答案:B解析:细节理解题。根据最后

31、一段中的“And then I look forward to the rain, because the rain brings with it a cold front, which makes me comfortable.”可知,由于夏天太热,所以作者盼望着下雨,因为下雨可以让天气凉快些,令人感觉舒服。故选B。.语法填空Im concerned about how _1_ (get) rid of my sons bad habits these days. My son was _2_ (attach) to playing computer games in a net bar a

32、nd he has used _3_ all his pocket money. Thats really a tough problem to deal with. With young people _4_ (communicate) more online, it is necessary for my son to have _5_ good command of computer. _6_ we go, well find _7_ impossible to go without the Internet, with which we can _8_ (easy) get in to

33、uch with others by using the Internet at the flick of a switch. I know we have no alternative but _9_ (keep) pace with the development of society and there is no doubt that the old thought patterns are on the way _10_. However, we have to guide our children to use the Internet in a proper way so tha

34、t they can make the best of modern communication tools.1to_get解析:特殊疑问词后跟不定式。2attached解析:be attached to 迷恋于。3up解析:use up 用完。4communicating解析:young people与communicate之间为主动关系,故用现在分词形式作宾补。5a解析:have a good command of 精通。6Wherever解析:wherever 引导让步状语从句,意为“无论哪里”。7it解析:it作形式宾语,代替后面的不定式短语。8easily解析:修饰实义动词用副词。9to_keep解析:have no alternative but to do 别无选择只好。10out解析:on the way out 即将过时,即将被淘汰。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1