收藏 分享(赏)

安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx

上传人:a**** 文档编号:452032 上传时间:2025-12-07 格式:DOCX 页数:12 大小:157.06KB
下载 相关 举报
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第1页
第1页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第2页
第2页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第3页
第3页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第4页
第4页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第5页
第5页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第6页
第6页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第7页
第7页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第8页
第8页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第9页
第9页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第10页
第10页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第11页
第11页 / 共12页
安徽省亳州市涡阳县第四中学2022学年高二英语下学期第一次质量检测试题.docx_第12页
第12页 / 共12页
亲,该文档总共12页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、安徽省涡阳县第四中学2022-2022学年高二下学期第一次质量检测英语试题第一部分 听力 (共两节,满分30分)第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下小题,每段对话仅读一遍。1. Where does this conversation probably take place?A. In a bookstore. B. In a classroom C. In a library2. At what time will th

2、e film begin?A. 7:20 B. 7:15 C.7:003. What are the two speakers mainly talking about?A. Their friend Jane.B. A weekend trip C.A radio programme4. What will the woman probably do?A. Catch a train B. See the man offC. Go shopping5. Why did the woman apologize?A. She made a late delivery B. She went to

3、 the wrong placeC. She couldnt take the cake back第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话。每段对话有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出的最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的做答时间。每段对话读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Whose CD is broken? A. KathysB. MumsC. Jacks7. What dose the boy promise to do for the girl?A. Buy her

4、 new CD. B. Do some cleaning.C. Give her 10 dollars.听第7段材料,回答第8、9题。 8What did the man think of the meal?A. Just so-so.B. Quite satisfactoryC.A bit disappointing.9. What was the 15% on the bill paid for ?A. The food B. The drinks C. The service.听第8段材料,回答第10至12题。10. Why is the man at the shop?A. To or

5、der a camera for his wife.B. To have a camera repaired.C. To get camera changed.11. What colour does the man want?A.Pink. B.Black C.Orange.12. What will the man do afterwards?A. Make a phone call.B. Wait until further notice.C. Come again the next day.听第9段材料,回答第13至16题。13. What would Joe probably do

6、during the Thanksgiving holiday?A. Go to a play. B. Stay at home. C. Visit Kingston.14. What is Ariel going to do in Toronto?A. Attend a party. B. Meet her aunt. C. See a car show.15.Why is Ariel in a hurry to leave?A. To call up Betty. B. To buy some DVDs. C. To pick up Daniel.16. What might be the

7、 relationship between the speakers?A. Classmates. B. Fellow workers. C. Guide and tourist.听第10段材料,回答每17至30题。Where does Thomas Manning work?A. In the Guinness Company. B. At a radio station. C. In a museum.18. Where did the idea of a book of records come from?A. A bird-shooting trip. B. A visit to Eu

8、rope. C. A television talk show.19. When did Sir Hughs first book of records appear?A. In 1875 B. In 1950 C. In 195520.What are the two speakers going to talk about next?A. More records of unusual facts.B. The founder of the company.C.The oldest person in the world.第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)单项填空(共15小题;每

9、小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。1.The football player had _ gift for football when he was a child.Now he is _ second to none in the football field.Athe; the Bthe; a Ca; the Da; /2. The system has been designed to give students quick and easy _ to the digital resources of the libr

10、ary. A. access B. passage C. way D. approach3. Dad, would you please buy some strawberries for me? I love them. Id like to, but they are not _ in winter.A. accustomed B. convenient C. casualD. available4. The final score of the basketball match was 96-97. We were only _ beaten. A. tightly B. slightl

11、y C. narrowly D. roughly5 -Arent you going to buy that house? Its modern. -Yes , it is . But Im afraid I cant _such an expensive houseA. spare B. share C. spend D. afford6I thought him nice and honest _I met her A. first time B. for the first time C. the first time D. by the first time7. After livin

12、g in Paris for fifty years, he returned to the small town _ he grew up as a child. A. which B. whenC. thatD. where8. The teacher asked more _ to prevent the students eyes from being injured. A. to do B. done C. to be done D. being done9. Do you have the time? Ive got something to tell you. Ok, _ you

13、 make your story short. A. now that B. even if C. so long as D. in case10. Do you know where David is? I couldnt find him anywhere.Well, he _ have gone farhis coats still here. A. shouldnt B. mustnt C. cant D. wouldnt11. Do you have any problems if you _ this job? Well, Im thinking about the salary.

14、 A. offer B. will offer C. are offered D. will be offered12. _ fired, your health care and other benefits will not be immediately cut off. A. Would you be B. Should you be C. Could you be D. Might you be13. _ makes this shop different is that it offers more personal services. A. What B. Who C. Whate

15、ver D. Whoever14. How is everything going on with you in the UK? Quite well. Not so smoothly as I hoped, _. A. instead B. though C. either D. too15. It is unwise for some people to drive and talk on a cell phone. _. Its very dangerous. A. I couldnt agree more B. Not really C. Good idea D. Thats grea

16、t 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从21 40各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。Once upon a time, there was a seed and because he was 36_ a tiny seed,nobody paid any attention to him. So, 37_ kind of inferior (自卑的),the seed gave no importance to his 38_ .39_one day, the wind blew him u

17、p and threw him on an open field 40_ the hot sun. He wanted to know why. But without any 41_, he was provided with 42_besides sunlight, sometimes light and sometimes water.Time flew and years later he saw a traveler 43_ by his side. “Thank God for this. I 44_ need a rest , the seed heard what the tr

18、aveler 45 _,“46_ are you talking about? the seed asked. 47_ , he had seen many people taking a rest by his side but no one ever 48 _ to him like that. “Who is this?” the man was 49_.“- 50_ ,a seed.”“A seed?” the man 51_ the big tree. “Are you 52_ me? You re a big tree! ”A moment later the seed, now

19、a great tree, thought and 53_for the first time in his life. “Oh ! That means Im not a small seed any longer! I wont 54_unnoticed but was born to help 55 _ people. Wow! Now that s a life worth a thousand gems!”36. A. only B. right C. such D. rather37. A. thinking B. minding C. realizing D. feeling38

20、. A. life B. world C. existence D. surroundings39. A. However B. Then C. ThusD. Unexpectedly40. A. in B. below C. underD. overz。zs。tep.c41. A. idea B. answer C. excuse D. hope42. A. help B. fertilizer C. rain D. wind43. A. sitting B. walking C. going D. passing44. A. probably B. possibly C. certainl

21、yD. really45. A. thought B. saidC. talkedD. shouted46. A. Who B. Whom C. WhatD. Why47. A. Instead B. SureC. SoonD. Also48. A. spoke B. treated C. actedD. nodded49. A. happy B. annoyed C. excitedD. surprised50. A. Cant you see? B. Why ask? C. Its me. D. Dont you know?51. A. replied to B. turned to C.

22、 asked for D. stared at52. A. expecting B. visiting C. kidding D. joking53. A. knew B. smiled C. recognized D. found54. A. die B. live C. appear D. disappear55. A. walking B. foreign C. traveling D. tired第三部分:阅读理解(共20小题,每题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AOne of my wonderful m

23、emories is about a Christmas gift . Unlike other gifts, it came without wrap(包装).On September 11th ,1958,Mum gave birth to Richard. After she brought him home from hospital, she put him in my lap, saying, “I promised you a gift , and here it is.” What an honor!I turned four a month earlier and none

24、of my friends had such a baby doll of their own. I played with it day and night. I sang to it. I told it stories .I told it over and over how much I loved it! One morning, however, I found its bed empty. My doll was gone! I cried for it. Mum wept and told me that the poor little thing had been sent

25、to a hospital. It had a fever. For several days I Heard Mum and Dad whispering such words as “hopeless”, “pitiful”, and “dying”, which sounded ominous. Christmas was coming. “Dont expect any presents this year,” Dad said, pointing at the socks I hung in the living room. “If your baby brother lives,

26、thatll be Christmas enough.” As he spoke, his eyes filled with tears. Id never seen him cry before .The phone rang early on Christmas morning. Dad jumped out of bed to answer it. From my bedroom I heard him say, “What? Hes all right?” He hung up and shouted upstairs. “The hospital said we can bring

27、Richard home !” “Thank God !” I heard Mum cry .From the upstairs window, I watched my parents rush out to the car. I had never seen them so happy. And I was also full of joy. What a wonderful day! My baby doll would be home. I ran downstairs. My socks still hung there flat. But I knew they were not

28、empty; they were filled with love!56. what happened to the author on September 11th , 1958?A. He got a baby brother. B. He got a Christmas gift C. He became four years old. D. He received a doll.57.What does the underlined word “ominous” in Paragraph 3 probably mean?A. Impossible. B. Boring C. Diffi

29、cult D. Fearful58. Which word can best describe the feeling of the father when Christmas was coming?A. Excitement. B. Happiness. C. Sadness. D. Disappointment.59. What is the passage mainly about ?A . A sad Christmas day B. Life with a lovely baby C. A special Christmas gift. D. Memories of a happy

30、familyBClassified_adsFor direct classified service, call 8000667 10 am.4 pm., MondayFriday.For rentExcellent room for girls, begins Jan., 2,4,or 8 months lease(租期). Single,$ 105125.Double,$140. Call 8001932.Family home, 3 bedrooms, large yard.$275. Call 8004300.*For saleSheepskin coat, mens size 42,

31、 1 year old.$85. After 6 pm. Call 8005224. Color TV21,$150;transistor radio,$15;recorder,$25. Call 8000739. *Help wantedBabysitterMy homeIf you could find a few hours during the day, some evenings and weekends to care for 2 schoolage children, please call 8001111.*LostA black bag with a pencilbox an

32、d some books left in the reading room. Will the finder please come to Class 3,Grade 1?*FoundA green jacket was left on the sports ground yesterday afternoon(April 15th)Will the owner please ring 6566688?60.“Classified ads” may probably mean_.Aads about everyones lifeBads giving one some necessary in

33、formationCads divided into different groups according to a certain ruleDads for which you neednt pay any money61If you want to have something advertised, what number should you call? A8000739. B8001932. C8004300. D8000667.62If you want to get a used color TV and a recorder, how much will you have to

34、 pay?A$275. B$150. C$25. D$175.63If you want to find a parttime job, you will look at_.AFor rent BFor sale CHelp wanted DLostCJapanese high school students either walk or ride bicycles if the distance is not too great. In other cases, students must take public buses and trains. After junior high sch

35、ool, students attend schools based on their high school entrance examination scores. So some students travel a great distance to attend the school._The school day begins at 8:30. Then students assemble in their homeroom classes for the days studies. Each homeroom has an average of 4045 students. Stu

36、dents stay in their homeroom classrooms for most of the school day. Only for physical education, laboratory classes, or other subjects requiring special facilities(设备) do students move to different parts of the school. Between classes and at lunchtime, classrooms can be noisy, lively places. Some sc

37、hools may have a cafeteria(自助餐厅), but most do not. In most schools, students bring a box lunch from home, prepared by the mother in the early morning hours.Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students. Students in high schools take three years each of the fo

38、llowing subjects mathematics, social studies, Japanese, science, and English. Other subjects include physical education, music, art, and moral(道德的) studies. All the students in one grade level study the same subjects. Given the number of required subjects, electives(选修科目) are few.Afterschool Activit

39、iesClub activities take place after school every day. Students can join only one club, and they rarely change clubs from year to year, so the clubs are relatively stable. Clubs are made up of sports clubs(baseball, soccer, judo, kendo, etc.) and culture clubs(English, broadcasting, science, etc.). N

40、ew students usually are encouraged to select a club shortly after the school year begins in April. Clubs meet for two hours after school each day and many clubs continue to meet during school vacations.64Most Japanese high school students often have their lunch_.Ain restaurantsBin school cafeteriasC

41、at home Din homeroom classrooms65Students in the USA go to school_days a year.A180 B200 C240 D30066.The underlined word “rarely” in the fourth paragraph means “_”Aalways Bnever Cseldom Doften67The best subtitle for the second and third paragraphs may be “_” AAt school BIn class CSubjects DHomeroomsD

42、Boys need friends, suffer when they dont believe they have any, and worry over the ups and downs of relationships. Many adults believe that somehow boys need friends less than girls do, in truth, though, no boy is an island; boys value their friends throughout childhood and adolescence and are happi

43、er and healthier when they have solid relationships with peers(同龄人)Despite the common belief that girls are better at relationships, most boys consider their friends a very important part of their lives, and boys may actually be better at keeping friendships than girls are. A recent study of 10 to 1

44、5yearold boys and girls found that girls friendships are actually more fragile. Girls tend to say and do hurtful things to each other more frequently than boys, and girls are more hurt by the end of a friendship.Boys are the living definition of the phrase “peer group”; they love games with rules, c

45、ompetition, and doing things together. Boys seem to enjoy, even need the opportunity to test themselves against others, and many lasting friendships begin in karate(空手道) class or on the basketball court. Competence and skill are widely respected; being picked last for a team or left out altogether i

46、s an experience that can haunt(萦绕心头) a boy for years.As boys mature, the friendship becomes even more important, and it frequently widens to include girls. During the teen years, friends can become the most important part of a boys lifeand a part in which his parents are not included. The confusion

47、of being a teenager leads boys to form close bonds with friends. There is the sense for many boys that a friend is someone who is “always there for me”, someone he can trust. They may be partners in crime or partners in study, but the friendship of adolescent boys can run surprisingly deep.68The com

48、mon belief of adults is that boys_. Adont care about others as much as girlsBdont value friendship as much as girlsChave the same friendship as girls Dhave healthier friendship than girls69According to the text, boys friendship_.Ais usually built around active playBtends to be in small groups Ccan b

49、ear mutual hurt between friendsDdoesnt suffer from failure 70The author mentions the study in the second paragraph to prove _.Amany people believe girls are better at relationshipsBmost boys consider their friends very importantCboys may be better at keeping friendships than girlsDboys may be more a

50、ctive in a friendship71Whats the best title for the text?AFriendships between Boys and GirlsBBoys and Their FriendshipCChildhood and Adolescent FriendshipDTips on Making Friends with BoysEFacebook means never having to say goodbye.The social media website has earned a reputation for reconnecting old

51、 friends.Last week,a guy whom I hadnt seen since my bachelor party five years ago sent me a friend request.I accepted and waited for “Easy E” to send me a greeting of some kind.He had sought me out,after all.I learned from his profile that he was in a relationship and had a son.However,Im pretty sur

52、e we wont ever write walltowall,let alone email each other.But hell remain a friend of online until one of us makes a point of removing the other from his official list.My pool of friends consists of family members,college buddies,coworkers from past and present,and friends of friends.There are 35 i

53、n all.If I spent some time uploading old email addresses,Im confident that I could increase my friend count actually.A person could make a mission out of reconnecting with childhood friends,former classmates,distant cousins, and those one would like to get to know better.And some people can even han

54、dle hundreds of onscreen relationships,keeping up with the daily happenings of their small army of companions.After all,there are worse fates than having too many friends.Thanks to email,the inability to schedule facetoface meetings no longer means a friendship must come to a close.But even with ema

55、il,people will lose touch if one or both parties stop writing back.Thats normal.People move from school to school,job to job,city to city.You never have to feel guilty for breaking away.Every day,the masterminds of Web 2.0 find new ways of making human communication easier.However,convenience_can_be

56、_a_crutch(拐杖)Some things shouldnt be simplified.When it comes to friendship,there can be no shortcuts.72According to Paragraph 1,the website is famous because _.Ait has an interesting name of “Facebook”Bit helps people get in touch with old friendsCit can send people a greeting of some kindDit remin

57、ds people of events in the past73From the second paragraph we can learn that the writer _.Awould write to the friend quite oftenBasked the friend to email him Cdid get some information about the friendDwould keep in touch with the friend forever74Which of the following statements is NOT true?AThere

58、are 35 people in the authors list of friends right now.BThe author communicates with all the 35 friends by emails.CThe list of 35 friends doesnt include the old email addresses.DIt is not difficult for the author to increase his friend count.75What does the writer mean by saying “However,convenience

59、 can be a crutch(拐杖)”?AThe masterminds of Web 2.0 also sell crutch online.BTaking a crutch is a new way of making friends online.CConvenience is dangerous for human communication.DConvenience is not really good for human communication.第卷第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 任务型读写(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,根据所读内容在表格中

60、的空白处填入恰当的单词。注意:每个空格只填一个单词。How To Choose A College Thats Right For YouThe college search doesnt have to begin and end with the name brand schools. Therere many schools to choose from some known and some less known, all worth your attention. Before you start your search, examine yourself. Try your bes

61、t to know: Why, really, are you going to college? What are your strong points? What are your weak points? What do you want out of life? Your college doesnt have to be bigger than your high school.Most good arts colleges have a population of fewer than 4,000; college is not about sizeits just a time

62、to explore, and a smaller one is more beneficial to deep exploration. It is not the number of people, but the people themselves and the kind of community(团体) in which you will learn that really matters. A name-brand college wont guarantee your success.Think about the people in your life who are happ

63、y and successful and find out where (and if) they went to college. Ask the same about “famous” people. You will likely find that success in life has less to do with the choice of college than with the experiences and opportunities you gained while in college, paired with character and personal quali

64、ties.You dont need to pick a major to pick a college.Very few high-school students have enough information or experience to choose a major. Most college students change their minds two or three times before they settle on a major, and they can still graduate in four years! Being undecided is a good

65、thing and will leave you open to more academic experiences.Altogether, the most important factor in choosing a college is fit. College is a match to be made, not a prize to be won. Finding a good fit requires time and thoughtfulness.Topic: Choose A College That (76)_ YouIntroductionDont just focus o

66、n famous schools.There are many schools (77)_ your attention.TipsExamine yourself first.Be aware of your (78)_ for going to college.Figure out your (79)_ and weaknesses. (80)_ doesnt matter.College is just a time to explore.A bigger one is (81)_ beneficial to deep exploration.Know what will guarante

67、e your success.Your success might be (82)_ by experiences, opportunities, character and personal qualities etc.Dont pick a college based on a major.Being undecided is a good thing and you will get more (83)_ experiences.(84)_Choosing a college is to make a match, (85)_ time and thoughtfulness. 第二节书面

68、表达(满分25分)学生会做了一个关于中学生睡眠、饮食和休闲等生活习惯的调查,发现学生最常见的不良生活习惯有:晚上熬夜;不吃早餐上学,常吃方便面;长时间上网聊QQ和玩游戏。请根据以上信息写一篇120词左右的短文,要求:1简述这些坏习惯可能产生的不良影响。2呼吁广大中学生培养健康的睡眠、饮食和休闲的习惯。3文章开头已给出,不计入总词数。Lets develop a healthy lifestyleAccording to a survey among middle school students, many students have the following bad habits:_涡阳四中

69、20222022学年度高二质量检测英语答案阅读理解A篇56-59 ADCC B篇60-63 CDDC C篇64-67 DACA D篇68-71 BACB E篇 72-75 BCBD任务型读写答案76. Suits 77. worth/deserving 78. reasons 79. strengths 80. Size 81. less 82. determined/decided 83. academic 84. Conclusion 85. requiring参考作文One possible version:Lets develop a healthy lifestyleAccordin

70、g_to_a_survey_among_middle_school_students,_many_students_have_the_following_bad_habits:_staying up late into the night; going to school without breakfast and often eating instant noodles; spending much time chatting on QQ or playing computer games.As we know, if you often stay up late at night, you

71、 will feel tired and sleepy during the daytime and cannot concentrate in class. Going to school without breakfast or eating instant noodles instead of meals will cause a lack of nutrition. Spending too much time on QQ or computer games will do harm to your eyes.In terms of study and health, we shoul

72、d develop a healthy lifestyle. First, go to bed a bit earlier instead of staying up late. Second, keep a balanced diet to build up our bodies. Third, dont spend too much time on the Internet. Actually, there are varieties of activities for us to relax ourselves, such as doing sports or listening to

73、music.答案详解完形填空36.A因为他仅仅是一粒渺小的种子,没有人注意到他。此处only仅仅;righ刚好;such如此;rather非常。故选A项。37. D感到很自卑,这粒种子认为自己的存在没有什么重要的。故选D项。38C见上题解析。此处existence存在,surroundings 环境。故选C项。39B此处然后有一天风把他吹到了一片田野里,故选B项。40A此处in the hot sun,在炙热的阳光下。故选A项。41B此处他想知道这是为什么,但是没有得到任何回答。idea 主意,answer 回答,excuse 借口 理由,hope 希望。故选B项。42C此处根据后文water

74、可知选rain。Fertilizer 肥料。故选C项。43A此处通过后文的need a rest可知选用sitting。故选A项。44D谢谢上帝给了树荫,我确实需要休息。此处probably 很可能地;possibly 可能的;certainly 当然。故选D项。45. B此处通过上文可知这是traveler说的话。46C你在说什么?故选C项what。47B种子原以为他是在嘲笑他。的确如此,他见过很多人在他身边休息。Sure 确实如此;instead 相反;soon很快;also也,又。故选B项。A但是没有一个人跟他这样说话。此处通过上文种子和旅行者之间的对话可 知,故选A项spoke。tre

75、at对待;act表演;nod 点头。D他自己在大树旁边休息但有说话声,因此感到很惊讶,问“是谁?”故此 处选D项surprised。happy幸福的;annoyed恼怒的;excited兴奋的。50C上文有“Who is this”的提问,故此处应选其答语“Its me.”51D男人盯着大树看,不解道“一粒种子?” reply to回复;turn to求 助于 ;ask for 要;stare at 盯着看。C你在开玩笑吧?你现在时一棵大树。kid sb.开某人的玩笑;expect期望; visit拜访。joke表开玩笑时用joke on sb。B通过后文可知种子现在很开心,所以种子现在是一棵

76、大树在他一生中第一 次笑了。此处recognize认出 听出。故选B项。A我不会默默无闻的死去,而是重生,帮助那些疲惫的旅行者。die死;live 活;appear出现;disappear消失。故选A项。55D根据上题解析,此处通过前文出现的tired可以得到判断。故选D项。第三部分 阅读理解 B这是一则分类广告,包含了几个常见的、实用的广告。60C词义猜测题。由这几个广告的形式(按照广告目的的不同分成了几大类)可以看出,所谓的“Classified ads”就是根据某个规则把广告分成不同类型的广告。故选C。61D细节理解题。本题的关键信息是“have something advertised

77、”,也就是说是想刊登广告,由文章的第一句话“For direct classified service, call 8000667 10 am.4 pm., MondayFriday. ”可知答案。62D细节理解题。由“For sale”中的“Color TV21,$150recorder,$25.”可知答案。63C细节理解题。在“Help wanted”中有提供的职位。C64D推理判断题。题目问的是“大多数日本高中生经常在哪里吃午饭”。根据第二段中“In most schools, students bring a box lunch from home”可知“大多数学校的学生的午饭是从家里

78、带来的”,故排除A、C两项;再根据此句前面的“at lunchtime, classrooms can be noisy, lively places.”可知“学生是在教室吃午饭的(午饭时教室很吵闹)”。65A细节理解题。根据第三段中的“Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students.”可知,美国中学生一年上学的天数为180天。66C词义猜测题。根据后半句so the clubs are relatively stable可知,rarely意为“很少”,与C项(不常,很

79、少)意思一致。67A主旨大意题。根据第二、三段所涉及的内容(班级规模、在校吃午饭、上学天数、科目等)可知,该部分主要讲学生在校情况,故A项正确。同时正好与第一部分“上学”和最后一部分“课外活动”相承接。D68B细节理解题。根据第一段“Many adults believe that somehow boys need friends less than girls do”可知答案为B。69A推理判断题。根据第三段“Boys seem to enjoy, even need the opportunity to test themselves against others, and many l

80、asting friendships begin in karate(空手道) class or on the basketball court.”可推知A为答案。70C推理判断题。该研究显示“girls friendships are actually more fragile”,并解释了其原因,由此可推知选C。71B主旨大意题。本文驳斥了人们普遍认为的“男孩不像女孩一样需要友谊”,论述了男孩之间的友谊。故选B项。E72B细节理解题。由第一段开头“Facebook means never having to say goodbye. The social media website has

81、earned a reputation for reconnecting old friends.”可知答案。注意原文中的“reconnecting old friends”就是选项中的get in touch with old friends。73C细节理解题。由第二段的第一句话可以得出答案,作者的确获得了一些这位朋友的信息:he was in a relationship and had a son。74B细节理解题。由第三段中的“My pool of friends consists of.There are 35 in all.”可知作者只提到了自己的朋友数量和类别, 并没有提及是否和他们都有联系。75D句意理解题。由下文的“Some things shouldnt be simplified.When it comes to friendship, there can be no shortcuts.”可以看出选D。 - 12 -

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1