ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:461KB ,
资源ID:450818      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-450818-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(安徽省2015高考英语人教版课时作业附解析:选修7 UNIT 1.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

安徽省2015高考英语人教版课时作业附解析:选修7 UNIT 1.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家安徽省2015高考英语人教版课时作业附解析:选修7 Unit 1课时作业(三十一)选修7Unit 1Living well.单项填空1(2014陕西西北九校联考)May I have a word with you Shelly?Of course._?AWhats the problemBI beg your pardonCCan I help youDWhy do you ask2(2014衡水中学模考)Have you seen_English film?Yes,I have.But I really want to see it_second time

2、because it is so fantastic.Aan;theBan;aCthe;aDthe;the3(2014太原一模)She was looking for her three nephews,but they were nowhere_,which made her worried.Ato be foundBfoundCseenDto see4(2014杭州一检)The films ending follows a set pattern,but,_,it is worth seeing a second time.Aon the other handBin other words

3、Call in allDin the meanwhile5(2014长春外国语学校摸底考试)There is thick snow on my car and now the engine simply_start.AcantBmustntCwontDshant6Whatever background you come from,you can be_successful with your hard work like many others.AequallyBmerely CmostlyDhardly7House prices are usually high_famous schools

4、 lie.AwhenBsinceCwhereDif8(2014莱州一中月考)She is a wellknown doctor now,but she_as a cleaner at the hospital for five years.Ahas workedBworkedChad workedDworks9Developing science and technology must_people rather than harm them.AsupportBbenefitCconsiderDserve10(2014云南玉溪月考)Mr President,do you plan to edu

5、cate your two daughters to be officials?To tell you the truth,I hope they can do whatever_their interests.AfitsBmatchesCsuitsDneeds11(2014日照模拟)We seldom have a meeting on Friday,_there is something important to discuss.AifBwhenCunlessDsince12(2014商丘高三质检)Would you like to be my close friend?Of course

6、!Lets share in our troubles_in our joys.Aas ifBas well as Cas soon asDas long as13(2014郑州高三质检)On November 16,American President Obama_Chinese President Xi Jinping on his success in election.AcelebratedBexpressedCcongratulatedDobserved14(2014曲靖一中高三模拟)It is because of a long_from school that I am a bi

7、t behind the other classmates.AlackBlossCabsenceDfailure15(2014湖北荆州中学一检)He graduated from a key university with great honors and I think he is_to the job.AdelicateBcompulsoryCadequateDsuitable.完形填空建议用时15(2013山东省济南市高考模拟)What is it that you love to do but never feel that you get it quite right?Perhaps

8、 you dont even try any more because you think what you do is not_1_enough.Discouragement seems to follow us a good part of the time,_2_however hard we work,it seems that there is_3_someone else who can do it much better.I have always enjoyed music and it is_4_to me that every musician has a_5_of the

9、ir own.My father_6_several instruments and when he played with others,it was not difficult to_7_his sound in a group.Whether it was a guitar or another instrument,he had his own_8_sound.I_9_heard of a music teacher who commented to a discouraged student,“_10_else can make the sound that you make.” T

10、he sound that you make may not be the same as anyone elses,but who is to say which is_11_.It is said that_12_is in the eye of the beholder (观看者)Perhaps it could be said that a delightful sound is in the ear of the_13_!Every person has a different tone of voice that_14_only to them,_15_we all know pe

11、ople with an unforgettable laugh or a way of _16_that is unique to them.It might not be the sound of your music or your voice at all.It_17_be the way you whistle or the sound of your footsteps.Each person has a(n)_18_on the world in some way.Someone else can do what you do,but they cannot do it_19_i

12、n the same way that you do it.The next time you feel_20_,remember nobody else can make the sound that you make.1.A.easy BgoodCsimpleDhard 2A.because Balthough Cwhen Dif3A.seldom Balways Cnever Dsometimes4A.satisfyingBconvincingCinspiringDinteresting5A.giftBsound Clife Dsong6A.played Bdesigned Ccreat

13、ed Dchecked7A.turn downBcall up Cpick outDgive off8A.loud Bpowerful Cperfect Dspecial9A.once ByetCevenDstill10A.AnybodyBSomebody CNobody DEverybody11A.biggerBbetterCdeeper Dlower 12A.beauty Binterest Cpatience Dhonesty13A.speaker Breceiver Clistener Dlooker14A.devotes Badds Cadapts Dbelongs15A.but B

14、yet Cand Dfor16A.runningBwalkingCjumping Dspeaking17A.must Bmight CwouldDcould18A.choiceBopinionCduty Deffect19A.exactlyBcarefullyCcautiously Dseriously20A.annoyed BpuzzledCdiscouraged Dbothered.阅读理解(2014日照模拟) Worldfamous violinist Itzhak Perlman was stricken with polio as a child.As a result,he wea

15、rs braces on both legs and walks with the aid of crutches.At concerts,getting on stage is no small achievement for him. He slowly crosses the stage until he reaches his chair.He lays his crutches on the floor,slowly undoes the clasps (扣环) on his legs,puts one foot backward and extends the other one

16、forward.Then he bends down and picks up the violin,puts it under his chin (下巴),nods to the conductor,and starts to play.One fall evening in 1995,while performing at Avery Fisher Hall at Lincoln Center in New York City,Perlman had to deal with one additional trouble.Jack Reimer,a famous reporter with

17、 the Houston Chronicle,described the scene.“Just as he finished the first few bars,one of the strings on his violin broke.You could hear the sound go off like gunfire across the room.There was no mistaking what that sound meant.”There was no mistaking what he had to do.People who were there said,“We

18、 figured he would have to get up.to either find another violin or find another string for this one.”But he didnt.Instead he waited a moment,closed his eyes,and then signaled the conductor to begin again.The band and he played from where he had left off.He played with enthusiasm and power.Of course,i

19、t is impossible to play a symphonic work with just three strings.But that night Itzhak Perlman refused to know that.You could see him modulate (调音),change,recompose the piece in his head.At one point,it sounded like he was tuning the strings to get new sounds they had never made before.1What does th

20、e underlined sentence in Paragraph 1 mean?AIts a piece of cake for Perlman to perform on the stage.BIts not easy for Perlman to get on the stage.CPerlman has achieved great success on the stage.DPerlman has small achievements on the stage.2How did the string break?AIt only broke by accident.BPerlman

21、 broke the string because he was too excited.CA gunfire from somewhere in the room broke it.DIt was broken by the few bars.3After the string broke the audience thought that Perlman would_.Aget angry at his performanceBgive up the performanceCdo something about the violin Dcontinue performing with th

22、e threestring violin4It can be inferred from the last paragraph that Perlman_.Apretended not to know that the string was brokenBthought nothing was impossibleCwas a very proud manDshowed his selfconfidence in time of trouble5What is the best title for the passage?AA Worldfamous Disabled Artist BAn U

23、nexpected AccidentCThe Performance Went on DA Threestring Violin and Its Owner社会生活类 When I stepped out the plane from Miami into Charlotte, North Carolina, airport for a connecting flight home, I immediately knew something was wrong. Lots of desperate people crowded the terminal. I quickly learned t

24、hat flights headed to the Northeast were called off because of a storm. The earliest they could get us out of Charlotte was Tuesday. It was Friday. A gate agent stood on the counter and shouted, “Dont ask us for help!We cannot help you! ”I joined a crowd that ran from terminal to terminal in search

25、of a flight out. Eventually, I found six strangers willing to rent a van with me. We drove through the night to Washington, where I took a train the rest of the way to Providence. The real problem, of course, is that incidents like this happen every day, to everyone who flies, more and more often. I

26、t really gets to me, though, because for eight years I was on the other side, as a flight attendant for Trans-World Airlines (TWA). I know the days are gone when attendants could be written up if we did not put the lines napkins with the TWA logo in the lower right-hand corner of the first-class din

27、ers trays. As are the days when there were three dinner options on flights from Boston to Los Angeles in economy class. When, once, stuck on a tarmac (机场停机坪)in Newark for four hours, a planeload of passengers got McDonalds hamburgers and fries by thoughtfulness of the airline. I have experienced the

28、 decline of service along with the rest of the flying public. But I believe everything will change little by little, because I remember the days when to fly was to soar (翱翔). The airlines, and their employees, took pride in how their passengers were treated. And I think the days are sure to come bac

29、k one day in the near future. 1. Many people crowded the terminal because_.A. they were ready to board on the planes B. something was wrong with the terminal C. the flights to the Northeast were canceled D. the gate agent wouldnt help the passengers2. How did the writer get to Providence at last? A.

30、 By air.B. By van. C. By train.D. By underground.3. Which of the following is NOT true according to the passage? A. Incidents happened to those who fly quite often. B. The writer used to be a flight attendant for Trans-World Airlines. C. Even a small mistake might cause complaints from passengers in

31、 the past. D. McDonalds hamburgers and fries were among regular dinner options. 4. What can be implied from the passage? A. The writer lived in Charlotte, North Carolina. B. The writer thought the service was not as good as it used to be. C. The writer with other passengers waited to be picked up pa

32、tiently. D. Passengers would feel proud of how they were treated on the plane.【参考答案】28. CCDB 课时作业(三十一).单项填空1解析:考查交际用语。句意为:Shelly,我可以跟你谈一谈吗?当然可以。有什么问题吗?根据句意可知,A项正确。B.你能再说一遍吗;C.我可以帮你吗;D.你为什么要问。答案:A2解析:考查冠词。由答语中的see it可知第一空是特指的英文电影,故用the;第二空,a second time表示“再一次,又一次”,故用不定冠词a。答案:C 3解析:考查非谓语动词。to be found

33、表示非谓语动词find与逻辑主语之间为动宾关系,且表将来;found和seen表示非谓语动词与逻辑主语之间为动宾关系,且表完成;to see表示非谓语动词see与逻辑主语之间为主谓关系,且表将来。句意为:她在找她的三个侄儿,但哪里也找不着,这使她很着急。根据句意可知,答案为A。答案:A4解析:考查短语辨析。句意为:这部电影的结局遵循了一个固定的模式,但是,总的来说,它值得再看一次。on the other hand另一方面;in other words换句话说;all in all总的来说;in the meanwhile同时。答案:C5解析:考查情态动词。句意为:我的车上覆盖了厚厚的雪,引擎

34、启动不了了。will用于非人称主语时,表示物体的固有性质和倾向,这是一种固定用法。如:The window wont open./This glass will not crack under heavy pressure.答案:C6解析:考查副词辨析。句意为:无论你来自什么背景,只要努力工作你就可以和其他人一样成功。A项意为“同等地,相同地”;B项意为“仅仅,只是”;C项意为“主要地,基本上”;D项意为“几乎不”。答案:A7解析:考查连词辨析。句意为:在有名校的地方,房价通常会比较高。根据句意可知,应用where引导地点状语从句。A项意为“当时”;B项意为“自从”;C项意为“在的地方”;D项

35、意为“如果。”答案:C8解析:考查时态。句意为:她现在是一位有名的医生,但是她曾经在医院里做过五年的清洁工。根据句意可知,此处表示对过去发生的事情的陈述,应用一般过去时态,故B项正确。答案:B9解析:考查动词辨析。support支持,赡养;benefit有益于,对有益;consider考虑,认为;serve服务,服役。句意为:发展科学技术应该对人们有益而不是有害。答案:B10解析:句意为:总统先生,你计划把你的两个女儿培养成官员吗?说实话,我希望她们做适合自己兴趣的事情。fit指衣服鞋子等的大小型号适合某人;match指两者相配套;need需要,需求。suit ones interest适合某

36、人的兴趣,符合语境。答案:C11解析:考查连词辨析。句意为:我们很少在周五开会,除非(unless)有重要事情要讨论。if如果;when当时;since因为,由于。答案:C12解析:句意为:“你愿意做我的密友吗?”“当然!让我们同甘共苦吧。” as well as 也;和,符合题意。as if似乎,好像;as soon as一就;as long as只要;和一样长。答案:B 13解析:考查动词词义辨析。句意为:11月16日,美国总统奥巴马祝贺中国国家主席习近平当选。congratulate sb.on sth.就向某人祝贺,符合句意。celebrate庆祝,庆贺,宾语为sth.;express

37、表达;observe观察,遵守。答案:C14解析:absence缺席,不在某处,absence from school缺课。句意为:正是因为长时间缺课,我有点儿落后于其他同学了。答案:C15解析:考查形容词辨析。句意为:他以优异的成绩毕业于一所重点大学,我认为他足以胜任这份工作。adequate意为“胜任的,合格的”,符合句意。delicate易碎的,精致的;compulsory义务的;suitable适合的,恰当的。答案:C.完形填空语篇解读无论你怎么努力,生活中总有人做得比你好,但你也不要因此而气馁,因为没有人能发出你所发出的声音,你是独一无二的。1解析:或许你甚至不再尝试因为你认为自己做

38、得不够好(good)。文章首句中的“never feel that you get it quite right”是线索提示。答案:B2解析:灰心似乎在很多时候都跟着我们,因为(because)无论我们怎么努力工作,似乎总有人做得更好。答案:A3解析:参见上题解析。always总是。答案:B4解析:在“我”看来,每个音乐家都有自己的声音(sound),这非常有趣(interesting)。答案:D5解析:参见上题解析。下文多次出现的“sound”是线索提示。答案:B6解析:“我”的父亲会弹奏(played)几种乐器。答案:A 7解析:从一群人中辨别出(pick out)他所弹奏的声音是不难的。

39、答案:C8解析:无论是吉他还是其他乐器,他都有自己特别的(special)声音。答案:D9解析:“我”曾经(once)听说过一位音乐老师向一个气馁的学生发表意见说,“没有人(Nobody)能发出你所发出的声音。”答案:A10解析:参见上题解析。另外,下文的“nobody else”是线索提示。答案:C11解析:你发出的声音可能和别人的都不一样,但是谁又能说哪个声音更好(better)呢。答案:B12解析:俗话说,情人眼里出西施。beauty美,符合语境。答案:A13解析:根据前文的“in the eye of the beholder(观看者)”和空前的“in the ear of”可知此处应

40、用listener。答案:C14解析:每个人都有只属于(belongs to)自己的音调。答案:D15解析: 根据上下文内容可知,空前后的两个句子是并列关系,故选and。答案:C16解析:我们都认识那些有着令人难忘的笑声或独特的说话(speaking)方式的人。答案:D 17解析:空前的“It might not be the sound of your music or your voice at all.”中出现的“might”与本句对应。答案:B18解析:每个人都以某种方式影响着这个世界。have an effect on“对有影响”,是固定搭配。答案:D19解析:别人可以做你能做的事,

41、但他们不能用和你完全相同的方法去做。exactly准确地,确切地,符合语境。答案:A20解析:下次你感到泄气的(discouraged)时候,要记住没有人能发出你所发出的声音。此处与前文的“Discouragement”和“a discouraged student”相呼应。答案:C.阅读理解语篇解读本文是一篇人物故事,讲述了著名残疾人演奏家Perlman演出过程中发生的意外和他的应对措施。1解析:句意理解题。画线句中的achievement指的是Perlman能够做到的事情。下文中描述他上台的细节,说明对于一个行动不便的残疾人来说,能够自己走上舞台,已经是很了不起的事情了,对他自己已经是一个

42、不小的成就了。答案:B 2.解析:推理判断题。根据文章第二段倒数第一、二句“You could hear the sound go off like gunfire across the room.There was no mistaking what that sound meant.”可知,琴弦是弹奏过程中意外断掉的。答案:A 3.解析:细节理解题。根据文章第三段中“We figured he would have to get up.to either find another violin or find another string for this one.”可知,观众们揣测他会换另一把琴或者换根弦。答案:C 4.解析:推理判断题。根据文章最后一段可知,他仅仅用三根弦继续完成了他的演奏,可推断他对于自己拉琴的能力很有信心。答案:D 5.解析:标题概括题。通读全文可知,文章的核心不是断弦事件本身,而是断弦后Perlman镇定自信的表现,让人佩服和感动。故选项C最适合做标题。答案:C .- 12 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1