ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:121.50KB ,
资源ID:450784      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-450784-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选(五) WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选(五) WORD版含解析.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家安徽五河县2017高考英语一轮阅读理解编选(五)含答案阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。We already know the fastest, least expensive way to slow climate change:Use less energy. With a little effort, and not much money, most of us could reduce our energy diets by 25 percent or moredoing the Earth a favor whi

2、le also helping our wallets. Not long ago, my wife, PJ, and I tried a new dietnot to lose a little weight but to answer an annoying question about climate change. Scientists have reported recently that the world is heating up even faster than predicted only a few years ago, and that the consequences

3、 could be severe if we dont keep reducing emissions(排放) of carbon dioxide(CO2) and other greenhouse gases that are trapping heat in our atmosphere. We decided to try an experiment. For one month we recorded our personal emissions of CO2. We wanted to see how much we could cut back, so we went on a s

4、trict diet. The average US household(家庭) produces about 150 pounds of CO2 a day by doing common-place things like turning on air-conditioning or driving cars. Thats more than twice the European average and almost five times the global average, mostly because Americans drive more and have bigger hous

5、es. But how much should we try to reduce? For an answer, I checked with Tim Flannery, author of The Weather Makers: How Man Is Changing the Climate and What It Means for Life on Earth. In his book, he had challenged readers to make deep cuts in personal emissions to keep the world from reaching extr

6、emely important tipping points, such as the melting(融化) of the ice sheets in Greenland or West Antarctica. “To stay below that point, we need to reduce CO2 emissions by 80 percent, “ he said. Good advice, I thought. Id opened our bedroom windows to let in the wind. Wed gotten so used to keeping our

7、air-conditioning going around the clock. Id almost forgotten the windows even opened. We should not let this happen again. Its time for us to change our habits if necessary. 1. Why did the author and his wife try a new diet? A. To take special kinds of food. B. To respond to climate change. C. To lo

8、se weight. D. To improve their health. 2. The underlined words “tipping points” most probably refer to “”.A. freezing pointsB. burning pointsC. melting pointsD. boiling points3. It can be inferred from the passage that.A. it is necessary to keep the air-conditioning on all the timeB. it seems possib

9、le for every household to cut emissions of CO2C. the average US household produces about 3, 000 pounds of CO2 a monthD. the average European household produces about 1, 000 pounds of CO2 a month4. Which of the following would be the best title for this passage? A. Saving Energy Starts at HomeB. Chan

10、ging Our Habits Begins at WorkC. Changing Climate Sounds ReasonableD. Reducing Emissions of CO2 Proves Difficult【参考答案】1-4 BCBA 2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 In May, 2014, some Chinese tourists found a Chinese-character message “Ding Jinhao once visited here” on a statue of god i

11、n a 3500-year-old Egyptian temple. An angry tourist took the photograph of the scrawl and posted it on social media Sina Weibo. It was quickly spread and there were more than 100,000 comments during two weeks. Later, a 15-year-old Chinese boy was searched out as the person who caved this message. Ma

12、ny netizens expressed their anger and disappointment for the uncivilized behavior. They searched and identified the boy and then posted his personal information including the address and pictures online. Over the weekend, his schools website was hacked, and reporters flooded into his home in the cit

13、y of Nanjing. Besieged by reporters, the childs mother offered a formal apology for her sons behavior. “We want to apologize to the Egyptian people and to people who have paid attention to this case across China.” the boys mother told the local newspaper.With Chinas economy booming over the past dec

14、ades, a growing number of the countrys residents have become global tourists. Earlier this month, Chinese Vice Premier Wang Yang addressed: “Uncivilized behavior of some of tourists is giving this country a bad reputation abroad.” The discussion about Chinese quality was carried out on many media.On

15、 the bright side, Egypt government described the damage to the temple as superficial(表面的)and could be restored and they would forgive the boy. While the act of Ding Jinhao symbolizes a national shame, meanwhile, many people concern about the childs development and wish he could return to anonymity o

16、nce more. “The boy has known his mistake and cried all night. He has to be moved around because reporters rushes to his house for interviews.” said a reporter who talked with the parents.1. The passage is mainly about _.A. Chinese tour in Egypt B. the wave caused by Chinese uncivilized behaviorC. th

17、e discussion on Chinese educationD. the importance of Weibo2. What is the netizens attitude towards Dings behavior?A. Critical. B. Doubtful. C. Tolerant. D. Supportive.3. The writer uses the quotation by Vice Premier Wang Yang to show _. A. Chinese people are influential B. China is a civilized coun

18、try C. people shouldnt go abroad D. some misconducts are bad for our image4. From the last paragraph, we know _. A. the boy wasnt hurt B. the boy has caused irreparable(不可挽回的)damage to the statue C. the boy has escaped from the public attentionD. many people hope the boy can live back a normal life参

19、考答案14、BADD 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。【2014高考英语3月模拟试题】Researchers at the University of Kansas say that people can accurately juage 90 percent of a strangers personality simply by looking at the persons shoes“Shoes convey useful information about their wearers,the authors wrote in the new stu

20、dy published in the Journal of Research in PersonalityLead researcher Omri Gillath said the judgments were based on the style,cost,color and condition of someones shoesIn the study,63 University of Kansas researchers looked at pictures showing 208 different pairs of shoes worn by the studys particip

21、antsVolunteers in the study were photographed in their most commonly worn shoes,and then filled out a personality questionnaireSome of the results were expected:People with higher incomes most commonly wore expensive shoes,and flashier shoes were typically worn by outgoing peopleHowever,some of the

22、more specific results are strange enoughFor example,“practical and functional shoes were generally worn by more “pleasant people,while ankle boots were more linked with aggressive personalitiesThe strangest of all may be that those who wore uncomfortable looking” shoes tend to have “calm” personalit

23、iesAnd if you have several pairs of new shoes or take extreme care of them,you may suffer from “attachment anxiety,spending lots of time worrying about what other people think of your appearanceThere was even a political calculation in the mix with more liberal(主张变革的)types wearing “shabbier and less

24、 expensive” shoesThe researchers noted that some people will choose shoe styles to mask their actual personalities,but researchers noted that volunteers were also likely to be unaware that their footwear choices were showing the deep side of their personalities【小题1】What does this text mainly tell us

25、?AShoes Call hide peoples real personalitiesBShoes convey false information about the wearerCPeoples personalities call be judged by their shoesDPeople know little about their personalities【小题2】The participants were asked to Aprovide pictures of their shoesBlook at pictures of different shoesCdesign

26、 a personality questionnaireDhand in their commonly worn shoes【小题3】Which of the results is beyond peoples expectation?AWealthy people often wear expensive shoesBPleasant people like wearing uncomfortable shoesCAggressive people are likely to wearankle bootsDFashion shoes are typically worn by outgoi

27、ng people【小题4】People suffering from“attachment anxiety” tend to Awear strange shoes Bworry about their appearanceChave a calm character Dbecome a political leader【小题5】The author wrote the text in order to Ainform us of a new study Bintroduce a research methodCteach how to choose shoes Ddescribe diff

28、erent personalitie考点:考查科学调查类短文阅读。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。I once had a friend who was diagnosed with terminal cancer, and the news that he might only live up to six months was a great shock to him, his family, and his friends. However, in spite of the serious illness, he was initiall

29、y determined to look into all available treatments that might cure or extend his life. I think that when you find yourself in such situations, you tend to look up every possible way for hope of saving your life. As months went on and his health grew worse, I noticed an unexpected change in attitude

30、that came over him. He had also been a happy person with a cheerful personality, but rather than give in to discouragement and selfpity, he took comfort in God and humanity. His talks focused on others rather than himself, and he spoke of the afterlife as something he was prepared for, believing tha

31、t his concerned ancestors, including his mother and father, were there waiting for him. During the last few months, weeks, and days of his life, he was kindly cared for by family, friends, his loving wife, who looked after both his physical and emotional needs, and workers from a local hospice (安养院)

32、 came to the home to regulate his medication and provide any other needed support. He didnt complain about his fate, and he willingly allowed others to serve him. Indeed, one might think why God allows death and suffering in our world, but for me, such experiences taught me to value family more and

33、kindness for others. You often cant learn these important attributes in the lap of luxury, and perhaps, such an experience is the greatest and final gift the illness can give those left behind.1. Which word can best describe the mans initial reaction as soon as he was diagnosed with cancer? ASatisfi

34、ed. BSurprised.CTerrified. DConfused.2. What did the man do after he first learned of his illness? AHe was operated on immediately. BHe retired from his job.CHe researched cancer treatments. DHe felt sad, doing nothing. 3. What was the mans main source of comfort after several months with the diseas

35、e? AHis family and friends. BHis belief in humanity. CHis doctors encouragement. DThe care from others. 4. What did the author learn from his friends story? AGiving more respect to friends. BExtending life as possible. CCaring for yourself and enjoying luxury. DGetting comfort from God.解题导语本文主要讲述作者的

36、朋友得了癌症,但是仍以一种乐观的心态对待自己的疾病,从最初的震惊到后来的积极面对人生的故事。1. 解析:选B。细节理解题。由文章第一段.the news that he might only live up to six months was a great shock to him, his family, and his friends. 可知,他最初的反应是“震惊”,故选surprised。2. 解析:选C。细节理解题。由文章第一段.he was initially determined to look into all available treatments that might c

37、ure or extend his life. 可知,他去寻找所有能够治疗疾病或延续他生命的方法。look into的意思是“调查”。3. 解析:选B。细节理解题。由文章第二段第二句. rather than give in to discouragement and selfpity, he took comfort in God and humanity. 及整个第二段可知,他主要的安慰是对上帝及人性的信仰。4. 解析:选A。推理判断题。由最后一段.but for me, such experiences taught me to value family more and kindness for others. 可以推断出,A项正确。高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1