ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:15 ,大小:2.18MB ,
资源ID:449895      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-449895-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021九年级英语上册 Unit 4 Stories and poems Lesson 24 Writing a Poem课件(新版)冀教版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021九年级英语上册 Unit 4 Stories and poems Lesson 24 Writing a Poem课件(新版)冀教版.ppt

1、Lesson 24Writing a PoemUNIT 4 Stories and Poems12346789105答案呈现answeringbeginningeasierquietlyhumorousThe poems are hard to writeHe looks very funny in the red coatWe decided to go climbing this SundayShe is always thinking of her workWhat do you learn about American culture提示:点击进入习题1112答案呈现131415ADC

2、BD.用所给单词的适当形式填空。1.Jenny,can you try _(answer)the question?OK!Ill have a try.2.The chairman gave us a report at the _(begin)of the meeting.3.If we are interested in something,our brain is more active and it is also _(easy)for us to pay attention to it for a long time.answeringbeginningeasier4.She ent

3、ered the room _(quiet)because she didnt want to wake up her parents.5.Jack is a _(humor)man.He likes telling jokes.quietlyhumorous.连词成句。将所给词语连成句子,标点已给出。要求:符合语法,语句通顺,大小写正确,词语不得重复使用。6.poems,write,are,the,hard,to_.The poems are hard to write7.funny,he,coat,red,very,looks,in,the_.He looks very funny in

4、the red coat8.(易错题)this,climbing,we,to,go,Sunday,decided_.We decided to go climbing this Sunday9.thinking,she,her,always,work,is,of_.She is always thinking of her work10.do,about,culture,you,learn,what,American_?What do you learn about American culture.阅读理解。11.How many adults listen to audiobooks th

5、ese days?A.Over 30 percent.B.Around 26.8 percent.C.330 million.D.13 to 18 million.请同学们看点拨训练第59页原文。A【点拨】细节理解题。根据第二段中“One in three adults listen to audiobooks.”可知,三分之一的成年人听有声读物。故A项“Over 30 percent.”(超过30%)符合此数据。12.Whats the Chinese meaning of the underlined word“driver”?A.司机B.牧人C.驱赶者D.驱动力D【点拨】原句为:Kids

6、 have also been a main driver in the development of audiobooks.结合后句内容“the value of audiobook purchases made by those aged 13 to 18 in 2018 increased by 330 percent over that of 2017”可知,2018年13至18岁的年轻人有声读物的购买力比2017年增长了330%。据此推测,孩子是有声读物发展的主要“驱动力”。13.Which age group likes poetry reading in audiobooks t

7、he most?A.Elderly people.B.Adults.C.Young kids.D.Teenagers.C【点拨】根据原文第四段中句子In addition,around 26.8 percent of children under 8 years old listen to audiobooks.Most of them listen at least once a week.Their favourite categories(分类)are“stories for kids”and“poetry reading”.可知答案。14.According to Wei Yushan

8、,_help(s)the growth of audiobooks.A.the need to make use of ones free timeB.faster Internet speedsC.the large number of audiobook production groupsD.the development of audio sharing platformsB【点拨】根据原文倒数第二段中句子Faster Internet speeds mean one can download a whole book in just seconds,according to Wei Y

9、ushan,director of CAPP.可知答案。15.What can we infer from the passage?A.Audiobooks have replaced printed books among young people.B.More kids start to listen to audiobooks this year than last year.C.Most people listen to audiobooks at least once a week.D.Audio apps are working hard to produce more good audiobooks.D【点拨】推理判断题。最后一段叙述了audio apps的发展使有声读物质量提高、数量增加,故D项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1