ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:63.50KB ,
资源ID:448032      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-448032-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(吉林榆树市2016高考英语阅读理解(二轮)基础训练(5)及答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

吉林榆树市2016高考英语阅读理解(二轮)基础训练(5)及答案.doc

1、吉林榆树市2016高考英语阅读理解(二轮)基础训练(5)及答案阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。【2014质检试题】 How many hours do you spend sitting in a chair every day? Eight hours in the office plus three hours in front of the TV after work is the norm for many people You probably dont need an expert to tell you that sitting too mu

2、ch is not good for your healthfrom an increased risk of heart disease and obesity in the long term,to reduced cholesterol(胆固醇)maintenance in the short term,not to mention the strain on your neck and spine To make matters worse,many researches show a good diet and regular exercise callt reduce the ne

3、gative effects of sitting too much A 2010 study of nearly 9,000 Australians found that for each additional hour of television a person watched per day,the risk of dying rose by 11 percentAnother study tracked the health of 123,000 Americans between 1992 and 2006The death rate for men who spent six h

4、ours or more per day sitting was about 20 percent higher than for men who sat for three hours or less So what can we do about it?Health experts suggest we break up those many hours spent sitting with more hours spent standing The BBC conducted a simple experiment with a group of 10 volunteers who us

5、ually spent most of the day sittingThey were asked to stand for at least three hours a dayThe researchers took measurements Oil days when the volunteers stood,and when they sat aroundWhen they looked at the data there were some striking differences,the BBC reportedBlood sugar leveled off much quicke

6、r on the days when the study subjects stood compared with the days they spent in a chairStanding also burned more caloriesabout 50 calories an hourA member said although doing exercise offers many proven benefits,our bodies also need the increase in muscle activity that standing providesThe research

7、ers believe that even small adjustments,like standing while talking on the phone,will help56The underlined word“norm”in Paragraph 1 most probably means_ Astandard answer Bcause Cexcuse Dreasonable explanation57What bad effect does sitting too much have? AA low risk of heart disease BBecoming too fat

8、 CBalanced cholesterol maintenanceDBenefiting your neck and spine58Whats the main idea of Paragraph 4?ASitting is killing usBWe should have a good diet CWatching TV does us no good DWomen have higher death rate than men59What is the purpose of the experiment in the text? ATo help the 10 volunteers t

9、o lose weight BTo find the difference between standing and sitting CTo prove the benefit of standing DTo teach us how to control blood sugar60What would be the best title for the text? AHaving regular exercise BStanding up for health CWatching less TV DIncreasing muscle activity【参考答案】5660、ABACB 【四川省

10、资阳市2014模拟】D阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Dear David,Im glad you would like to share your feelings with me. Its hardly surprising that your feelings of not being “grown up” have come on strongly at this point in your life, just before youre about to become a father. You are asking:

11、will I make a good father? How will I cope? Should I have brought another little person into the world? Can I provide for it? Heeelp! I think nearly every sensitive about-to-be-parent must have these occasional feelings of self-doubt and inadequacy (不适) before the birth and it would be most unusual

12、if you didnt share them.Its difficult, honestly, to feel grown-up unless you have something less grown-up to relate to. A hen-pecked (惧内的) boss may feel like a seven-year-old when hes at home. But as he walks through the office door, and knows hes going to be surrounded by staff looking to him for a

13、dvice, he grows into a fully mature man. And I think its a mistake to imagine that we all feel, as we age, a kind of progression of states, from the baby to the adult. Most people feel, on Tuesday, about three years old, and on a Wednesday, around 80. I remember feeling very grown-up at eight, a tim

14、e when I was weighed down with responsibility. These days, much older, I can, in the company of people I feel at ease with, feel like a young girl.Theres a common remark that “all men are little boys”, but its not true. Its more true that men often behave like little boys. But nearly all people, at

15、some moments in their lives, are capable of great maturity.Once your baby arrives, youll soon feel less childlike, or rather, less often. When your child tries to put its fingers into the electric plug, the adult in you will rise up to prevent it. Youll see you have very little in common with a need

16、y child, particularly if its looking to you for comfort and support.Comfort yourself, David, with two truths. One is that your friends laugh when they talk about this subject because they, like you, feel frightened. And remember that people who havent grown up dont go around talking about the fact t

17、hat they dont feel grown-up.Hope my advice will be helpful and good luck to you and your little one.Sincerely Yours,Miss Advice43. According to the passage, Miss Advice thinks Davids self-doubt _.A. valuableB. naturalC. unusualD. bearable44. From Paragraph 2, we can learn that peoples sense of matur

18、ity _.A. will increase with ageB. is obviously seen at homeC. changes with different situationsD. becomes stronger with familiar people45. Miss Advice holds that _.A. all men behave like little boysB. people tend to laugh at the subjectC. men with a baby feel more grown-upD. people enjoy talking abo

19、ut their immaturity46. Miss Advice wrote the letter to _.A. teach people how to grow upB. offer suggestions to a future fatherC. encourage people to be responsibleD. solve problems of the less grown-up【参考答案】4345、BCC46、B【2014高考英语综合能力测试题】The fourth Thursday in November is Thanksgiving Day in America.

20、There are thousands of bystanders and millions of television viewers. The annual Macys Thanksgiving Day Parade in New York is as traditional as turkey. The year 2013 marked the 87th year of Macys parade. It featured 15 giant balloons in the shape of cartoon and pop culture characters, 1,200 dancers

21、and cheerleaders, 900 clowns, 10 marching bands and nearly 9,000 personnel, almost all of whom were volunteers. Over the course of the nearly nine decades since Macys immigrant employees organized the first Thanksgiving Day Parade, the floats (彩车) and balloons8have been getting larger, more colorful

22、 and more surprising. In 2013, school children were invited to the Macys parade studios outside New York City, for a first look at several just completed floats. Bella was excited to be there. “I think its great because I get to see all of these floats before anyone else does in the parade,” said Be

23、lla. John Piper is the vice president of Macys Studio. He said his work is fun all the time. “Or at least it seems that way. Its a lot of work. All year long, the artists at Macys Studio build these floats. We create them from scratch. I have the finest carpenters, metal workers, sculptors, painters

24、 and illustrators all cooperating together,” said Piper. The floats were supposed to showcase the parades commercial sponsors in time for the start of the Christmas season. But Amy Kule, the event producer, said,“And the floats are used to maintain the beauty and the majesty(庄严) of the parade. A Tha

25、nksgiving parade is always about giving back and entertaining. But most importantly, its about leaving it for the next generation.”31. From the first paragraph we know that _. A. the marching bands were as many as clowns B. Thanksgiving Day falls on the first Thursday C. all of the people celebratin

26、g the festival were volunteers D. all balloons were shaped into cartoon and pop culture characters32. The Macys Thanksgiving Day Parade in America has a history of _. A. almost 90 years B about 80 years C. nearly 70 years D. about 60 years33. Which of the following statements is NOT true according t

27、o John Piper? A. All the workers at Macys Studio work together on the floats. B. John Piper is the vice president of the studio. C. The workers must build the floats two years before the parade. D. The workers have to create the floats from the beginning.34. Most importantly, a Thanksgiving parade i

28、s about _. A. giving back B. entertaining C. leaving it for the next generation D. maintaining the beauty and the majesty of the parade35. Which part of a website is the passage probably taken from? A. Culture. B. Technology.C. TravelD. Opinion【参考答案】31-35 DACCA 每年11月的第四个星期四被定为感恩节,本文介绍了感恩节的一些情况。31. D

29、。细节理解题。从第一段的It featured 15 giant balloons in the shape of cartoon and pop culture characters.可知答案。32. A。细节理解题。从第二段的.nearly nine decades及第一段的The year 2013 marked the 87th year.可知答案。33. C。细节理解题。从第五段的All year long, the artists.build these floats.可知答案。34. C。细节理解题。从最后一段中的But most importantly, its about l

30、eaving it for the next generation.可知答案。35. A。推理判断题。感恩节属于美国的传统节日,应属于文化部分的内容。【四川省资阳市2014模拟】B阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 The majority of Indian women wear a red dot (圆点) between their eyebrows. While it is generally taken as an indicator of their marital (婚姻的) status, the practice i

31、s primarily related to the Hindu religion. The dot goes by different names in different Hindi dialects, and “bindi” is the one that is most commonly known. Traditionally, the dot carries no gender restriction: Men as well as women wear it. However, the tradition of men wearing it has faded in recent

32、 times, so nowadays we see a lot more women than men wearing one.The position of the bindi is standard: center of the forehead, close to the eyebrows. It represents a third, or inner eye. Hindu tradition holds that all people have three eyes: The two outer ones are used for seeing the outside world,

33、 and the third one is there to focus inward toward God. As such, the dot serves as a constant reminder to keep God in the front of a believers thoughts.Red is the traditional color of the dot. It is said that in ancient times a man would place a drop of blood between his wifes eyes to seal their mar

34、riage. According to Hindu beliefs, the color red is believed to bring good fortune to the married couple. Today, people go with different colors depending upon their preferences. Women often wear dots that match the color of their clothes. Decorative or sticker bindis come in all sizes, colors and v

35、ariations, and can be worn by young and old, married and unmarried people alike. Wearing a bindi has become more of a fashion statement than a religious custom.35. Why did people in India start wearing a red dot on their forehead?A. To indicate their social rank.B. To show their financial status.C.

36、To show their religious belief.D. To highlight their family background.36. What is the importance of the third eye in Hindu tradition?A. To pay respect to God.B. To stay in harmony with nature.C. To see things with a subjective view.D. To observe the outside world more clearly. 37. Why was red chose

37、n as the original color of the bindi?A. The red dot represented the blood of God.B. Red stood for a wifes love for her husband.C. The word “bindi” means “red” in some Hindi dialects.D. Red was supposed to bring good luck to a married couple.38. Which of the following statements is true about the pra

38、ctice of wearing a bindi today?A. Bindis are now used as a decorative item.B. Bindis are worn anywhere on the face now.C. Most Indian women do not like to wear bindis anymore.D. Wearing a bindi has become more popular among Indian men.【参考答案】35、C36-38 ADA 【四川省资阳市2014模拟】C阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出

39、最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 SmartWR PENS is your No. 1 source for promotional pens, advertising pens, and logo (商标) pens. We have been in business since 1976, so you can be confident that youre dealing with a trusted name in the industry. Everyone loves a free pen, and by providing your customers with a pen f

40、eaturing your company name, logo, or message, you can be sure that your company name will always be on their mind! Our custom imprinting service comes at no extra charge, so the price you see is the price you pay for the personalized pens. Do you need pens fast? In a RUSH for trade shows or a compan

41、y events? Try our 48 hour promotional pens rush service free of charge. We present you with many styles and types of printed pen. Let us know which promotional pen you like and within 48 hours you will have the pens. Want to use the traditional method of promotional pens to reach out to customers, b

42、ut dont want to cause more damage to the environment? SmartWR PENS now offers eco-friendly advertising pens to suit any companys promotional needs. SmartWR PENS can confidently offer products which are made from eco-friendly materials, including paper, cardboard, cornstarch, pine, bamboo and even re

43、cycled plastic water bottles. SmartWR PENS offers a selection of eco-friendly retractable and stick-type ballpoint pens, mechanical pencils and highlighters, all for less than $2.00 each. Imprinting of logos and company information is available in sixteen different colors. Each pen has the universal

44、 recycling symbol printed on it, showing clients the companys commitment to the environment.Feel free to call us at 8447367 or email us infoSmartWRPENS.com if you have any questions.39. What do we know about SmartWR PENS?A. It has a history of over 30 years.B. It has built up a large pen market. C.

45、It has its name printed on each pen.D. It charges a low price for extra service.40. What is mainly discussed in Paragraph 3?A. The different types of the products.B. The high quality of the products.C. The quick service of SmartWR PENS.D. The trade shows of SmartWR PENS.41. What can we learn about S

46、martWR PENS from Paragraph 4?A. They are designed in 16 styles.B. They come in 48 different colours.C. Their material is less harmful to the earth.D. Their price is much lower in the pen market.42. The main purpose of the passage is to _.A. persuade people to order the productsB. explain the process of making logo pensC. show people how to choose different pensD. introduce the different services of SmartWR PENS【参考答案】3940、AC4142、CA

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1