ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:32.10KB ,
资源ID:434348      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-434348-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年新培优同步人教版英语必修三练习:UNIT 4 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年新培优同步人教版英语必修三练习:UNIT 4 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx

1、Section Using Language,Summing Up & Learning Tip课时过关即时巩固一、用方框中所给的词组完成下列句子pull throughnow thatcheer upbreak downwatch out1.He at once when I promised to help him.答案:cheered up2.Old-fashioned phones matter when wireless networks in disasters.答案:break down3.Im well again,I can go on with my work.答案:Now

2、 that4.!There is danger ahead.答案:Watch out5.The doctor had almost lost hope at one point,but the patient finally .答案:pulled through二、单句改错1.What we should watch out is the terrible animal. 答案:在out后加for2.The fire was broke out last Sunday. 答案:去掉was3.Now that you want to learn English well,so you shoul

3、d work hard. 答案:去掉so4.The boy knows how to cheer him up when he is sad. 答案:himhimself5.Do you know why the spaceship doesnt fall back the earth? 答案:back后加to 三、完成句子,词数不限1.别太使劲拉,不然把手会脱落。Dont or the handle will come off.答案:pull so hard2.为了使她高兴,我带她去看电影。I took her to the cinema to .答案:cheer her up3.既然你已完

4、成了工作,就应该好好休息一下。You should have a good rest youve finished the work.答案:now that4.你能告诉我第一次世界大战发生在什么时候吗? Can you tell me when the First World War?答案:broke out5.我想你应该提防那个人。I think you should that man.答案:watch out for四、阅读理解None of our early ancestors could digest milk as adults because their bodies never

5、 had tomilk drinking simply wasnt an option.As people began to extract milk from animals,though,some people developed the ability to keep drinking it throughout their lives.Scientists now know of a milk-related mutation(变异) in our genesthe chemical instructions for life that we carry in almost every

6、 cell in our bodies.People who have a mutated form of one particular gene can drink milk just fine.People without the mutation tend to get sick from milk.To figure out where,and possibly why,milk drinking started,some scientists have been looking at who has the milk-digesting mutation today.Patterns

7、 are striking.Most adults in Northern and Central Europe are able to digest milkand they do.Cheese and butter and other dairy products are popular in countries such as Sweden,Denmark,Germany and England.Because European settlers dominated North America,most people here can handle milk just fine,as w

8、ell.That may explain why ice cream is such a popular dessert in the United States.In much of Africa,Asia and South America,on the other hand,people tend to avoid dairy products because they lead to diarrhea(腹泻) and other stomach problems.Thats why you wont typically find cheese on the menu at a Chin

9、ese,Japanese or Ethiopian restaurant.Native Americans are also unable to digest milk.Because of these genetic patterns,scientists have long thought that milk drinking started in Northern Europe,where dairy is an institution and the milk-digesting mutation is everywhere.A recent study painted a diffe

10、rent picture.With a computer model,Thomas and his colleagues looked at the spread of the milk-drinking mutation,farming and other related factors.Working backward,the scientists concluded that the first milk-drinkers lived in Central Europe around whats now Hungary about 7,500 years ago.The practice

11、 didnt start farther north,as scientists had thought before.1.Which of the following is the proper order of events according to the passage?a.Their children were able to digest milk as adults.b.They got sick from milk.c.Some people got a mutation in their genes.d.Some people tried drinking milk from

12、 animals.e.Some people started to drink milk from animals on a regular basis.A.cdbeaB.debcaC.dbecaD.edbca答案:C解析:细节理解题。由第一段最后一句可知d排第一,排除A、D两项;由第二段最后两句可判断d、b应该是紧挨着的,排除B项,再结合常识可知C项合适。2.Most people in the USA can digest milk because .A.they have strong stomachsB.their ancestors were EuropeansC.thats whe

13、re milk drinking startedD.farmers raise a lot of cows there答案:B解析:细节推理题。由第四段“Most adults in Northern and Central Europe are able to digest milkand they do.Because European settlers dominated North America,most people here can handle milk just fine,as well.”和最后一段中的“Working backward,the scientists con

14、cluded that the first milk-drinkers lived in Central Europe around whats now Hungary about 7,500 years ago.”可推知B项正确。3.Which of the following is the author most likely to agree with?A.Milk drinking first started in Northern Europe.B.Milk drinking first started in Central Europe.C.Native Americans wer

15、e able to digest milk.D.Dairy products are very popular in Japan.答案:B解析:细节判断题。由最后一段中的“Working backward,the scientists concluded that the first milk-drinkers lived in Central Europe around whats now Hungary about 7,500 years ago.”可知A项错误,B项正确。由第五段中的“Native Americans are also unable to digest milk.”可知C

16、项错误。由第五段中的“In much of Africa,Asia and South America,on the other hand,people tend to avoid dairy products because they lead to diarrhea and other stomach problems.” 可知D项错误。4.The main focus of the scientists research was .A.mutation of human genesB.development of the human stomachC.why milk drinking

17、startedD.where milk drinking first started答案:D解析:主旨大意题。由全文内容可知,A项范围太广,B项偏题,C项只是文章的一个细节,故选D项。五、短文改错Human beings can rebuild nature,but when people face nature disasters such as hurricane,drought,flood and volcano,people are very frightening.Now many scientists concentrate to environmental protection.

18、The film naming The Day After Tomorrow shows the effect of global warming.It is terrible and shocking everyone.Although the film is imaginary,but nobody can guarantee that we wont face the same thing some day.The film warns us we must take care of environment.If we can live in a safe and stable worl

19、d,we can enjoy scenery,learn knowledge,and shared the love and warmth.I strongly suggest that people should try our best to live with nature peacefully.答案:Human beings can rebuild nature,but when people face naturenatural disasters such as hurricane,drought,flood and volcano,people are very frighten

20、ingfrightened.Now many scientists concentrate toon environmental protection.The film namingnamed The Day After Tomorrow shows the effecteffects of global warming.It is terrible and shockingshocks everyone.Although the film is imaginary, nobody can guarantee that we wont face the same thing some day.The film warns us we must take care ofthe environment.If we can live in a safe and stable world,we can enjoy scenery,learn knowledge,and sharedshare the love and warmth.I strongly suggest that people should try ourtheir best to live with nature peacefully.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1