ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:173KB ,
资源ID:433444      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-433444-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020版英语新教材导学人教必修第一册讲义:WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING(1) WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020版英语新教材导学人教必修第一册讲义:WELCOME UNIT SECTION Ⅱ READING AND THINKING(1) WORD版含答案.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Reading and Thinking(1)1.BrainstormingHow did you feel on your first day of senior high school?anxious,excited,annoyed,nervous,shocked,frightened,homesick,worried,glad,delighted,disappointed,awkward,etc.2.PredictingRead the title,look at the pictures and predict what the text

2、 is probably about?It is about Han Jings first impressions about her first day of senior high school.1.Choose the best answer according to the text.(1)Why was Han Jing worried this morning?A.No one would talk to her.B.She was worried about her class.C.She didnt want to go to senior high school.D.She

3、 was not good at making experiments.(2)Which of the following is wrong according to the passage?A.Her teachers are friendly.B.She is confident about her future.C.She misses her friends from junior high school.D.She still feels awkward.(3)How does Han Jing feel about her senior high schools life?A.Di

4、fficult. B.Frightened. C.Confident. D.Awkward.答案(1)A(2)D(3)C2.Fill in the blanks according to the text.FIRST IMPRESSIONSMain ideaPara.1Han Jing went to her (1)senior high school this morning,anxious.Para.2The class was difficult, but her teacher and classmates were (2)friendly and helpful.Para.3They

5、 had a (3)chemistry class in the science lab.Para.4Han Jing is very (4)confident about her tomorrow.1.Thinking:What kind of person do you think Han Jing is?She is not outgoing,but she works hard and is confident about her senior high school life.2.Whats your first impression about your first senior

6、high school day?The answer is open.语言现象感知.单词理解体会句中加黑单词的词性和含义Miss Williams shouldnt miss the chance.v.错过,失去.词块积累写出下列词块的含义1.senior high school高中2.at last终于;最终3.make a good first impression留下初次好印象4.a little nervous有点紧张5.in the science lab在科学实验室6.concentrate on集中精力于7.leave.alone不打扰;不惊动8.feel awkward感到尴尬

7、.句式欣赏1.主语谓语宾语宾语补足语I found most of my classmates and teachers friendly and helpful.(宾语为most of my classmates and teachers ;friendly and helpful为宾语补足语)2.what引导的感叹句What a day (it is)!(1)Whata/an形容词单数可数名词主语谓语!What a fine day it is!(2)What形容词不可数名词主语谓语!What fine weather it is!(3)What形容词可数名词复数主语谓语!What kin

8、d women they are!ADear Mom and Dad,Camp is great!I have met a lot of new friends.Jim is from California,Eric is from Iowa,and Tony is from Missouri.We have a great time together,swimming,boating,hiking,and playing tricks on other campers! Every night,we go to another tent secretly and try to scare o

9、ther campers by making scary noises.Its so funny to see them run out screaming! Now,dont worry,Mom.Im not going to get caught like I did last year.One thing that is different from last year is how many bugs(昆虫) there are! I have at least 100 mosquito bites and about 25 ant bites.Every time I go outs

10、ide,horseflies(牛虻) chase me,too! Other than all these bugs,Im having the best time!Love,TylerDear Tyler,Are you sure you are okay? All of those bugs sound awful! Have you used all of the“Itch-Be-Gone” cream I got you? How about the “Antsk Awful” lotions(护肤液) for the ant bites? You and your aunt Ethe

11、l have always seemed to attract those nasty fire ants.Now Tyler,I am very happy that you have met some new friends and that you are having fun together.However,you MUST stop trying to scare other campers.Remember,honey,some campers may be scared easily.I want you to apologise for any anxiety you may

12、 have caused them and start being the nice,polite boy that I know you are.Do you hear me,Tyler? Please be careful.I want you to come here safely.Love,Mom【语篇解读】第一封信是孩子在外出露营期间写给父母的。根据孩子信中所说的问题,在第二封信中母亲给孩子正确的引导。1.Why did Tyler write the letter to his parents?A.To describe his interesting camp experienc

13、es.B.To express his regret about scaring others.C.To ask his parents for advice about camping.D.To tell his parents about his sufferings at camp.答案A推理判断题。通过第一封信中孩子的描述,可以看出他是给父母描述了露营的情况。2.The underlined word “chase” in the first letter probably means “ ”.A.fly away B.get rid ofC.put up with D.run aft

14、er答案D词义猜测题。由第二段可以看出,在他每次外出时,都会有牛虻追逐他。3.Tylers mother advises him to .A.buy more lotion for the bitesB.return with a few friendsC.avoid scaring other campersD.turn to the police when in trouble答案C细节理解题。由第二封妈妈的回信中第二段中的“you MUST stop trying to scare other campers”可知,妈妈让他不要吓唬别人。BThis year some twenty-th

15、ree hundred teenagers(young people aged from 1319) from all over the world will spend about ten months in US homes.They will attend US schools,meet US teenagers,and form impressions of the real America.At the same time,about thirteen hundred American teenagers will go to other countries to learn new

16、 languages and gain a new understanding of the rest of the world.Here is a two-way student exchange in action.Fred,nineteen,spent last year in Germany with Georges family.In turn,Georges son Mike spent a year in Freds home in America.Fred,a lively young man,knew little German when he arrived,but aft

17、er two months study the language began to come to him.School was completely different from what he had expectedmuch harder.Students rose respectfully when the teacher entered the room.They took fourteen subjects instead of the six that were usual in the United States.There were almost no outside act

18、ivities.Family life,too,was different.The fathers word was law,and all activities were around the family rather than the individual.Fred found the food too simple at first.Also,he missed having a car.“Back home,you pick up some friends in a car and go out and have a good time.In Germany,you walk,but

19、 you soon learn to like it.”At the same time,in America,Mike,a friendly German boy,was also forming his idea.“I suppose I should criticize American schools,” he said.“It is far too easy by our level.But I have to say that I like it very much.In Germany we do nothing but study.Here we take part in ma

20、ny outside activities.I think that maybe your schools are better in training for citizens.There ought to be some middle ground between the two.”【语篇解读】本文介绍了一种不同国家青少年参与的交换生活动。通过此活动可以感受到不同国家之间的文化差异。4.The whole exchange program is mainly to .A.help teenagers in other countries know the real AmericaB.sen

21、d students in America to travel in GermanyC.let students learn something about other countriesD.have teenagers learn new languages答案C细节理解题。根据第一段第二、三句话“They will attend US schools.American teenagers will go to other countries.”说明这个计划是让年轻人了解其他国家的文化等知识,故C正确。5.What is particular in American schools?A.Th

22、ere is some middle ground between the two teaching buildings.B.There are a lot of outside activities.C.Students usually take 14 subjects in all.D.Students go outside to enjoy themselves in a car.答案B细节理解题。根据文章最后一段倒数第三句“Here we take part in many outside activities.”可知,在美国的学校里有很多的户外活动,故B正确。6.What did M

23、ike think after experiencing the American school life?A.A better education should include something good from both America and Germany.B.German schools trained students to be better citizens.C.American schools were not as good as German schools.D.The easy life in the American school was more helpful

24、 to students.答案A推理判断题。根据文章最后一句“There ought to be some middle ground between the two.”可知,他认为要从两种教育体系中找出好的方面,并把二者结合在一起。故A正确。7.Whats Mikes attitude towards American education?A.Praise. B.Regret.C.Ignore. D.Accuse (指责).答案D观点态度题。根据最后一段中“It is far too easy by our level.”可推断,他认为美国的教育太容易了,故持批评的态度,故D项正确。高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1