ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:16.50KB ,
资源ID:425356      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425356-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Languages around the world Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Languages around the world Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、Unit 5 Languages around the worldSectionDiscoveringUsefulStructures课后训练提升一、单句改错1.I dislike the way which she treats the customers._答案: whichthat或在which前加in或去掉which2.Students are encouraged to take part in activities that they can gain experience for growth._答案: thatwhere3.Is this the factory in whic

2、h you visited the other day?_答案: 去掉in4.Dont put the medicine which kids can reach it._答案: whichwhere5.English is a language shared by several cultures,each of them uses it differently._答案: themwhich或在each前加and二、用适当的关系代词或关系副词填空The good days 1. I spent my summer holidays in my life were on my uncles f

3、arm.It was a place 2. there were few people.I could see cows,sheep and hens 3. my uncle raised.They provided milk and eggs 4. we needed every day.One of the reasons 5. I loved this farm was that there were also green trees,grass and clean streams.Another reason was my aunt,6. cooked delicious food f

4、or me every day.答案: 1.when2.where3.that/which4.that/which5.why6.who三、阅读理解AThe number of speakers of English in Shakespeares times is estimated to have been about five million.Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language,mainly in the United States,Canada,Great Bri

5、tain,Ireland,South Africa,Australia and New Zealand.In addition to the standard varieties of English found in these areas,there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms.In fact,it is impos

6、sible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate(足够的) working knowledge of English in addition to their own languages.The purposes of English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more d

7、ifficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.The main reason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language.Besides serving the indefinite needs of its native speakers,English is a language in which some of important work in s

8、cience,technology,and other fields is being produced,and not always by native speakers.It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications,international conferences,and the spread of information over the radio and television networks of many nations.It is a language of w

9、ider communication for a number of developing countries,especially former British colonies.Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government,commerce,industry,law and education as well as for international communication

10、 and for entrance to the scientific and technological developments in the West.1.Which is the best title for this passage?A.The Difficulties of Learning EnglishB.International CommunicationsC.The Standard Varieties of EnglishD.English as a World Language答案: D解析: 主旨大意题。根据全文内容尤其是第三段第一句可知,英语在各个国家的很多领域被

11、广泛应用,故选D项。2.Which of the following statements is NOT true?A.Some 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English.B.There are some 260 million native speakers of English in the world.C.It is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working know

12、ledge of English.D.People learn English for a variety of reasons.答案: A解析: 细节理解题。根据第一段第二句及第二段第一句的描述可知此题的答案为A项。3.According to the passage,what is the main reason for the widespread use of English?A.It was popular during Shakespeares times.B.It is used in former British colonies.C.It serves the needs o

13、f its native speakers.D.It is a world language that is used for international communication.答案: D解析: 推理判断题。根据最后一段的描述可知,D项正确。4.What type of developing countries would be most likely to use English?A.Those geographically close to the United States.B.Those interested in the culture of the United States

14、.C.Former colonies of Great Britain.D.Countries where international conferences are held.答案: C解析: 细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知此题答案为C项。BI passed one of my US colleagues(同事) and gave her a friendly greeting.Her reply was anything but friendly.“What?”“Er.you all right?”I tried again.She looked at me blankly(茫然地

15、).Then suddenly the cloud seemed to lift from her mind.“Oh,”she said.“You mean,How am I doing?I thought you meant I had something on my face.”As a British person coming to Beijing,I knew there would be cultural and language barriers(障碍) between Chinese people and myself.What I wasnt expecting were t

16、he cultural and language barriers between other English-speaking foreigners and myself.Before the 2012 London Olympics,the DailyMail newspaper published a guide to British English for Americans.Some of their examples were:“Those are chips that go with your burger,instead of fries.Youd like some pota

17、to chips?Those are crisps.”And:“The best way to travel around the city during the Olympics will be by the underground,the rail network commonly known as the tube.It is not the subwaythat is a pedestrian(行人的) underpass(地下通道).”Any conversation I have with an American proves a guide like this is necess

18、ary.British people usually know the American versions of words from TV or films (sorrymovies),but Americans never seem to have enough knowledge about British English.The trouble is,its not just Americans.When I speak English to non-English speakers,I never know whether they have learned British or A

19、merican English.When they say “chips”,for example,do they mean “French fries” or “potato chips”?5.Why did the author mention her conversation with an American colleague?A.To show how she gets along with this American colleague.B.To explain how to greet each other when meeting.C.To introduce the diff

20、erences between British and American English.D.To describe her daily communication with others.答案: C解析: 推理判断题。根据下文可知,这个对话旨在阐明英式英语和美式英语的不同。故选C项。6.What does the underlined sentence “Then suddenly the cloud seemed to lift from her mind.”mean?A.Then she came to understand me.B.Then she became more confu

21、sed.C.Then she saw some clouds in the sky.D.Then she lifted her spirits.答案: A解析: 句意理解题。本句字面的意思是“突然疑惑好像消散了”。根据下一段可知,她明白了作者的意思。故选A项。7.Why does the writer think it is necessary to have a guide to British English for Americans?A.Because Americans are not familiar to transportation in Britain.B.Because B

22、ritish people are hard to deal with.C.Because British English is more difficult to understand.D.Because Americans may not know more about British English.答案: D解析: 细节理解题。根据第八段的内容可知,作者认为给美国人一些关于英式英语的指导是必要的,那是因为美国人好像对英式英语了解得不够多。故选D项。8.What can we infer from the last paragraph?A.The differences between

23、British and American English make the writer have difficulty with communication.B.The writer finds non-English speakers should learn British English.C.The writer is puzzled by Chinese people.D.There will be more differences between British and American English.答案: A解析: 推理判断题。根据最后一段可知,英式英语和美式英语之间的差异使得作者与英语不是母语的人进行交流时出现了困惑。故选A项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1