1、Section Word power Task & Project 品句填词1His _(观点) of life is different from yours.答案:view2Where did you _(埋葬) the cats body?答案:bury3We enjoyed the _(美丽) of nature.答案:beauty4I prefer _(经典的) music to pop music.答案:classical5He _(发现) a serious mistake in the accounts.答案:spotted6The editor says they canno
2、t _(出版) all the letters they received.答案:publish7Dont _(闲逛) about the room like that.Get something to do.答案:wander8A bright surface will _(反射) sunlight.答案:reflect9We eventually arrived at our _(目的地)答案:destination10I cant stand your _(无休止的) complaints anymore.答案:endless 单句改错1On view of your present b
3、ad mood, youd better put off the work till next week._答案:OnIn2Bury in his study, he didnt know that all the others had left._答案:BuryBuried3After the match, the judge was announced that our team won the title. _答案:去掉was4I turned around and glanced at them reflecting in the mirror._答案:reflectingreflec
4、ted5Surround by a dozen of children, grandchildren and greatgrand children, the woman happily celebrated her 90th birthday._答案:SurroundSurrounded 完成句子1A cool rain was falling,mixed with snow,_(致使交通拥挤)答案:causing heavy traffic2_(树下坐着) an old lady with a cat lying on her legs.答案:Under the tree sat3Mach
5、ines are _(不同的型号和规格)答案:of different types and sizes4He hurried to the booking office _(却发现) that all the tickets had been sold out.答案:only to find5Mary _(刚要辩解) when her mother interrupted her.答案:was about to defend 课文语篇改错Shangrila is a beautiful kingdom of three mountains, Meili, Baimang and Haba, w
6、hat are covered with snow, tower over the land, but these beautiful places leave you speechless.Below the mountains, the sunshine reflects on the many lakes,make them shine like diamonds against the rich countryside.Sheep,cattle and horses wander on the green grass, and the surround forests are home
7、 to many birds and animals.In this peaceful land, people live in harmonious with nature and the outside world is forgetting.Apart from beautiful scenery,Shangrila is also rich in endless the natural treasures, which make the land a happy home for the local people.The quick change of weather makes it
8、 possible for you to experience four seasons in one day.If you want to come here,spring and autumn are your best choices.答案:Shangrila is a beautiful kingdom three mountains, Meili, Baimang and Haba, are covered with snow, tower over the land, these beautiful places leave you speechless.Below the mou
9、ntains, the sunshine reflects on the many lakes, them shine like diamonds against the rich countryside.Sheep,cattle and horses wander on the green grass, and the forests are home to many birds and animals.In this peaceful land, people live in with nature and the outside world is .Apart from beautifu
10、l scenery,Shangrila is also rich in endless natural treasures, which the land a happy home for the local people.The quick change of weather makes it possible for you to experience four seasons in one day.If you want to come here,spring and autumn are your best choices.A卷 单句语法填空1_(tire) and short of
11、breath, Andy and Ruby were still the first to reach the top of Mount Tai.答案:Tired2There is a Wall Street financial crisis case _ the stock price has reduced to 45%, causing people to be at a loss.答案:where3The play to be produced next month aims mainly _(reflect) the local culture.答案:to reflect4_(bur
12、y) in doing his research work, he had little time to reflect on his fame and benefit.答案:Buried5At this moment the bell rang, _(announce) the end of class.答案:announcing6If man cant live _ harmony with nature,the balance will be destroyed.答案:in7More highways have been built in China, _(make)it much ea
13、sier for people to travel from one place to another.答案:making8My father has a piano of high quality _(keep) in his study, which in fact has belonged to him since his great grandfather.答案:kept9Tom was about to close the window _ his attention was caught by a bird.答案:when10In the dark forest _(lie) a
14、lake,large enough to hold several English towns.答案:lies 阅读理解ASmartphones, tablets and smart watches are banned(禁止) at school for all children under 15 in France. Under the ban students are not able to use their phones at all during school hours, including meal breaks.“I think its a good thing. Schoo
15、l is not about being on your phone,” Paris mum MarieCaroline Madeleine told AFP. “Its hard with kids. You cant control what they see and thats one of the things that worries me as a parent.”There is no law like this in Australia, but some Australian schools have banned phones.McKinnon Secondary Scho
16、ol in Victoria introduced a total ban in February and Principal Pitsa Binnion said this has been a success.McKinnon students still have a Chromebook to use in every class for daytoday learning but theyre not allowed to use social media(媒体)Ms Binnion said at first “teachers cheered and students moane
17、d(抱怨),” but now theyre seeing the positives(优势)“They come to school and theyre not allowed to use phones at all during the school day, including lunch breaks,” she said.“Its been wonderful in terms of students communicating with each other at lunchtime and not looking at their screen,” she said.Ms B
18、innion also leads by example and doesnt use her mobile phone in school. “I think anyone can do it if weve done it.”Not everyone agrees with the bans. Western Sydney University technology researcher Dr.Joanne Orlando wrote in online magazine The Conversation earlier this year that Australia should no
19、t ban phones in schools because its important to educate kids to live in the age they are raised in.“A good education for students today is knowing how to use technology to learn, communicate and work with ideas,” she wrote. “Banning students from using smartphones is a 1950s response to a 2018 stat
20、eofplay.”【解题导语】本文是一篇议论文。文章讨论了澳大利亚学校是否该禁止学生使用手机。1Why did Madeleine welcome the ban?ASchool is for studying.BKids behave badly nowadays.CTeachers find it hard to control kids.DHer kids depend too much on phones.A解析:推理判断题。由第二段中的School is not about being on your phone可知,Madeleine认为学校不是玩手机的地方,言外之意就是学校是学习
21、的地方。2What can we learn about the ban in McKinnon Secondary School?ASome teachers were against it at first.BStudents can now see the good of the ban.CStudents can use their phones at lunch breaks.DTeachers have stopped using phones at school as well.B解析:推理判断题。由第四段中的this has been a success和第五段中的now th
22、eyre seeing the positives可知,学生们起初抱怨,但现在都看到了这一禁令的好处。3What does the underlined word “Chromebook” in Paragraph 5 probably refer to?AA book.BA notebook.CA learning website.DA kind of computer.D解析:词义猜测题。由第一段中的Smartphones, tablets and smart watches和第五段中的for daytoday learning but theyre not allowed to use
23、social media(媒体)可知,画线词应该指的是一种电脑。学生们学习可以用,但是不允许使用社交网络。4What does Dr.Joanne Orlando think of banning phones in schools?AIt will disconnect parents and kids.BIt will cause kids to communicate less.CIt will prevent kids being techminded.DIt will make education go back 60 years.C解析:推理判断题。由倒数第一、二段可知,Dr.Jo
24、anne Orlando认为现在是科技时代,就应该让学生与时代接轨,禁止学生使用手机不符合这个时代的特征。BIt seems that great artists and scientists often suffer from mental problems.Both Einstein and Dickens had mental illness.Now scientists have started to look at whether mental illness and genius are linked(联系)Dr.Adele Juda studied 5,000 creative
25、people in Germany.She found there were more people with mental illness in this group than in the general population.Poets had the highest rate(比例) of mental illness, followed by musicians, with lower numbers for painters and architects.Other scientists did research which also showed a strong link be
26、tween mental problems and creativity.But, it did nothing to explain it.Dr.Ruth Richards of Harvard University made a breakthrough. Instead of studying creative people, she took a group of psychiatric(精神病的) patients and tested them for creativity.The patients got much higher scores than a normal grou
27、p.Also, the patients close relatives were much more creative than the patients and a normal group.This suggests that the key to the link between creativity and mental illness is in our genes(基因)But this is a problem.According to Darwinism, harmful genes should be removed.Some scientists believe that
28、 evolution(进化) has created a balance, where the madness of a few people leads to the development of the whole human race.Geniuses may be mad, bad or just difficult to understand, but their discoveries have improved the world we live in.It seems that a little creative madness is good for us all.【解题导语
29、】俗话说天才与疯子只有一线之隔, 虽然疯子未必都是天才, 但是天才却都有疯狂的创造力。5According to Dr.Adele Juda, which of the following group has the lowest rate of mental illness?APainters.BMusicians.CPoets.DBus drivers.D解析:推理判断题。第二段中的研究结果表明, 在5 000名有创造力的人中, 有精神疾病的人的数量比在等量普通人中的数量要多。在有病的人中诗人所占比例最高, 其次是音乐家、画家、建筑家。故D项是患病比例最低的人。6The underline
30、d phrase“made a breakthrough”in the fourth paragraph means “_”Adiscovered or found something new and importantBmade a way through using forceC(of the sun or the moon) appeared from behind (clouds)Dsuddenly changed(from a slower to a faster pace)A解析:词义猜测题。由上一段可知科学家只是知道精神疾病和创造力有一定的关系, 但不能解释这一现象;而Dr.Ru
31、th Richards通过实验解释了此现象, 故这里指取得了突破。7Which of the following statements is NOT true?AAmong the 5, 000 creative people in Germany, more people suffer from mental diseases than the general population.BThere is a strong link between mental problems and creativity.CPsychiatric patients make greater contribu
32、tions than common people.DThe key to the link between creativity and mental illness is in our genes.C解析:推理判断题。由第二段可知A项正确;由第三段可知B项正确;由第五段可知D项正确。故选C项。8What is the writers attitude towards madness?AMadness is harmful to the whole society.BA little creative madness is good for us all.CAll the talented p
33、eople are mad.DOnly the people with mental illness have more creativity.B解析:观点态度题。根据最后一段的最后一句话可知B项正确。 语法填空Table tennis started as an afterdinner game, but is now a fast, hightech sport. It also has 1._ most players of any sport in the world.2_ is believed that upperclass Victorians in England invent
34、ed table tennis in the 1880s as an afterdinner alternative(可能的选择) to tennis, 3._ (use) whatever they could find as equipment. A line of books would often be the net, and sometimes a cigarette box cover would be a racket.In 1926, at a meeting 4._ (hold) in Berlin, the International Table Tennis Feder
35、ation was formed. The first World Championships were held in London in the same year, but the sport had to wait a long time before it was given a chance 5._ (make) its first appearance at the 1988 Seoul Olympic Games.The sport 6._ (progress) greatly since it was first invented. Nowadays,players use
36、7._ (special) developed rackets and a lightweight, hollow(空心的) ball. Thanks to their hightech rackets, they can now enjoy the 8._ (magic) feeling of hitting the ball at over 150 kilometres per hour!Over the years, table tennis has developed into a worldwide sport. There are perhaps 40 million compet
37、itive table tennis players and countless millions 9._ play less seriously. Hopefully, table tennis 10._ (play) by more people all over the world in the future.1the解析:考查定冠词。most是形容词的最高级形式,其前应用定冠词限定,故填the。2It解析:考查代词。It is believed that.意为“据说,人们认为”。3using解析:考查动词ing形式作状语的用法。设空处作状语,因upperclass Victorians
38、 in England与use之间是逻辑上的主谓关系,故填using。4held解析:考查过去分词作定语的用法。设空处作后置定语修饰meeting,因hold与meeting之间是逻辑上的动宾关系,且hold所表示的动作已完成,故填held。5to make解析:考查不定式作定语的用法。chance后接带to的不定式作定语,因the sport与make之间是逻辑上的主谓关系,故填to make。6has progressed解析:考查现在完成时。由since it was first invented可知,此处应用现在完成时,故填has progressed。7specially解析:考查副
39、词。设空处作状语修饰developed,故填specially。 8magical解析:考查形容词作定语的用法。设空处作定语修饰feeling,表示“有魔力的,不可思议的”,故填magical。9who/that解析:考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰先行词millions(指人),且在从句中作主语,故填who/that。10will be played解析:考查一般将来时的被动语态。由in the future可知,play所表示的动作尚未发生,应用一般将来时,且table tennis与play之间是被动关系,故填will be played。B卷 阅读理解The Outdoor
40、CentreOpening timesWater sports:9 am5 pmPlay Park:10 am4 pmEntrance/Car park feesLow season:Weekdays 2.00 per carWeekends 3.00 per carHigh season:23 July11 SeptemberWeekdays and weekends 3.00 per carOneday adventure(冒险) courseThis is a chance you have been waiting for. Come and try sailing, climbing
41、 and surfing(冲浪). This course is trying to introduce outdoor activities to adults in a fun way. You do not need to be very fit or to have had experience of the activities. All you need is to be interested.Play ParkThe Play Park is suitable for children from 2 to 10 years of age. It is one of the bes
42、t of its type in the country. It has sand and water play, large ball pool, play castle and much, much more.Group day and weekend coursesWe also offer day and long weekend courses for groups. We receive regular visits from schools and colleges. There are three large rooms with twelve beds in each, wh
43、ich can be booked beforehand for groups of up to 36 people(12 at least)Summer adventure holiday(for 814 years of age)Safety is of great importance at the Outdoor Centre. All our workers are fully trained in first aid(急救), and able to teach the activites on offer. We also make certain that all childr
44、en only take part in activities that are suitable for their age and physical abilities. For this programme children must be able to swim 25 metres and be in good physical health.【解题导语】本文是一篇应用文。文章为某家户外活动机构的宣传页。1How much should a family driving two cars pay when entering the centre in August?A2.00.B3.
45、00.C4.00.D6.00.D解析:细节理解题。由Entrance/Car park fees 部分中的“High season: 23 July11 SeptemberWeekdays and weekends 3.00 per car”可知,八月份属于旺季,收费标准为每辆车3英镑,不分工作日和周末;因此两辆车需交费6英镑。2Which of the following is suitable for a group of ten children aged 6 to 8?APlay Park.BOneday adventure course.CSummer adventure holid
46、ay.DGroup day and weekend courses.A解析:细节理解题。由Play Park部分中的“The Play Park is suitable for children from 2 to 10 years of age”以及Group day and weekend courses部分中的“can be booked beforehand for groups of up to 36 people(12 at least)” 可知,6至8岁儿童组成的十人团没有达到团队课程的最低人数要求,因此,他们适合去Play Park 游玩。3People who want to
47、 take the summer adventure holiday _Acan stay overnight if they wantBshould have basic skills in swimmingCshould have a knowledge of first aidDcan do any sport they are interested inB解析:细节理解题。由Summer adventure holiday 部分中的“For this programme children must be able to swim 25 metres and be in good phy
48、sical health.”可知,参加这个项目的儿童必须有能力游25米,且拥有健康的体魄。 完形填空Ive been in the taxicab business for thirtyfive years,and I know there is a lot about it that is not so good.Taxicab drivers have to be_1_fellows to be able to work in New York.Youve got to fight the New York_2_eight hours a day these days,so people
49、get the wrong_3_that they are bad.Actually,taxi drivers are just like other people.Most of them will_4_as honest fellows.You read in the_5_almost every week where a taxi driver turns in money or jewels or bonds that people_6_in their cabs.If they werent honest,you wouldnt be reading those stories in
50、 the papers.One time in Brooklyn,I found a diamond ring in my cab.I_7_helping a lady with a lot of packages that day,so I went back to where I had_8_her.It took me almost two days to trace her down in order to return her ring to her.I didnt_9_as much as “thank you”Still I felt good_10_I had done wha
51、t was right.I think I felt better than she did.I was born and_11_in Ireland and lived there until I was nineteen years old.Then I came to this_12_in 1913 where I held several jobs to earn a few dollars before enlisting (参军) in World War .After being discharged (退役),I had a family and bought my own c
52、ab.Life hasnt been too_13_at times,but my wife takes care of our money and we have a good bit_14_for a rainy day.When I_15_driving a cab,Park Avenue was mostly a bunch of coal yards.Hoofers Brewery was right next to where the WaldorfAstoria is now.I did pretty well,_16_in those days.In all my years
53、of driving a taxicab,I have_17_had any trouble with the public,not even with drunks.I believe_18_is one of the greatest gifts there is.I know they call it a lot of fancy names these days,like integrity (正直),etc.But it doesnt make any_19_what they call it;its still what makes a man a good_20_This is
54、my code,and I try to live by.1A.cheerfulBtoughCfamiliarDpopularB解析:为了能在纽约工作,出租车司机必须非常坚强。根据后文可知出租车司机每天要与拥挤的交通斗争八小时,因此必须非常坚强。tough坚强的;cheerful兴高采烈的;familiar熟悉的;popular流行的。2A.weatherBpollutionCconditionDtrafficD解析:出租车司机需要与拥挤的交通作斗争,因此选择traffic。weather天气;pollution污染;condition条件,状况。3A.impressionBsuggestio
55、nCexpressionDinformationA解析:因此,人们有了一个错误的印象,认为出租车司机是坏人。impression印象,符合句意。suggestion建议;expression表情;information信息。4A.talkBperformCbehaveDwanderC解析:他们中的大多数表现得非常诚实。behave表现,符合句意。talk交谈;perform表演;wander闲逛,漫步。5A.websitesBpapersCpostersDmagazinesB解析:你几乎每周都能在报纸上读到出租车司机把乘客落在车里的钱,珠宝或者债券上交的新闻。6A.leaveBfindCgiv
56、eDplaceA解析:乘客落在车里的钱,珠宝或者债券。leave落下,遗忘;find找到;give给;place安放。本句中people指的是乘客,乘客把东西落在车里。7A.regrettedBcontinuedCrememberedDtriedC解析:我记得我那天帮一位女士搬了很多的行李。remember doing sth.记得做过某事;regret doing sth.后悔做过某事;continue doing sth.继续做某事;try doing sth.尝试做某事。8A.noticedBsupportedCmetDdroppedD解析:于是我回到了我让她下车的地方。drop sb.
57、让某人下车;notice注意;support支持,搀扶;meet遇到,遇见。9A.sayBoverhearCclaimDgetD解析:我没有得到很多的感谢。get“得到”,符合句意。司机归还乘客东西,说感谢的应该是乘客,不是司机,所以排除say。overhear“无意间听到”;claim“声称”,均不符合题意。10A.thoughBwhileCbecauseDunlessC解析:我感觉很棒,因为我做了一件正确的事情。前后有明显的因果关系,因此选择because。11A.raisedBmarriedCemployedDtrainedA解析:我在爱尔兰出生并长大,一直生活到19岁。raise抚养长
58、大,be raised被抚养长大;marry结婚;employ雇用;train培训。12A.collegeBcountryCcompanyDvillageB解析:然后我来到这个国家。作者在爱尔兰出生并长大,1913年才来到美国,现在在纽约,因此选择country(国家)。13A.easyBbusyChardDsimpleA解析:有时候生活不总是容易的。easy简单的,容易的;busy繁忙的;hard艰难的;simple简单的,朴素的。14A.left behindBused upCput awayDsorted outC解析:我妻子管钱,我们把一部分钱储蓄起来以备艰难的日子。a rainy d
59、ay引申为艰难的日子。have.put away把放起来,收好,本句中指把钱储蓄起来。leave behind把落在后面;use up用完,耗尽;sort out把区分开。15A.startedBconsideredCrecalledDlearnedA解析:当我开始开出租车的时候。start doing sth.开始做某事;consider doing sth.考虑做某事;recall回顾,回想;learn学习。16A.maybeBonlyCdefinitelyDevenD解析:我干的非常不错,甚至在那些日子里。even甚至,表示意义的递进。maybe或许;only仅仅;definitely一
60、定地,明确地。17A.alwaysBneverCoftenDseldomB解析:在我开车的这些年里,我从未与公众有麻烦,甚至与醉汉也没有。根据后半句not even with drunks是意义的递进,可知作者与他人没有什么麻烦,因此选择never。18A.personalityBsecurityChonestyDdignityC解析:我相信诚实是最好的礼物之一。根据后文人们给了诚实很多非常好的名字,如正直等。正直与诚实近义,因此选择honesty,这也与第二段的honest fellows相呼应。19A.senseBprofitCdifferenceDprogressC解析:但是不论人们把它
61、叫什么,这没有什么区别。make a difference产生影响,有不同。make sense有意义,讲得通;make profit盈利;make progress取得进步。20A.servantBcustomerCbusinessmanDcitizenD解析:是诚实让人们成为一个好公民。servant仆人;customer顾客;businessman商人,都与本文内容无关。citizen公民,符合题意。 短文改错One day in the restaurant where I worked, I am serving a table of four and each person had
62、 ordered the different kind of fish.Three plate were already on the table when the man closest to me pointing to one plate and asked me the name of the fish on it.Before I could answer him, he continued ask me the name of the fish on another one plate.I was about to answer him while I noticed that t
63、he last plate on my tray(托盘) began to fall.They fell noisily to the floor seconds late, spreading its contents on the carpet.Everyone stared me and I stood there with a red face.答案:One day in the restaurant where I worked, I serving a table of four and each person had ordered different kind of fish.
64、Three were already on the table when the man closest to me to one plate and asked me the name of the fish on it.Before I could answer him, he continued me the name of the fish on another plate.I was about to answer him I noticed that the last plate on my tray(托盘) began to fall. fell noisily to the floor seconds , spreading its contents on the carpet.Everyone stared me and I stood there with a red face.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有