ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:43.90KB ,
资源ID:419868      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-419868-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx

1、Unit 9 My favorite subject is science.课时2 Section B(一、根据句意和首字母、汉语或音标提示完成句子1、Im really b_ this week.Lets go to the movies next week. 2、Im f_ now. I have nothing to do.3、My afternoon classes f_ at 3:30.4、Bob watches TV for an h_ every day.5、His trousers look _ (酷的)6、My friend doesnt like math because

2、he thinks it is _ (困难的)7、How many _ (科目) do you study at school?8、I like PE. because its _ (容易的) and fun.9、When are your English_ (课)?【答案】1.busy 2.free 3.finish4hour 5.cool6.difficult7Subjects8.easy9.classes/lessons二、用括号内所给词的适当形式填空1Sally _ (not have) lunch at school.2_ (be) math and English your fav

3、orite subjects?3Ask some students in your class about their favorite _ (subject)4I have four _ (lesson) in the morning.5He_ (finish) his classes at 2:00 pm.6He wants _(have) a drink after the PE. class.7He likes _ (watch) TV with his grandfather in the evening.8The boy watches TV for three _ (hour)

4、every day.9My mother always _(say) history is interesting.【答案】1.doesnt have 2.Are 3.subjects4lessons 5.finishes 6.to have7watching/to 8Hours9.says三、根据汉语提示完成句子1We have _ _ _(一节美术课) on Monday afternoon.2The English party is _ 2 pm. _ 5 pm.(从到)3Our Chinese teacher Mr. Miller is _ _(有意思的人)4I think this

5、dictionary is old _ _(但是有用).5He reads in the library _ _ _(长达一个小时) every afternoon.【答案】1.an art lesson 2.from; to 3.great fun4but useful 5.for an hour四、阅读理解APeter Tabichi is 36 years old. He is from Kenya, Africa. He is a math and science teacher. His school is in a poor area. Its small, but the cla

6、sses are very bigthere are about 58 students for every teacher. The school has only one computer. But Mr. Tabichi always makes his classes interesting and helps his students study well. He is kind and friendly to his students. His students say he is like a father to them.Mr. Tabichi comes from a fam

7、ily of teachers. He doesnt just work on school days. He also works after school and on weekends to give students extra(额外的) help. He goes to the students homes and gives them more help. He really likes his job(工作).In 2019, Mr. Tabichi got the Varkey Foundation Global Teacher(获得瓦尔基基金会全球教师奖). He gives

8、 lots of his money to help his students and other people.1.What subjects does Peter teach?_AEnglish and math.BMath and history.CGeography and science.DScience and math.2.Peters school has only one_Alibrary Bsmall classroom Cteacher Dcomputer 3. What are Peters fathers and mothers jobs?_AWorkers. BTe

9、achers. CFarmers. DDoctors.4.What does Peter do on Sunday?_AHe works at home.BHe goes to his students homes.CHe plays computer games. DHe watches TV at home.5.What does the second paragraph(段落) mainly want to tell us?_APeters students like him very much. BPeters parents are both teachers.CPeter like

10、s working after school DPeter likes being a teacher.【答案】1. D 由文章第一段第三句“He is a math and science teacher.”可知,Peter 教数学和科学。2D由文章第一段中的“The school has only one computer.”可知,Peter 的学校里仅有一台电脑。3B 由第二段的第一句“Mr. Tabichi comes from a family of teachers.”可知,Peter来自教师之家,由此可推断,他的父母都是教师。4B由第二段的最后“He also works aft

11、er school and on weekends to give studen ts extra help. He goes to the students homes and gives them more help.”可知,Peter周六和周日去他的学生家给以帮助。故选B。5D 由第二段的最后一句“He really likes his job.”可知,Peter喜欢老师这份工作。其余三个选项是本段某方面的信息,不能概括段落的主旨,故选D。BAfter a happy summer holiday, its school time again. Some students may fee

12、l nervous and excited about starting middle school. How to be a happy middle school student?Here are some tips.First, make some new friends. At a new school, everything is new around you. We know that two heads are better than one. Its easier to solve problems together with friends.Then, learn some

13、new ways of studying. There are more subjects for you to learn in middle school. Every student needs to find the best way to study.At last. remember that all work and no play makes Jack a dull(呆笨的)boy. Try to join some clubs besides(除之外)studying. Its a good way to meet new friends and learn more abo

14、ut life.6、How may some students feel about starting middle school?_A.Sad.B.Nervous and excited.C.Sorry.D.Angry.7、How many tips can we get from the passage?_A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.8、You need to learn _ subjects in middle school.A.fewerB.lessC.moreD.easier9、Whats the Chinese meaning of the underl

15、ined word “easier”?_A.更有趣的B.更方便的C.更快速的D.更容易的10、Which of the following is TRUE?_A.The teachers show their students the best way to study.B.The students dont like middle school life.C.By joining some clubs, students can make more friends and learn more about life.D.The middle school students should so

16、lve problems alone(独自).【答案】本文是说明文,介绍了如何做一名快乐的中学生。愉快的暑假过后,又到了开学的时候了。对于即将开始的初中生活,有些学生也许会感到既紧张又兴奋。文中给出了三条建议,以帮助学生快速适应初中生活。6、B 由第一段第二句Some students may feel nervous and excited about starting middle school 可知,有些学生可能会对开始初中生活感到既紧张又兴奋,故B 选项正确。7、B 由第一段尾句Here are some tips. 及下面各段的主题句First, make some new frie

17、nds.和Then, learn some new ways of studying以及At last, remember that all work and no play makes Jack a dull boy可知,作者共给了三条建议,故B选项正确。8、C 由第三段第二句There are more subjects for you to learn in middle school可知,初中要学更多的科目,故C选项正确。9、D easier是easy的比较级,由前一句中提到的two heads are better than one可知,人多智广,和朋友一起解决问题应该更容易,故D选

18、项正确。10、C A、B选项在文中没有信息源,故排除;通过第二段最后两句We know that two heads are better than one. Its easier to solve problems together with friends 可知,作者建议和朋友一起解决问题,所以排除D选项;由短文第四段最后两句 Try to join some clubs besides studying. Its a good way to meet new friends and learn more about life可知,加入一些俱乐部可以交到新朋友,并能更多地了解生活,故C选项

19、正确。CEvery day when Elena comes home from school, her cat Mimi runs to greet her. After doing her homework, Elena plays with Mimi. Today is Monday. Elena comes home and her cat isnt there. Her mum tells her that Mimi died. Elena cries and doesnt eat dinner.Elena thinks Mimi is her good friend and a m

20、ember of the family. Mimi can play with her and makes her happy when she doesnt feel like talking. Elena is sad. Someone says to Elena, “You can get another cat.” But Elena says, “It is difficult to say goodbye to my cat.” Elena talks with her friends about her cat. It is the best way to help her st

21、art to feel better. She tells stories about her cat. How lovely it is! All her friends love the cat. They like the photos of the cat. It is the best way to remember Mimi. Elena says she wont forget her cat forever.11、Elena is a _.A.teacherB.studentC.policemanD.bank clerk12、What happened to Elenas ca

22、t?_A.It was lost.B.It was ill.C.It was hurt.D.It died.13、Elena feels _ when she knows her cat died.A.happyB.scaryC.excitedD.sad14、How does Elena feel better?_A.She talks with her friends about her cat.B.She studies harder than before.C.She plays with her friends.D.She takes photos of her cat.15、Whic

23、h of the following is NOT true according to the passage?_A.Mimi is Elenas friend.B.Mimi likes to play with Elenas friends.C.Mimi can bring happiness to Elena.D.Elena doesnt eat dinner on Monday.【答案】和埃琳娜朝夕相处的小猫死了,埃琳娜很伤心。她和朋友讲述小猫的故事,让朋友看小猫的照片,她认为这是纪念小猫的最题住方式。11、B 根据第一段第一句中的Comes from school和第二句中的After

24、 doing her homework可推知埃林娜是学生。故B选项正确。12、D 根据第一段倒数第二句中的Her tells her that Mimi died可知,埃琳娜的小猫死了。故D选项正确。13、D 根据第一段最后一句Elena cries and doesnt eat dinner可知,埃琳娜很伤心。故D选项正确。14、A 根据第四段第二句It is the best way to help her start to feel better可知,埃琳娜认为和朋友谈论她的小猫是让她心情好点儿的最好方式。故A选项正确。15、B 通读全文可知,本文未提及小猫咪咪和埃琳娜的朋友玩耍。故B选项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1