收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:418311 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:133.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册层级练:UNIT 5 INTO THE WILD USING LANGUAGE WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(二)Using language必备知识基础练.单词拼写1What he said had a strong _ (影响) on me.2We need to get the support of someone in _ (当权)3Harvard university was _ (建立) in 1636.4The government will provide temporary _ (住宿) for up to three thousand people.5Your local library will be a useful _ (来源)of

2、information.6You ought to get familiar with some _ (习语) used in English.7He is one of my favorite _ (教授)8His only chance of _ (存活,幸存) was a heart transplant.用适当的关系词填空1The day finally came _ I had to leave my home for college.2The zoo is the only place in the country _ it is possible to see pandas.3I

3、 will never forget the days _ we stayed together.4I will never forget the days _ we spent together.5Finally he reached a lonely island _ was completely cut off from the outside world.6He was born in the year _ the Peoples Republic of China was founded.7Finally, the thief handed everything _ he had s

4、tolen to the police.8The reason _ he explained at the meeting was not sound.9The reason _ he was late was that he missed his train.10Please pass me the book _ cover is green.11I have reached a point in my life _ I am supposed to make decisions of my own.12I visited the school _ my father worked.13He

5、 is always ready to help those _ are in trouble.14The girl _ mother is a teacher studies hard.15There are many reasons _ people like traveling.句型转换1The house has been pulled down. He lived in the house 10 years ago.The house _ he lived 10 years ago has been pulled down.2Do you remember the days? On

6、those days we played together.Do you remember the days _ we played together?3She got so angry. I dont know the reason.I dont know the reason _ she got so angry.4I still remember the day. I first came to the school on the day.I still remember the day _ I first came to the school.5We visited the house

7、. Tom once lived in the house.We visited the house _ Tom once lived.关键能力综合练进阶训练第二层.阅读理解AWe know that many animals do not stay in one place. Birds, fish and other animals move from one place to another at a certain time. They move for different reasons: most of them move to find food more easily, but

8、 others move to get away from the places that are too crowded.When cold weather comes, many birds move to warmer places to find food. Some fish give birth in warm water and move to cold water to feed. The most famous migration is probably the migration of the fish which is called “salmon”. The fish

9、is born in fresh water but it travels many miles to salt water. There it spends its life. When it is cold, it returns to its birthplace in fresh water. Then it gives birth and dies there. In northern Europe, there is a kind of mouse. They leave their mountain homes when they become too crowded. They

10、 move down to the low land. Sometimes they move all the way to the seaside, and many of them are killed when they fall into the sea.Recently, scientists have studied the migration of a kind of lobster. Every year, when the season of bad weather arrives, the lobsters get into a long line and start to

11、 walk across the floor of the ocean. Nobody knows why they do this, and nobody knows where they go.So, sometimes we know why humans and animals move from one place to another, but at other times we dont. Maybe things just like to travel.1Why do most animals move from one place to another at a certai

12、n time?ATo give birth.BTo enjoy warmer weather.CTo find food more easily.DTo find beautiful places.2Where does the fish called “salmon” spend a long life?AIn salt water. BIn rivers.CIn fresh water. DAt its birthplace.3The lobsters move _.Ato the fresh waterBacross the sea floorCin summerDto find mor

13、e food4What is the main idea of the passage?AAnimals move in order to find food more easily.BThe migration of the fish called “salmon” is the most famous migration.CLiving things move from one place to another because they like to travel.DSometimes we know why and how living things move from one pla

14、ce to another, but at other times we dont.BI work with Volunteers for Wildlife, a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley. Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain. However, when it works, it is simply beautifu

15、l.I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl (猫头鹰) on the ground. When I arrived, I saw a 2to 3weekold owl. It had already been placed in a carrier for safety.I examined the chick (雏鸟) and it seemed fine. If I could locate the nest, I might have been able to put it bac

16、k, but no luck. My next work was to construct a nest and anchor it in a tree.The homeowner was very helpful. A wire basket was found. I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.Now all that was needed we

17、re the parents, but they were absent. I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. These advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. I gave the owner as much information as possible and headed home to see what new

18、s the night might bring.A nervous night to be sure, but sometimes the spirits of nature smile on us all! The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. And it was accompanied in the nest by the grea

19、test sight of allLUNCH! The parents had done their duty and would probably continue to do so.5What is unavoidable in the authors rescue work according to Paragraph 1?AEfforts made in vain.BGetting injured in his work.CFeeling uncertain about his future.DCreatures forced out of their homes.6Why was t

20、he author called to Muttontown?ATo rescue a woman.BTo take care of a woman.CTo look at a baby owl.DTo cure a young owl.7What made the chick calm down?AA new nest. BSome food.CA recording. DIts parents.8How would the author feel about the outcome of the event?AIts unexpected. BIts beautiful.CIts humo

21、rous. DIts discouraging.七选五The worlds African elephants are in serious danger. _1_ And if we do nothing to put an end to the illegal ivory trade, elephants will be extinct in the wild within the next 20 years.Many believe that an illegal hunter could get ivory without killing the elephantthis is not

22、 true. _2_ And the rest lies beneath the surface like an iceberg (冰山)in water. The tusk (长牙) is not just bone but rather it is alive, filled with nerves and blood vessels (血管)and when broken off, the tusks would likely become infected and lead to a slow and painful death.However, there is a new form

23、 of hope rising from nature itself. African elephants are being born without the tusks that illegal hunters have targeted for decades. But why is the largest land mammal on earth now being born tuskless? _3_Is such change beneficial to elephants survival in the long term? As we know, elephant tusks

24、are not just gloriouslooking. _4_ Therefore, scientists are just beginning to track the newly tuskless among them to see how this unfortunate adaptation affects the species.Ivory hunters are not the only danger faced by elephants today. And more support is needed than ever to create a safe world whe

25、re elephants can live together with humans happily, tusks and all. _5_AAction should be taken to protect animals in the world.BThey also have important uses such as selfdefense and digging.COnly twothirds of an elephants ivory sticks out of their mouth.DIt is estimated that one is killed every 15 mi

26、nutes for their ivory.EThats because elephants without tusks have a better chance of surviving.FAfter centuries of being hunted by humans, many African elephants are tuskless.GAnd its in our power to make this happen by cutting demand and raising awareness.语法填空Brownie and Spotty were neighbor dogs w

27、ho met every day to play together. They did it so often 1._ they had worn a path through the grass of the field between their houses.2_ (luck), one evening, Brownie didnt return home. His family went looking for him but with no 3._ (succeed). To make things 4._ (bad), though his family made their ef

28、forts to find him, by the next week he was still missing. This made the whole family 5._ (concern) a lot about Brownie. Just then, his friend Spotty showed up, barking and whining (怒叫), but the crazy family ignored the little nervous dog. The determined dog, however, kept barking, 6._ made Brownies

29、owner Ted tired of him. Finally, Spotty refused 7._ (take) “no” for an answer. He dragged Ted about and led him to an empty ground 8._ Brownie was trapped and couldnt move. Ted suddenly realized the whole story. Then Ted noticed that Spotty 9._ (do) more than just leading Brownies human owner to his

30、 friend. During the past days, it was Spotty that protected and stayed with him at night 10._ (warm) him.课时作业(二)Using language必备知识基础练.单词拼写1effect2.authority3.founded4.accommodation5.source6idioms7.professors8.survival.用适当的关系词填空1when2.where3.when4.that/which5.which/that6.when7that8.that/which9.why10.

31、whose11.where12.where13who14.whose15.why.句型转换1where2.when3.why4.when5.where关键能力综合练.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一些动物迁徙的原因。1答案与解析:C细节理解题。根据第一段第三句“They move for different reasons:most of them move to find food more easily.”可知,答案应选C。2答案与解析:A细节理解题。根据第二段第三、四和五句“The most famous migration is probably the mig

32、ration of the fish which is called salmon. The fish is born in fresh water but it travels many miles to salt water. There it spends its life.”可知,答案应选A。3答案与解析:B细节理解题。根据第三段第一、二句“Recently, scientists have studied the migration of a kind of lobster. Every year, when the season of bad weather arrives, th

33、e lobsters get into a long line and start to walk across the floor of the ocean.”可知,答案应选B。4答案与解析:D主旨大意题。根据全文尤其是文章最后一段可知,答案应选D。B【语篇解读】这是一篇记叙文,讲述了作者作为一个野生动物救助和教育机构的志愿者,成功救助一只猫头鹰雏鸟的经历。5答案与解析:A推理判断题。根据第一段的“Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certai

34、n”可知,救助野生动物有时会让人感到心碎,因为即使努力挽救它们,也不能保证它们都会活下来。因此答案为A。6答案与解析:C细节理解题。根据第二段的“I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl (猫头鹰) on the ground”可知,这位女士给作者打电话是为了让他来看一看一只猫头鹰雏鸟。7答案与解析:A细节理解题。根据第四段的“I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable.it

35、 quickly calmed down”可知,作者做的鸟巢非常舒服,所以把这只猫头鹰雏鸟放进去后,它很快安静下来了。8答案与解析:B推理判断题。根据最后一段可知,通过播放猫头鹰雏鸟饥饿时发出的叫声的录音,这只猫头鹰雏鸟最终与它的父母团聚,而且它的父母开始给它喂食,再结合第一段最后一句“However, when it works, it is simply beautiful”可判断,作者付出的努力没有白费,因而结果是美好的。.七选五【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了非洲象现在面临的问题:一方面,非法象牙贸易给大象的生命带来很大的威胁;另一方面,大象的生存环境也受到了威胁。1答案与解析

36、:D根据上句The worlds African elephants are in serious danger.可知非洲象面临着危险。选项D“据估计,每15分钟就有一头大象因为象牙而被猎杀”是对前句的说明,故选D。2答案与解析:C根据下文And the rest lies beneath the surface like an iceberg (冰山) in water.可知其余的隐藏在里面,就像水中的冰山。选项C“大象的象牙只有三分之二伸出他们的嘴”与此对应。故选C。3答案与解析:E根据上文But why is the largest land mammal on earth now be

37、ing born tuskless?可知,此句问的是为什么地球上最大的陆地哺乳动物现在出生时没有象牙。选项E“那是因为没有象牙的大象有更好的生存机会”正与上文的问题相符,故选E。4答案与解析:B根据上文As we know, elephant tusks are not just gloriouslooking.可知,众所周知,象牙不仅仅好看。选项B“它们也有重要的用途,如自卫和挖掘”与上文衔接。故选B。5答案与解析:G上文讲述的是大象面临很多的威胁,我们要保护大象,给它们提供一个安全的生活环境。选项G“我们有能力通过减少需求和增强意识来实现这一目标”与上文衔接。故选G。.语法填空【语篇解读】

38、本文是一篇记叙文。文章讲述的是两只狗相互帮助共患难的故事,它们是真正的朋友。1答案与解析:that此处是so.that.句型,表示“如此以至于”,此处指它们经常在一起玩耍,以至于它们在房子之间的草地上踩出了一条小路。2答案与解析:Unluckily根据句意知填Unluckily。3答案与解析:success此处指Brownie的家人到处找它,但没有成功。no后用名词,故填success。4答案与解析:worseto make things worse 让事情更糟糕的是。5答案与解析:concerned此处指很长时间找不到Brownie,全家人都很担心它。6答案与解析:which此处用which引导非限制性定语从句,指代前面整句话的内容。7答案与解析:to take表示“拒绝做某事”用refuse to do sth.。8答案与解析:where句中包含定语从句,先行词是ground,在定语从句中作地点状语,用关系副词where引导定语从句。9答案与解析:had done主句谓语动词noticed是过去式,从句表示noticed之前发生的事用过去完成时。10答案与解析:to warm此处用不定式作目的状语。- 8 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1