ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:63.99KB ,
资源ID:408399      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-408399-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 2 TRAVELLING AROUND 2.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 2 TRAVELLING AROUND 2.docx

1、Unit 2 TRAVELLING AROUND2.1 Reading and Thinking一、基础巩固I单词拼写1. Most countries r_ that another Cold War would be in the interests of no country2. He had to n_ his eyes in the strong light of the sun.3. Later on, Li created a u_ kind of bird-and-flower painting using the free and spontaneous(自发的) xieyi

2、 style4. The town is fast becoming a popular weekend d_ for people in Asia.5. She offered to arrange his a_ and even planned his sightseeing.6. They either r_ a studio space or organize the learning pod in their household.7. He studied classical a_ and design in Rome.8. The film follows a familys am

3、azing a_ on a strange flying machine.9. The UK government said last week it is now ready to start testing a new version of a _-tracing app that it abandoned in June.10.“You will see how the glory of humanity (人性的光辉)comes from ordinary people in e_ situations. says Guan.II. 用单词正确形式填空1. There are spec

4、ial _(arrange) for people working overseas.2. It is confusing that these chairs are light in structure but _ (extreme) strong.3.Judging from her_ (amaze) expression,we know that he must have changed beyond recognition.4.As a scientist,he is eager to spend all his time and energy _ (explore) further

5、into the scientific world.5.After years of hard work,she is obviously excited to get her work _ (recognise) in the medical circle.6. The old man is so clever that we all _ him for his wisdom.7. It is recognized that it is not how much you read but what you read _counts.8.The concert hall has also in

6、troduced a new _(office)website: www.shanghaiconcerthall.org, where detailed program information can be found.9. He had his _ (package) stolen at the station,in which his visa was put.10.Recently, Zou received a package from the Chinese embassy in Washington and a _to help Chinese students stay heal

7、thy in the US.III.短语填空take control of,other than,be full of,explore nature,apply for,look forward to,be made up of,connect customers,be attracted to,enjoy oneself1. We look forward to continuing to _ traveling between the US and Shanghai with two additional flights beginning in September.2. I_ hope

8、for the future of the village and the whole Tibet autonomous region.3. We all _ the day when the scientists can discover more secrets of the universe.4. All parts of the building _ the windows were in good condition.5. Forbidden City is known as one of the wonders,so a great number of tourists _ it

9、every year.6. According to experts,good essays _beautiful expressions and long sentences.7. In early autumn,before my graduation,I _ admission to college.8. Students are encouraged to_ their own learning,rather than just depending on the teacher.9. People _ on Saturday at the Wuhan Maya Beach Water

10、Park, part of the Happy Valley amusement park in Wuhan.10. It is noble(高尚的) to protect the environment and a pleasure to _.IV.翻译1.在接下来的三天里,您可以在当地导游的陪同下,深入雨林进行探索,欣赏雨林特有的动植物。_2.令人惊讶的是,通过使用现代技术,无论距离多远,你们都可以互相辩论。_3. 印加的建筑工人将石头切割成精确的尺寸,仅仅凭着石头间的完美契合,即可稳固墙体。_4. 在接下来的三天里,您可以在当地导游的陪同下,深入雨林进行探索,欣赏雨林特有的动植物。_5.

11、 特别令人惊叹的是印加人的干式石头搭砌的建造方法。_二、拓展提升.阅读理解AJourney to IndiaDAY 1: Arrive in DelhiToday arrive in Delhi, the national capital of India. Upon arrival at the airport, our company representative will meet you and transfer you to the hotel for check-in.Overnight at Delhi hotelDAY 2: Delhi Full-day tour (Old &

12、 New Delhi tour)Today morning have breakfast in the hotel. At 930, the tour guide will meet you at your hotel and later proceed for a full-day guided tour in Delhi starting with Old Delhi visiting Raj Gaht, Jama Maszid, driving past through the Red Fort. Later in New Delhi visit Humayuns Tomb, India

13、 Gate, drive past through Parliament Street and President House and visit Qutub Minar .Overnight at Delhi hotelDAY 3: DelhiJaipur via Fathehpur Sikri(240 km/5 hours)Today morning after breakfast,drive to Jaipur, the capital city of Rajsthan state. Jaipur is also known as “Pink City”. En-route visit

14、Fathehpur Sikri, known as Ghost Capital. Later continue the drive to Jaipur. Upon arrival,check in at the hotel.Evening:free at leisure for your own activities.Optional:Visit to Chokhi Dhani Village ($25 per person)Overnight at Jaipur hotelDAY 4: Delhi (256 km/5 hours)Today morning after breakfast,d

15、rive back to Delhi airport. The total distance is 256 km and you can cover it in 5 hours. Upon arrival in Delhi,board flight to onward journey.NOTE: Price starts with $215 withDaily breakfast and soft beverages(饮料) and packaged drinking water.Elephant rides at Amber Fort.Sunset or sunrise visits to

16、Taj Mahal.All entrance fees to the monuments and train tickets.1. On which day can you visit Qutub Minar?A. DAY 1. B.DAY 2.C. DAY 3. D.DAY 4.2. What can we learn from the schedule?A. The whole journey covers 496 km.B. Travelers will stay in Delhi for two nights.C. Travelers will fly to Delhi airport

17、 on DAY 4.D. Travelers will be made to buy things on DAY 3.3. During the trip,you need to pay extra for .A. a sunrise visit to Taj MahalB. elephant riding at Amber FortC. visits to Chokhi Dhani Village ResortD. breakfast and packaged drinking waterBAnother man-made wonder of the US was built long be

18、fore the nation was established. About 900 years ago,the Ancestral Puebloan people built villages high in the walls of canyons(大峡谷) in Colorado,where 600 cliff dwellings are now part of the Mesa Verde National Park.Visitors can stand at the top and look into the dwellings almost hidden in openings o

19、f the rock walls. The Puebloan people cut small steps into the rock,which connected buildings containing hundreds of rooms.The rock walls have protected the buildings from severe weather in the area;therefore,they remain mostly unchanged in the hundreds of years since they were built.Our final man-m

20、ade wonder is in the northwestern city of Seattle,Washington. The Space Needle was built as the central structure for the 1962 Worlds Fair.The 184-meter-tall structure was designed by Edward Carlson,which has a wide base on the ground,with its middle narrow and a large ring-like structure on top. Th

21、e structure was meant to look like a “flying saucer”,a vehicle that was popular in science fiction space travel stories. The saucer includes an observation area and eating place. The restaurant slowly turns to provide visitors with a 360 degree view of Seattle.The Space Needle was not very costly,an

22、d was designed and completed in about a year and opened on the first day of the Worlds Fair.Today,the Space Needle is the most popular place for visitors to Seattle. And it remains the internationally known symbol of the city.1. What can be talked about before the passage?A. American geography.B. To

23、uring in the USA.C. Other US artificial wonders.D. World natural wonders.2. The underlined word “dwellings” in Paragraph 1 is closest in meaning to “ ”.A. houses B. peopleC. canyons D. steps3. The buildings in the rock stay almost unchanged because .A. the weather there is severeB. they were well bu

24、iltC. people look after them wellD. the rock walls protect them4. Which is TRUE about the Space Needle?A. It remains a symbol of the US.B. Edward Carlson built the structure.C. It has a ring-like structure on top.D. It is a man-made wonder in Colorado.II. 完形填空One morning Raman, a true master of the

25、art of archery (箭术), invited his favorite student to watch a display of his skill. The student had 1 this more than a hundred times before, but he still obeyed his 2 .Together, they went into a nearby wood and reached a tall 3 . Raman picked a rose flower and 4 it on one of the branches of the tree.

26、 He 5 opened his bag and took out three objects. his 6 , an arrow and a white handkerchief.Raman stood one hundred paces from the spot where he had placed the 7 . Facing his target, he 8 his student to blindfold (蒙住眼睛) him with the handkerchief. The student did as his teacher 9 .“How often have you

27、seen me practice the sport of archery?” Raman asked him 10 .“Every day,” replied his student. “And you have 11 managed to hit the rose from three hundred paces away.”With his eyes covered by the 12 , Raman placed his feet firmly on the ground and 13 the bowstring (弓弦) with all his strength. Aiming a

28、t the rose on the 14 , he let the arrow fly. The arrow whistled through the air, 15 it did not even hit the tree, missing the target by a few meters.“Did I 16 it?” said Raman, removing the handkerchief from his eyes.“No, you missed 17 ” replied the student. “I thought you were going to 18 me the pow

29、er of thought and your ability to perform magic.”“I have 19 taught you the most important lesson about the power of thought.” replied Raman. “When you 20 something, concentrate only on that. No one will ever hit a target they cannot see.”1. AthoughtBseenCheardDfelt2. AteacherBbossCfatherDmonitor3. A

30、wallBtreeCpoleDhouse4. AburiedBeducatedCsignedDplaced5. AfirstBnowCthenDfinally6. AbowBhammerCappleDknife7. AarrowBshoeCflowerDbag8. AadvisedBexpectedCencouragedDasked9. AplannedBimaginedCrequestedDpromised10. AangrilyBcalmlyCdisappointedlyDsadly11. AneverBalmostCalwaysDalso12. AclothBhandkerchiefCp

31、aperDleaf13. Adrew backBbrought upCheld backDtook off14. AgroundBbranchCtipDroot15. AandBforCsoDbut16. AtouchBlearnCmissDhit17. AcompletelyBsuddenlyCquicklyDcarefully18. AshowBgiveCofferDlend19. AagainBevenCjustDseldom20. AbuyBfindCnoticeDwantIII.七选五Do you enjoy visiting a museum? 1 Every museum mus

32、t have something that attracts you. And there are many possible ways to enjoy yourself in a museum. If you follow these steps below,youll know what is worth seeing and doing,so that you can make the most of your time at the museum.Decide what museum you will visit. There are so many different kinds

33、of museums and you first need to find one that you like. 2 Every museum now has a website which allows you to look through the information about it. On the website,you may look for such things as:The exhibits(展品) see what is on show at the museum at all times,and what special exhibitions are held fo

34、r a short time.Activities see whether there are talks,tours or special activities on the day when you visit. Many museums hold some activities that meet the interests of all age groups.Cost,food and storage its important to know how much the visit will cost. 3 You might also need to find out transpo

35、rtation needs,as well as storage for coats,bags,etc.Plan breaks into your visit. When you walk around,standing here and studying exhibits there,you may become very tired. 4 A break is a good opportunity for you to think of what you have seen and what else you might want to do in the museum.Take a fr

36、iend or two. The process of visiting museums is always a lot more fun when you are with someone else. You can talk over what youre seeing along the way. 5 A. You have to decide whether or not you can eat there.B. You can eat at home.C. Have you ever made a plan before a visit?D.A friend also brings

37、another way of thinking when you talk about the exhibits.E.A friend can help you whenever you are in danger.F. Do some research online.G. So it is important to take breaks.诗欣赏静夜思 李白床前明月光,疑是地上霜。举头望明月,低头思故乡。A TRANQUIL NIGHT Translated by Xu YuanchongBefore my bed a pool of nightCan it be hoarfrost on

38、the ground?Looking up, I find the moon bright;Bowing, In homesickness Im drowned.参考答案一、基础巩固I单词拼写1.recognize2.narrow3.unique4.destination5.accommodation6.rent7.architecture8.adventure9. contact10.extremeII.用单词正确形式填空1.arrangements2.extremely3.amazed4.exploring5.recognised6.admire7.that8.official9. pac

39、kages10.brochureIII.短语填空1. connect customers2.am full of 3.look forward to4. other than5.are attracted to 6.are made up of7.applied for 8.take control of 9.enjoy themselves10.explore natureIV.翻译1. You can then spend three days exploring the rainforest with a local guide and enjoying the plants and a

40、nimals unique to the rainforest.2. Its amazing that by using modern technology,you can debate with each other,no matter how far away you are.3. Inca builders cut stones to exact sizes so that nothing was needed to hold walls together other than the perfect fit of the stones.4. You can then spend thr

41、ee days exploring the rainforest with a local guide and enjoying the plants and animals unique to the rainforest.5. Especially amazing is the Incas dry stone method of building.二、拓展提升.阅读理解A语篇解读:本文介绍了到印度旅行的四天里,每天要参观的地方以及旅行的费用。1. B 【解析】 细节理解题。在DAY 2中的最后一句“Later in New Delhi visit Humayuns Tomb,India G

42、ate,drive past through Parliament Street and President House and visit Qutub Minar.”可知,在第二天可以参观Qutub Minar,所以选B项。2. B 【解析】 推理判断题。从全文内容可知,第一天到达德里,在德里的宾馆住一晚上;第二天930出发在德里市参观一些地方,在德里的宾馆又住一晚上;第三天“Overnight at Jaipur hotel”可知旅客在德里市住两夜。故选B。3. C 【解析】 细节理解题。由NOTE:Price starts with $215 with这一部分的内容可知A、B、D三项是包

43、含在基础费用里的。由DAY 3中的“Optional:Visit to Chokhi Dhani Village ($25 per person)”可知该项目需另外付费,故选C项。B语篇解读: 美国有很多著名的奇观和建筑,而人造奇观反映了美国人民的智慧和创造精神。本文主要介绍了美国的两大人造景观。1. C 【解析】 推理判断题。根据第一段第一句可推断,在这篇文章之前应该是谈论了美国的其他人造奇观。2. A 【解析】 词义猜测题。根据上下文内容可推断,该词意为“住处,处所”,故选A。3. D 【解析】 细节理解题。根据第三段内容可知,这些古老的建筑几乎没有改变,主要原因是石头墙保护着它们。4.

44、C 【解析】 细节理解题。根据第五段第一句可知,C项表述正确。II. 完形填空语篇解读:文章讲述的是一个箭术大师像平时一样练习,在练习的过程中教会了学生一个道理,即要实现目标,一定要知道目标在哪里。1. B 【解析】上下文,根据上文invited his favorite student to watch a display of his skill可知,他的学生已经看过很多次了。2. A 【解析】上下文,根据上文invited his favorite student 可知,他们是师生关系。3. B 【解析】上下文,根据下文的on one of the branches of the tre

45、e可知,他们来到了一颗树那里。4. D 【解析】句意理解,他捡起一颗玫瑰花并且把它放置在树枝上。5. C 【解析】句意理解,他把花放在树枝上,之后他从包里拿出三个东西。6. A 【解析】上下文,因为他是箭术的大师,他要练习箭术,就一定会用到弓箭。7. C 【解析】上下文,根据上文 39 it on one of the branches of the tree可知,他放在树枝上的是花。8. D 【解析】他叫他的学生把他的眼睛蒙起来。9. C 【解析】他的学生按照他的要求把他的眼睛蒙上了。10. B 【解析】此处老师并没有表现出别的情绪,所以是很平静地问学生。11. C 【解析】句意理解,根据上

46、下文可知,老师总是能很好的集中玫瑰花。12. B 【解析】上下文,根据上文的his student to blindfold (蒙住眼睛) him with the handkerchief可知,是用手绢蒙住的眼睛。13. A 【解析】常用搭配,射箭的时候都要拉弓,才能射箭,所以选择A,意为拉, bring up 意为抚养,养育 hold back抑制 take off 起飞,事业腾飞。14. B 【解析】上下文,根据上文39 it on one of the branches of the tree可知,花放在树枝上。15. D 【解析】上下文,根据后面的it did not even hi

47、t the tree, missing the target by a few meters可知,此处表转折。16. D 【解析】上下文,根据上文managed to hit the rose from three hundred paces away可知,集中目标用的是hit。17. A 【解析】上下文,因为箭离目标很远,所以此处是完全偏差了。18. A 【解析】句意理解,我本以为你要给我展示你意念的力量和你神奇的能力。19. C 【解析】句意理解,我刚刚就是教了你最终要的一课,那就是意念的力量。20. D 【解析】句意理解,当你想要某个东西的时候,一定要记住,没有人能实现目标,当他完全看不

48、到目标的时候。III.七选五语篇解读:本文是说明文。有些方法可以使你在参观博物馆时玩得很开心。比如,先决定你要参观什么样的博物馆,去参观前上网搜索一些相关信息等。1. C 【解析】 根据前面一句可知,空格处内容应与参观博物馆有关。C项“在参观之前你曾做过参观计划吗?”紧承上文。2. F 【解析】 后面一句提到,每个博物馆都有网址可供查询相关信息,故可知空格处内容与网上浏览信息有关,故选F。3. A 【解析】 根据上文的“Cost,food and storage”可知,下文应按照“费用、食物和储物”的顺序来说,故A项“你必须决定你是否可以在那里用餐”符合语境。4. G 【解析】 上文提到参观过程中要把休息计划在内,因为你可能会感到疲倦。此处应强调参观时休息的重要性,故选G。5. D 【解析】 最后一段主要讲述跟朋友一起参观博物馆会更有趣,可以和朋友讨论所见,故D项“当谈论展览品的时候朋友会用另一种方式思考问题”紧承上文。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1