1、课时分层作业(八).单词拼写1He had nothing concrete (具体的) to fasten it upon.2A chemist can separate a medicine into its components (成分).3He resembles (像) his father closely.4I had planned to go to your party,but you know I had to finish that tiresome (令人厌倦的) paper.5She doesnt know how to tidy up the messy (凌乱的)
2、room.阅读理解AI still remember the days when I was a youthful student in an engineering school.I lived a casual life,without caring about the future.I smoked,drank with friends and made girl friends.Little did I realize that casualness would certainly lead to loss.Two yeas had passed and I was staring d
3、own a report card that highlighted FAIL in more than half the subjects.I didnt care,at least not till my dad found about it.You see,I studied in India and unlike the United States where the students are expected to finance their own education,my dad financed me.Then came the day when my dad found ou
4、t my habit of smoking.He lost his temper but he just told me,“Son,your allowance is cut in half from this moment on.”It hit me like a roundhouse kick (回旋踢) from Bruce Lee.I was jolted (震惊) out of my bones! I couldnt comprehend how to pay off the debts that I had accumulated in college.I owed everybo
5、dy money: the grocery store,the bars,the restaurants,my friends,etc.I was living a life filled with credit.When I went back to college,I knew that if I dont change the way I live my life I wont be able to pay everybody off.So I decided to make some changes,drastic changes.I quit smoking,cut off from
6、 my friends who led me down the wrong road,starting hanging out in libraries and reading my engineering books.One year later,I went from a miserable failure to a magna cum laude (优等成绩).Life was never the same againThis incident made me know that anything is possible if you take action and do somethi
7、ng about it,however small or large.Even today it still motivates me when I feel that Im about to lose or give up.It reminds me that I can do it!【语篇解读】本文主要介绍了一个有不少坏习惯的大学生如何通过努力成为一名优等生的经历。1The author wrote this text with the purpose of_Aintroducing his university life to the teenage readersBencouragin
8、g those lazy students to study hard at schoolCshowing you can overcome any difficulty if you take actionDcalling on the readers not to develop bad habits in collegeC主旨大意题。本文主要叙述了作者在大学的一些不良习惯,但是通过自己的努力最后克服并取得了好成绩。2Father decided to cut the authors allowance when he found the author _Adrank with frien
9、dsBmade girl friendsCfailed in most subjectsDhad the habit of smokingD细节理解题。第三段第一句提到“Then came the day when my dad found out my habit of smoking.”可知D项正确。3The author didnt care about his study until _Ahe entered the engineering schoolBhe was in heavy debt he couldnt bear Che decided to give up smokin
10、gDhis allowance was cut in halfD推理判断题。根据第三、四段叙述可知。4The underlined sentence in the last paragraph means that the author _A. paid off his debt and life wasnt hard for him any more B.removed his bad habits and didnt lead a casual life Cnever hung out with his friends but studied all day Dbegan to live
11、a happy life due to his good gradesB句义理解题。此处指现在不像以前那样生活。BWant to improve your writing skills?New Writing South is directing the way!Towner Writer Squad (班组)for kids aged 1317Led by comedy and TV writer,Marian Kilpatrick,Towner Writer Squad will meet once a month at the contemporary art museum for 11
12、 months,starting 12 October,2014.The FREE squad sessions will include introductions to a wide range of writing styles,from poetry to play writing and lyrics (抒情诗)to flash fiction,to support the development of young writers.Application & SelectionIf you would like to apply to be part of the Towner Wr
13、iter Squad,please send a sample piece of your writing (about 500 words),responding to the title LUNCH, with your name,age,address and email address to:debo .Once all applications are in,you will be invited to an open selection event on 17 September,45 pm,at the gallery of Towner.This will be an info
14、rmal opportunity to meet the Squad Leader,Squad Associate and other young people.You will also have a chance to get to know the fantastic gallery space and get a taste of whats to come.Deadline for applications:8 September,2014For further information go to: or towner.org.uk or Any questionsfeel free
15、 to send your email to Towner Writer Squad Associate:wharne towner.gov.ukBeginner Writing Project for kids aged 1013Due to popular demand,a writing project will be started for eager beginners.Start time: 6 September,2014Meet every other Saturday,24 pm.,at the Towner Study Centre.Study and write at y
16、our own paceyou do not have to rushas you have a year to go through the project.Practise under the guidance of some experienced writers and teachers who can help you with basic writing skills.Most importantly,build confidence and have fun while writing!No previous experience or special background is
17、 required.Many others have been successful this way.If they can do it,why cant you?Fee:179For more information go to: newtowner.org.uk or generate.org.uk【语篇解读】本文体裁是应用文,广告,介绍了两个针对青少年学生的写作培训课程的具体内容,包括开办目的、申请条件、截止日期、费用及注意事项等。5Towner Writer Squad will be started _Ato train comedy and TV writersBto explo
18、re the fantastic gallery spaceCto introduce a contemporary art museumDto promote the development of young writersD细节理解题。根据Towner Writer Squad(班组)for kids aged 1317中的第二自然段的“The FREE squad sessions will include introductions to a wide range of writing styles,from poetry to play writing and lyrics (抒情诗
19、)to flash fiction,to support the development of young writers.” 一句可知选D。6To join the Writer Squad,each applicant should first_Aprovide a piece of their writingBmeet the Writer Squad LeaderCoffer their family informationDcomplete an application formA细节理解题。考查申请者的条件。根据Application & Selection中的首句If you w
20、ould like to apply to be part of the Towner Writer Squad,please send a sample piece of your writing (about 500 words),可知要申请参加此培训课的学员带上自己的一篇习作,故选A。7What is most important for the beginners?APractising as much as possible.BGaining confidence and having fun.CStudying and writing at their own pace.DLear
21、ning skills from writers and teachers.B细节理解题。根据Beginner Writing Project for kids aged 1013中的“build confidence and have fun while writing”可知答案为B。8More information about Beginner Writing Project can be found at _ABCnewtowner.org.ukDtowner.org.ukC细节理解题。根据第二篇广告的最后一句“For more information go to:newtowner.org.uk or generate.org.uk”可知答案为C。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有