ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:24.55KB ,
资源ID:394791      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-394791-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(UNIT1 GROWING UP SECTIONB USING LANGUAGE-22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

UNIT1 GROWING UP SECTIONB USING LANGUAGE-22-23学年高二英语外研版(2019)选修二课时练习 WORD版含解析.docx

1、Unit1 Growing up SectionB Using language 一、单词填空instead of; fall in love with; after all; be curious about; no longer; in the long term; be related to; a couple of1. In high school, I _ the computer, and built my first website.2. It can be found that poor educational performance _ emotional disturban

2、ce.3.Many foreign tourists _ Beijing the first time they pay a visit to this city.4.The government encourages farmers to grow corn _ rice to improve water quality.5._, mental health is extremely important for the life-long development of young people. Therefore, it is worth the attention.6.You shoul

3、d forgive him for his forgetfulness. _, he is over seventy.7.Young people face _ challenges when they study abroad, among which security issues are particularly prominent in recent years.8.Affected by the epidemic, people are _ keen to go to physical stores, and online shopping has become a convenie

4、nt and safe choice.二、翻译1.这部影片的非凡之处在于那些不喜欢科幻的人也会情不自禁地爱上它。The film is so remarkable that even those who are not interested in science fiction cannot help but _ _ _ _ it.2.不要责备他, 毕竟他是个新手。Dont blame on him; _ _, he is a green hand.3.人生充满酸甜苦辣, 谁都得忍受一份痛苦。Life has its _ _ _ and each person has to come to t

5、erms with his own share of misery.4.如果你正在读这篇文章, 那么很可能你花费了很多时间在网上。If youre reading this article, _ _ _you spend a fair amount of time online.5.从长远来看, 她表示, 我们还需要更多的研究才能深入了解青少年的情感生活。_ _ _ _, she says, more research is needed for a deeper understanding of teens emotional lives.三、阅读理解 A year back I recei

6、ved a full scholarship(全额奖学金) to attend the University of San Francisco. All of my hard work had paid off. My mom had spent a lot in my attending a private high school, so I made sure to push myself:I volunteered, got involved in(参与) various clubs, and graduated with honors. I was so excited to star

7、t a new chapter(篇章) of my life. I had totally packed two weeks before it was time to leave. Soon enough, the big day came, but it wasnt like what I had thought. The first two weeks were the most difficult days of my entire life. Every night I would cry myself to sleep. I was so homesick and I didnt

8、know how to deal with my broken heart. To distract myself, I threw myself into my studies and I applied for a ton of jobs. In any remaining free time, I started forcing myself to the gym. I wanted to keep every part of my day busy so I wouldnt think how lonely I felt. Soon after, I began to limit fo

9、od, and then I became worse. Finally, I went to see a doctor. When the doctor weighed me, I was crazy about the number of my weight. So I continued to lower my goal, and convinced(坚信) that controlling this number was the solution for my homesickness. But when I was told that I had no choice but to s

10、pend time on my studies. I quickly started recovery in my mind. How could I do? I told myself that school was what I was best at. I decided to get rid of my homesickness and took exercise actively. My first term of college had passed by at last and I had gotten straight(连续的) As. Thats why I want to

11、share my storyto help other students feel less lonely.1.How was the author during the two weeks before she left for the college?A.She was as normal as before.B.She couldnt wait to leave for the college.C.She was afraid to leave her home.D.She didnt enjoy her mothers company.2.What is the authors pro

12、blem at the beginning of studying in the university?A.Her weight.B.Her bad study habit.C.Her diet.D.Her homesickness.3.Which can best replace the underlined phrase distract myself in Paragraph 2?A.achieve my dreamB.improve my studiesC.take my attention awayD.earn money by myself4.What is the main pu

13、rpose of the authors writing the passage?A.To look back at her past life.B.To help girls to lose weight.C.To increase her own confidence.D.To help lonely college students.四、七选五 Our habits are what shape us our words, our behavior, and even our life itself. _ Pity yourself. All bad habits start with

14、never-ending pity for your unhappy self and talking endlessly about your bad luck. Your figure, income, education, apartment, the weather, and even the tiniest inconvenience can become a cause for feeling upset. Those who develop the habit of pitying themselves lose the sympathy (同情) of people aroun

15、d them. _ Assess everything in terms of money. Some people think that happiness can be achieved by having lots of money and that you cannot really enjoy life if you dont wear fancy clothes, live in a big house or drive an expensive car._ Instead, they develop their ability to attract it. A truly suc

16、cessful person is not totally dependent on his or her money. _ Scientists say that people who dont feel they belong in their jobs are very likely to feel unhappy and live in poverty. The reason for this is their feelings that makethem do what they dont want and dont like to do. To get rid of this ha

17、bit for good, you should put your strength and energies into something satisfying. This is the only way to achieve excellent results. Stay away from your relatives._ And thats obvious, because its the only place where you can find relief and support when everything comes crashing down around you.A.D

18、o what you dont like.B.Try your best to improve your work.C.Its time to change your living pattern!D.Nobody wants to be around those people.E.Most successful people love and value their family most.F.And among them are some habits that should be avoided at all costs.G.However, wise people do not ref

19、er to wealth as the amount of money they get.答案以及解析一、答案:1.was curious about 2.is related to 3.fall in love with4.instead of 5.In the long term 6.After all 7.a couple of8.no longer二、1.答案:fall in love with2.答案:after all3.答案:ups and downs4.答案:its likely that5.答案:In the long term三、答案:1-4 BDCD解析:1.细节理解题。

20、根据第一段最后两句I was so excited to start a new chapter of my life. I had totally packed two weeks before it was time to leave.(我很兴奋能开始我人生的新篇章。出发前两周我已经收拾好了行李)可知,去上大学前的两周,作者已经等不及要去上大学了。2.细节理解题。根据第二段中I was so homesick and I didnt know how to deal with my broken heart.(我很想家,我不知道如何处理我的悲伤)可知,作者在大学学习之初的问题是想家。3.词

21、义猜测题。根据上文I was so homesick and I didnt know how to deal with my broken heart.可知,作者起初很想家,因此为了转移自己的注意力,作者开始专心致志地学习,申请了一大堆工作。故画线短语意思为转移注意力。4.推理判断题。根据文章最后一句Thats why I want to share my storyto help other students feel less lonely.(那就是为什么我想分享我的故事来帮助其他学生感觉不那么孤独)可知,作者写这篇文章的主要目的是帮助孤独的大学生。 四、答案:FDGAE解析:文章主要讲

22、述了四种我们应该避免的习惯。 上文主要讲述了我们的习惯影响着我们的语言、行为,甚至是我们的生活本身。联系上下文内容可知,此处表示其中包括一些应该不惜一切代价避免的习惯。故选F,起承上启下的作用。根据上文中的Those who develop the habit of pitying themselves lose the sympathy(同情) of people around them可知,那些养成怜悯自己这一习惯的人失去了周围人的同情。故可推知没有人愿意在那些人的身边。故选D。根据下文中的Instead, they develop their ability to attract it.

23、 A truly successful person is not totally dependent on his or her money可知,相反,明智的人提高他们的能力吸引它。一个真正成功的人并不完全是依靠自己的钱。根据语境可知,空处与前面的内容是转折关系,故选G。空处为这一部分的小标题。根据下文内容可知,科学家说那些不适应自己工作的人很可能感到不快乐,并过着贫穷的生活。为了改掉这一习惯,你需要做些令你满意的事情。根据语境可知应选A,做你不喜欢的事。根据本部分的小标题以及空后内容可知,此处讲家庭的重要性,且下文中提到当你周围的一切都崩溃时,这是你唯一能得到宽慰和支持的地方。故选E,大多数成功人士最热爱和重视他们的家庭。5

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1