ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:95KB ,
资源ID:388529      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388529-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析19.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析19.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析19Walking with long steps on purpose, Barack Obama appears to have arrived to visit an elementary school he attended as a boy. But wait. Its not real Obama. The US president is back in Washington DC. So who is this guy? Hes Ilham Anas, 34, a teen-magazine photographer who ha

2、s taken advantage of his striking resemblance to Obama and turned it into his own brand of celebrity and wealth. Since his sister told him in 2007 that he looked like the then-presidential candidate, Anas face and big smile have been seen on Southeast Asian TV and the Internet, appearing in the adve

3、rtisements of medicine and other products. He has also shown up on his nations television-talk show. Anas resemblance to the president has turned his life around 180 degrees. Hes even written an autobiography because of Obama. Anas is the first to admit that hes an impostor(冒牌货). But hell also tell

4、you that hes in incredible demand. “Ive got so much work I cant handle it all, ” he said. But when his sister first mentioned the resemblance, he dismissed it. Then a colleague at the magazine asked him to pose as Obama in front of a US flag. He also refused. “Im a photographer, not an object for th

5、e camera, ” he said. As soon as he accepted the idea, his career took off. The married father of two children is rarely home these days. Recently a group of reporters followed him on a tour of the elementary school Obama once attended. Anas sat in the classroom where the president studied. He spoke

6、a few lines in English. The moment he opened his mouth, however, the differences became apparent. “Obama is a baritone(男中音), ” Anas said. “Im not. I sound like a little boy. ” He is also shorter than the president. But he makes up for that by practising Obamas typical actions. Before public appearan

7、ces, he spends hours in front of the mirror posing, gesturing, flashing that smile. Anas said he hasnt changed his appearance much for the role. He wears his hair just like he did in high school. But he did shape his eyebrows to look more like those of the president. He used to dislike looking into

8、the mirror because of his average appearance. Now he no longer considers himself as an average guy, but a superstar. Now, he hopes that Obama will win a second term in the White House. “The longer hes in office, the longer my fame will last, ” he said. 1. Ilham Anas becomes well-known because he _ .

9、 A. wrote a biography for President ObamaB. looks like President ObamaC. attended the same school as President Obama used to attendD. played many roles in films2. Which of the following cant be used to describe Ilham Anas? A. Famous. B. Wealthy. C. Handsome. D. Busy. 3. The underlined sentence “hes

10、in incredible demand” means _ . A. his advertisement business is very boomingB. he demands better pay from his bossC. he is planning to increase the productionD. he asks for higher prices for his advertisements4. We can infer that Anas now _ . A. is proud of his appearanceB. is not satisfied with hi

11、s appearanceC. often keeps in touch with President ObamaD. intends to become a politician阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。What time did you have to get up when you were staying on the farm? At about five oclock. 1 Well, there were so many things to do. Are you going to the country next s

12、ummer? 2 It must be a delightful change for you, after living all the years in town. Yes, it is. Life in the country is so peaceful. Its so nice that you dont have to worry about missing the bus every morning. 3 We can if we want to, but, of course, were not forced to. We just do as we like. Well, I

13、ve never spent a holiday on a farm, so I dont know what it is like. Havent you really? Oh, you ought to. 4 You neednt be afraid that youll have to work too hard. Id love to. Personally, 5 I like the fresh air in the countryside. A. Come with us next year. B. Ive always wanted to be a farmer. C. I ex

14、pect so. D. I really dont know what to do. E. Dont you have to work very hard on the farm? F. Why did you have to get up so early? G. What are you going to do next? 答案解析1. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段的“. . . who has taken advantage of his striking resemblance to Obama and. . . wealth. ”可知。2. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段的celebrity和wealth可知A、B正确;根据第四段的最后一句可知D项正确。只有C项文中没有谈到。3. 【解析】选A。句意理解题。根据上文,他频繁地在广告、电视等露面,以及下文“Ive got so much work I cant handle it all. ”可推测出该句意思是A项。4. 【解析】选A。推理判断题。根据最后两段:他不再认为自己是普通人而是超级明星,奥巴马执政越长,我的名声越持久。可推出A项为正确答案。答案:15. FCEAB

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1