ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:190KB ,
资源ID:388528      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388528-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析17.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析17.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析17(A)Recently, online high schools in America have sparked(激发)a debate about whether or not taxpayers(纳税人的)money should be used to support online education. Online schools receive the same amount of funding as all other public schools, even though they dont have to pay for r

2、ent or school equipment. States should use their educational funds to improve education at real schools, not to support online programs. Some students only use online classes to supplement(补充) their school work. They benefit from the social experience of a traditional high school, while still taking

3、 online courses. However, about 90 thousand students in America receive their education only from online schools. 50 thousand of these students take courses at Florida Virtual School, the largest online school in the country. While this method of schooling helps students who live in distant areas, m

4、ost school systems are upset that they are losing more students each year to these online programs. Although online learning allows children to work at their own pace, these online schools have only one teacher per several hundred students. Often, teachers cant give struggling students the help they

5、 need as they are unable to talk face-to-face with them, to find exactly what theyre having difficulty with. Additionally, even though online schooling accommodates(顾及)students who live in more distant areas, students in online programs may suffer in social situations because they will not learn val

6、uable communication skills from their schooling. Similar to students who are home schooled, those who take only online classes wont learn social etiquette(礼节), and will be treated differently by their peers(同龄人). Online schooling might be useful for places where there are not enough students for a r

7、eal school, such as agricultural regions, but states should only spend taxpayers money on online schools in extreme cases. 1. What is the passage mainly about? A. Whether students should study at online schools. B. Whether online schools should be allowed to exist. C. Whether taxpayers should pay fo

8、r online schools. D. Whether traditional schools should be replaced. 2. According to the passage, online schooling _ . A. is helpful to students living in distant areasB. allows students to work togetherC. makes it possible for students to get immediate helpD. develops students critical thinking3. A

9、ccording to Paragraph 5, the author worries that students at online schools _ . A. might lose interest in learningB. would play online gamesC. could not receive teachers help D. could not become fully developed4. What is the authors attitude? A. Taxpayers should not pay for online schools at all. B.

10、 Taxpayers should pay more for online schools than for real schools. C. Taxpayers money should be spent on online schools conditionally. D. Taxpayers should support online schools in different ways. (B)Michelle Obama has just started a campaign against childhood obesity(肥胖)with the admission that sh

11、e put her girls Malia and Sasha on a diet because they were getting fat. Clearly,childhood obesity must be solved urgently. But is it a good idea for mothers to put their daughters on diets? Studies show that the more children diet,the more likely they are to become obese as adults. Research also sh

12、ows that girls are highly influenced by their mothers when it comes to eating habits and body image. This was the case for Carly,40,who blames her mother for her lifelong struggle with weight. “My mother was on a diet the whole time I was growing up,”she says. “And she put me on my first diet when I

13、 was 10. I lost puppy fat,gained her approval and never ate normally again. ”Americas First Lady clearly has a vital healthy eating message to deliver. But could this be damaging for Malia and Sasha? Could they develop eating disorders(失调)because of it? “Its wrong just to blame mothers for their dau

14、ghters eating disorders,”says Susan Ringwood,chief executive of the eating disorders charity,Beat. “There is a genetic(基因的)component to eating disorders. However,we do know that parents have a very strong influence over a childs eating. Its important to realize that you are your daughters role model

15、. ”says Ringwood. “No food should ever be good or bad,”Ringwood says. Instead,“You have to make it clear that food is a sociable,healthy and fun part of life,not something to be feared. ”“Talk to her about body image,”Ringwood says. “Talk about how curves are an important and exciting part of being

16、a woman. Show her that anorexic(厌食的)fashion models are not beautiful,but ill. The pressure on girls today is heavy,”she says. “But dont forget that you are the authoritative(权威的)voice,too. ”5. Michelle Obama has started a campaign to _ . A. solve childhood obesity across the countryB. attract the at

17、tention of the worldC. show her first lady identityD. please the public6. The author mentions Carly in Paragraph 3 to show that _ . A. mothers have a great influence on girls eating habitsB. the more you diet,the more weight you will put onC. mothers are to blame for the unbalanced dietD. side effec

18、ts of dieting are hard to avoid when it comes to eating habits and body image. 7. According to Ringwood,_ . A. food is considered something fearfulB. food can be recognized as“good”or“bad”C. only slim mothers are role models of their daughtersD. eating disorder has something to do with genetic compo

19、nent8. It can be concluded that _ . A. eating disorder always goes hand in hand with being slimB. girls are more concerned about body shapes than boysC. daughters tend to have a lifelong struggle with weightD. the author is against childrens dieting1. 【解析】选C。主旨大意题。本文讨论的是纳税人是否应该承担资助网上学校的义务。依据主要在第一段即纳

20、税人该不该承担资助网上学校激起了广泛的争议,和最后一段作者阐述了自己的观点。 2. 【解析】选A。细节理解题。由第三段最后一句While this method of schooling helps students who live in distant areas. . . 可知网上教学为那些偏远地区的学生提供了帮助。3. 【解析】选D。推理判断题。第五段讲的是在网上学校学习的学生容易缺乏交际、礼仪等方面的社会知识,D项说法与此一致。4. 【解析】选C。推理判断题。作者并非完全反对纳税人承担资助网上学校的义务,在最后一段作者提出,税收只应该支持那些情况特殊的网上学校。C项说法与此一致。 5

21、. 【解析】选A。细节理解题。由文章第一句Michelle Obama has just started a campaign against childhood obesity. . . 可知答案。6. 【解析】选A。细节理解题。这个例子是为了论证第二段的观点,即girls are highly influenced by their mothers。7. 【解析】选D。细节理解题。由倒数第三段的There is a genetic component to eating disorders. 可知答案。A、B两项与Ringwood所说正好相反,文章只说母亲对女儿都有影响,而并非只是C项所说。8. 【解析】选D。主旨大意题。文章第二段的. . . the more children diet,the more likely they are to become obese as adults. 就表明了作者的意见。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1