ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:99KB ,
资源ID:388527      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388527-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析16.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析16.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析16DUJIANGYAN, China, Jan. 11, 2012China on Wednesday began sending pandas who arent born to be wild into a protected area in southwestern Sichuan province, the most aim to rebuild the countrys reduced population of giant pandas in a natural habitat. The first six pandas sele

2、cted from 108 raised by the Chengdu Giant Panda Rehabilitation Project were set free for “wildlife training” in a forest area called Panda Valley. Yao Ming together with his wife, officials and panda experts took part in the inauguration(落成典礼) of the Panda Valley, a wildlife area on the outskirts of

3、 Dujiangyan city, about 60 km from the city of Chengdu. “A lot of times when we work on the development of a city or village, we should also consider the natural living environment for the giant panda. It shouldnt be that we just think of giving them food and making them live inside a house, ”Yao sa

4、id. “The main task for the Panda Valley is to act as a ground for wildlife training. This is not the last place where the pandas will be set free in the wild, ” said Fei Lisong, deputy director for the Chengdu Research Base for Giant Panda Breeding. Fei said pandas living in the wild zone would stil

5、l be cared for by people because they rely on humans for food and water, but they would slowly live independently in the area. Chinese media once reported that of 10 pandas released into the wild since 1983, only two are still there. Six were brought back to the breeding centre after severe weight l

6、oss, one was found dead and another also is believed to have died. 1. Sending pandas who arent born to be wild into a protected area is to _ . A. make them adapt to the natural environment B. rebuild the countrys reduced population of giant pandas in a natural habitatC. only give them a training in

7、a natural habitatD. let people entertain with them in the forest2. How many pandas were selected to set free by the Chengdu Giant Panda Rehabilitation Project for “wildlife training”? A. 108. B. 10. C. 6. D. 2. 3. What do Yaos words mean? A. We should make giant pandas live inside a house. B. We sho

8、uld think of giving giant pandas food. C. Giant pandas should be cared for by people. D. We should give giant pandas a natural living environment. 4. Whats the main idea of the passage? A. China helps pandas who arent born to be wild. B. How to care for and protect pandas. C. Yao Ming took part in t

9、he inauguration of the Panda Valley. D. The Panda Valleys main task. 阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。Excuse me. Is there any train to Shanghai, please? When will you set out? 1 The earliest train you can get is at 2 oclock this afternoon. What? 2 Isnt there any earlier? Im sorry, but th

10、eyre completely booked up this morning. OK, then 2 pm would be all right. 3 150 yuan. 4 I have some carsickness. Certainly. Its very kind of you. Its 150 yuan, sir. Here is your ticket. Have a nice journey. 5 A. Good luck! B. May I have a seat next to the window? C. Thank you. D. The same to you. E.

11、 Ah, as soon as possible. F. Thats a little too late. G. How much is the ticket? 答案解析1. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段可知,放生大熊猫的目的是重建野生大熊猫的数量,故答案选B。2. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段可知,这次筛选放生的熊猫数量是6只,故答案选C。3. 【解析】选D。句意猜测题。根据姚明的话可知,我们应该考虑给大熊猫一个自然的生态环境,而不只是食物、房子或人们的照顾,故答案选D。4. 【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,根据文章的第一段就可以判断出文章的大意是中国将放生一些大熊猫,故答案选A。而其他选项都是细节。答案:15. EFGBC

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1