收藏 分享(赏)

广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc

上传人:a**** 文档编号:377151 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:8 大小:276KB
下载 相关 举报
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(23)及答案阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。【四川省宜宾市李庄中学2014高考英语仿真模拟试题】A Its 5:00 in the morning when the alarm (闹钟) rings in my ears. I roll out of bed and walk blindly through the dark into the bathroom. I turn on the light and put on my glasses. The house is still as I walk dow

2、nstairs while my husband and three kids sleep peacefully. Usually I go for a long run, but today I choose my favorite exercise DVD, Insanity. Sweat pours down my face and into my eyes. My heart races as I face my body to finish each movement. As I near the end of the exercise ,I feel extremely tired

3、, but a smile is of my face. Its a smile because the DVD is over , but a smile of success from pushing my body to its extreme limit. Some people enjoy shopping, smoking , food, work, or even chocolate. But I need exercise to get through each day. Some shake heads when they see me run through the tow

4、n. Others get hurt when I refuse to try just one bite of their grandmothers chocolate cake. They raise their eyebrows, surprised by my “no thank you,” or by my choice to have a salad. Over the years , I have learned its okay to just say “no.” I shouldnt feel sorry for refusing food that I dont want

5、to eat.So what drives me to roll out of bed at 5:00 a.m.? What gives me the reason to just say to ice cream? Commitment. A commitment to change my life with a way that reduces daily anxiety, increases self confidence and energy, extends life and above all improves my body shape. This is the point wh

6、ere a smile appears on my face as I look at myself in the mirror or try on my favorite pair of jeans that now fit just right. Its through commitment and sweat that I can make a difference within myself inside and out.31.Why is there a smile on the authors face in the morning?A. Because she sees her

7、family sleeping peacefully. B. Because she finishes her favorite exercise C. Because she enjoys the interesting DVD D. Because she feels a sense of achievement32.Which of the following is true according to Paragraph?A. She doesnt like others politely B. She likes to make others surprised C. Others d

8、ont understand what she does D. Others try to help her by offering her food33.What does the underlined word “commitment” in the last paragraph mean?A. Good health B. Firm belief C. A strong power D.A regular habit34.What can we learn about the author from the text?A. She acts in a strange way B. She

9、 wants to look different from othersC. She aims to develop a good body shape D. She has difficulty getting along with others【参考答案】31-34 DCBC 阅读理解- (2011浙江卷,C)In the more and more competitive service industry, it is no longer enough to promise customer satisfaction. Today, customer “delight” is what

10、commpaines are trying to achieve in order to keep and increase market share.It is accepted in the marketing industry, and confirmed by a number of researches, that customers receiving good service will promote business by telling up to 12 other people; those treated badly will tell their tales of wo

11、e to up to 20 people. Interestingly, 80 percent of people who feel their complaints are handled fairly will stay loyal.New challenges for customer care have come when people can obtain goods and services through telephone calls centers and the Internet.For example,many companies now have to invest (

12、投资)a lot of money in information technology and staff training in order to cope with the “phone_rage”caused by delays in answering call,being cut off in midconversation or left waiting for long periods.“Many people do not like talking to machines,”says Dr,Storey,Senior lecturer in Marketing at City

13、University Business School.“Banks ,for example,encourage staff at call centers to use customer data to establish instant and good relationship with them. The aim is to make the customer feel they know you and that you can trust themthe sort of comfortable feelings people have during facetoface chats

14、 with their local branch manager.”Recommended ways of creating customer delight include:underpromising and overdelivering (saying that a repair will be carried out within five hours,but getting it done within two) replacing a faulty product immediately;throwing in a gift voucher (购物礼券)as an unexpect

15、ed “thank you” to regular customers; and always returning calls, even when they are complaints.Aiming for customer delight is all very well,but if services do not reach the high level promised,disappointment or worse will be the result.This can be eased by offering an apology and an explanation of w

16、hy the service did not meet usual standards with empathy (for example,“I know how you must feel”),and possible solutions (replacement,compensation or whatever fairness suggests best meets the case)Airlines face some of the toughest challenges over customer care. Fierce competition has convinced them

17、 that delighting passengers is an important marketing tool,while there is great potential for customer anger over delays caused by weather, unclaimed luggage and technical problems.For British Airways staff,a winning telephone style is considered vital in handling the large volume of calls about boo

18、kings and flight times.They are trained to answer quickly, with their name,job title and a “we are here to help”attitude.The company has invested heavily in information technology to make sure that information is available instantly on screen.British Airways also says its customer care policies are

19、applied within the company and staff are taught to regard each other as customers requiring the highest standards of service.Customer care is obviously here to stay and it would be a foolish company that used slogans such as “we do as we please”On the other hand,the more customers are promised,the g

20、reater the risk of disappointment.本文阐述了顾客的满意度对企业发展的重要作用。11We can learn from Paragraph 2 that _.Acomplaining customers are hard to satisfyBunsatisfied customers receive better serviceCsatisfied customers catch more attentionDwelltreated customers promote business答案:D。推理判断题。A抱怨中的顾客难以令其满意;B不满意的顾客得到更好的服

21、务;C满意的顾客得到更多的注意;D良好的对待顾客促进企业的发展。根据信息句“It is accepted in the marketing industry, and confirmed by a number of researches, that customers receiving good service will promote business”可以看出D项正确。12The writer mentions“phone rage”(Paragraph 3)to show that_.Acustomers often use phones to express their anger

22、 Bpeople still prefer to buy goods onlineCcustomer care becomes more demandingDcustomers rely on their phones to obtain services答案:C。细节理解题。A顾客常常用电话表达自己的愤怒;B人们依然偏爱网上购物;C客户关注更加成为人们的关注;D顾客靠电话得到服务。根据本段首句“New challenges for customer care have come when people can obtain goods and services through telepho

23、ne call centers and the Internet”可知C项正确。13What does the writer recommend to create customer delight?ACalling customers regularly.BGiving a “thank you” note.CDelivering a quicker service.DPromising more gifts.答案:C。细节理解题。A定期给顾客打电话;B给“感谢”便条;C给予快捷服务;D许诺更多的礼物。根据文中信息“saying that a repair will be carried o

24、ut within five hours ,but getting it done within two”和“replacing a faulty product immediately”可知C项正确,其他三项曲解了文意。14If a manager should show his empathy (Paragraph 6),what would he probably say?A“I know how upset you must be.”B“I appreciate your understanding.”C“Im sorry for the delay.”D“I know its our

25、 fault.”答案:A。词义猜测题。A我知道你准是很难过;B我很感激你的理解;C很抱歉,耽误您了;D我知道,这是我们的错。根据其后信息句“for example,I know how you must feel”可知A项正确。15Customer delight is important for airlines because _.Atheir telephone style remains unchangedBthey are more likely to meet with complaints Cthe services cost them a lot of moneyDthe po

26、licies can be applied to their staff答案:B。推理判断题。A他们的电话样式没变;B他们很有可能遇到投诉;C这些服务花费了他们很多钱;D这些政策可以应用到职员身上。根据文中信息“.delighting passengers is an important marketing tool, while there is great potential for customer anger over delays caused by weather ,unclaimed luggage and technical problems”推理可知,航空公司很有可能因为恶劣

27、天气、行李主人不明以及技术等问题导致耽误顾客,以及被投诉,此时使顾客满意是很重要的市场手段。16Which of the following is conveyed in this article?AFacetoface service creates comfortable feelings among customers.BCompanies that promise more will naturally attract more customers.CA company should promise less but do more in a competitive market.DC

28、ustomer delight is more important for airlines than for banks.答案:C。事实理解题。A面对面的服务创造顾客中舒适的感觉;B承诺更多的公司自然吸引更多的顾客;C在激烈的市场竞争中,公司应该少承诺,多做实事;D顾客满意度对于航空公司来说比银行更重要。通读全文不难排除A、B、D三项,根据最后一段可知C项正确。阅读理解-If you were a pilot flying a plane, and suddenly the engine failed, would you eject(跳出), or stay in? For a pilot

29、, the choice is very difficult. If he ejects, he is safe, but the plane crashes. If he stays in the plane, he risks his life. Recently, Chinese Air Force pilot Li Feng, 38, faced this choice during a training exercise. It was March 7 and he was flying a Jian-10 (Fighter-10) at 4,500 meters. A warnin

30、g appeared on the planes computer screen. He realized the plane might fail at any moment.Li Feng did a quick check of the engine and asked the base if he could return. When the fighter was 7 km away from the airport, however, the engine stopped working. The plane began to fall at a speed of 25 meter

31、s a second at an altitude of 1,160 meters .Under Air Force rules, fighter pilots may eject if their aircraft loses engine power below 2,000 meters and cant be restarted. Before Li lost contact with the control tower, the commander in the air base asked him to eject. But Li Feng insisted on having an

32、other try.“I knew where the deadline (to give up the aircraft) was and was prepared for the ejection, but I decided not to give up unless the fighter was totally out of control,” Li recalled(回忆) during a recent television interview.After 104 seconds, Li was able to bring the fighter to a safe landin

33、g. The plane only suffered slight damage.“You are a hero! Congratulations!” Lis teacher, Xu Yongling wrote in a text message to him after the landing. He said Li was a cool-headed pilot and very professional(专业的).Lis brave and calm act not only saved the 200 million yuan aircraft but also gave him i

34、nvaluable first-hand experience of dealing with an engine emergency(紧急情况).For his outstanding performance, the Air Force recently awarded him a gold medal.67. When the engine stopped working, Li Feng . A. was flying a Jian-10 at 4,500 metersB. saw a warning appear on the planes computer screen C. de

35、cided not to give up the plane D. was asked to stay in, but he ejected 68. When the fighter plane loses engine power below 2,000 meters . A. pilots must restart it as soon as possible B. pilots should repair it as soon as possible C. pilots may eject for safety D. pilots should bring it to a safe la

36、nding 69. According to the passage, what kind of person is Li Feng? A. He is cool-headed. B. He is confident.C. He is fearless and cool under pressure. D. All of the above.70. What is the best title for the passage? A. Flying the Fighter Correctly B. When to Give up the Aircraft C. How to Deal with

37、an Engine Emergency D. Bring the Fighter to a Safe Landing 【山东省潍坊市2014高考英语一模试题】EReseachers at the University of Kansas say that people can accurately juage 90 percent of a strangers personality simply by looking at the persons shoes“Shoes convey useful information about their wearers,the authors wro

38、te in the new study published in the Journal of Research in PersonalityLead researcher Omri Gillath said the judgments were based on the style,cost,color and condition of someones shoesIn the study,63 University of Kansas researchers looked at pictures showing 208 different pairs of shoes worn by th

39、e studys participantsVolunteers in the study were photographed in their most commonly worn shoes,and then filled out a personality questionnaireSome of the results were expected:People with higher incomes most commonly wore expensive shoes,and flashier shoes were typically worn by outgoing peopleHow

40、ever,some of the more specific results are strange enoughFor example,“practical and functionalshoes were generally worn by more“pleasantpeople,while ankle boots were more linked with aggressivepersonalitiesThe strangest of all may be that those who woreuncomfortable looking” shoes tend to have “calm

41、” personalitiesAnd if you have several pairs of new shoes or take extreme care of them,you may suffer from“attachment anxiety,spending lots of time worrying about what other people think of your appearanceThere was even a political calculation in the mix with more liberal(主张变革的)types wearing“shabbie

42、r and less expensire” shoesThe researchers noted that some people will choose shoe styles to mask their actual personalities,but researchers noted that volunteers were also likely to be unaware that their footwear choices were showing the deep side of their personalities61What does this text mainly

43、tell us?AShoes Call hide peoples real personalitiesBShoes convey false information about the wearerCPeoples personalities call be judged by their shoesDPeople know little about their personalities62The particiopants were asked to Aprovide pictures of their shoesBlook at pictures of different shoesCd

44、esign a personality questionnaireDhand in their commonly worn shoes63Which of the results is beyond peoples expectation?AWealthy people often wear expensive shoesBPleasant people like wearing uncomfortable shoesCAggressive people are likely to wealankle bootsDFhshier shoes are typically worn by outg

45、oing people64People suffering from“attachment anxiety” tend to Awear strange shoes Bworry about their appearanceChave a calm character Dbecome a political leader65The author wrote the text in order to Ainform us of a new study Bintroduce a research methodCteach how to choose shoes Ddescribe different personalities【参考答案】6165、CACBA

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1