ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:31.65KB ,
资源ID:369193      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-369193-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022-2023学年新教材高中英语 Unit 4 Friends Forever Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022-2023学年新教材高中英语 Unit 4 Friends Forever Section A Starting out & Understanding ideas课后习题 外研版必修第一册.docx

1、Unit4FriendsforeverSectionAStartingout&UnderstandingideasA级必备知识基础练.单句填空1.She preferred (live) with the animals and study them rather than (teach) at the university.2.All the good traditional customs must (deliver) to the younger generations.3.To make sure that he was at home,I called him up advance.

2、4.The man is a (crime).How could the people elect him to office?5.The course is designed for students who are familiar computers.6.The site is extremely expensive (maintain)and it will cost between three and five million yuan to repair it.7.My piano playing has improved (significance) since I starte

3、d with a new teacher.8.The Internet (able) us to exchange ideas with many others to check our claims.9.The policeman went through his suitcase,but he didnt find anything (usual).10.After all,we tend (do) what we like doing and what we delight in.短语填空make friends,be up to,communicate with,thanks to,k

4、eep in touch with,share with,lose track of,keep in mind,throw the baby out with the bathwater,in view1.In order to avoid your friend,youd better call your friend now and then.2. our hard work,we can fulfill the task on time.3.The Internet has replaced the phone as a quick way to family and friends.4

5、.Its very important to as many English words and phrases as possible.5.We should enter nature,get to know nature,and with nature.6.Not knowing the language here,I found it hard to local people.7.Whats he lately?I havent seen him for days.8.Therefore,it seems to me that we when we insist on changing

6、our plan.9.The data is privileged information,not to be the general public.10.There was nobody in the street for everyone gather around to watch the Spring Festival Gala program.完成句子1.当你想抽烟时,无论你在做什么,(停下来去)找点儿别的事做!when you want to smokedo something else!2.教他自力更生这很重要。we teach him how to do things for

7、himself.3.尽管他们很累,他们还是熬夜准备报告。,they stayed up preparing the report.4.正如一句谚语所说的:“千里之行,始于足下。”:“A journey of a thousand miles starts with a single step.”5.在接下来的半小时里,如果这个问题必须要解决会怎样?this problem has to be solved in the next half hour?B级能力素养提升练.阅读理解My 10-year-old Donna said,“Mum,I made a new friend at schoo

8、l today.Can she come over tomorrow?” Donna was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell.“Sure,honey,that sounds great,” I said,thinking back to my own best friend,Lillian.We lived across the street from each other in Washington Heights,New York.We met at the age

9、 of 10,too.Like my daughter,I was shy,but Lillian drew me out.She was one of the friendliest people in school,with shiny black hair and a mile-wide smile.In senior high school,Lillian went on a trip to Florida.This was the first time we had to be away from each other for a few days.“Ill be back soon

10、,” she told me.But three days later,Lillians sister told me that she had fallen into a river and hadnt come out any more.Soon,my family moved to New Jersey.Whenever I thought of her,tears came into my eyes.The next day Donna brought her new friend home.“Hi,Mrs.Loggia,” the little girl said.Her hair

11、was so shiny and black and she shot me a big smile.“My name is Laura.”My daughters new friend was so much like Lillian.I was still puzzled(迷惑) when Lauras mum came to pick her up later that afternoon.I opened the door to let her in.“Judy!” she cried.“Its me,Lillians sister,from Washington Heights.”

12、Yes,my daughters friend looked familiar.She was Lillians niece(侄女).1.Who is my daughter?A.Lillian.B.Donna.C.Judy.D.Laura.2.The underlined words in the first paragraph “to bring her out of her shell” mean .A.to help her become less shyB.to help her become smartC.to help her live happilyD.to help her

13、walk out of her house3.Laura looked familiar to the writer because she .A.was Lillians nieceB.was as old as her daughterC.was from Washington HeightsD.had shiny black hair and a big smile4.Why did the writer lose her best friend?A.Because she moved to New Jersey.B.Because they were different from ea

14、ch other.C.Because her best friend travelled to Florida.D.Because her best friend lost her life on a trip.七选五Americans use the word “friend” in a very general way.They have school friends,work friends,sports friends and neighborhood friends.These friendships are based on common interests.1 Because A

15、merican society is one of rapid changes,American friendships develop quickly.People from the United States may at first seem friendly.2 They exchange information about their family,hobbies and work.They may smile warmly and say,“Have a nice day” or “See you later”.But American friendliness is not al

16、ways an offer of true friendship.So we should learn how Americans view friendship to help us avoid misunderstandings.1.Be willing to take the first step.Dont wait for them to approach you.Americans in another country may not know you can speak English.They may be embarrassed if they cant speak your

17、language.2.3 Ask them where theyre from,why they came to your country,etc.Remember to be careful to avoid personal questions about age,salary and appearance.3.Show an interest in their culture,their country or their job.Americans like to talk about themselves!4.Invite them to join you for dinner or

18、just for coffee or tea.Try to set a specific time.Americans sometimes make general invitations like “Lets get together sometime”.Often this is just a way to be friendly.45.5 Maybe theyre just being friendly.But maybe they do want to be your good friends.It will take time to tell.After all,there are

19、some differences between the two cultures.A.Dont expect too much at first.B.It is not always a real invitation.C.Use small talk to open the conversation.D.Americans often chat easily with strangers.E.Dont pay a visit to Americans without being asked.F.When the shared activity ends,the friendship may

20、 fade.G.Americans value strong life-long friendships with non-Americans.SectionAStartingout&Understandingideas.1.tolive;teach2.bedelivered3.in4.criminal5.with6.tomaintain7.significantly8.enables9.unusual10.todo.1.losingtrackof2.Thanksto3.keepintouchwith4.keepinmind5.makefriendsmunicatewith7.beenupto

21、8.throwthebabyoutwiththebathwater9.sharedwith10.inview.1.Whateveryouredoing2.Itsimportantthat3.Althoughtheywereverytired4.Asonesayinggoes5.Whatif.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者的女儿交到了新朋友Laura,这让她想起了自己已故的好友Lillian,作者最后了解到女儿的朋友Laura居然是Lillian的侄女。1.B细节理解题。根据文章第一段“My10-year-oldDonnasaid,Mum,Imadeanewfriendatsc

22、hooltoday.”可知Donna是作者的女儿。故选B项。2.A词义猜测题。根据第一段“DonnawasashygirlandIwantedhertomakesomefriendstobringheroutofhershell.”可知,作者想让害羞的唐娜交些朋友,“tobringheroutofhershell”是她这样做的目的,结合常识和选项可知,作者这样做是为了让女儿不再害羞,所以画线部分表示“让她不再害羞”,与tohelpherbecomelessshy同义。故选A项。3.D细节理解题。根据第二段最后一句中对Lillian的外貌描写“withshinyblackhairandamile

23、-widesmile”和倒数第二段倒数第二句对Laura的外貌描写“Herhairwassoshinyandblackandsheshotmeabigsmile.”可知,因为Laura有着跟Lillian一样乌黑的秀发和灿烂的微笑,所以作者认为Laura有似曾相识的感觉。故选D项。4.D细节理解题。根据第三段“Inseniorhighschool,LillianwentonatriptoFlorida.”和“Butthreedayslater,Lillianssistertoldmethatshehadfallenintoariverandhadntcomeoutanymore.”可知,Lil

24、lian在佛罗里达旅行时,掉进河里,去世了,所以作者失去了她的好友Lillian。故选D项。.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了美国人如何看待友谊,以帮助我们避免误解。1.F根据上文“Thesefriendshipsarebasedoncommoninterests.”和下文“BecauseAmericansocietyisoneofrapidchanges,Americanfriendshipsdevelopquickly.”可知,美国人的友谊基于共同的兴趣,发展得很快,但是也有可能不会长久。F项中的“sharedactivity”和“commoninterests”对应,F项“当

25、共同的活动结束时,友谊可能会消失”符合语境。故选F项。2.D根据上文“PeoplefromtheUnitedStatesmayatfirstseemfriendly.”和下文“Theyexchangeinformationabouttheirfamily,hobbiesandwork.Theymaysmilewarmlyandsay,HaveanicedayorSeeyoulater.”可知,空处说明美国人很友好,并善于交谈。D项中的“chateasily”和“exchangeinformation”对应。D项“美国人经常很容易和陌生人聊天”符合语境。故选D项。3.C空处为段落主题句。根据下文

26、“Askthemwheretheyrefrom.salaryandappearance.”可知,本段主要讲述了如何开启谈话。C项“用闲聊来开启对话”符合语境。故选C项。4.B根据上文“AmericanssometimesmakegeneralinvitationslikeLetsgettogethersometime.Oftenthisisjustawaytobefriendly.”可知,空处说明这样的邀请只是客套话,不是真正的邀请。B项“它并不总是一个真正的邀请”符合语境。故选B项。5.A空处为段落主题句。根据下文“Maybetheyrejustbeingfriendly.therearesomedifferencesbetweenthetwocultures.”可知,本段主要说明对于美国人的友谊不要有很大的期待。A项“一开始不要期望太多”符合语境。故选A项。7

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1