ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:55KB ,
资源ID:362613      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-362613-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广西南宁市2014高考英语一轮 阅读理解暑假训练题(4).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广西南宁市2014高考英语一轮 阅读理解暑假训练题(4).doc

1、南宁市2014高考英语一轮(暑假) 阅读理解训练(4)及答案(201*北京卷)A“I Went Skydiving at 84!”As a young girl growing up in the 1930s, I always wanted to fly a plane, but back then it was almost unheard of for a woman to do that. I got a taste of that dream in 2011,when my husband arranged for me to ride in a hot air balloon fo

2、r my birthday. But the experience turned out to be very dull. Around that time,I told my husband that I wanted to skydive. So when our retirement community(社区)announced that they were having an essay competition and the topic was an experience of a lifetime that you wanted to have, I decided to writ

3、e about my dream.In the essay, I wrote about my desire to skydive, stating George Brush Sr. did it at age 80. Why not me? I was just 84 and in pretty good health. A year went by and I heard nothing. But then at a community party in late April 2009, they announced that I was one of the winners. I jus

4、t couldnt believe it. Inspired by this.I deeided to realize my dream,even though some of my family members and my doctor were against it.On June 11, 2009, nearly 40 of my family and friends gathered in the area close to where I would land while I headed up in the airplane. My instructor, Jay, guided

5、 me through the experience. The plane was the noisiest one I had ever been in, but I wasnt frightenedI was really just looking forward to the experience. When we reached 13,000 feet, Jay instructed me to throw myself out of the plane. When we first hit the air, the wind was so strong that I could ha

6、rdly breathe. For a second I thought, “What have I gotten myself into?” But then everything got calmer. We were in a free fall for about a minute before Jay opened the parachute(降落伞), then we just floated downward for about five minutes. Being up in the clouds and looking at the view below was unlik

7、e anything I have ever feltmuch better than the hot air ballon. I was just enjoying it.Skydiving was really one of the greatest experiences of my life. I hope other people will look at me and realize that you dont stop living just because you are 84 years old. If theres something you want to experie

8、nce, look into it. If its something that is possible, make it happen.56. What happened to the auther in 2001?A. She flew an airplaneB. She entered a competitionC. She went on a hot air balloon rideD. She moved into a retirement community57. The author mentioned George Bush Sr. in her essay to .A. bu

9、ild up her own reputationB. show her admiration for himC. compare their health conditonD. make her argument persuasive58. How did the author feel immediately after she jumped out of the plane?A. Excited B. Scared C. Nervous D. Regretful59. What did the author enjoy most when she was skydiving?A.The

10、beautiful clouds B. The wonderful viewC. The company of Jay D. The one-minute free fall【答案】CDDB*结束阅读理解推理判断Passage*(海淀质检) In October, 1961, at Crowley Field in Cincinnati, Ohio,an old, deaf gentleman named William E. Hoy stood up to throw the first ball of the World Series. Most people at Crowley Fie

11、ld on that day probably did not remember Hoy because he had retired (退休) from professional baseball 58 years earlier, in 19典型例题ever, he had been an outstanding player and the deaf people still talk about him and his years in baseball. William E. Hoy was born in Houckstown, Ohio, on May 23,1862. He b

12、ecame deaf when he was two years old. He attended the Columbus Ohio School for the deaf. After graduation, he started playing baseball while working as a shoemaker. Hoy began playing professional baseball in 1886 for Oshkosh (Wisconsin) of the Northwestern League. In 1888, he started as an outfielde

13、r (外场手) with the old Washington Senators. His small figureand speed made him an outstanding base runner. He was very good at stealing bases during his career. In the 1888 major league season, he stole 82 bases. He was also the Senators leading hitter in 1888. Hoy was clever; he threw right-handed an

14、d batted left-handed. On June 19, 1889, he threw out three batters (击球手)at the plate from his out- field position. The ann signals used by judges today to show balls and strikes began became of Hoy. The judge lifted his right ann to show that the pitch was a strike, and his left arm to signal that i

15、t was a ball. For many years, people talked about Hoys last ball game in 19典型例题was playing for Los Angelesof the Pacific Coast Winter League. It was a memorable game because Hoy made a wonderful play which won the game. It was a very foggy night and, therefore, very hard to see the ball. In the nint

16、h inning (棒球的一局), with two men out, Hoy managed to catch a fly ball to make the third out in spite of the fog. Los Angeles de- feated their opposition and won the game. After he retired, Hoy stayed busy. He ran a dairy farm near Cincinnati for 20 years. He also became a public speaker Ired traveled

17、giving speeches. Until a few years before his death, he took 4 and 10 mile walks several mornings a week. 0n December 15, 1961,William E. Hoy died at the age of 99. 1. In which order did the following things happen in Hoys life? a. Hoy worked as a shoemaker. b. Hoy began to run a dairy farm. c. Hoy

18、played a memorable game in the heavy fog. d. Hoy threw the first ball of the World Series. e. Hoy became deaf. A. d, e, a, c, b B. e, a, c, b, d C. d,a,e,c,b D. e,a,b,c,d 答案: B 指导:由文中第二段可知前三个顺序。2. We can infer from the last paragraph that Hoy _ in his late years. A. became famous B. led a relaxed li

19、fe C. traveled around the world D. was in good physical condition 答案: D 指导:由最后一段中的倒数第二句“直到他死前的几年中一周有几天的早晨要走4到10里”可知。3. This passage is mainly about _. A. a deaf player devoted to the game of baseball B. baseball game rules and important players C. the rise in the social position of the deaf people D

20、. where the baseball judge hand signals came from答案: A 指导:本文近似一篇新闻报道,第一段是文章的中心句,由此可知。4. What can be inferred from this passage? A. Hoy was the greatest baseball player in his time. B. Speaking and listening are not necessary in baseball games. C. The judge had to study the hand signals very seriousl

21、y. D. Hoys family encouraged him to become a baseball player. 答案:B 指导:由文中的deaf可推导出。*结束阅读理解猜测词义Passage * Do you find getting up in the morning so difficult that its painful? This might be called laziness, but Dr. Kleitman has a new explanation. He has proved that everyone has a daily energy cycle. Du

22、ring the hours when you labour through your work you may say that you re hot. That s true. The time of the day when you feel most energetic is when your cycle of body temperature is at its peak. For some people the peak comes during the forenoon. For others it comes in the afternoon or evening. No o

23、ne has discovered why this is so, but it brads to such familar monologues as Get up, John! Youll be late for work a gain! The possible explanation to the trouble is that John is at his temperature-and-energy peak in the evening. Much family quarrelling ends when husbands and wives realise what these

24、 energy cycles mean, and which cycle each member of the family has. You cant change your energy cycle, but you can learn to make your life fit it better. Habit can help. Dr. Kleitman believes. Maybe you re sleepy in the evening but feel you must stay up late anyway. Counteract your cycle to some ext

25、ent by habitually staying up later than you want to. If your energy is low in the morning but you have an important job to do early in the day, rise before your usual hour. This wont change your eyery, but youll get up steam and work better at your low point.Get off to a slow start which saves your

26、energy. Get up with a leisurely yawn and stretch. Sit on the edge of the bed a minute before putting your feet on the floor. Aviod the trouble- some search for clean clothes by laying them out the night before. Whenever possible, do routine work in the afternoon and save tasks requiring more energy

27、or concentration for your shaper hours. 1. If a person finds getting up early a problem, most probably_. A. he is a lazy person B. he refuses to follow his own energy cycle C. he is not sure when his energy is low D. he is at his peak in the afternoon or evening 答案:D 指导:根据文中第二段,有些人的精力高峰出现在下午和晚上,所以让他

28、早起很困难,A项“他是个懒人”、B项“他不遵守自己的能量循环”、C项“他不能确知他的能量何时最低”都不正确。2. Which of the following may lead to family quarrels according to the passage? A. Unwareness of energy cycles. B. Familiar monologues. C. A change in a family members energy cycle. D. Attempts to control the energy cycle of other family members.

29、 答案:A 指导:文中第二段最后一句话说:“当夫妻意识到什么是能量循环以及家中每个成员能量循环状况时他们就会停止吵架。”言外之意,他们吵架是由于他们没意识到什么是能量循环,即选项A正确。3. If one wants to work more efficiently at his low point in the morning, he should_. A. change his energy cycle B. overcome his laziness C. get up earlier than usual D. go to bed earlier 答案:C 指导:第三段最后一句话给出了

30、本题答案。早起有助于你在精力低落时仍然高效工作。A项“改变能量循环方式”、 B项“克服懒惰”、D项“早睡”都不正确。4. You are advised to rise with a yawn and stretch because it will_. A. help to keep your energy for the days work B. help you to control your temper early in the day C. enable you to concentrate on your routine work D. keep your energy cycle under control all day 答案:A 指导:第四段第一句话说,慢点起床可以让你节省能量,所以选A项。B项“控制体温”。C项“让你做日常工作时集中精力”、D项“让你的能量循环得以控制”都不正确。*结束

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1