ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:38 ,大小:2.15MB ,
资源ID:356458      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356458-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((浙江专版)2021秋八年级英语上册 Unit 10 If you go to the party you'll have a great time Period 5 Section B (2a-2e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(浙江专版)2021秋八年级英语上册 Unit 10 If you go to the party you'll have a great time Period 5 Section B (2a-2e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt

1、Period 5 Section B(2a2e)Unit 10If you go to the party,youll have a great time!12345normalunderstandingteenagercarefulexperience基础巩固过关练一温馨提示:点击进入讲评答 案 呈 现678910trustmistakesstepmilessolve1112131415walletangryadvisecarelesshimself161718unlesselseexpert12345himselfunderstandingworriedcertainlycareful二1

2、2345ran away fromis worried aboutIn the endwas angry withhave problems with三基础巩固过关练答 案 呈 现12345CABCD一678910CABDA综合能力提升练答 案 呈 现1112131415DACBB12345three/3worriedmakelessunable/useless/helpless二678910meaningpreparewithinvitehelpful综合能力提升练答 案 呈 现一、根据句意及首字母或汉语提示完成单词1.The doctor said the childs temperatu

3、re(体温)was _(正常的).2.The boss was very _(善解人意的),so he was popular with his workers.3.She went to America when she was a _(青少年).normalunderstandingteenager4.You must be c of falling stones.Lets go down this path.5.I think she has more e than we do because she is older.6.Please t me,and I am your best f

4、riend.arefulxperiencerust7.He didnt pass the exam because he made a lot of m .8.The next s is to put the machine into use.9.I walked almost five_(英里)to find his farm.10.This problem is too difficult for me to s .istakestepmilesolve11.There is some money and a photo in my w .12.The teacher will be a

5、if you dont do homework.13.Could you a me how to learn English?14.It was c of you to leave the door unlocked.15.He lives all by h in that large house.alletngrydvisearelessimself16.There is a famous Chinese saying:one is not a true man _(除非)he climbs up the Great Wall.17.I asked him a question,but he

6、 didnt reply.Maybe he was thinking about something e .while you were asking.18.The man with a pair of glasses is an _(专家).unlesslseexpert二、用括号内所给单词的适当形式填空1.My little son can dress _(he)now.2.We all like our director(经理)because she is _(understand).3.Parents are always _(worry)about their kids when t

7、hey are out.himselfunderstandingworried4.Dont worry.Ill _(certain)come this weekend.5.You should be more _(care)after making the mistake.certainlycareful三、用方框中所给短语的适当形式填空1.The dog _ the box and I didnt find it.2.She _ her exam next week.3._,the boy told me about the thing.ran away fromis worried abo

8、utIn the endin the end,be worried about,run away from,be angry with,have problems with4.My English teacher _ me yesterday because I didnt finish my homework.5.Some students _ English.was angry withhave problems within the end,be worried about,run away from,be angry with,have problems with一、完形填空Zhang

9、 Lei is a highly skilled(技艺精湛的)doctor.He was born in a lonely_1 village.The people there lived a hard life.They seldom walked out of the mountain.()1.A.forest B.sea C.mountain D.river【点拨】从下文“They seldom walked out of the mountain.”可知,是一个偏僻的山村。故选C。CThey could_2 get a good education.()2.A.hardly B.usu

10、allyC.always D.ever【点拨】联系上文分析:由于那儿的人生活贫困,并很少走出大山,所以那儿的人几乎没有接受过好的教育。故选A。AHowever,Zhang Lei was_3,for he not only went to college,but he also became an excellent doctor.()3.A.simple B.lucky C.popular D.common【点拨】从“he not only went to college,but he also became an excellent doctor.Then what made him lu

11、cky?”可知是幸运的。故选B。BThen what made him lucky?A volunteer teacher called Han Xue encouraged him,and_4 his life.()4.A.worried B.understood C.changed D.caughtCWhen Han Xue first entered Zhang Leis school,she couldnt _5 her eyes.She was shocked(震惊的)by the sights(情景)in front of her:broken windows,small old

12、desks and chairs.()5.A.cover B.close C.open D.believe【点拨】考查动词辨析。cover覆盖;close关闭;open打开;believe相信。从下文的描述“broken windows,small old desks and chairs”可知,这个学校条件极差。由此推知,她不能相信她的眼睛。故选D。DEven worse,students of different ages were in the _6 classroom.It was the only class in the school.()6.A.bright B.new C.sa

13、me D.enjoyable【点拨】考查形容词辨析。bright明亮的;new新的;same同样的;enjoyable令人愉快的。从下句“It was the only class in the school.”可知,不同年龄的学生在同一个教室。故选C。CHan Xue realized _7 poor the people were in education.()7.A.how B.when C.where D.what【点拨】由句意可知,这里用how修饰形容词poor。故选A。AShe planned to_8 as many ways as she could to help them.

14、()8.A.hand out B.find out C.hang out D.come out BOne day when Han Xue was giving a class,Zhang Lei _9 some noises for fun.Other kids laughed.()9.A.said B.put C.played D.made【点拨】句意为“一天,当韩雪正在上课时,张磊因好玩而发出了一些噪音”。make some noises为固定短语,意为“制造一些噪音”。故选D。DAt that time Han Xue decided to make good use of the _

15、10 to help him.She walked towards Zhang Lei and asked him to put out his hands.()10.A.chance B.change C.example D.action【点拨】考查名词辨析。chance机会;change改变;example例子;action行动。根据选项理解句意为“就在那个时候,韩雪决定好好利用这个机会来帮助他”。故选A。ALooking at them_11,Han Xue said with a kind smile,“As soon as I see your little_12,I know yo

16、u will become a highly skilled doctor in the future.Come on!”()11.A.angrily B.sadly C.nervously D.carefully()12.A.fingers B.head C.eyes D.ears【点拨】11.考查副词辨析。angrily生气地;sadly不幸地;nervously紧张地;carefully仔细地。从语境可知,这里说的是韩雪仔细地看了看张磊的双手。故选D。【点拨】12.由上下文可知是手指。故选A。DAHearing this,Zhang Lei was surprised because a

17、lmost _13 said such words this way.Zhang Lei couldnt believe that completely(完 全 地),but he remembered what the teacher said in his heart.()13.A.everybody B.anybody C.nobody D.somebody【点拨】从surprised推知,以前没有人说过这些话。故选C。CAfter that,Zhang Lei studied harder and then made more _14 continuously(不断地).Later,Z

18、hang Lei went to college.After many years,he became a famous doctor and saved many lives.()14.A.decisions B.progress C.discussions D.plans【点拨】考查名词辨析。decisions决定;progress进步;discussions讨论;plans计划。句意为“从那以后,张磊更努力地学习并不断取得进步”。故选B。B_15 Zhang Lei talks about his life,he always expresses thanks to his volunt

19、eer teacher.Her encouraging words have made what he is.()15.A.Whatever B.Whenever C.Whoever D.HoweverB二、任务型阅读The _1 steps to deal with your worriesthree/3请同学们看典中点A本第50页短文。【点拨】根据文章首段最后一句Whether your worries are big or small,you can take these three steps to deal with your worries:可知答案。Try to find out

20、 what youre _2 about【点拨】根据文章第二段1.Try to find out what youre worried about可知答案。worriedThink of ways to_3 it better【点拨】根据文章第四段2.Think of ways to make it better可知答案。makeThere is always something that helps you feel _4 worried.【点拨】根据文章第五段There is always something you can do to help you feel less worried

21、.可知答案。lessJust sitting there worrying is _5 to solve your problem.【点拨】根据文章第五段Sitting there worrying cant solve your problem.可知答案。unable/useless/helplessWhy are grades important?What is the _6 of grades?【点拨】根据文章第七段 Why are grades important?What do grades mean to me?可知答案。meaningHow do I _7 for a test?

22、Do I go over my notes even when there isnt a test?【点拨】根据文章第八段 How do I get ready for class?可知答案。prepareIf you have a fight_8 your friend,you might write down what you can do.And choose one to do to get your friend back.【点拨】根据文章倒数第三段If your worry is about a fight you had with a friend可知答案。withYou can

23、 write a note to him or her;_9 him or her to a basketball game and so on.【点拨】根据文章倒数第三段invite him or her to a basketball game;say sorry to him or her and so on.可知答案。inviteAsk for help,When youre worried,it can be _10 to find someone to talk to.【点拨】根据文章最后一段When youre worried,it can help to find someone to talk to.可知答案。helpful

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1