ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:18 ,大小:1.81MB ,
资源ID:356364      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356364-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((浙江专版)2021八年级英语上册 期末专训 阅读理解课件(新版)外研版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(浙江专版)2021八年级英语上册 期末专训 阅读理解课件(新版)外研版.ppt

1、阅读理解专训浙江特色题型期末专训温馨提示:点击进入讲评答 案 呈 现1234DABAA1234DCBAB1234BBCDC1234ACBDDA (台州市期末)()1.What did the two seeds do one day?A.They fought.B.They played by the river.C.They flew in the sky.D.They had a chat with each other.请同学们看典中点A本第65页短文。【点拨】根据第一段第三行One day,they had nothing to do.They lay on the ground.Th

2、ey looked up at the sky and had a chat with each other.可知答案。D()2.The first seed wanted to grow because _.A.it could enjoy the sun and the rainB.it wanted to be small C.it could help the othersD.it could go everywhere【点拨】根据文章第二段第一句The first seed said,“I want to grow!Then I can enjoy the sun and the r

3、ain!”可知答案。A()3.In the third paragraph,the underlined word“soil”means“_”.A.油 B.土壤 C.样式 D.社会【点拨】词义猜测题。根据常识可知种子的生长应该在“土壤”里。B()4.From the passage,we learn that we should _.A.face our life bravelyB.hide ourselvesC.run away when we are in troubleD.refuse to grow【点拨】通读全文并结合文章最后一句We should face our life bra

4、vely.可知答案。AB()1.All the celebrations of the MidAutumn Festival show _.A.the sadness of peopleB.the differences of peopleC.the importance of the festivalD.the happiness and excitement of people【点拨】细节理解题。根据第一段的“All the celebrations show the happiness and excitement of people.”可知选D。D请同学们看典中点A本第65页短文。()

5、2.How many main kinds of celebrations are mentioned?A.One.B.Two.C.Three.D.Four.【点拨】细节理解题。根据第二段的“appreciating(欣赏)the moon,eating moon cakes together and making Chinese MidAutumn Festival lanterns.These three celebrations”可知选C。C()3.Why do people make fires inside towers to celebrate the festival in so

6、me places?A.Because they think the fire is a symbol of peace.B.Because they think the fire is a symbol of good business.C.Because they hope the harvest will be good in the next year.D.Because they hope they will be healthier in the next year.【点拨】根据文章第三段最后一句In some places people make fires inside tow

7、ers to celebrate the festival,because they think the fire is a symbol of good business.可知答案。B()4.What does the underlined word“frost”mean in Chinese?A.霜 B.云 C.影 D.光【点拨】原句为“And it makes me wonder if it is the frost on the ground,Looking up to see the moon,Looking down I miss so much about my home tow

8、n.”AC()1.Top Thrill Dragster is in _.A.New JerseyB.OhioC.Abu Dhabi D.Oregon【点拨】细节理解题。根据第一个框中“Location(地点):Ohio,America”可知答案。故选B。B请同学们看典中点A本第66页短文。()2.Kingda Ka can run at the top speed of _ km/h.A.190B.206C.240 D.260【点拨】细节理解题。根据第二个框中“Top Speed:206 km/h”可知答案。故选B。B()3.Kingda Kas name came from a _.A.p

9、alace B.person C.tiger D.city【点拨】细节理解题。根据第二个框中“its name from a Bengal tiger.”可知答案。故选C。C()4.Which of the following is TRUE?A.The tallest roller coaster in the world is in Canada.B.Top Thrill Dragster runs as fast as Formula Rossa.C.Top Thrill Dragster goes up first,and then runs down.D.If you go to N

10、ew Jersey,you can take Kingda Ka for fun.【点拨】根据第二个表格可知最高的过山车在美国新泽西州,A错误。D【点拨】通读表格可知,Top Thrill Dragster速度为190公里/小时,Formula Rossa速度为240公里/小时,B错误。【点拨】根据第一个表格Most roller coasters start going up,but this one starts running down.可知C错误。【点拨】根据第二个表格Kingda KaLocation:New Jersey,America可知D正确。D()1.Why did Yang

11、 Hui lose her fingers and feet?Because _.A.she was burnt by accidentB.she dropped into the riverC.she was hit by a stoneD.she was hurt by a traffic accident【点拨】细节理解题。由“She was badly burnt by accident when she went out with her grandparents.”可知答案为A项。A请同学们看典中点A本第66页短文。()2.What can Yang Hui do?A.She ca

12、n walk.B.She can go to college.C.She can make the crossstitch with arms.D.She can make the crossstitch with feet.【点拨】细节理解题。由“now she can use her arms to make good crossstitch works and she is faster than other people.”可知答案为C。C()3.When Yang Hui is in hospital,_.A.she calls on people to raise money fo

13、r herB.many kindhearted people visit herC.she has enough money for her operationD.she uses her fingers to make the crossstitch【点拨】细节理解题。由“Many kindhearted people come to visit her”可知答案为B项。B()4.Which is the best title of this article?A.A Quiet GirlB.A Kindhearted GirlC.A Girl with Good MannersD.A Girl with a Strong Will【点拨】主旨大意题。通读全文可知D项为最佳答案。D

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1