ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:24 ,大小:3.29MB ,
资源ID:356245      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356245-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 9 Have you ever been to a museum Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 9 Have you ever been to a museum Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt

1、Period 5 Section B(2a-2e)Unit 9 Have you ever been to a museum?12345safefearsWhetherspringwheneverMore thanall year roundbe able toThree quartersOn the one hand;On the other hand678910小试牛刀基础练答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评111213whattofromanup1415答 案 呈 现融会贯通提升练1617181920212223DBDCABCEDA2425262728thewhich/thatforo

2、neIn2930一、从方框中选择适当的词并用其正确形式填空1.Youd better keep the medicine in a _ place.2.Everyone _ that they will get lost in a strange place.3._ we help her or not,she wont succeed.whether safe whenever fear springsafefearsWhether4.I think _ is the best season of a year.5.My alarm will go off _ I touch it thes

3、e days.Maybe there is something wrong with it.whether safe whenever fear springspringwhenever二、根据汉语提示完成句子6._ _(超过)200 students went on a school trip last weekend.7.The weather here is cold and windy_ _ _(全年).More thanallyear round8.I think I will _ _ _(能够)find something interesting to do in the coun

4、tryside.9._ _(四分之三)of the students in this school are from the countryside.10.I dont want to see the film._ _ _ _(一方面),Im not interested in it._ _ _ _(另一方面),I have no time.be able toThree quartersOn the oneOnhand the other hand三、根据句意用适当的词填空11.Do you know _ computers will be able to do for us in the

5、future?Its hard to imagine.But Im sure that they will help us a lot in many fields.what12.Jenny lives close _ her school,so she often walks to school.13.We learned a lot about the museum _ the old man.tofrom14.Have you ever been to _ English-speaking country?15.Lisa usually gets _ at 6:30 every morn

6、ing.anup四、阅读理解16.Hobbies can help people _ according to Paragraph 1.A.have a rest B.make moneyC.make friends D.forget about daily problemsD请同学们看典中点第94页短文。【点拨】细节理解题。根据第一段中的“which helpthem to forget about everyday problems”可知,波兰人有许多不同的爱好,目的是忘记日常烦恼,故选D。17.The second paragraph mainly tells us about _.A.

7、how people in Poland spend their moneyB.where people in Poland go to travelC.the best season to travel in PolandD.the best place to visit in PolandWord Bank【点拨】细节理解题。根据第二段中的“search for new places”,“climbing mountains”及“go to the sea or lakes”可知,答案为B。B18._ may be the Polish national sport.A.SwimmingB

8、.Mountain climbingC.VolleyballD.FootballD19.How do the football fans in Poland support their team?_A.They follow the team everywhere they go.B.They play football with their team.C.They give a lot of money to the team they like.D.They join the football club.C20.According to people in Poland,happiness

9、 depends on _.A.how people spend their free timeB.peoples living habitsC.how much money people haveD.peoples opinions on lifeA五、任务型阅读根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。请同学们看典中点第95页短文。If you wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experience,you should take this kind of h

10、oliday._21”【点拨】第一段的内容是一位老师的发言内容,结合语境可知,B 项“我确定,你不会失望的”可以作为老师的总结发言。故选B。BAfter this meeting,I always thought about this kind of holiday.At last,I had such a chance to go on such a holiday with some of my schoolmates last month._22【点拨】此空前一句提到“最后我有了这样的度假机会”,由此可判断,C 项“我们去了伦敦,一个我几年前就想去的地方”适合填在此处。CAfter we

11、 got to London,we went to stay with different families.I was lucky that my host family was a white couple who had a daughter about my age._23 They were interested in me and I learned a lot of things from them,too.【点拨】E 项“他们对我像女儿一样”和此空前面的句子意思“我很幸运,我的寄宿家庭是一对有着和我年纪相仿的一个女儿的夫妇”衔接。故选E。E_24 After breakfast

12、,a local teacher would come to take us in his car.Then we would have classes or go on a sightseeing trip to different places of interest like Big Ben,London Bridge,and Buckingham Palace.We would go back to our own homes after the activities.【点拨】此空后面讲的都是作者在国外度假的具体活动,因此,D 项“假期里的每一天都被活动排满”可以统领此段。DThe h

13、oliday was a valuable experience for me.I enjoyed every minute of it._25 Three weeks later,we had to leave“home”for Hong Kong.【点拨】最后一句的意思是“三周后我们不得不离 家返回香港”,A 项“然而时间过得真快”适合填在此处。A六、语篇填空阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。Yellowstone National Park is a famous national park in the United States.It is _26 fi

14、rst national park in the world.It is in the northwest of America.theIt takes its name from the Yellowstone River _27 flows through the park.The Grand Canyon of the Yellowstone has beautiful rocks and large waterfalls.Yellowstone National Park is famous _28 its geysers and hot springs.There are about half the worlds geysers in the park.which/thatforOld Faithful Geyser is _29 of the most famous geysers in the park.The park is also home to bears,wolves,and many other wild animals._30 the early morning,visitors can see some large animals eating grass along the banks of the Yellowstone River.oneIn

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1