ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:19 ,大小:1.32MB ,
资源ID:352144      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352144-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 8 Natural disasters课时5 Integrated skills Study skills课件 (新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 8 Natural disasters课时5 Integrated skills Study skills课件 (新版)牛津版.ppt

1、课时5Integrated skills&Study skills Unit 8 Natural disasters1234678910基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现weekdaysrailwaycountrysidegranddaughterCAACBheadache1112131415rains;stay at homefollow the traffic rules;ourselves fromis famous for;pancakeswas searching foror;railways答案呈现能力提升练161718BAC19C一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.I

2、 have a terrible h (头疼),so I have to see a doctor.2.People usually work on w (工作日)and have a rest on weekends.3.The government plans to build a r (铁路)between two cities.eekdaysailwayeadache4.The air in the c(乡下)is much fresher than that in the cities.5.The old man felt happy because his g (孙女)would

3、come to see him.ountrysideranddaughter二、单项选择。6.马鞍山八中一模 The father was asleep;the child found a coat and covered him _ it.A.through B.across C.with D.pastC7.中考 襄阳Mom,Im thirteen now.Can I ride a bike to school?Yes,you can.But you must follow the traffic _ on the way.A.rules B.plans C.safety D.acciden

4、tA8.To protect the endangered animals,_,we should build more nature reserves.A.first of all B.as a resultC.so far D.in the endA9.Taking some exercise every day will _ fat and make you fit.A.turn to B.sell out C.burn off D.put onC10.“Write _ and try not to make any mistakes,”the teacher said to her s

5、tudents.A.as careful as possibleB.as carefully as you canC.most carefulD.more carefulB三、根据汉语意思完成句子。11.如果明天下雨,我们就待在家里。If it _ tomorrow,we will _ _ _.rains stayat home12.我们应该一直遵守交规来保护自己以免发生交通事故。We should always _ _ _ _ to protect _ _ traffic accidents.follow the trafficrules ourselves from13.山东在中国以美味的

6、煎饼出名。Shandong _ _ _ its delicious_ in China.is famous forpancakes14.我昨天这个时候正在网上搜索一些信息。I _ _ _ some information onthe Internet at this time yesterday.was searching for15.在铁路上坐、走以及骑自行车很危险。It is dangerous to sit,walk _ ride on _.or railways四、阅读理解。16.The Japanese word“tsunami”means“_”.A.earthquake B.sea

7、 waveC.ocean water D.tornado请同学们看点拨训练第77页原文。B【点拨】根据原文第一段中句子A tsunami(海啸)is a natural disaster which is a Japanese word that means“sea wave”.可知答案。17.According to the passage,a tsunami can be caused by _.A.an underwater earthquakeB.heavy rainsC.waves hitting landD.tornadoA【点拨】根据原文第一段中句子Sometimes tsuna

8、mis are caused when earthquakes take place underwater.可知答案。18.As the tsunami moves toward land it _.A.picks up more speedB.becomes far less dangerousC.rises much higherD.rises lower and lowerC【点拨】根据原文第二段中句子But the tsunami rises much higher and moves more slowly as it comes closer to land.可知答案。19.Acc

9、ording to this passage,_.A.a tsunami cant cause lots of troubleB.people can save their lives when a tsunami is comingC.the warning from the weather bureau can help people save their livesD.no one can escape when a tsunami is comingC【点拨】根据原文最后一段中句子The weather bureau(气象局)warns people over the radio and television when a tsunami is heading for land.These warnings have helped save many lives.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1